Şimdi Ara

...:::CHEVROLET KULÜBÜ:::... (290. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.070
Cevap
11
Favori
463.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • almayı düşünüyorum lacetti 1.6 WTC fakat sağlam değil lafları dolaşınca aklım gidiyor....

fiyat çok uygun geldi bana 26.000 tl sıfır diyarbakır opel mağazasında aracı beğenmedim dersem külli yalan söylerim araç çok hoş laylaylomlu araçlara göre daha güzel duruyor bana göre tabi çok hoş görünüyor....

ağızda ise sanayi ustalarının diline dolanmış teneke denilip duruluyor... euroncapta lacettinin kendisi bile yok aveo var oda bir yıldızı zor almış gibi güvenlik yabana atılacak bir durum değil... bu fiyata bu olur mantığıda aşina ortada neyse

herkese iyi günler ve hayırlı çalışmalar dilerim ama alacağım bu aracı size söz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefret_1984 -- 27 Şubat 2010; 21:28:41 >
  • Sayın nefret_1984,

Büyüklerimizin bir sözü vardır... "İnsanların ağzı, torba değil ki büzesin...."

İnsanlar hep konuşur, bilip bilmeden konuşur. Denemeden, görmeden, gözlemlemeden konuşur. Sanayide ki insanları, kolay ve ucuz parça getirecekleri, piyasada bol olan ( Ki ÇIKMA parçaları rahat bulabilsinler) araçları severler.

Onları bir kenara bırakalım...

Güvenlik istiyorum dediğinizde, bardağın boş tarafına bakmışsınız. Dolu tarafında, Cruze 5 yıldız, Aveo HB 3 yıldız, Yeni Spark modeli 4 yıldız almıştır. Eğer o testlere güveniyorsanız, işte bardağın dolu tarafı bunlardır. Mevcut Aveo Sedan ve Lacetti HB modelleri de Aveo HB'in ile aynı donanımlara çıkarıldığı için 3 yıldız rahat alır diye kişisel bir yorum da yapayım size...

Güvenlik arıyorsanız, bana göre, yıldızlara bakmayın, geçin aracı kullanın, kullananların yorumlarını dinleyin, güvenlikle ilgili araçta neler yapılmış onlara bakın...

Benim size tavsiyem bu olur...

Sevgiler...

• Arkadaslar,

Izmirde yasadigim icin yakinimda hem pasta/cila hem de motor koruma, özellikle de detayli ic temizlik vs gibi islemleri yapacak bir yer ariyorum. Adını sıkça duyduğum sonax, ziebart gibi yerlerde bu tip uygulamalar için epeyce yüksek fiyatlar istendiğini biliyorum.

İzmir çevresinde bu tip uygulamalar yapan bildiğiniz yerler var mı acaba? Fiyatları nelerdir? Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim....
  • ya bu park lambası olayını çözemedim, arabadan inmeden kapıyı kilitlersem yanıyor ama kapıyı açıp kapatınca 5 sn sonra sönüyor
  • 2005 model kalos için oksijen sensörü arızalı dediler değişimi ve parçası nedir aciliyeti nedir bilgisi olan var mı acaba?????*
  • quote:

Orijinalden alıntı: bohr

2005 model kalos için oksijen sensörü arızalı dediler değişimi ve parçası nedir aciliyeti nedir bilgisi olan var mı acaba?????*

ikinci el Ankara hurdacılarda 300 tl sıfırını tahmin edemiyorum, çok önemli bir parça değil sadece arıza lambasını yakıp söndüren bir unsur, benim aracımda lpg olduğu için devamlı yanıyor, benzınle uzun mesafe kullanırsaM tekrar sönüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: IORI
    benim aracımda lpg olduğu için devamlı yanıyor, benzınle uzun mesafe kullanırsaM tekrar sönüyor

