Şimdi Ara

...:::CHEVROLET KULÜBÜ:::... (293. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.070
Cevap
11
Favori
463.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam siz varsa ulaşabileceğim bir tlf. verin saygılar
  • Selam arkadaşlar 2005 model chevrolet kalos 1.4 aracımın tekerleklerini değiştirecem ekonomik fiyatlı tavsiyeleriniz neler olur acaba???
  • uygun fiyat arıyosan petlas... Gayet güzel..
  • KUMHODA KARAR KILDIM AMA KH15 Mİ YOKSA KH 17 Mİ ONA KARAR VEREMEDİM BİR FİKRİ OLAN VAR MI?
  • Merhaba arkadaşlar. 1 yıl gibi bir süredir kulübe yazamıyordum. Dolayısıyla gelişmelerden bir hayli uzak kaldım. Aranızda beni tanıyanlar vardır sanıyorum. Kulübün çok eski üyelerindenim. Geçmişe göz attıysanız yazılarımı görmüşsünüzdür. Tekrar aranıza katılıp paylaşımda bulunmaktan mutluluk duyarım. Bu arada benim 2004 model Kalos 1.2 HB mi iş kurduğum için satmak zorunda kaldım : ( Ama inşallah işlerim yolunda giderse yine bir Chevy sahibi olmayı çok istiyorum. Herkese tekrar merhabalar. Görüşmek dileğiyle....
  • KALOSLARDA TEYBİN SESİNİ ARKA HOPARLÖRE NASIL VEREBİLİRİZ?
  • Arkadaşlar bugün itibariyle muayeneye girdim aracım yüzümü kara çıkarmadı.Tek seferde muayeneyi yeniledim.2012 ağustosa kadar rahatım.Allah yaptırmak isyenlerinde yanında olsun.
  • SATILIK CHEVROLET KALOS 1,4 SX 16 V İÇİN BLAUPUNKT orjinal cd çalarlı satılık 120 tl
    0555 400 0216 hakkı ist, içi elden teslim
  • Selam Arkadaşlar Bende Chevrolet sahibi oldum Chvrolet kulubunun üyesi olmakdan mutluluk duydum

Aracım Chvrolet Kalos 1.4 SX 16V 2005 23000 de 14.000tl aldım kazası belası yok

Degerlendirirmisiniz..!
  • aramıza h.g arkadasım hayırlı olsun kazasız belasız sürüsler

özellik ve donanıma re gayel güzel bir fiyata almısısn kazasız olmasıda cabası umarım km orjinaldir expertiz raporu almısısndır umarım servisten
  • selam arkadaşlar.. ben Hyundai Starex kullanıcısıyım ticari amaçla hiç bi zaman aracı kullanmadım tamamen hususi olarak aile arabası olarak kullandım aracım 2005 model ve en dolu modelidir... Bir satış sitesinde dolaşırken chevrolet evanda dikkatimi çekti ve düşünmeye başladım fakat bazı konularda kararsız kaldım.. baktığım araba 2004 model 2.0 16v motor bir araba 135.000 km de ve fiyatı 16.500 sizce bu fiyat uygun mu yada ucuz mu ? eğer ucuzsa neden ? ve diğer takıldığım konuda bu aracın yakıtı ortalama olarak nasıldır ? aracın ön camı tamamen değişmesi gerek ve bir maliyet belirtebilen olur mu ? aracın özellikleri şunlar;

ABS,ASR,Yolcu-sürücü-yan hava yastıkları,deri koltuk,dijital klima,ısıtmalı ön koltuklar,deri koltuklar,fonksiyonel direksiyon,hidrolik ve deri kaplamalı direksiyon,elektrikli ön arka camlar...

bana bu konuda yardımı dokunacak bir arkadaş olursa sevinirim..
  • Arkadaşlar kalos la ilgili üç şikayetimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

1.Benzin pompasını değiştirdim ve yeni pompa sesli çalışıyor malesef.tiz bi ses çıkarıyor.Ara kablo çektirdim.Araç gaza geçince benzin pompası 1-2 dk sonra kendini kapatıyor ama yinede ses olmasa daha iyi olur.

2.Direksiyon kutusundan geldiğini tahmin ettiğim gıcırtı sesi var.Özellikle kalkışlarda geliyor bu ses.

3.klima açıkken deviri düşürünce araba stop ediyor.Benzindeyken sorun yok ama lpg de stop ediyor.Geçen gece otobanda 4. vites 130 a çıktım.Daha fazla hızlanmak istemediğimden 5 e atayım dedim.Normalde çat diye geçirirm vitesi ama o an biraz aheste davrandım.Tabi devir lap diye düşünce 130 la giderken araba stop etti.aracın huyunu bildiğimden hemen çalıştırdım.Tabi kontağı kapatınca ışıklar falanda gidiyor

Bu sorunları yaşayanlar var mı aranızda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Arkadaşlar kalos la ilgili üç şikayetimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

1.Benzin pompasını değiştirdim ve yeni pompa sesli çalışıyor malesef.tiz bi ses çıkarıyor.Ara kablo çektirdim.Araç gaza geçince benzin pompası 1-2 dk sonra kendini kapatıyor ama yinede ses olmasa daha iyi olur.

2.Direksiyon kutusundan geldiğini tahmin ettiğim gıcırtı sesi var.Özellikle kalkışlarda geliyor bu ses.

