Şimdi Ara

****CHEVROLET KALOS?????? (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.481
Cevap
23
Favori
372.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederım.Pıyasasını bilemdiğimden burada sızlerden daha reel bilgi alacağımdan dolayı sordum.Sağolun..
  • Arkadaşlar ben de kalos almayı düşünüyorum 1.4 sx 16v modelinden ama fiyatlar konusunda pek bilgim yok ortalama ne kadar verilir?
  • Ben de alacağım ınş aralıkta.15 bin civarına 1.4 sx 2006 model alabılır mıyım bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pocakayte

Teşekkür ederım.Pıyasasını bilemdiğimden burada sızlerden daha reel bilgi alacağımdan dolayı sordum.Sağolun..

İyi günlerde kullan.Bende de 2005 model daha 52.000 km de 1.2 se var.Arabamdan son derece memnunum.Umarım sende memnun kalırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhlngan

quote:

Orijinalden alıntı: Pocakayte

Teşekkür ederım.Pıyasasını bilemdiğimden burada sızlerden daha reel bilgi alacağımdan dolayı sordum.Sağolun..

İyi günlerde kullan.Bende de 2005 model daha 52.000 km de 1.2 se var.Arabamdan son derece memnunum.Umarım sende memnun kalırsın.

Evet memnunum teşekkürler sızde kazasız belasız iyi günlerde kullanın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: demise

selam arkadaşlar..
    2004 Kalos 1.2 arabam var 81000km'de... Son iki gündür sabahları debriyaj sert oluyor eskisine oranla,ve vitesleri değiştirirken de sürtünme gibi oluyor biraz zor geçiyor...Ara ara debriyaj düzeliyor nedeni ne olabilir..
    bir de bi arkadaş el freni cekili halde yarım debriyaj ile arabayı yürütmeyi dene,eger istop etmez yürür ise debriyaj diski sıyırmıştır dedi .. mantığını anlamadım ama denedim araba istop etmiyor gidiyor.. yardımlarınızı bekliyorum.
    Kalos orjinal çelik jant nereden bulabiliriz. 5 Kollu 15"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattunc59 -- 19 Nisan 2013; 17:55:52 >
  • Bendede havaların soğumasıyla aynı sorun var.Araç 140 binde orjinal baskı balata mevcut,dolayısıyla benim baskı balata bitiyor belli sizdede aynı durum olablir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalos' uma ön cam rüzgarlığı aldım 1 çift EMN marka 30 TL uygunmu? Çaok yakıştı ve yağmurlu havada camı açmanızı sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattunc59 -- 20 Nisan 2013; 21:03:39 >
  • arkadaşlar merhaba benimde 2006 1.2 s var Maşallah çok memnunum ve severek biniyorum ama ben de vites problemi yaşıyorum şu an. sanırım benimki biraz daha farklı araba 2 ye geçerken zorlanıyor özellikle 3 ten düşürdüğüm zaman çok zor geçiyor. bir de asıl problem şu: 2 den 3 e atacağım zaman araba vitesten çıkmıyor sanki bi yere takılıyor gibi oluyor sonra tık diye bir ses geliyor ve öyle çıkıyor 2 den.. acaba sizinde böyle bir probleminiz var mı veya aynı problemden mi bahsediyoruz?
  • bir de debriyaj aralığı çok dar benimkinin yani kökü ile yukarısı arasında çok az mesafe var ayağımı kaldırır kaldırmaz debriyaj yukarı çıkıyor neredeyse fren mesafesi kadar kısa. bu anlattığım baskı balatanın bittiğini gösteriyor ama aldığım adam dediki bunun debriyajı böyle bende yeni değiştirdim sakın sen de gidip değiştirme dedi. sizce başka ne gibi bi sorunu olabilir bu durumda?
  • Oto Pazarında geçende bir arkadaşa 1.4 SX 2006 Kalos 75.000 Km de baktık. Kalkış yaparken arabada titreme vardı. Bu sorun neden olabilir. Baskı balata bitiyor olabilir diye düşündük ama emin olamadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattunc59 -- 19 Nisan 2013; 17:55:07 >
  • şimdi murattunc arkadaşın sorunu baskı balata bitmesi olabilir gerçi kmside az ama kullanım sonuç bizim şirket arabaları yeni alınıp 40 binde debriyaj bitirdi benim araba 140 binde orjinal debriyaj üstünde hala.Çağrı arkadaşın sorunu farklı gözüküyor.Farklı derken debriyaj bitik olabilir çünkü bittikçe kavrama yukarı çıkar,fakat önceki sahibinin söylediği bunların debriyajı böyle demesi yanlış,ben daha önce bu sorunları yaşamadım.Bu arada çağrı arkadaşın 2. vites senkromeçindede sıkıntı olabilir bakılması lazım.

