Şimdi Ara

****CHEVROLET KALOS?????? (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.481
Cevap
23
Favori
373.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.2 8 v araca 14500 istiyosa hyr derim ben geçen sene 2004 model kalosu 11.500 e galericiye verdm galericide 12 ye sattı ....Çelik jant rüzgarlık tavan spoyleri bir sürü aksesuarıda yanında
  • VE UNUTMADAN 90000BINDE DEGIL 32 BINDEYDİ BNM ARACIM..... ASLA ALMA O FİYATA
  • Ben açıkcası, piyasanın bu kadar düştüğünü bilmiyordum. Bence ucuza satmışsınız ama şartlar bunu gerektirdiyse tabi ki bilemem...

O halde, önerdiğim 14.000 pahalı oluyor...
  • bence de pahalı arkadaşım benim de bir kalos alma niyetim var yukarıda da belirtmiştim fakat fazla sayıda cevap alamadığım için sorumu yineliyorum kusura bakmasın cevap veren arkadaşlar.
    Herkes aracacın yakıtıyla ilgili farklı bir şey söylüyor kimisi çok az yakıyor diyor kimisi tam tersine 1.2 motor 400 bin liraya yakıyor fiyatları ondan düşük diyor.nedir bunun aslı kullaıp çok yakıyorum diyen şikayet eden az yakıyorum diyenlerin yorumlarını bekliyorum. özellikle 1.2 kullananlardan tabiki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beYdeNbeY -- 9 Şubat 2010; 2:54:27 >
  • iyi aksamlar
    uzun süredir aracımda cd dinlemiyordum bu sabah bir cd takıp calıstırdım cogunlukla oldugu gibi error verdi tekrar denedim tekrar denedim sonunda cdyi sıkıstırmayı basardım nasıl olduysa artık cd calar cd yi geri vermiyor no disc yazısı cıkıp duruyor ve cd tusları calısmıyor aksam tekrar denedim hatta 2. cd yi de takayım belki düzelir!!! düsüncesiyle 2.yi taktım ancak onu da artık geri vermiyor ve teyibin ısıkları (1,2,3,4,5 cd tusları) yanıp sönüyor. daha önce böyle bir olayla karsılasan var mı ? cözümü ne olabilir? bunun icin servise gitmek istemiyorum, yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar.
  • tekrar merhaba sevgili arkadaslarım.

burak yuzbasım 1.2 motor dez avantaj demişssiniz. sebebi cekişiyşle mi alakalıdır? satıcı abi benzinli oldugu için sıkıntı olmaz dedi.

şimdi sunlardan bahsetmek istiyorum.

+tanıdık bildik bi insan hemen yanıbasımda araclarına kızı gibi bakan hatta eski sattıgı arabaya adam iyi bakmadıgı için geri alan bi adam.
    + monokuler (tek gozu goren) bir sürücü oldugum için dikiz aynasına yaptıordıgı arka park kameralı sensoru benım ıcın hayatı ayrıca da henuz yeni ehliyeti aldıgım için 2 kez hayati.

+çok temiz bakılmıs guvenılır biri satma sebebi esi bu arabayı istedigi halde esının kullanmamaso.

+4 lastik -celik jant - amerikan flm ve beyaz farlarla on ahsap konsol la şık bi araç.

şimdi bu aracı 14 e düşürmeye calışıcam.. 12 peşin. 2 taksit. 14 ten geriye doğru gidersek

(arac 2005 98 binde 12 se 9 valftı)

14 bin - 1 milyar celik jant+ lastik- 670 kameralı arka park -150 ahsap konsol
    150 far 150 cam filmi gibi sayarsak arac 12 ye falan geliyor sanki.

yani standart hali 12000 iken 2 milyarlık donanımı var gibi.

sayın yuzbasılarım beydenber burak ve tartısılmaz. ve diger forum arkadaslarım . degerli fikirlerinizi bekliyorum halen.

bende size ins kullandıktan sonra ve mesleki hayatımdan(öğretmenım) size lazım olacak bilgiler sunabilirim
    saygılar.

