Şimdi Ara

...:::CHEVROLET KULÜBÜ:::... (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.070
Cevap
11
Favori
463.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BuRCo

Arkadaşlar bende ilk chevrolet Lacetti 1.6 SX alanlardanım heralde Türkiyeye gelir gelmez aldım.. Şu anda arabam 70 000 Km. Ve gayet memnunum Tek Memnun olmadığım CD çaları olmamasıı Tabi 2004 yılındakilerde yoktu benimkisi full olmasına rağmen .. Lastik sorunu olan arkadaşlarada tavsiyem Michelin almaları ben yeni değiştirdim çok memnunum 195/55/15 V serisini öneririm özel Pilot tasarımı hızı sevenler için iyi yol tutuyor.. FAKAT arkadaşların da dedği gibi Chevroletlerde Genel olarak Frenlerdeki sorun Yağmurlu havalarada baya Fıslıyor TEkerim yeni olmasına rağmen kaygan ve yağışlı havalarda yol tutusu cok düşüyor.. Fakat Michelin 195/55/15 V kuru zeminlerde hızı sevenler için süper bir lastik biraz fiyat olarak Pahalı araştırdım ben Orijinali olan lasitik Kumho lar 100 YTL iken 195/55/15 V serisi Michhelin 285 milyon tensi 4*285 = 1150 falan işte Biraz Fazla gibi ama değer..

Fikri olanları bekliyorum arkadaşlar Forum Canlansın

bu arada lastiklerinin iyi olduğuna eminim. o kadar para vermişsin daha mı iyi olmasın michelin hakikatten lastik açısından en iyi markalardan birisidir. bende 1 veya 1.5 sene sonra kısmetse michelin yada nokian marka ile hankooklarımı değiştireceğim.

• sevgili üstadım ustaşenol, ne zaman aramıza döneceksiniz? acaip kan kaybediyoruz. ben anlayamadım vallahi yeni arkadaşlar katılıyorken eskiler hiç kulübe uğramıyor.

lütfen yeni arkadaşlar araçlarınızla ilgili izlenimlerinizi bizimle paylaşın
  • selamlar clubunüzü dışardan takip etiim hep okudum bence gayet iyiy gidiyor nerden nerye 200 küsurlara geldi mesajlar :) ehliyeti aldığım zmn Kalos istiyordum babam itiraz etti hakkında iyiy şeyler demiyorlar diye ve alınmadı yerine palio alındı. fakat paliodan memnun kalmadım arabayı yenilemeye kara werdik bu sefer de lacetti istedim babam ona da olmaz dedi.206 aldık. 206 DEFOLU ÇIKTI neyse sonra babamı karıştırmadan kendim gittim nissanımı aldım allahtan çok mutluyumaradığımı buldum sonunda.
    ama şunu söyelemliyim kullanmasam da chevylere ilgi duyuyorum.
    aile dostlarımızdan birinde lacetti sedan diğerinde rezzo var çok memnunlar size iyi forumlar diliyorum ayrıca chevylerinizle keyifli günler geçirmenizi dilerim
    üzerime vazife olmayarak bişey önericem
    bence bölümde araç sahipleri resimlerini paylassın o zmn epey bi hareketleniyor

• quote:

Orjinalden alıntı: desevigne

quote:

Orjinalden alıntı: BuRCo

Arkadaşlar bende ilk chevrolet Lacetti 1.6 SX alanlardanım heralde Türkiyeye gelir gelmez aldım.. Şu anda arabam 70 000 Km. Ve gayet memnunum Tek Memnun olmadığım CD çaları olmamasıı Tabi 2004 yılındakilerde yoktu benimkisi full olmasına rağmen .. Lastik sorunu olan arkadaşlarada tavsiyem Michelin almaları ben yeni değiştirdim çok memnunum 195/55/15 V serisini öneririm özel Pilot tasarımı hızı sevenler için iyi yol tutuyor.. FAKAT arkadaşların da dedği gibi Chevroletlerde Genel olarak Frenlerdeki sorun Yağmurlu havalarada baya Fıslıyor TEkerim yeni olmasına rağmen kaygan ve yağışlı havalarda yol tutusu cok düşüyor.. Fakat Michelin 195/55/15 V kuru zeminlerde hızı sevenler için süper bir lastik biraz fiyat olarak Pahalı araştırdım ben Orijinali olan lasitik Kumho lar 100 YTL iken 195/55/15 V serisi Michhelin 285 milyon tensi 4*285 = 1150 falan işte Biraz Fazla gibi ama değer..