Bunu çoğu lpgli kaloslarda duydum benim araç sıralı sistem olalı 2 seneye yaklaştı 45000 kmde yolu oldu şu ana kadar lpgli hiç bir zaman bu ışığı yakmadı sadece aygaz koyarım arabama bundan kaynaklanabilirmi acaba?
  • Merhabalar,
    Ben de 2005 kalos aracimi yaklasik 1 yıldır LPG ile kullanıyorum. LPG'ye ilk gectigim gunlerde benzer şekilde arıza ışığı yanıyordu. Önce oksijen sensörünün arızalı olduğu söylendi. 300-400 TL gibi fiyatlar aldım. Ancak LPG taktırdığım yerde gaz ayarı vs yaptırınca lamba sönmüştü....

Aradan 1 yıl geçti arıza ışığı tekrar yanmaya başladı.. Açıkçası kulanılan LPG'den kaynaklanabilir mi bilemiyorum.. Özellikle iş icabı sürekli dışarıda olunca insan ister istemez çok çeşitli yerlerden gaz almak zorunda kalabiliyor...

En sonunda yetkili bir Chevrolet servisinde aracımı detaylı bir kontrolden geçirmeye karar verdim. Bu arıza lambası olayının gerçekten bir arızadan mı yoksa LPG ayarları vs gibi bir durumdan mı kaynaklandığını tespit etmek istiyorum...

Gelişmeleri sizlerele paylaşırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkarakoyun

quote:

Orijinalden alıntı: IORI
    benim aracımda lpg olduğu için devamlı yanıyor, benzınle uzun mesafe kullanırsaM tekrar sönüyor

Bunu çoğu lpgli kaloslarda duydum benim araç sıralı sistem olalı 2 seneye yaklaştı 45000 kmde yolu oldu şu ana kadar lpgli hiç bir zaman bu ışığı yakmadı sadece aygaz koyarım arabama bundan kaynaklanabilirmi acaba?

Benim arabayı aldığım kişi de ( ilk sahibi ) atiker marka lpg sistemi ve aygaz kullanmış,çok memnun kalmış aynısını bana da tavsiye etti,başka marka kullanma dedi.

• lpg de katkılı gaz kullanayın lütfen mumkun olduğunca bu araca fazlası ile zarar verıyor forumda
    katkılı gazla ilgili sikayetler ve arara verdiği zaraları okuyabılrıısnız

bende daha öncede aygazdan alıyordum aracıma lpg taktırdğımdan beri aracımda sirkileme istop etme gidi sorunlar olmustu lpb bakımına gitiğimde lpg bakımında içinden inanın hortumu cıkardıklarında resmen camura benzeyen sıvı fıskırdı belli parçalar değişildi bu yuzden servis katkılı gazdan dolayı oluyor demekte yağlı olduğu için
    servisin önerdiği gaz ise katkısız gazdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkip

lpg de katkılı gaz kullanayın lütfen mumkun olduğunca bu araca fazlası ile zarar verıyor forumda
    katkılı gazla ilgili sikayetler ve arara verdiği zaraları okuyabılrıısnız

bende daha öncede aygazdan alıyordum aracıma lpg taktırdğımdan beri aracımda sirkileme istop etme gidi sorunlar olmustu lpb bakımına gitiğimde lpg bakımında içinden inanın hortumu cıkardıklarında resmen camura benzeyen sıvı fıskırdı belli parçalar değişildi bu yuzden servis katkılı gazdan dolayı oluyor demekte yağlı olduğu için
    servisin önerdiği gaz ise katkısız gazdır

Bende aygaz katkılıya geçtikten sonra lpg bakımına gittim.Orda filtre söküldü dediğiniz gibi yağlı bir yapı vardı.Yetkili bayii abi aygaz iyice benzine benzetti bu işi motora hiç zararı yok artık sakın başka gaz kullanma dedi bende silkeleme titreme vesaire olmuyor.Şimdi acaba hangisi doğru katkılı gaz zararlımı yararlımı?

