Şimdi Ara

Chevrolet Kalos Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce Kalos nasıl araba 13- 14 bin bütçem var ?

• Kalos konusunda ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
    ben 6 yıl kullandım. Sorunsuzdu ama alacağınız aracın durumunu bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

Kalos konusunda ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Mesela diğer aynı sınıf aynı model araçlara göre neden daha ucuz. parça kalitesi nasıl ?
  • 1.4 motor almanızı tavsiye ederim.1.2 lpg de sıkıntı yaratıyor klima açıkken.1 sene kullandım güzel araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

Kalos konusunda ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Mesela diğer aynı sınıf aynı model araçlara göre neden daha ucuz. parça kalitesi nasıl ?

2-3 tane kronik sorunları var.Forumdaki kalos konusunu incelerseniz,görürsünüz.Diğer araçlara göre ucuz olmasının sebebi tabi ki kalite.Dışarıdan güzel görünen,içi çirkin prens

Kalos yerine clio,2005-06 model palio,fiesta veya b kasa corsa almak makbuldür.Parça fiyatları da renault tan biraz pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

Kalos ilk çıktığı zaman piyasaya girmek için zaten ucuzdu. Kalite olarak bence clio, palio dan farklı değildir, hatta daha iyidir.
    2004 kasım'da dolu kalos 21.000TL iken, dolu Polo 27.000 TL idi. Dolayısıyla 2. el fiyatlar da ona göre oluştu.

1.4 sx 16v 94 hp modeli çok ataktır, güçlüdür. LPG uyumludur. Muadili clio ve palio dan çok yakar ama onlarda motor 75 hp civarı. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Dediğim gibi 6 yılda yıllık bakımlar hariç hiç parça parası vermedim, masrafta bulunmadım. Tabii bu durum her araçta böyle olur demek değil.
    İnşallah güzel bir araç alırsınız...

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olorin_ -- 4 Haziran 2013; 21:14:34 >

• o paraya daihatsu sirion tavsiye ederim abs klima 4 cam otomatik radyo cd calar merkezi kilt standart. 1,0 69ve 1,3 87 hp motor secenekleri var. japon kalitesidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese çok teşekkrler bilgiler için. @olorinthewhite @flyer_mig @Akhilleus @dkerem2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonNn_ -- 4 Haziran 2013; 22:16:53 >
  • 2005 ya da 2004 yılında en dolusunu sıfır alacaktık. 19bine anlaştık. Tam almak için imza atacakken test sürüşüne çıktık. Ben bir slalom yaptırayım dedim, demez olaydım. Araçtan indik ve koşarak uzaklaştık. Bir gün önce denediğimiz jazz daha yüksek hızda yolundan sapmazken kalos kontrolden çıkıyordu. Demem o ki yol tutuşunu hiç beğenmedim. Ancak donanımı da güvenliği de parasına göre fazlaca iyi. 13bine temizi bulunabiliyorsa çok çok iyi.

Edit fiyat hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 4 Haziran 2013; 22:33:26 >
  • eğer aynı arabadan bahsediyorsak ben almazdm çünki hiç sağlam bir araba değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

o paraya daihatsu sirion tavsiye ederim abs klima 4 cam otomatik radyo cd calar merkezi kilt standart. 1,0 69ve 1,3 87 hp motor secenekleri var. japon kalitesidir.

hocam bende eşim için bakıyordum,bayana gidermi ufak tefek diye onu almaya karar verdim
  • Teyzemde 2005 kalos otomatik var 7 senedir kullanıyor hiç bir sıkıntı çıkarmadı daha. Sürüşü de gayet zevkli. Bende çok sürdüm tavsiye ederim gönül rahatlığıyla alabilirsiniz (alcaginiz araba temiz ve bakımlı olsun tabiki)

• quote:

Orijinalden alıntı: Arresst

quote:

o paraya daihatsu sirion tavsiye ederim abs klima 4 cam otomatik radyo cd calar merkezi kilt standart. 1,0 69ve 1,3 87 hp motor secenekleri var. japon kalitesidir.

hocam bende eşim için bakıyordum,bayana gidermi ufak tefek diye onu almaya karar verdim

tam bayan arabasıdır tam otomatiktir hatta f1 vites direksiyondan kumandalıdır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-uygun-fiyata-2006-model-lpg-li-118000-km-102-beygir-126166769/detay

1.3 102 hp motoru var.

• Güvenlik bakımından zayıf bir araç. Clio veya Fiesta öneririm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arresst

quote:

tam bayan arabasıdır tam otomatiktir hatta f1 vites direksiyondan kumandalıdır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-uygun-fiyata-2006-model-lpg-li-118000-km-102-beygir-126166769/detay

1.3 102 hp motoru var.

ilgiliniz için teşekkürler.

• bişey değil
  • Şehir içinde kullanılacak ve çok beklenti yok ise fiyatına göre tercih edilebilir diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.