Şimdi Ara

...:::CHEVROLET KULÜBÜ:::... (295. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.070
Cevap
11
Favori
463.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gerçekten yararlı bilgiler veriyorsunuz. Araç sahipleri bu bilgilerden faydalanacak olması ise forum donanım sitesinin ne kadar güzel olduğunu gösteriyor. Arkadaşlarımızı Chevrolet çatısı altında, Chevrolet dünyası na bekliyoruz. Sevgiler.

Chevrolet Dünyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan32m -- 17 Ekim 2010; 18:31:35 >
  • yardımlarınız için tesekkürler biraz çetrefilli bir şeye benziyor arayıp bulmak gerekecek. hayırlısı artık biraz alıştım sayılır, bir süre daha böyle devam etsin bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bohr

yardımlarınız için tesekkürler biraz çetrefilli bir şeye benziyor arayıp bulmak gerekecek. hayırlısı artık biraz alıştım sayılır, bir süre daha böyle devam etsin bakalım...

aslında o kadra da çwetrefilli değil. chevrolet parçacısına gidip ön salıncak fişeği istiyeceksin. zaten hem sağ hem sol değişiyor. ben taneini 15e almıştım. sonra da güvendiğin bir ustaya gidip değiştirteceksin. ona da 20 verdim 50ye iş bitti. o gıcırtıyı dinlemeye değmez 50 lira için.

bu arada bir bilgi daha paylaşayım. sol çamuluğun içindeki davlumbaz yırtılmıştı (sanırım taş falan gelmiş) önce telle bağlayarak bir nevi dikişlemişti usta ama benim de çok içime sinmemişti. parçacıdan orijinalini 25 tlye aldım değiştirttim göz zevkim yerine geldi.:)

ama bizim bu kalosların davlumbazı gerçekten kağıtı gibi (orijinali bile). parçacı ilk verdiğinde "bu ne ya yan sanayi mi? orijinalini verirmisin" dedim adam bana "bu zaten orijiali" deyip üzerindeki GM amblemini göserdi şaştım valla. Sonra bi de Corsanınkini getirdi malzemesini göstermek için. Corsanınki kalıp gibi duruyor, mika ayarında bizimki ortadan tutunca eğilip bükülüyo. harbiden ekonomik arabaların bu tarz parçaları da malzemeden yana ekonomik oluyor.:) sanırım içeriye yol gürültüsünü bukadar çok almasının nedenlerinden biri de bu davlumbazın ince oluşu.. hani ihtiyacınız olursa şaşırmayın diye paylaşayım dedim.

• Merhaba dostlar...
  • kalos severler derneğini:)) çoktan beridir takip ediyorum.Ben 1.2 8v kalos aracımı yaklaşık 1 sene kullandıktan sonra sattım ve yerine aynı kasa ama arkasında aveo yazan 2006 model 1.4 16v sx modeline geçtim öncelikle 2 araç arasında kasa hariç motor olarak 1.4 16v motor 1.2 8v motora göre seri atak tüketimi de oldukça düşük 1.2 8v kalosun en tipik ve en çözümsüz ve en arabayı sattırıcı durumu klima açıkken lpg de arabanın stop sorunu şahsen baya uğraştım ama çözüme ulaşamadım şöyleki tabiki usta da önemli bu konuda ama araç lpg de klima açmak tam bir işkence ilk olarak aldesa marka sıralı sistem lpg takıldı sorun meydana gelince ısrarlarım üzerine atiker sıralıya geçtik sorun devam etti firmayada mahçup etti araba beni.Eğer ki ben arabaya en fazla 2 kişi binerim fazla hız meraklısı değilim rampaları 3.viteste 5000 devirde 90km hızı yakalamak suretiyle çıkmak ayrıyetten de 1.2 motor az yakar pisikolojisiyle alıp 1.6 motor kadar yakıt yakmak isterim fantaziiniz varsa hiç çekinmeden alın derim.İki farklı tipi kullanan biri olarak 1.2 motorundan kim ne derse desin uzak durmanızı tavsiye ederim hem yakıt hem performans hemde piyasada tutulma yönünden.
    Arıza çıkarabilecek ve kronik sorunları olan parçaları baskı balata ve boğaz kelebeğidir.baskı balata hiçbir zaman tam kavramadığı için sürekli aşınma durumundadır boğaz kelebeğide lpg den bir müddet sonra bozulmaktadır.bu 2 parça özellikle boğaz kelebeğinin maliyeti ve arıza tespiti çok zor ve maliyetlidir. kasa olarak çok hoşuma giden bir araç olduğundan 1.4 16v almaktan hiç çekinmedim rahat ve geniş bir araba parça ve diğer sorularınıza her zaman cvp verebilirim iyi akşamlar

