Şimdi Ara

chevrolet'i nasıl bilirsiniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
13.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bu başlığa cevap yazanların kaç tanesi sıfır otomobil sahibi ?
    yapmayın arkadaşlar sonuçta 22.000 ytl fiyata sahip bi araçtan bahsediyoruz mercedes değil neye dayanılarak kötüleniyor doğuda üretilmesinin sebebi düşük işçi ücretleridir ama sonuçta fabrika onlara ait arkasında marka var objektif yaklaşalım kendinden pahalı cogu arabanın opsiyonel dahi sunmadığı seçenekleri chevrolet standart olarak veriyor tasarımına laf söylicekte yoktur heralde yıllarca şahine tipoya binmedik mi ?
    o fiyata alınabilicek en kaliteli arabalardan biridir bırakın bilenler konuşsun mesaj atmış olmak için konuşmıyalım :)
    (aracım bora ailemdede chevro sahibi biri yok övmüyorum yani ama yiğidi öldür hakkını yeme)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mellisande

Hanginiz 2007 model araç kullanıyor ?
    bu başlığa cevap yazanların kaç tanesi sıfır otomobil sahibi ?
    yapmayın arkadaşlar sonuçta 22.000 ytl fiyata sahip bi araçtan bahsediyoruz mercedes değil neye dayanılarak kötüleniyor doğuda üretilmesinin sebebi düşük işçi ücretleridir ama sonuçta fabrika onlara ait arkasında marka var objektif yaklaşalım kendinden pahalı cogu arabanın opsiyonel dahi sunmadığı seçenekleri chevrolet standart olarak veriyor tasarımına laf söylicekte yoktur heralde yıllarca şahine tipoya binmedik mi ?
    o fiyata alınabilicek en kaliteli arabalardan biridir bırakın bilenler konuşsun mesaj atmış olmak için konuşmıyalım :)
    (aracım bora ailemdede chevro sahibi biri yok övmüyorum yani ama yiğidi öldür hakkını yeme)

sadece sparkın bir facia oldugunu söylüyoruz.
    fiyatına gore iyi araba tabiki
    ama bir chevrolet deyince impala nova bunları hatırlıyoruz.
    türkiyede piyasaya girişi ve pazarlama stratejisi yanlıştı sadece..

• quote:

Orjinalden alıntı: desevigne

quote:

Orjinalden alıntı: CX2

quote:

Orjinalden alıntı: 58_L300_58

quote:

Orjinalden alıntı: bito

O Fiyatlara 0 sirion al en azından toyotaya binmiş olursun!! The king of the roads toyota forever

SİRİON TOYOTA DEĞİL DIAHATSUDUR

AYIPTIR SORMASI DAIHATSU NEDİR PEKİ?

hocam boşver arkadaşın genel yapısı böyle. her gördüğü başlığa atlayıp bişeyler yazıyor. yazdıklarıda hep yüzeysel. hiç bir bilgi içeren yazısı yok. bizim kulüptede bişeyler yazmıştı gerekli cevapları verdik ama bir daha uğramadı. bekliyoruz dört gözle.

geleni bilgilendiriyoz, adam doğru bilgiyi alıyor bi daha uğramıyor, yanlış bilgi versek, ayrılmayacak ha...! hay türkiyemin insanı...

• quote:

Orjinalden alıntı: birkn

Bence Aveo sedan ve Lacetti'nin Hyundai'lerden veya Kia'lardan aşağı kalır bir yanının olmadığını düşünüyorum..

chevrolet'i nasıl bilirsiniz?

chevrolet'i nasıl bilirsiniz?

aha!! alttaki siyah benim araba...

• çok doğru yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bu araçların fiyatı belli,farklı fiyat segmentindeki araçlarla karşılaştırmak insafsızlık olur karşılaştırmayı benzer fiyat aralığındaki araçlarla yapmak lazım...bu arada sayın plain aveonuz çok güzel duruyor güle güle kullanın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fizik72

çok doğru yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bu araçların fiyatı belli,farklı fiyat segmentindeki araçlarla karşılaştırmak insafsızlık olur karşılaştırmayı benzer fiyat aralığındaki araçlarla yapmak lazım...bu arada sayın plain aveonuz çok güzel duruyor güle güle kullanın...

thanks...
  • Daewoo desek daha iyi. Chevroletim amerikada satılan araçları ile uzaktan yakından ilgisi yok. bakın jeepi bile 88 bine piyasaya verildi, köklü ve 4x4 de tecrübeli firma denildi, sonunda 75 bine düştü. Onun için o kadar paraya o kadar araba mantığıyla satılan, bir artısı olmayan sıradan bir araba. Alanlarında çoğu memnun değil.
  • Amerika'da spark satıldığını zannetmiyorum aveonun bile 1.6 dan aşağısı yok web sitesine bakmıştım....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.