Bildirim
****CHEVROLET KALOS?????? (51. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
2004-2005 otomatik sedan kalos hoşuma gidiyor bu aracı kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirm -
bu aracın 82 yada 94 beygir olup olmadığını nasıl anlayabiliriz -
quote:
Orijinalden alıntı: STasdemir
bu aracın 82 yada 94 beygir olup olmadığını nasıl anlayabiliriz
1.2 16V motoru 82, 1.4 16V motoru 94 hp dir.Yeni kasa 1.4 motorlarda 100 hp olması lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu sabah benim arabada da yandı arıza lambası. arabam: 1.2 s lpgli 67000'inde. aklıma hemen triger geldi onunla lakalı olabilir mi?
Eğer yakıttan ise kendiliğinden düzelme ihtimali var mı? Yoksa kesinlkikle servise mi gitmeli?
Bilgisini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Isstanbul
bu sabah benim arabada da yandı arıza lambası. arabam: 1.2 s lpgli 67000'inde. aklıma hemen triger geldi onunla lakalı olabilir mi?
Eğer yakıttan ise kendiliğinden düzelme ihtimali var mı? Yoksa kesinlkikle servise mi gitmeli?
Bilgisini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
Trigerden olacağını sanmam.Yakıtla yada katalizörle ilgili olabilir.Bilgisayara bağlatıp arıza kodunu görmeniz kesin çözüm.
-
karbon kaplamayı sipariş ettiğiniz linki yollayabilirsiniz sevinirim, bir de nasıl sökülüyor ben de merak ettim. Aklımda kolçak almakta var ama Amster kolçaklar çok pahalı. Kolçak tavsiyesi olan var mı? bu da Scangauge ile elde ettiğim yakıt tüketimi (aracım 1.4 16v sx)Ankara-Afyon-Ankara kızılay trafiği dahil klima yer yer açık;https://www.youtube.com/watch?v=qH8YZwTFkI4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinghenryy -- 14 Eylül 2013; 20:36:30 > -
urun.gittigidiyor.comSayfa Bulunamadı - Gittigidiyorhttp://urun.gittigidiyor.com/garaj/her-renk-karbon-fiber-kaplama-1-kalte-tirtikli-93466481
yakıt tüketimi hakkında ben de bişeyler yazayım.
1.4 sx 2005 model kalosu alalı daha 2 gün oldu kayseriden aldım ve balıkesire kadar 1000 km yol aldım
klima 1. derecede sürekli açıktı ve hızımda çoğunlukla 120 civarıydı.toplam 185 TL lik gazla geldim.
-
quote:
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/her-renk-karbon-fiber-kaplama-1-kalte-tirtikli-93466481
1.4 sx 2005 model kalosu alalı daha 2 gün oldu kayseriden aldım ve balıkesire kadar 1000 km yol aldım
klima 1. derecede sürekli açıktı ve hızımda çoğunlukla 120 civarıydı.toplam 185 TL lik gazla geldim.
Bende siparis vereyim ptesi gunu link icin
tesekkurler, ayni yolda ayni sartlarda benimaraba 300 lira yakardi benimki benzinli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: kinghenryy
quote:
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/her-renk-karbon-fiber-kaplama-1-kalte-tirtikli-93466481
Bende siparis vereyim ptesi gunu link icin
tesekkurler, ayni yolda ayni sartlarda benimaraba 300 lira yakardi benimki benzinli
-
quote:
ben servise gösterdim hocam arabayı egsoz geri besleme valfi arızalıymış benim. ayar yaptık ışığı söndürdük dediler. tekrar yanarsa değişmesi lazım dediler 650 tl ymiş 70 tl de işçilikle 720 tl olur dediler. arabayı aldım. 15-20 km sonra tekrar yandı lamba. götürmedim servise 1 haftadır öyle biniyorum. araştırdığım kadarıyla çok ta önemli bi parça değilmiş galiba. 700 tl veremem şu an için
-
quote:
Orijinalden alıntı: kingablu
quote:
ben servise gösterdim hocam arabayı egsoz geri besleme valfi arızalıymış benim. ayar yaptık ışığı söndürdük dediler. tekrar yanarsa değişmesi lazım dediler 650 tl ymiş 70 tl de işçilikle 720 tl olur dediler. arabayı aldım. 15-20 km sonra tekrar yandı lamba. götürmedim servise 1 haftadır öyle biniyorum. araştırdığım kadarıyla çok ta önemli bi parça değilmiş galiba. 700 tl veremem şu an için
ne kadar pahalıymış bu parça öyle... yetkili servis mi bu fiyatı verdi hocam?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kingablu
quote:
ne kadar pahalıymış bu parça öyle... yetkili servis mi bu fiyatı verdi hocam?
evet hocam yetkili servis söyledi
-
Arkadaşlar yıllarca yetkili serviste çalışıp 6 ay önce chevrolet-opel servisi açan bi ustayla tanıştım.İki kalos bir aveomuz var hep ona götürmeye başladık.Çok sağlam bi usta.İhtiyacı olanların bilgisine...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: silvermask
Kapı içi karbon kaplama , boş vakitleri değerlendirmek adına yaptığım bir çalışma..
eline sağlık arkadaşım güzel çalışma.bu kaplamadan ben de sipariş ettim ancak
bu cam açma düğmesinin bulunduğu parçayla kapıyı içten çekerken tuttuğumuz kol nasıl sökülür
kapı iç döşemesini komple sökmeniz gerekiyor, iç kısımdan vidaları sökünce parçaları çıkartabilirsiniz..
-
Anladım hocam yarın boş vaktim olacak o zaman bi bakayım inşallah vida yerlerini bulmak zor olmaz -
Yani her arabanın iç döşemesini Sökmek kolay olmaz -
quote:
Yani her arabanın iç döşemesini Sökmek kolay olmaz
otomatik kalos kullanan yokmu arkadaşlar bilgilerinizi paylaşırmısınız ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X