• 4 gün önce 2006 model chevrolet aveo 1.4sx 16v hb modelini aldım ilk gün kullanımlarıma göre güzel araç benim şahsen hoşuma gitti fiyatı makul özellikleri iyi coğu araçta yüksek fiyatlarda olan özellikler var yüksek devirlerde biraz fazla yakıt tüketiyor
  • Hayırlı olsun. Kaça aldınız? EBen de araç bakıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: aLastis

4 gün önce 2006 model chevrolet aveo 1.4sx 16v hb modelini aldım ilk gün kullanımlarıma göre güzel araç benim şahsen hoşuma gitti fiyatı makul özellikleri iyi coğu araçta yüksek fiyatlarda olan özellikler var yüksek devirlerde biraz fazla yakıt tüketiyor
  • Hayırlı olsun... chevrolet dunyasi
  • Yaklaşık 2 yıldır Chevrolet Aveo 2008 SE 1.4 Otomatik aracı kullanıyorum..
    -- Hala yakıt konusunda sıkıntılarım giderilmedi, şehir içi kış aylarında 320-330 kuruş LPG yakıyor,
    -- Aracın üzerinde bulunan orjinal lastikleri kullanıyorum ve her binişimde daha nefret ediyorum araçtan, çünkü en ufak bir çakılın üzerinden geçerken bile sanki, dağlık arazide gidiyormuş gibi gürültü ve sarsıntı yaşıyorum,
    -- Servis konusuna hiç girmek istemiyorum, çünkü bulunduğum ilde inanın mesela şu anda benzin şamandırası arızalı lamba yanmadan benzin bitti bir kaç defa ama gitmek istemiyorum, çünkü gidince huzursuz olup dönüyorum,
    -- Aracım özürlü plakalı olduğu için hemen satamıyorum, ancak araba.com'a ilan verdim özürlü alıcı çıkarsa hemen satıp farklı bir araç alacam,
    -- Bu form sayfasını bir ara çok sıkı takip ediyordum, ancak o sürekli olarak chevrolet araçlarını savunan kişilerin aslında chevrolet bilmem ne bayiisinin elemanları olduğunu hissettim, çünkü yer yer reklamlara kadar giriyorlardı,
    -- Son olarak araç parasına göre kötü bir araç değil, ancak yapılanması, gerek Chevrolet servisleri, gerek ise BRC servisi, lastiklerin çok sert hamurlu olması, içeriye çok gürültü alması beni bu araçtan fazlası ile soğuttu..

Bir daha chevroleti düşüneceğimi sanmam,
    Bu da benim kendi fikrimdir, aracı kötüleme gibi bir çabam yok, aracı 2009 Ocak ayında teslim aldım, 2 yıldır kullanıyorum ve malesef hiç de hayırlı gelmedi...
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeMaTi -- 19 Kasım 2010; 14:01:18 >

• Arkadaşlar şöyle bir ilan gördüm Aveo sedan için 4 tane krom kapu kolu 30 Tl sizce nasıl çakma mıdır bir işe yarar mı ?

adres : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-aveo-sedan-krom-kapi-kolu-2008-sonrasi-modellere-uyumlu/detay?
  • ön büyük camın sağ alt köşesinden bi tıkırtı geliyor. genelde stabilize yolda yapıyor. önce cam sileceği eskidi diye düşündüm değil. hareket halinde yan koltuktaki birisi orda torpidonun camla birleştiği yere hafifce el ile bastırınca ses gidiyor. 1buçuk yıl önce bayrampasa odakta ora söküldü hal edildi. ama şimdi gene var. ne yapmalı sizce ? neden bu ses?

