Şimdi Ara

Chevrolet LACETTİ kullanıcıları (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.848
Cevap
33
Favori
593.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O zaman son denememi buraya yazayım. En son sesli uyarıdan sonra 20 TL lik gaz aldım ve şehiriçi-şehirdışı karışık olmak üzere bir dahaki sesli uyarıya kadar 140 km yol yaptım.Yolculuğumun büyük bir kısmında klima açık konumdaydı. Sizce nasıl ?
  • Benim rekoruma yetişememişsiniz...

Ben 10 TL gaz aldım, hem şehir içi hem de şehirler arası otoban yolunda 100 KM yaptım... :D ( Aracım : Aveo Sedan 1.4 Otomatik)

Ancak Lacettinizde çok iyi bir performans sergilemiş. Bence çok iyi.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak DEMİRAL -- 13 Ağustos 2009; 14:47:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak DEMİRAL

Benim rekoruma yetişememişsiniz...

Ben 10 TL gaz aldım, hem şehir içi hem de şehirler arası otoban yolunda 100 KM yaptım... :D ( Aracım : Aveo Sedan 1.4 Otomatik)

Ancak Lacettinizde çok iyi bir performans sergilemiş. Bence çok iyi.

Saygılarımla...

Sizin rekorunuz tam anlamıyla bir rekor olmuş tebrik ediyorum sizi. Lacetti ile o değerlere ulaşmam imkansız gibi :)
  • Ama bildiğim kadarıyla Lacetti 1.6 motor. Yani aslında kıyaslama yapmak bile yanlış. Bence sizin değerinizde gayet güzel bir değer.

Chevrolet araçları LPG ile harikalar yaratıyor, bu artık kanıtlandı bence.

Saygılarımla...
  • ben genelde tam dolu bir lpg deposuyla sehir içinde 330 km'ye yakın yol yapıyorum. bundan iki ay once yanılmıyorsam (bu 10 sayfa içinde bir yerde vardır) 53 miyonluk lpg ile 404 km gitmiştim karma kullanımda. bence motor cimrilik konusnda cok iyi. Soracak olursanız hâlâ 1300kglık bir araba 1.4 Lt motorla bu kadar az nasıl tüketiyor diye kendime sormadan edemiyorum.
  • İyi günler 2005 model 110000kmde manuel 1.4 orjinel lacetti 12.500 diyolar almayı düşünüyorum sizce iyi mi bi iki çizik war 300 400 lıray olucak şeyler bu fiyat iyimidir?.Ayrıca yedek parça beni korkutuyor opel servısı bakıyo ama ornek vermek gerekırse bı on tamponu opel astrayla aynı fiyata bulabilri miyiz.acemi şöförüm çok masraf çıkarmasından korkuyorum şimdiden teşekkürler ilgilendiğiniz için
  • herkese merhaba,
    aşağıdaki özelliklerde bir chevrolet buldum. 15750 fiyat var szce nasıl? yarın veya pazar pazarlığa oturacam.
    ilginize şimdiden teşekkürler.

Lacetti
    Model 1.4 SE 16V
    Yıl 2005
    Km 66000
    LPG / Benzin
    Vites Manuel
    Aktarma Önden Çekiş
    Kasa Tipi Hatchback 5 kapı
  • Bence yüksek bir rakam.

2005 demek 4 yıllık araç demek. 66 Bin kilometrede ciddi bir kilometredir. Aracı görmeden birşey diyemem ama mutlaka masrafı olacaktır size.

Eğer temiz bir arabaysa, yani bundan kastım, içinde bir sigara içilmemesinden tutunda, bakımlarının eksiksiz olmasına, kazasız olmasına kadar, belki 13.000-14.000 TL düşünülebilir. Aksi halde, bence yüksek bir rakam.