Fikri olanları bekliyorum arkadaşlar Forum Canlansın

bu arada lastiklerinin iyi olduğuna eminim. o kadar para vermişsin daha mı iyi olmasın michelin hakikatten lastik açısından en iyi markalardan birisidir. bende 1 veya 1.5 sene sonra kısmetse michelin yada nokian marka ile hankooklarımı değiştireceğim.

eYW mERAK ETME ZATEN devamlu burada olurum görüşlerimi söylerim ama fren sistemi Bence en kötü yanı Chevrolelerin

• quote:

Orjinalden alıntı: cell123

selamlar clubunüzü dışardan takip etiim hep okudum bence gayet iyiy gidiyor nerden nerye 200 küsurlara geldi mesajlar :) ehliyeti aldığım zmn Kalos istiyordum babam itiraz etti hakkında iyiy şeyler demiyorlar diye ve alınmadı yerine palio alındı. fakat paliodan memnun kalmadım arabayı yenilemeye kara werdik bu sefer de lacetti istedim babam ona da olmaz dedi.206 aldık. 206 DEFOLU ÇIKTI neyse sonra babamı karıştırmadan kendim gittim nissanımı aldım allahtan çok mutluyumaradığımı buldum sonunda.
    ama şunu söyelemliyim kullanmasam da chevylere ilgi duyuyorum.
    aile dostlarımızdan birinde lacetti sedan diğerinde rezzo var çok memnunlar size iyi forumlar diliyorum ayrıca chevylerinizle keyifli günler geçirmenizi dilerim
    üzerime vazife olmayarak bişey önericem
    bence bölümde araç sahipleri resimlerini paylassın o zmn epey bi hareketleniyor

öncelikle yeni aldığınız aracı güle güle kazasız belasız kullanın. nissan`lar gayet başarılı otomobiller. bende aveo`mu almadan önce micra`lara bakmıştım. çok cici araç ama piyasada genelde bayanlar kullanıyor. birde benim istediğim donanım seviyesindekilerin fiyatları bayağı yüksekti. hatta o fiyata baz donanımlı almera bile alabiliyordum. kısmet değilmiş. sizin de bir chevy sempatizanı olmanız şahsen beni çok sevindirdi. her zaman önerilerinizi bekleriz. illaki chevrolet kullanmanız gerekmiyor. kapımız herkese açık şu ana kadar birtek ben resimlerimi paylaştım ama inşallah diğer arkadaşlarda katılır.

• desevigne arkadaşım bugünlerde sorunlarımız var.bir süre daha ziyeret edemeyeceğim.Teşekkür ederim.
  • evet clüb biraz yavaş ilerliyor.ama böyle gitmeyecek bu.....yeni ilgi çekecek konular bulmalıyız.
  • şimdilik chevy üyelerine iyi geceler.Görüşmek üzere....
  • merhabalar ben de ocak ayı gibi aveo almayı düşünüorum chevyden broşür istemiştim kargo ile adresime göndermişler çok memnun oldum ben aveonun 2 kapılı hb modeline hastayım özellikle turuncu olana ama baya tuzlu diğerlerine göre.ankarada eskişehir yolunda bi chevy bayisi var orda aveo 1.2 18.750 ytl yazıor doğru mudur bana gayet uygun geldi o modelne özelliklr var artı ve eskilerini kullanan varsa yazabilir mi aveo hb nin baz versionu sanırım...
  • işte ben buna hastayım
     ...:::CHEVROLET KULÜBÜ:::...