3.klima açıkken deviri düşürünce araba stop ediyor.Benzindeyken sorun yok ama lpg de stop ediyor.Geçen gece otobanda 4. vites 130 a çıktım.Daha fazla hızlanmak istemediğimden 5 e atayım dedim.Normalde çat diye geçirirm vitesi ama o an biraz aheste davrandım.Tabi devir lap diye düşünce 130 la giderken araba stop etti.aracın huyunu bildiğimden hemen çalıştırdım.Tabi kontağı kapatınca ışıklar falanda gidiyor

Bu sorunları yaşayanlar var mı aranızda?

merhaba Akhilleus.Sorunlarına yorumum sırasıyla...
    .
    1.Benzin pompasını geçen ay bende değiştirdim.Ustam önce değiştirmeyeyim kötü benzinden tıkanmış deyip pompayı söktü komple benzinle yıkadı temizledi taktı.Araç sorunsuz benzinde çalıştı fakat.Lpgye geçmeden benzindeyken aynı bahsettiğiniz gibi tiz bi ses.Uyuz etti beni sonra 3 gün bitiminde araç yine benzin basmamaya başladı.Bende pompayı yenisiyle değiştirdim fakat ustam yan sanayilerin böyle öteceğini söyledi ve astra,corsa,ve chevroletlere uyan pompayı aldırdı.Şu an hiçbi sorun ve ses yok bilginize.

2.O kalkışlarda gelen ses muhtemelen ön salıncak burçlarından geliyodur bizim araçların en büyük hastalığı maalesef kasislerde ve soğuk havalarda bu ses artar.Yağlatmak temizletmek geçici çözüm bi süre sonra yine yapıyor.Ben salıncakları komple değiştirecem yakında en temiz çözüm bu galiba.

3.Bu sorunun 1.2 lpgli tüm kaloslarda olduğunu duymuştum.Benimkinde araçta 5 kişi varken klimayı en son konuma aldığımda bile böyle bi sorunla karşılaşmadım Allah'a şükür.

• Hocam aslında arabaya alıştığım için çokta sıkıntı yaşamıyorum.Sağolsun sayesinde iyide ekonomi yaptım. ocak,şubat gibi arabayı değiştirmeyi hedefliyorum zaten.Şimdi aracı satarken bu huylarını söylesem alan olmaz, söylemesemde içim rahat etmez.Ne yapsam bilemiyorum.Ha bana satan kişi lpg de klima açıkken stop ediyor dese yine alırdım mesela sonuçta bu paraya katlanılır bir durum ama başkası ne düşünür bilemem.

• Bu da yeni aldığım mp3 çalar.cd ve kaset çaları yok.Zaten gerekte yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhilleus -- 25 Ağustos 2010; 15:51:31 >
  • Hayırlı olsun güzelmiş benim araçta müzik sistemi var o yüzden bu tarz aletler ses kalitesini olumsuz etkiliyor sistemlerde.(Çift bas çift amfi).Bende bi ara almayı düşünmüştüm bu sebebten dolayı JVC cd mp3 player aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkarakoyun

Hayırlı olsun güzelmiş benim araçta müzik sistemi var o yüzden bu tarz aletler ses kalitesini olumsuz etkiliyor sistemlerde.(Çift bas çift amfi).Bende bi ara almayı düşünmüştüm bu sebebten dolayı JVC cd mp3 player aldım.

Benim araçta sonradan takma kaset çalar vardı.Bu ürünün 70 liraya satıldığını görünce almayı düşündüm.Tesadüf o günlerde benim kaset çalar bozulunca gittim aldım.
    Ses kalitesi baya iyi.Kumandası falanda var.
  • Merhaba arkadaşlar ,

Şükürler olsun lacetti 1.6 sx HB sahibi oldum.Kulübe eklerseniz sevinirim.
  • Henüz bu gün 2004 model 1,4 16 V SX Kalos sahibi oldum ve aranıza katılmış bulunuyorum. Aracı alır almaz depoyu fulledim yaklaşık 220 km yol yaptık ve klima genellikle 3 ve 4 ayarda açıktı, yarımın üzerindeki çeyrekte hala, depoyu 154 TL ye 97 oktan doldurmuştum, yani 3 çeyrek diyebiliriz, arada bi 140 - 150 km hıza çıktığım oldu ortamala olarak 110-120 km hızla kullandım aracı. araç güzel koltuğu biraz rahatsız etti belli bi süre sonra sadece, bide yüksek hızda virajlara falan girerken sanki biraz tedirgin ediyor beni sanırım araca alışkın olmadığımdan kaynaklı bi kaç kez denedim virajda yol tutuşunu şaşırttı açıkçası beni oldukça muazzam, ama yinede sanki bişeyle eksik gibi yani uzun yol aracı değil sanırım, ama idare ediyor yani, şehir içinde ise galiba en ideal araçlardan birisi, çok kıvrak, seri ve rahat bir sürüşü var aracın çok tatlı kullanması var şehir içi. 1 tane cd vardı bunlar 6 cd 'li teypleri bir türlü açmadı no cd falan yazdı, galiba formatından kaynaklı mp3 çalmıyor sanırım bilgisi olan varsa yazarsa sevirim. track falansa cd açmamış olabilir. Arabayı daha bugün aldım kullanıcam bütün bilgi birimimi burda paylaşmaya çalışıcam sizlerlerle birbirimize yardımcı olursa çok iyi olur nede olsa hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz.Bizler artık birer Kalos sahipleriyiz.Saygılar..

• Bende 1.2 2004 model kalosumu satıp 2006 model 1.4 otomatik vites kalos aldım fakat yakıt çok yakıyor bana en iyisi brc sıralı tüp taktır dediler. Katılıyormusunuz yoksa kalos için önerdiğiniz bir sıralı sistem markası var mı?
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.