birde sabahları arac daha tam ısınmadan hareket edersem, bu hız kesmek için yapılan yüksek tümseklerde arabadan ön taraftan bi gacırtı geliyor. bu neden olur acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeMaTi

Yaklaşık 2 yıldır Chevrolet Aveo 2008 SE 1.4 Otomatik aracı kullanıyorum..
    -- Hala yakıt konusunda sıkıntılarım giderilmedi, şehir içi kış aylarında 320-330 kuruş LPG yakıyor,
    -- Aracın üzerinde bulunan orjinal lastikleri kullanıyorum ve her binişimde daha nefret ediyorum araçtan, çünkü en ufak bir çakılın üzerinden geçerken bile sanki, dağlık arazide gidiyormuş gibi gürültü ve sarsıntı yaşıyorum,
    -- Servis konusuna hiç girmek istemiyorum, çünkü bulunduğum ilde inanın mesela şu anda benzin şamandırası arızalı lamba yanmadan benzin bitti bir kaç defa ama gitmek istemiyorum, çünkü gidince huzursuz olup dönüyorum,
    -- Aracım özürlü plakalı olduğu için hemen satamıyorum, ancak araba.com'a ilan verdim özürlü alıcı çıkarsa hemen satıp farklı bir araç alacam,
    -- Bu form sayfasını bir ara çok sıkı takip ediyordum, ancak o sürekli olarak chevrolet araçlarını savunan kişilerin aslında chevrolet bilmem ne bayiisinin elemanları olduğunu hissettim, çünkü yer yer reklamlara kadar giriyorlardı,
    -- Son olarak araç parasına göre kötü bir araç değil, ancak yapılanması, gerek Chevrolet servisleri, gerek ise BRC servisi, lastiklerin çok sert hamurlu olması, içeriye çok gürültü alması beni bu araçtan fazlası ile soğuttu..

Bir daha chevroleti düşüneceğimi sanmam,
    Bu da benim kendi fikrimdir, aracı kötüleme gibi bir çabam yok, aracı 2009 Ocak ayında teslim aldım, 2 yıldır kullanıyorum ve malesef hiç de hayırlı gelmedi...
    Saygılarımla.

bencearacınızın çok yakması otomatik olmasından da kaynakl birazı. benimki düz vites ve benzinli ortalama 30 kr/km yakıt sarfiyatım var. eğer tüplü olsaydı muhtemelen 22-23 kr/km olurdu. daha da düşeceğini sanmam (zaten taktırmayı da düşünmüyorum). sonuç olarak bu sınıftaki otomatik araçlardan çok da fazla olduğunu düşünmüyorum yakıtınızın.

lastikler konusunda haklısınız, hakikaten çok konforsuz. Yol sesisin büyük nedenlerinden biri de bu zaten. ama yine de bu sınıfta bu fiyata daha az yok sesi alan bir araba almanız zor bence. Bulsanız da aman aman farketmez.

servis konusunda da sonuna kadar katılıyorum. artık çok mecbur değilsem sanayideki tamircilerde işimi hallediyorum.

yine de kendi adıma bu paraya daha iyi birarac olduğunu düşünmüyorum

• Arkadaşlar İzmir de Kalos parçası alabileceğim ve salıncak fişeklerini değiştirebilecek usta ismi lazım.denemiş arkadaşlardan öneri bekliyorum..
  • arkadaşlar merhabalar. 2000 model honda civic 1.4 is lpg li modifiyeli aracımı 2005 lacetti 1.6 sx benzinli 74.000 km de arkadan hasarı olan araçla takas etmeyi düşünüyorum. Ben honda yı 16.000tl ye almıştım 3 ay önce şimdi aracı isteyen kişi lacetti yi üzerinede 2.000tl vermeyi teklif ediyor. sizce alınırmı bu şartlarda yardımcı olursanız sevinirim.
  • Selamlar herkese..En son 2 sene kadar önce giriyordum chevy forumlarına babamın kalosu kullanırken ,şimdi kendi aracımı sattım ve pederin arabaya geri dönüş yaptım:)) Ama bıraktığım gibi değil malesef, bir takım sesler gelmeye başlamış öndüzenden ..Özellikle kasislerdeki şu gacırtı sesi..Forumlarda okuduğum kadarıyla salıncak fişekleriyle ilgili sanırım...Bi rot-balansçıya ne var ne yok baktırmam lazım en kısa sürede..Herkese iyi forumlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: temucinozturk

Arkadaşlar İzmir de Kalos parçası alabileceğim ve salıncak fişeklerini değiştirebilecek usta ismi lazım.denemiş arkadaşlardan öneri bekliyorum..