b u da benden klübe armağan :)
  • abi logo super olmus sen mi yaptınnnn
  • bncede aveolar cok gzl özellikle de spor olanları o fiyata o özellikte araba bvence süper
    insanların laflarına aldanma sadece istedigini al çünkü bir şeyi lekelemek o kadar kolaydır ki...
    insanlarımızın coğu chevyler e sayıp sövüor oysaki 2004 senesinden beri araba pazarını acaip derecede canlandırdılar. ayrıca geçen sayılarda otohaber dergisinin satış analizlerine göre chevrolet hep yükseliş içersindeydi. araçların tasarımları kaliteleri bence çok gzl. hiç GM yaş tahtaya basarmı sorarım sizlere?
    madem chevyler kötü o zmn kimse gidip opel de almasın
    yanlız bazı sorunları oldğunu duydum kalosların motor kurum bağlıyormuş 1 sene içersinde. bu chevylere has bir şey değil btn GM motorlarının ortak sorunu. ayrıca halledilmeyecek bir sorun da değil.
    servis+yedek parça GM garantisi altında

ayrıca çok merak ettiğim bir nokta da şu: insanlar chevy hakkında o kdr laf ediyor. yakın zamanda chery adında çin arabaları piyasaya giriyor.(tekerlekli tenekeler) acaba insanlarımızın bu araçlara tepkisi ne olucak?

şunu da belirtmek isterimki sorunsuz ve kaliteli olarak bilinen markalardan biri olan peugeot bnm o kdr başımı ağrıttıki sormayın... kşk o zmn babamı dinlemeyip nissanı alırken uyguladığım taktikle lacettimi alsaydım. nysss şimdi herşey gayet gzl.

chevy kullanmasam bile markanın en büyük savunucularından biriyim. tavsiye ederim

• GÜNCEL CHEVROLET MODELLERİ

CAPTİVA

AVEO HB

SPARK

EPİCA

AVEO SPORT

LACETTİ SEDAN

REZZO

AVEO SEDAN

LACETTİ SW

LACETTİ HB

• Chevrolet forumunda değişik kişileri görmek gerçekten güzel. Bence arabalarımızın fotolarını yayınlayalım. Hem forumumuz şenlenir. Ben en kısa zamanda sizlerle paylaşıcam resimlerimi Chevrolet kullanan arkadaşlar ! Sizce motorlarımızın performansı nasıl ??
  • ben 1.2 nin performansını merak ediorum otobandaki hız limitleri nelerdir..çok fazla bişey beklemiorum ama gene de merak.mesela 4 kişilik bir yolculukta dik rampalarda performansı çok mu kötü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutozturk

ben 1.2 nin performansını merak ediorum otobandaki hız limitleri nelerdir..çok fazla bişey beklemiorum ama gene de merak.mesela 4 kişilik bir yolculukta dik rampalarda performansı çok mu kötü...

Vallaha arkadaşım bende 1.6 lacetti var ben 210 u otobanda gördüm.. izmir - çeşme otabanında ama rüzgarsız havada sadece sallaması çok fazla aracın ve dediğin gibi 4 kişi isen benim arabada rampada vaya bir ağırlaşıyorki 1.2 de daha da kötüdür bu durum..
  • 1.4 lerin en fazla 165 yaptığını duydum doğru mu öle ise 1.2 de sanırım bi 150 görür ki o da bana yeter..nereye yetişeceğim sanki..
  • Arkadaşlar ben 1.2 SE kullanıyorum 2005 model bence bu araba tamamen şehir içi için.Yokuşlarda çok zorlanıyor bırak arabanın dolu olmasını iki kişiyken bile bunu çok rahat hissedebiliyorsun..
    1000 motor yarisin 80-90 ile 4. vites de çıktığı yokuşu benim arabam 3. viteste bağırarak ancak 70-80 ile çıkıyor o da zar zor yani.......

Her şeye rağmen arabamı saeviyorum ne yapalım......Geçen gün iki tane michellin alpin kar lastiği aldım
    4 tane almak isterdim ama ne yaparsın para yok işte.

İlginçtir bu lastiğin 185-65-14 olanları 110 lakin benim ölçüm 185-60-14 ve 130 ytl sizce bunun sebebi ne olabilir,pahalı mı almışım acaba
  • tüm katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim. 2 günde bayağı yazı yazılmış acaip sevindim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.