• bu arada beyden bey yuzbasım.

arac sanırım az yakıyor. 380 km lık mesafede 50 tl lik benzin yaktıgını sölemişti.
  • Sevgili gerenimo50,

1.2 SE 8 V motor, hem donanımsal açıdan hem de çekiş açısından sizi zorlayabilir... Araçta devamlı olarak kaç kişi olacağınız ve yolunuzun eğimli olup olmaması gibi durumları göz ardı etmeyin...

Aracın donanımları size yeterli olduğunu söylemişsiniz... 14.000 TL den ne kadar düşürebiliyorsanız sizin için kar olacaktır bu manzarada...

Ve birde deidğim gibi, bakımlarının durumunu mutlaka öğrenin...

Sevgilerimle...
  • tesekkurler sayın demıral.. suan 3 kıslık bir aileyim ancak memleketime gidince bu sayı 4 yada 5 e kadar cıkacaktır.

çekiş olarak anladım da donanım acısından 1.2 motorda olmayan ama olması gerkeken donanımsal özellikler nelerdir?

bundan oncekı bakımlarını gordum belgelı ancak 90 k bakımını goremedım zaten alıyor olsam da mutlaka bi opel experinden( umarım doğru yeri söylüyorumdur) gecirecegim. arac aslında yaptıgım arastırmalara göre sanki biraz tuzlu gibiç. ama işte donanımlar :) tesekkurler tekrar sevgili burak
  • Araç SE model,

Arka camlar manueldir. 1 adet hava yastığı vardır. Yol bilgisayarı, gibi detayları yok... Birde 8 valve araç...

Bu yüzden donanımsal açıdan sizi tatmin etmeyebilir dedim. SX model olsaydı, aracın tüm donanımlarına sahip olduğunu söylerdim. Ayarlanabilir emniyet kemerinden, direksiyon simidine kadar, ısıtmalı aynalara kadar...

Sevgilerimle...
  • tesekkurler forumun en yardımsever kişiliği burak demiral
  • arkadaşlar merhaba bir aydır yazamıyordum takip ettiğim kadarıyla bazı arkadaslarda yakıt konusunda şikayetçiler bende aynı sorunu dile getirdim herkes farklı cevap verdi bende 2005 kalos sx hb modeli var bakımları yapılmış 94 beygir 100km 10 litre yakıyor zorlama yok ilk zamanlar beygir gücü yüksek ona bağladım ama bazı arkadaslar 16 valve olmasına bağladı 45 lt full depo ile 410 km geçmedi çok yakıyo şehir içinde bazı arkadaslar ya olurmu falan gülüyorum demişti bence bu arabalar çok yakıyo genelde motor e_tec die bi ayrıcalığıda yok sx modeli en fulü ama abs yok bu isteğe bağlı değişiyomu acaba sx de standart die duydum ama yok benimkinde 2005 model aracım satıp senye aveo veya hyundai eradizel almayı düşünüyorum
    donanımı iyi olsada tek kusuru yakıt tüketimi bence izmir fabrikayı bile ardaım yetkili servise yönlendiriyo 100kmtesti yaptırmak için ama oda sonuç vermedi arcımdan memnunum ama artan benzin fiyatları düşündürüyo dizel clio pejo 206 900km geçiyo şehir içinde kalosum 550 600 yapsa problem olmaz ama bütçemi düşünmem lazım lpg takıp muayne ruhsata işletme felan derken 1500 2000 tl verceme değiştirmeyi düşünüyorum gerçekten bu konuda bilgisi olan sorun şu diyen varsa cevaplarını bekliyorum herkese saygılarımla