Arkadaşım, sizi Chevrolet Egem bayi ve servisine davet ediyoruz. Chevrolet Dünyası katılımcılarına özel yüzde 10 parça indirimi ve işçilikte yüzde 15 indirim yapılmaktadır. Ama bana yinede servis tuzlu gelir diyorsanız, kardeşimin 2004 Opel Vectra'sı var. Yedek parçaları çok pahalı olduğu için servisi yerine İzmir 3.sanayi'de Egeli Chevrolet Opel özel servisine gidiyor 3 senedir ve kendisi çok memnun. Oradaki usta arkadaşla konuştum. Chevrolet'lerede itina ile baktıklarını söyledi. Zaten garajlarında Chevrolet'te vardı. Chevrolet Dünyası sitesine bekleriz.
    Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: babatunguz

arkadaşlar merhabalar. 2000 model honda civic 1.4 is lpg li modifiyeli aracımı 2005 lacetti 1.6 sx benzinli 74.000 km de arkadan hasarı olan araçla takas etmeyi düşünüyorum. Ben honda yı 16.000tl ye almıştım 3 ay önce şimdi aracı isteyen kişi lacetti yi üzerinede 2.000tl vermeyi teklif ediyor. sizce alınırmı bu şartlarda yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşım, 2005 Lacetti piyasası temizleri 20 civarında. Size ilginç bir teklifte bulunmuşlar. 2005 model bir Lacetti ve üstüne 2bin papel daha para karşılığında sizin eski yani 2000 model Hondanızı alacak. O Lacetti'de bir sorun olmasın arkadaşım. 2005 model Lacetti'lerin temizlerini biraz zor bulursunuz o paralara. Darbe'nin nasıl darbe olduğuna bakmak lazım. Kuvvetli bir darbeki sizin araca kendi aracının üstünede 2bin teklif edebiliyor. Bence kuşkulu bir durum. Aslına bakarsanız Lacetti çok iyi marka. Hele sizin 2000 model eski civic'ten kat be kat daha kaliteli. Ama takas kafamı karıştırdı. Karar senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkan32m

quote:

Arkadaşlar İzmir de Kalos parçası alabileceğim ve salıncak fişeklerini değiştirebilecek usta ismi lazım.denemiş arkadaşlardan öneri bekliyorum..

Arkadaşım, sizi Chevrolet Egem bayi ve servisine davet ediyoruz. Chevrolet Dünyası katılımcılarına özel yüzde 10 parça indirimi ve işçilikte yüzde 15 indirim yapılmaktadır. Ama bana yinede servis tuzlu gelir diyorsanız, kardeşimin 2004 Opel Vectra'sı var. Yedek parçaları çok pahalı olduğu için servisi yerine İzmir 3.sanayi'de Egeli Chevrolet Opel özel servisine gidiyor 3 senedir ve kendisi çok memnun. Oradaki usta arkadaşla konuştum. Chevrolet'lerede itina ile baktıklarını söyledi. Zaten garajlarında Chevrolet'te vardı. Chevrolet Dünyası sitesine bekleriz.
    Saygılar.

Bu egeli servisin telefonu varmı acaba..

• Dostlar bugün sanayiye gittim şu kasislerden geçerken çıkan gıcırtılı sesler için..Rot balansçı baktı bişey bulamadılar sorunlu,ustaya sordum gıcırtıyı oda salıncak fişeklerinden değilde viraj kolu lastiklerinden geliyordur dedi..Sizce nedir durum,kesin salıncak fişeklerimidir? Birde Antalyada tavsiye edeceğiniz bu işleri uygun yapan bir usta varmıdır ? saygılar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Serkan32m

quote:

Saygılar.

Bu egeli servisin telefonu varmı acaba..

Arkadaşım google'den bakın. Tüm bilgilerine ulaşırsınız zaten.

• 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.