• Arkadaşlar merhaba!!
    Buradan formda yazılanlara bakıca şaşkın haldeyim.Birçok katılımcının araçlarından kaynaklanan ama benim başıma gelmemiş olan sıkıntılar var.
    Ben 1.2 2005 kalos sport sahibi olarak forma katıldım. 2005 yılında almış ve sadece benim kullandığım arabamda, normal bakımları ve değişimleri haricinde ( her 10 bin de tüm flitrelerini değiştirdiğim gibi, her 20 de bujileri de değiştirdim ) hiç bir problem yaşamadım.
    Kullanımın ve bakımın çok önemli olduğu kanısındayım.Bu sebeple bütün arkadaşlardan can larını taşıdıkları araçlarına iyi bakmalarını tavsiye ederim.
    Araçlarının filitrelerin hiç değiştirmeyen arkadaşlar var!!! Polen flitresi, benzin flitresi!!! bunlar arıza verince değiştirilmez.... her teknik ekipmanın belirlenen bir ömrü var,!!!
    Lastikler için 2-3 sene değiştirmedim işte şu marka bu kadar bu marka bu kadar gider diye yazılar var.Lastik ömrü doğru kullanımda 40 bin km dir. aman şu lastik 60 bin gidiyor işte 4 senedir aynı lastiği kullanıyorum diye yazan arkadaşlar lütfen sizlerden ricam, her bakımı zamanında yaptırın.Sonradan keşke demeyin.
    Sonuç olarak 120 bin km olan aracımı komşuma sattım ve yeni bir chevrolet cruze alıyorum." Aman chevrolet çok yakıyor, şurasından şu arızayı veriyor " diyenlerin bence iğneyi biraz da kendilerine batırmaları gerek.
    Sattığım chevrolet kalos sport ile 1 depo benzinle ortalama 550-580 km şehir içi yol yapabildiğimi de eklemek isterim.LPG sistemleri ve araçlara yapılan bütün yeni uygulamaların doğuracağı birçok sıkıntının da sizeri bekleyebileceğini unutmamanızı tavsiye ederek hepinize kazasız ve sıkıntısız yolculukar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkagdas

Arkadaşlar merhaba!!
    Buradan formda yazılanlara bakıca şaşkın haldeyim.Birçok katılımcının araçlarından kaynaklanan ama benim başıma gelmemiş olan sıkıntılar var.
    Ben 1.2 2005 kalos sport sahibi olarak forma katıldım. 2005 yılında almış ve sadece benim kullandığım arabamda, normal bakımları ve değişimleri haricinde ( her 10 bin de tüm flitrelerini değiştirdiğim gibi, her 20 de bujileri de değiştirdim ) hiç bir problem yaşamadım.
    Kullanımın ve bakımın çok önemli olduğu kanısındayım.Bu sebeple bütün arkadaşlardan can larını taşıdıkları araçlarına iyi bakmalarını tavsiye ederim.
    Araçlarının filitrelerin hiç değiştirmeyen arkadaşlar var!!! Polen flitresi, benzin flitresi!!! bunlar arıza verince değiştirilmez.... her teknik ekipmanın belirlenen bir ömrü var,!!!
    Lastikler için 2-3 sene değiştirmedim işte şu marka bu kadar bu marka bu kadar gider diye yazılar var.Lastik ömrü doğru kullanımda 40 bin km dir. aman şu lastik 60 bin gidiyor işte 4 senedir aynı lastiği kullanıyorum diye yazan arkadaşlar lütfen sizlerden ricam, her bakımı zamanında yaptırın.Sonradan keşke demeyin.
    Sonuç olarak 120 bin km olan aracımı komşuma sattım ve yeni bir chevrolet cruze alıyorum." Aman chevrolet çok yakıyor, şurasından şu arızayı veriyor " diyenlerin bence iğneyi biraz da kendilerine batırmaları gerek.
    Sattığım chevrolet kalos sport ile 1 depo benzinle ortalama 550-580 km şehir içi yol yapabildiğimi de eklemek isterim.LPG sistemleri ve araçlara yapılan bütün yeni uygulamaların doğuracağı birçok sıkıntının da sizeri bekleyebileceğini unutmamanızı tavsiye ederek hepinize kazasız ve sıkıntısız yolculukar dilerim.