• Evet haklısınız Bende öyle düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattunc59 -- 19 Nisan 2013; 20:40:51 >
  • Anlattığınız gibi olabilir artı olarak bilya bozuksa oda ses ve sürtünme hissi yaşatabilir.Bende soğuk havalarda 1 ve 2.viteslerde zorlanma oluyor diğerleri rahat.Araç kaçırma ve kalkışlarda titreme yapıyosa kavrama yukarılara çıktıysa baskı balata ömrü bitiyo demektir.

• Yetkili Servise kontrol ettirmekte yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattunc59 -- 19 Nisan 2013; 17:58:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattunc59

Kalos' uma ön cam rüzgarlığı aldım 1 çift EMN marka 30 TL uygunmu? Çaok yakıştı ve yağmurlu havada camı açmanızı sağlıyor.
    Çorlu Opel inan servisi önerebilirim. Hem uygun fiyat hemde ilgililer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattunc59 -- 19 Nisan 2013; 17:59:38 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Bir arkadaşımın Chevrolet Kalos 1.2 8V 2006 model arabasını alacağım. Aracın kazası yok. Benzin ve LPG var. 123000 km'de... Baskı balatası değişmiş. Masrafı yok. 14.250 TL istiyor. İlk arabam olacak. Araç kullanma konusunda deneyimli değilim. Arkadaşımında ilk aracıymış ve kullanma konusunda sıkıntı yaşamayacağın bir araç olduğunu söyledi. Parça ve bakımlarının ucuz olduğunu, lpg ile 18-20 kuruş yakıyor dedi. Çok fazla bir kullanım düşünmüyorum. Şehir içi kullanacağım genelde... Zaten Kütahya'da yaşadığım için büyük trafiğe de girmeyeceğim. Sizinde görüşlerinizi okudum. Benim için önemli olan direksiyon kabiliyeti kazanmak. Performans merakım yok. Bu araç benim için yeterli midir? Fiyat konusunda ne dersiniz?
  • Hayırlı olsun. Plakayı yazıp 5664'e göndermeyi ihmal etme. Araçta kaza yok ama boya var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattunc59 -- 17 Şubat 2013; 18:41:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattunc59

Hayırlı olsun. Plakayı yazıp 5664'e göndermeyi ihmal etme. Araçta kaza yok ama boya var mı? Fiyat normal. Test sürüşü yaparsanız vites geçişlerinide bize iletirmisiniz? Kullanımı kolay ve rahat arabalardır.

Teşekkür ederim bilgilendirme için... Şimdi dediğiniz gibi sorgulatma yaptım. Alacağım kişi arkadaşım. Bu aracın sağ arka kapısını çizdirmiş. Onu da kaskodan hallettirmiş. Şimdi bakınca o çıktı 307 tl olarak ama onlar almadan öncede 600 tllik bir çarpma hasar kaydı var. Nereden hasar aldığını nasıl öğrenebiliriz? Kendilerininde bilgisi yok sanırım
  • İyi bir boyacı ustası varsa gösterin eğer araçtan çok fazla anlamıyorum derseniz opel yetkili, servislerinde sanırım 150 TL gibi bir rakama A dan Z ye komple bakarlar ve önceki servis kayıtlarını size verirler. Çizikten dolaytı boya önemli değil. 600 TL de çok büyük bir hasar değil sanıyorum. ama sonuçta para vereceksiniz. İçiniz rahat etsin hemde eksik gedik ne varsa baktırmakta yarar var. Tirger seti değişmiş mi?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.