Şimdi Ara

****CHEVROLET KALOS?????? (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.481
Cevap
23
Favori
372.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murattunc59

İyi bir boyacı ustası varsa gösterin eğer araçtan çok fazla anlamıyorum derseniz opel yetkili, servislerinde sanırım 150 TL gibi bir rakama A dan Z ye komple bakarlar ve önceki servis kayıtlarını size verirler. Çizikten dolaytı boya önemli değil. 600 TL de çok büyük bir hasar değil sanıyorum. ama sonuçta para vereceksiniz. İçiniz rahat etsin hemde eksik gedik ne varsa baktırmakta yarar var. Tirger seti değişmiş mi?

ikinci hasar ön tamponda kışın takılan zincirden dolayı bir hasarmış. Serviste yapıldığı için o kadar tuttu demiş ilk sahibi... Neyse bakalım. Arkadaşım olduğundan en azından özenli kullandıklarını biliyorum. Tirger seti değişmemiş. Baskı balata ve akü değiştirmişler. Bakımlar servisten yapılmış. Evrakları verecekler hepsini... Hayırlısı olsun diyorum. Sonuçta ikinci el araç... Her araçta mutlaka birşey çıkacaktır.

• Triger set değişmediyse 120 000 ağır bakımı yapılmamış bu bakım parçaları kendiniz alsanız bile özel serviste 400-500 gibi bi rakam tutuyor yetkili serviste dahada fazla bilginiz olsun.Hayırlısı olsun bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2005 model 56000 az kullanılmış otomatik 1.4 hb otomatik kalos almayı düşünüyorum 16000 diyorlar sizce nasıldır. 5664 de bir 500tl bir de 700 tl gözüküyor. biri anahtar içinmiş siz nedersiniz eder mi bu fiyat nelere dikkat etmem gerekir.
  • Hayırlı Olsun. Fiyat uygun görünüyor. Kaza - boya durumu nedir? Ağır bakımları yapılmış mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattunc59 -- 17 Şubat 2013; 18:43:44 >
  • Yorumlardan anladığım kadarıyla,çoğunluk şanzıman ( vites geçişi ),yakıt tüketimi ve ön takım problemlerinden bahsetmiş.Özverili ve içten yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim.Bende 1.2 8 valf model avea,kalos almayı düşünüyordum,vazgeçtim.Model yüksek,fiyatlar ucuz ve çok fazla satan olunca içime bir bit yeniği düşmüştü

Çok şükür,benim clio 1 in klima soğutması (performansı) ve ön cam buğu çözmesi dışında ciddi bir problem göstermedi.+ 2.vitese kemikli bir geçiş oluyor.Bunu da aracın 15 yaşında olmasına ve 170.000 km yapmasına bağlıyorum.Bunun dışında karşılaştığım bütün sorunlar bakımsızlıktan kaynaklıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenon_06 -- 14 Ocak 2013; 0:26:13 >

• Ikı aydır Kalos 2004 1.28V kullanıyorum.Arkadaşların yaşadığı vites olayını yaşamadım.Sanırım alır almaz bakımda debrıyaj baskı balatanın yıprandıgı söylenınce hemen degıstırdım.Sensör taktım arka ve öne kameralı,Arabamı sevıyorum hıcte masraftan kacmıyorum yakıt yönunden de cok fazla butcemı zorlamıyor.
  • Arkadaşlar; Kalos 'a uygun alüminyum çelik alaşım jant önerileriniz varmıdır? Bijon aralıkları 4 X 100 değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattunc59 -- 17 Şubat 2013; 18:36:53 >
  • Araba Çok Uyduruk duruyor Sırf Bu Yüzden Swing Aldım
  • 2004 aralık ayında 21 250 ye almıştım. Kalos 1.4 sx nb. Ocak ayında 16250'ye 20 gün içerisinde sattım. 58000 KM.de hasarsız, boyasızdı.
  • Daha önceki aracım 93 Tempra SX ti ve arızalarından bıkmıştım. Ancak bu araç çok şükür beni hiç üzmedi. Hyundai Getz mi? Kalos mu derseniz ben yine kalos derdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknisyen79 -- 16 Şubat 2013; 16:41:04 >
  • quote:

Çorlu Opel inan servisi önerebilirim. Hem uygun fiyat hemde ilgililer.

Alıntıları Göster
    4 adet çelik jant kormetal marka 500 TL uygunmudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattunc59 -- 19 Nisan 2013; 18:02:32 >
  • quote:

Kalos 1.2 SE Jant önerisi olan var mı? Hala yorumlarınızı bekliyorum.

bijon aralığı her nekadar 4*100 olsada her jant kalosa uymuyor malesef birebir gidip beğendiğiniz jantı alıp orda denemeleri lazım aracınıza uyup uymadığını görebilirsiniz eski kalos kullanıcısı olarak 3 jant deneme tecrubesiyle
  • merhaba arkadaslar bende kalos almayı dusunuyorum. yaklaşık 6-7 aydan belli takipteyım. içerdiği özelliklere göre cok ucuz bır araç. ama sıze tavsiyem 1.2 değilde 1.4 16 valf olanını almanız. bızım arkadasta 1.2 si var abi gitmiyor dıyor. yokuşlarda arabada 4 kişi varsa araba cok bayılıyor dıyor... saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper71tr -- 23 Şubat 2013; 14:38:33 >
  • Evet çekiş konusunda 1.4 16V çok başarılı.Benim araba 5 kişi klima açık keçi gibi tırmanıyor yokuşları.

• kkarakoyun kalosundan vazgecemedın mı hala (: wtcc deym ben 1,5 senedir ondanda tadımı aldım onuda satıyorum
  • Hayırlısı hakkip işimi görüyor şu an değiştirirsem büyütmek amacıyla değiştiririm sedan bi araç olabilir.

• kalos güzel araçtır walla özledim diebilirim aracımı ama kalostan lacettiye geçmek ayrı bi tat verıyor insana
  • Sınıf atlamak bu olsa gerek

• sanırım ama suda bi gerçek daha iyi istedıkçe daha iyisini arıyorsun
  • Arkadaşlar 1.4 motor ve 2005 model 105 binde bir araç var arkadaşımda ve ben almak istiyorum.Araç hakkında bilgim yok.yardımlarınıza ihtiyacım var.
    -kronik arızaları varmıdır?
    -hangi marka tüp ile uyum sağlar.(tüp taktıracağım için)
    -triger vs bakımları pahalı mı?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.