öncelikle foruma hosgeldiniz diyorum yeni aracınızı (cruze) da aynı sorunsuzluk ile kazasız belasız kullanmanızı dilerim, ben de 2 bucuk yıldır kullanıyorum ve cok sükür hic sorun yasamadım lpg ile ilgili bir sıkıntı vardı onu da hallettik su an problemsiz bir sekilde kullanmaya devam ediyorum bakım olarak da cok da günü gününe yaptırmadım, yıllık bakımını aldıktan 2 yıl sonra yaptırdım ona ragmen basım agrımadı. yaza dogru triger degisimi yaptıracagım ve bir aksilik olmazsa 1 sene daha kullanıp kalosumla ayrılacagım...

• Merhaba arkadaslar,bir siteden taiwan malı amartisor almayi düşünüyorum. Dordune 396 tl fiyat soylediler. Kalitesi hakkinda fikri olan var mi?
  • menseini belirtmissiniz de markası nedir bu amortisorlerin ? teknik yardım(otomobil yardım) bölümüne de konuyu acarsanız belki daha hızlı cevap alabilirsiniz
  • markasını sordum fakat tlfdaki bayanın tek söylediği şey Taiwandan ithal oldugu.
  • Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum. 2 yıl önce Ankarada Tomasetto lpg taktırmıştım. İlk bi kaç ay ufak tefek sorunlar olmuştu ama , 2 ay öncesine kadar sorunsuz bi şekilde kullanmıştım. 2 ay önce lpg filtresini değiştirdim. Ondan sonra araba dikiş tutmadı. İlsay LPG de taktırmıştım. Filtreyi de orda değiştirdim. 2 ayda 15 kere gittim, araç gaza geçerken stop ediyo. Artık gına geldi. Gitmiyorum. Acaba bu kronik midir. Diğer lpg'ler de demi aynı sorun yaşanır. Bi ara 4-5 kere yapıyodu. Şimdi hava hafif soğuk olsun ilkinde oluyo. Hava iyi olunca yapmıyo ama. 4 arkadaş taktırmıştık tomasetto hepsinde aynı sorun var. Biri sattı zaten arabayı bu yüzden :))...
  • quote:

Orijinalden alıntı: neconer

Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum. 2 yıl önce Ankarada Tomasetto lpg taktırmıştım. İlk bi kaç ay ufak tefek sorunlar olmuştu ama , 2 ay öncesine kadar sorunsuz bi şekilde kullanmıştım. 2 ay önce lpg filtresini değiştirdim. Ondan sonra araba dikiş tutmadı. İlsay LPG de taktırmıştım. Filtreyi de orda değiştirdim. 2 ayda 15 kere gittim, araç gaza geçerken stop ediyo. Artık gına geldi. Gitmiyorum. Acaba bu kronik midir. Diğer lpg'ler de demi aynı sorun yaşanır. Bi ara 4-5 kere yapıyodu. Şimdi hava hafif soğuk olsun ilkinde oluyo. Hava iyi olunca yapmıyo ama. 4 arkadaş taktırmıştık tomasetto hepsinde aynı sorun var. Biri sattı zaten arabayı bu yüzden :))...

lpg kiti ile ilgili bi problem bende atiker var yaklaşık iki yıldır kullanıyorum ne stop etme ne silkeleme ne rölanti dalgalanması hiçbirisi olmadı şu ana kadar.Biraz takan ustanında mahareti büyük bu işlerde bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: neconer

Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum. 2 yıl önce Ankarada Tomasetto lpg taktırmıştım. İlk bi kaç ay ufak tefek sorunlar olmuştu ama , 2 ay öncesine kadar sorunsuz bi şekilde kullanmıştım. 2 ay önce lpg filtresini değiştirdim. Ondan sonra araba dikiş tutmadı. İlsay LPG de taktırmıştım. Filtreyi de orda değiştirdim. 2 ayda 15 kere gittim, araç gaza geçerken stop ediyo. Artık gına geldi. Gitmiyorum. Acaba bu kronik midir. Diğer lpg'ler de demi aynı sorun yaşanır. Bi ara 4-5 kere yapıyodu. Şimdi hava hafif soğuk olsun ilkinde oluyo. Hava iyi olunca yapmıyo ama. 4 arkadaş taktırmıştık tomasetto hepsinde aynı sorun var. Biri sattı zaten arabayı bu yüzden :))...

sorunun kalos ile ilgili oldugunu sanmıyorum zira ben de gecen sene atiker taktırmıstım ve stop etme sorunu yasamıstım ancak daha sonra düzgün ayar yapılması ile sorunu hallettik her taraf buz kesmisken bile lpg ye gecti ne bir titreme ne stop etme yasamadım ancak daha once ılık havalrda bile stop ediyordu sorun büyük ihtimal düzgün ayar ile çözülür ancak ben 3 farklı sehirde farklı servislere gösterdim ve biraz ugrasarak çözümü bulabildim. tavsiyem aynı marka kit kullananlardan veyahut forumdaki lpg bölümünden yardım istemen

• Selam Arkadaşlar

Chervrolet Lacetti aracı pek bilmem yakıt konusunda avantajı varmıdır... ve bu aracın piyasasını pek bilmem bütçem (15.000-16.000) arası lacetti görünümü tatminkar fakat performans ve dayanıklılık konusunda pek bilgiye sahip değilim bu marka aracı bilen ve kullanan var ise yorum yaparsa sevinirim şuan araştırdığım kadarı ile bütçeme en uygun 2 adet 1.6 **** 2 adet 1.4 araç buldum. yorum yapanların tercihi hangisi olur yada başka araç marka tercihi biraz acele davranıyorum kullandığımız aracı sattık ve mecbur 1-2 hafta içinde almam gerek iş için tşk ederim şimdiden herkese hayırlı akşamlar.....

Konu açmamdaki sebep Lacetti fiyat olarak uygun oluşu bu uygunluğa görede bu araç hakkındaki bilgisizliğim... çevremden sorduğum kadarı ile bu araca dair herhangi olumlu yada olumsuz yorum alamadım...
    forumda daha önceden bilgisayar parçaları alırken konu açmıştım yorumlar doğrultusunda alışveriş yapmıştım donanımhaber forum kullanıcıları gerekli özverili bilgiye sahip olduklarının bilincinde olduğum için foruma konu açtım şimdiden vereceğiniz cevaplara tşkler....

Bunların içinden 2006 model olanı digital klima 4 airbarg söz konusu diğerleri normal seri 3 parçasnda lokal boya varlığı sözkonusu

1- http://www.araba.com/2738382/Chevrolet%20Lacetti ................................................................................................................... (1.6 60.000Km 2006 model 15.600 tl)

2- http://www.sahibinden.com/bu_fiyata_kacmazzz!!2005_model_chevrolet_lacetti_1_6_se_16v-66WQQaXQQ22462047WQQpXQQdisplayitem ... (1.6 104.000km 2005 model 13.800 tl)

3- http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik-20WQQaXQQ22626143WQQpXQQdisplayitem ............................................................................. (1.4 72.000km 2005 model 13.000 tl)

4- http://www.araba.com/2700721/Chevrolet%20Lacetti .............................................................................................................................. (1.4 39.000km 2005 model 16.000 tl)

• 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.