Şimdi Ara

****CHEVROLET KALOS?????? (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.481
Cevap
23
Favori
372.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: STasdemir

Manuelciyim dostum

otomatik aliyim diyom ama 1.2 çekmez hem tüplü 1.4 daha uygun heralde

6 aylık vergisi kaç para bunun ?
  • kartvel08 kullanıcısına yanıt
    186 tl 6 aylığı diye biliyorum.tavsiyem 1.4 al hocam.
    yeri gelir aracı biraz yüklersin bir kaç kişi binmek zorunda kalırsınız ya da klima açarsın falan.. araç eşek gibi kalır.
    bu arada otomatik vites için aşağıdaki linki sadece bilgi amaçlı veriyorum.şehir içi tüketim değerine dikkat et 10,5 lt
    manuel al bence
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sahibinden-otomatik-vites-82697727/teknik-detaylar/
  • ben hiç üşenmedim çanakkaleden atladım kayseriye gittim 1.4 sx 60 bin km'de kalosu aldım
    ayrıca ön lastikler yeni michelin marka ve yanında da kullanılmamış 2 kışlık lassa marka lastik aldım.
    16900 TL araç.

araç sahipleri fiyat için ne düşünüyorlar merak ediyorum
  • quote:

186 tl 6 aylığı diye biliyorum.tavsiyem 1.4 al hocam.
    yeri gelir aracı biraz yüklersin bir kaç kişi binmek zorunda kalırsınız ya da klima açarsın falan.. araç eşek gibi kalır.
    bu arada otomatik vites için aşağıdaki linki sadece bilgi amaçlı veriyorum.şehir içi tüketim değerine dikkat et 10,5 lt
    manuel al bence
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sahibinden-otomatik-vites-82697727/teknik-detaylar/

kullanım kolaylığı için otomatik düşünüyorum.98 fiestam vardı sattım kalosun içi ondan darmı

dışardan çok basık görünüyo.accent 1.6 admire ile kalos arasında kaldım.kalosun tipi hoş ama

accent daha geniş daha güçlü motor bakcaz

iç hacmi gayet yeterli aracın ben memnunum.ama hatchback alırsan bagaj küçük gelebilir.
    eski fiestaların iç hacmini bilemem ama yeni fiestalara göre içi daha geniş.
    accent için yorum ve kıyaslama yapamam çünkü bilgim yok
    ayrıca aracın motor performansı bana gayet yeterli geldi 1.6 nın bariz bir üstünlüğü yok yani.
    kalabalık bir aileniz yoksa 1.4te yeterli gelecektir.araçta klima açık olmasına rağmen bayılma yığılma
    gibi sorunla karşılaşmadım.yine de son karar sizin tabiki
  • Bu aracınki kolay diyebilirim bütün vidalarını sökmesi rahat sadece içteki yuvarlak açma kulbunun dışındaki yuvarlak çerçeveyi sökmesi biraz dert tırnaklarının kırılmamasına dikkat etmelisiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacklabel35 -- 19 Eylül 2013; 15:44:34 >
  • quote:

iç hacmi gayet yeterli aracın ben memnunum.ama hatchback alırsan bagaj küçük gelebilir.
    ayrıca aracın motor performansı bana gayet yeterli geldi 1.6 nın bariz bir üstünlüğü yok yani.
    kalabalık bir aileniz yoksa 1.4te yeterli gelecektir.araçta klima açık olmasına rağmen bayılma yığılma

yokuşlarda araçta 4-5 kişi varken tüptede performans iyimi ?
    4-5 kişi binme şansım olmadı henüz ancak genel manada konuşmak gerekirse tüpte kullanmak araçtan fazla beygir eksiltmez bu her araç için geçerli.

• Yani şöyle söyleyeyim tüp ayarların iyi ise Tüpte kullandığını hissetmezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartvel08

quote:

yokuşlarda araçta 4-5 kişi varken tüptede performans iyimi ?

5 kişi dolu artı klima açık hiçbir rampada daha beni üzmedi.Arkadaşında dedi gibi lpg kitinin ve senkronizasyonununda önemi büyük.Ancak bu yükte dizellerdeki gibi düşük devirde vites yükseltirseniz değil 1.4;1.6 yada 1.8 atmosferikler bile bayılacaktır.Yükte biraz yüksek devir şart.

• Bugun kapı iç döşemesini Sökeyim dedim alttan üç vidayı çıkardım tırnaklarını da söktüm ancak kapının yuvarlak olan açma kolunun bulunduğu yerden döşeme ayrılmıyor.siz nasıl yaptınız bu bölümü

• kapı iç döşemeyi komple sökmeden çekme kollarını çıkarmayı başardım zaten gevşektiler zorlamadılar.cam açma kısmının olduğu bölümü de kapının altına yatarak sökerim diye düşünüyorum alttan bakınca vidalar görünüyor çünkü.buraya kadar tamam.ancak kaplamayı uygulayayım dedim hiç de kolay değil kapı kolu biraz oval olduğu için büzüşme yapıyor.

@silvermask
    kardeş bi yol göster nasıl yaptın büzüştürmeden hava bırakmadan

ayrıca bugün baskı balata set aldım 200 TL valeo marka debriaj balatası ses yapıyordu.baskı balata da bitmek üzere zaten.
    125 TL ye de işçilik anlaştım.fiyat uygun geldi.servise sordum komple olarak 1200 TL fiyat verdiler
  • Merhaba.. Otomatik Chevrolet Kalos 1.4 Benzinl modelinden almayı düşünüyorum.. Acaba 100 km.'de şehir içi şehir dışı ne kadar yakar.. Farklı cevaplar okudğumu için bu konuda buraya yazma gereksinimi duydum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coyote Ugly

Yaklaşık 1,5 senedir Chevrolet Kalos 1.4 Sport Coupe 16V aracımı kullanıyorum.
    Sorularınızı cevaplayabilirim.

Teşekkürler,

Bende bu modelden almayı düşünüyorum.Sizinki otomatikmi düzmü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkarakoyun

Arkadaşlar yıllarca yetkili serviste çalışıp 6 ay önce chevrolet-opel servisi açan bi ustayla tanıştım.İki kalos bir aveomuz var hep ona götürmeye başladık.Çok sağlam bi usta.İhtiyacı olanların bilgisine...

istanbulda mı hocam?
  • Evet istanbul esenyurtta.

• tlhlngan kullanıcısına yanıt
    Hocam yakiti yururu nasil kalos 1.2 nin

• quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

Hocam yakiti yururu nasil kalos 1.2 nin

Merhaba seyffullah;
    Kalos aracımı satarak opel corsa d kasa aldım ama şunu söyleyebilirim.Beni hiç üzmedi 2005 modeldi.Yürüyen aksamında satmaya yakınken amortisörlerden ses gelmeye başlamışdı.Z rotları değişecekmiş.Tanesi 50 TL falandı Onun dışında bir sorun olmadı yürüyen aksamında.Yakıt şehir dışı çok iyiydi fabrika verisi olan 5.5 lt`i gerçekten görüyordum.Şehir içersinde ortalama bir yakıt harcıyor.Benzin fiyatları yükseldikçe zaten oranın bir anlamı kalmıyor :)Genel olarak temiz bir Kalos görürsen tavsiye ederim.
  • tlhlngan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ler hocam sizce iyi bir f/p aracı mı clio baktim gereksiz pahali ve modeli düşük

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.