• arkdaşım arban gerçekten çok yakıyor bunun bi ihtimalide bence 1.4 arabanın 98bg olmasıyla karşılıyorum.85 80 90 aralıklı olsa fazla yakmaz... küçük motorda yuksek hp olması galiba.mesela vw seat 1.4 motorları 85 bg adamlarda yapsa 100 bg yaparlardı.bence tek sebeb bu...benım seat toledo 1.6 102 hp de bakımları yapılmamıs 14 lt yakıyor şehir içinde...
  • arkadaslar bu kalos nasıl bır arabadır, suan 94 model cok temız bır tıpom var ama modellı bır araba alayım dıyorum kalos gozume takıldı fıyat cok uygun 2005 model arabaya adamlar 12,000 dıyor ve araba full surusu nasıl perıyıdık bakımı kacbınde kronık sorunu varmıdır belırtırsenız sevınırım
  • Hocam

Bende de 2004 kalos var ama hayatta o bahsettiğin rakama vermem arabayı piyasasıda o değil istersen iyice incele vardır biriki sıkıntısı
  • 2005 model 1.2 se o fiyata normal ama 1.4 se 13.500 15 bin arasıdır
  • bende araba alacam bugünlerde chevrolet gözüme takılıyor ama kısıtlı imkanlar olunca kafam karışıyor servisi işçiliği bakımları nasıl pahalımı olur bilmiyorum. Aracın özel servislerde onarım bakım olayı biraz zayıf galiba sadece yetkili servislerde yapılıyor diye düşünüyorum. İşin açıkcası arabyı aldıktan sonra tekrardan masraf etme şansım yok onu düşünüyorum fikr belirten arkadaşlar olursa sevinirim. Adanda yaşıyrum tecrübelerinizide paylaşırsanız memnun olurum
  • ibrahimt arkadasım ben 1senedir kalos kullanıcısıyım ve bu süre zarfındada y.servise vrmedım aracımı
    yetkıli servise verecek kadarda bol param yok (:
    bugune kadar özel serviste genel bakımını yaptırdım aracımı aldığımda 48 binde idi su anda 61 binde yetkılı servis ile özel servis arasındakı fark bnm için sadece para miktrrı birisi 700 isterken diğeri 300 ister isteğe bağlıda orjinal parça ısteyebilrisin ustadan
    yedek parça fiyatlarını sorarsan biraz pahalı ama yan sanayi parçalarıda bulunmaktadır kalosun çalısması gayet sessizdir motor sesını duyamazsın bazen araç çalısırken bile tekrardan marşa basma gibi olanak oluyor dusun artık sessizliği :)
    araç alacaksan daiyi bir arastırmadan sonra al derim tek bi araca yonelme eğer yakıt oalrak .içi kullanacaksan cok kişi binmıceksenız 1.2 idealdir ama 4 5 kşi binicem dersenızda 1.4 modeli uygundur lpg lisinide bulursanız değmeyin keyfinize

• Ben chevrolet marka aracıma vogasplus sıralı sitem lpg taktırdım yaklaşık 1 senedir de kullanıyorum şu ana kadar bir sıkıntıda yaşamadı.
    araçda devirden düşme veya çekmeme gibi problem de yok hatta bana kalırsa gazda sanki sürüş keyfi daha iyi gibi geliyor.
    Lpg li chevrolet bulan arkadaşlara bende kaçırmasınlar derim tabi almayı düşünenler için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: arme_

Ben chevrolet marka aracıma vogasplus sıralı sitem lpg taktırdım yaklaşık 1 senedir de kullanıyorum şu ana kadar bir sıkıntıda yaşamadı.
    araçda devirden düşme veya çekmeme gibi problem de yok hatta bana kalırsa gazda sanki sürüş keyfi daha iyi gibi geliyor.
    Lpg li chevrolet bulan arkadaşlara bende kaçırmasınlar derim tabi almayı düşünenler için..

ne yakıyor peki kilometrede arkadaşım? Araba alma aşamasındayım fakat her araç için her kafadan özellikle de yakıt konusunda bir ses çıkıyor.Benzin fiyatları da inanılmaz seviyelerde olduğu için gönül rahatlığıyla bir markaya da yönelemiyorum açıkcası
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.