Şimdi Ara

****CHEVROLET KALOS?????? (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.481
Cevap
23
Favori
372.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benm şuan 13-16 arası bi param var ve kalos düşük km de ve yüksek modeller alabiiyorum ama emin değilim yani ne yapsam diye düşünüyorum sizce değer mi yyoksa bu fiyata daha iyi birşey bulabilirmiyim ? teşekkürler şimdiden
  • arkadaşlar 2006 model kalos 1.2 sanırım en baz modeli. klimalı ön camlar otomatik devir göstergesiz 100 binde, hasar boya vs. yok.
    14500 diyor sanırım 14250 ye düşecek en fazla. sizce alınır mı.
    araçta brc lpg ve 16 inç jantlar var.
  • acil cevap beyler çok acil 1.4 SE 8V kalos 2005 kasa alınır mı 14000 tl ye 80000 de km si acill cvp verrsenz sevinirim şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nogay7

acil cevap beyler çok acil 1.4 SE 8V kalos 2005 kasa alınır mı 14000 tl ye 80000 de km si acill cvp verrsenz sevinirim şimdiden teşekkürler..

valla bende 2004 sedan var. çok memnunum. genelde yakıtı ve çekişi ile ilgili olumsuz yorumlar yapıyorlar ama iki açıdan da benim beklentilerimi karşılıyor. Öyle yokuşta falan çekmemezlik, araç solarken zorlanma falan yaşamadım (ha tabi altımda BMW varmış gibi de kullanmıyorum, eğer daha iyi bir performans beklerseniz ona göre araçlara bakın derim). tamamı şehir içi, çok kısa mesafede ve sakin kullanımla 9 lt/100km benzin tüketimi var ki bence o da normal. Tüp taktırmayı düşünmedim, düşünmüyorum. 2 yıl 25000 km kullandım şuan 105 bin civarında maaşallah hiç sıkıntı yaratmadı bana. normal fren balatası, triger değişimleri dışında bir kere oksijen sensörü bir kerede ABS sensörü değiştirim (bu tip parçalar da rahatlıkla bulunuyor fiyatları da makuldü montaj dahil 150'şer lira). Onun dışında yıllık bakım 200 TL'ye mal oluyor (senede 12 bin km falan kullandığım için yılda bir kez bakım yaptırıyorum). Bana göre yol tutuşu ve konforu da gayet güzel hatta symbol, albea ve era'ya değişmem.

Sözün özü eğer temiz ve bakımlı bir araçsa fiyat normal. aldıktan sonra bakımlarını aksatmadan uzun yıllar rahatlıkla binebilirsiniz

Ha tabi HB ise bagaj biraz küçük olabilir çocuklu aileler için..

• jantlar 14 inçmiş yanlış anlamışım.lastikler yokohama yeni.
  • Aveo :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamancankaya -- 27 Ocak 2012; 21:42:03 >
  • arkadaşlar ben 2006 1.4 sx 16v full ve kazası değişeni ve boyası olmayan kalos u alıyorum. yarın sanayiye gideceğiz. sanayide nelere dikkat etmem gerekiyor acaba benimle paylaşırsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_1903

arkadaşlar ben 2006 1.4 sx 16v full ve kazası değişeni ve boyası olmayan kalos u alıyorum. yarın sanayiye gideceğiz. sanayide nelere dikkat etmem gerekiyor acaba benimle paylaşırsanız sevinirim

Hayırlı uğurlu olsun fakat bence sanayide baktırmayın biraz daha tuzlu olur ama yetkili chevrolet servisinde çok noktadan kontrol yapılıp aracı bilgisayara bağlıyorlar.Ben alırken öyle yapmıştım tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkarakoyun

quote:

Orijinalden alıntı: e_1903

arkadaşlar ben 2006 1.4 sx 16v full ve kazası değişeni ve boyası olmayan kalos u alıyorum. yarın sanayiye gideceğiz. sanayide nelere dikkat etmem gerekiyor acaba benimle paylaşırsanız sevinirim

Hayırlı uğurlu olsun fakat bence sanayide baktırmayın biraz daha tuzlu olur ama yetkili chevrolet servisinde çok noktadan kontrol yapılıp aracı bilgisayara bağlıyorlar.Ben alırken öyle yapmıştım tavsiye ederim...

Sağol kardeşim , yetkili servise goturecegim umarim bi sorun cikmaz
  • serviste bş sorun çıkmadı aracı pazartesi alacağım. ancak kafama takılan tek şey , bir kolçağa ihtiyacı olduğu :) orjinal kolçagı varmı bu aracın varsa yetkili servislerde bulunurmu ?
  • LPG de Yakıt değerlerinizi paylaşırmısınız.
  • Arkadaşlar konuyu Biraz uyandırıyorum .. İlk kez bi araba alıcam Kalos buldum bi tane 2004 model km si 85 bin civarı.. 13 bin civarı vericek.. ben 206 corsa bu tarz arabaları hep severdim. ama buda guzel goruyor. HB modeli.. biraz bilgi verirmisiniz..
  • merhaba
    arkadaslar yazılanların hepsını okudum ve fiat palio almaktan vazgectım kalos almayı dusunuyorum.
    Ancak S ve SE modeli arasındaki farkı anlamadım sizce hangisini almam lazım ????

bide bende fiat bravo 1998 1.6SX model aracım vardı sattım ona tüp taktırmıstım GAZİTALY marka ve surekli olarak araç stop ediyordu araca kaloslarda böyle bir sıkıntı varmı aracına gaz taktıran arkadaslar yardımcı olabilirlermi ?
    gaz takınca racın cekışi düşer normaldir ama bu ve benzeri sıkınlar oluyormu acaba ?
    rölanti motoru sıkıntı yaratıyormu yani ve en fazla 32.000 de debriyaj baskı balatanın degısmesı gerekirmi?

triger kayısını kaç binde degiştirmek gerekir ?
    ve bu kalosların trigeri kayıslımı yoksa zincirlimi yardımcı olurmusuz?

dikkat etmem gereken noktalar nelerdır aracı alırken ???
    şimdiden tesekkurler
  • mrb arkadasım kalos alacaksan sx modelini al derim en dolusudur 1.4
    diğer modelleri boş olarak geçer ayrıca 1.2 motor

lpg,de stop etme rolantide arac sirkilenmesi vb sorunlar montajın ve ayarın iyi ve yanlış yapılmasından kaynaklıdır
    işini bilen bir ustaya yaptıtırsanız hiç bir sorun ile karsılasmazsınız
    baskı balata eski kalosum 70 bindeydı aracım banamısın demedi hala gidiyordu
    triger kayıslıdır 60 binden sonra değişşe iyi olur tabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HP. -- 12 Mart 2012; 22:34:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdoyuran

Arkadaşlar konuyu Biraz uyandırıyorum .. İlk kez bi araba alıcam Kalos buldum bi tane 2004 model km si 85 bin civarı.. 13 bin civarı vericek.. ben 206 corsa bu tarz arabaları hep severdim. ama buda guzel goruyor. HB modeli.. biraz bilgi verirmisiniz..

kalos aynı sınıf diğer araçlara nazaran iç hacim daha geniştir örn 206 getz bunlara nazaran geniştir
    hem konfor olsun hem donanım olsun modeli yüksek olduğundan uygun fiyatına göre alınıcak aractır
  • saol cevap verdiğin için bende 1.4 olmayı dusunuyorum ama kesınlıkle gaz taktırmak gerekıyor yoksa benzın tavan fıyatta yanı

onun ıcın 1.2 alıp gaz taktırmamayı dusunuyorum karar veremedım yanı

1.2 motor 100km de 25-30 tl yakıyor sanırım ama 1.4 motor ne kadar yakıyor bilmiyorum ????

dedıgın gıbı SX modellerıne bakıyorum bende
    dusuk km de ya 1.2 yada 1.4 lpg li almayı dusunuyorum
  • bide sormak istediğim diğer soru 1.2 8v kalosların çekiş gücü nasıl acaba herkes 8v iyi değil diyor 16v olsa guzel diyor ama 1.2 motor için bence iyi değilmii?

siz ne dersiniz arkadaşlar
  • 2 sene kalos kullandım sonra lacettiye geçiş yaptım
    1.2 pek tavsiye etmem lpg taktırınca azda olsa güç kaybı oluyor 1.2 olunca düz yolda çekisini fazla anlamazsın
    ama bayır yukayı geldiğinde yada aracın doluysa gitmediğini iyi anlarsın buda canını sıkabılır
    performans istiyorsan 1.4 sx her işini görür lpgli hazır bulmanı öneririm extra masraf yapmana gerek kalmaz
    iyi bir ustasıylada bastan sona bi elden geçirip bakımını yaptıra bılırsın
    1.4 lpg,de ortalama 25 28 kurus civarı yakar tabi kullanımdan kullanıma göre değişir bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkip

2 sene kalos kullandım sonra lacettiye geçiş yaptım
    1.2 pek tavsiye etmem lpg taktırınca azda olsa güç kaybı oluyor 1.2 olunca düz yolda çekisini fazla anlamazsın
    ama bayır yukayı geldiğinde yada aracın doluysa gitmediğini iyi anlarsın buda canını sıkabılır
    performans istiyorsan 1.4 sx her işini görür lpgli hazır bulmanı öneririm extra masraf yapmana gerek kalmaz
    iyi bir ustasıylada bastan sona bi elden geçirip bakımını yaptıra bılırsın
    1.4 lpg,de ortalama 25 28 kurus civarı yakar tabi kullanımdan kullanıma göre değişir bu

Yorumuna tamamiyle katılıyorum sx kullanıcısı olarak.İst ş.içi kışın 100 kmde 10-11 litre yazın 9 litre lpg tüketiyor.Ama yazın 5 kişi full dolu klima sonda bir şekilde lpgde keçi gibide rampa çıkıyor.Bu motor kalosa fazlasıyla yetiyor yumuşak kulanırsan ekonomik yüksek devir çevirirsen performans.

• merhaba
    bende fiat bravo 1.6sx vardı ve onu sattım araç gayet seri ve dinamikti ama 15 yasındaydı acıkcası

şimdi bii tek kapı 1.4 SX 16v tek kapılı+ atiker lpg'li bir araç buldum sizce bunun fiyatı kaç gibi olmalıdır araç temız ve 74000km'de sahıbı 14350 fiyat biçmiş bende almak istiyorum fiyat konusmadım şimdilik , zaten tek kapılı araç istiyorum 5 yıldır tek kapılı arac kullanıyorum,, 5 yıl daha kullanırım

atıker marka kaloslarda nasıldır?
    debriyaj baskı balata ve triger kayısını kaç bin km de degıstırmek gerekıyor acaba ?
    fiyatı sızce kaç olmalıdır yanı piyasası nedir tek kapılıların ?

yardımcı olurmusunuz ??
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.