Saygılarımla...
  • Geçen sene 1.6 otomatiğini 17.800 e aldık 33.000 deydi, çiziği falan vardı. Parça fiyatlarını pek bilmiyorum, kaza yapmadım ve bu araçlar zırt pırt bozulan araçlar değil. Zaten parçalarını servis dışındada bulursunuz. sadece diskler değişti o da disk artı balata (2 adet) 140 tl parça fiyatı. birde triger seti ve poly v kayışı (kanallı kayışı)140 tl felandı
    quote:

Orijinalden alıntı: sambulli

İyi günler 2005 model 110000kmde manuel 1.4 orjinel lacetti 12.500 diyolar almayı düşünüyorum sizce iyi mi bi iki çizik war 300 400 lıray olucak şeyler bu fiyat iyimidir?.Ayrıca yedek parça beni korkutuyor opel servısı bakıyo ama ornek vermek gerekırse bı on tamponu opel astrayla aynı fiyata bulabilri miyiz.acemi şöförüm çok masraf çıkarmasından korkuyorum şimdiden teşekkürler ilgilendiğiniz için

• Chevrolet Lacetti, özellikle hb'leri herkesin bok attığı ama yanından geçerken de imrendiği bir araba. Bende almayı düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: raulgonzalez

Chevrolet Lacetti, özellikle hb'leri herkesin bok attığı ama yanından geçerken de imrendiği bir araba. Bende almayı düşünüyorum...

Hocam gücün yetiyorsa kaçırma derim,bende 4 ay önce sıfır aldım ve çok memnunum araçtan,body kitlede süper duruyor ama alırken LPG taktırmama gibi bir hata yaptım eylül-ekim gibi onuda halledeceğim inşallah ölüme çare yok

• Body kity fiyatları nasıl yani ne civarlarda yapılıyor chevrolet bununla ilgileniyormu yoksa kendimiz istediğimiz bir yerdemi?
  • Bildiğim kadarıyla, Aveo Body kit ile aynı Lacettininde. Ben Aveo'ma işcilik, boya dahil 1.500 TL'ye yaptırdım. Krom Egzos Ampresi ile beraber.

Aracım garantide olduğundan ve en önemlisi güvendiğimden orjinal yaptırdım, Chevrolet servisinde.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak DEMİRAL -- 18 Ağustos 2009; 20:56:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gxlbrkt

Body kity fiyatları nasıl yani ne civarlarda yapılıyor chevrolet bununla ilgileniyormu yoksa kendimiz istediğimiz bir yerdemi?

Ben WTCC aldığım için body kit standarrtı,ama adaşımında dediği gibi servistede yaptırabilirsiniz
  • slm arkadaşlar bu body kit ne işe yarıyorki? burak senin lacetti kaç modeldi?Sorması ayıp olmazsa özelliklerini ve kaç tl ye aldığını yaza bilir misin? teşekkürler, keyifli sürüşler..
    quote:

Orijinalden alıntı: burak0708

quote:

Body kity fiyatları nasıl yani ne civarlarda yapılıyor chevrolet bununla ilgileniyormu yoksa kendimiz istediğimiz bir yerdemi?

Ben WTCC aldığım için body kit standarrtı,ama adaşımında dediği gibi servistede yaptırabilirsiniz
  • Body kit Lacetti'nin WTCC modeli ile gelen, zaten güzel olan görünüşü -abovvv bu ne böyle- yapan ön, arka tanpon, yan basamak gibi şeyler, arka eksoz gibi şeyler sanırım :)
  • Aslında sormakta haklısınız...

Çünkü tabiri yanlış kullanıyoruz. Body Kit, türkçe karşılığı gövde kiti demektir. Yani, araç gövdesi için farklı tasarlanmış; ön tampon, yan kaplamalar, arka tampon, ve kaput kısmını kapsar. Bu değişiklikleri yapmak aracın tam anlamıyla görüntüsünü değiştirdiği için normalde bu kitler Ruhsata işletilmek zorundadır.

Ancak, bu başlıkta bahsedilen aslında body kit değildir. Ön-Arka Tampon kaplamaları ile Yan kaplamalardır. Araçta değişiklik, kesilme gibi işler olmaz. Tamponunuzun üstüne takılırlar ve tamponun altından sarkarlar. Açıkca, ufak ve görüntüyü fazla değiştirmeyen parcalardır.

Faydaları; aracınızı yere birazcık yaklaştıracağı için yol tutuşunuzu arttırır. Havanın daha dengeli aracın altından süzülmesini sağlarlar. Görsel acıdan güzellik verirler. Bu sizi diğer modellerden ayırır.
    Son olarak, Chevroletin bir çok modelinde egzos çıkışı arkadan gözükmez. Bunun bazı dez avantajları vardır. Bu kaplamaların işciliğiyle ve egzosa takılan ek bir parca ile egzosunuz tamponun alt kısmından çıkar. Böylece bazı dez avantajları ortadan kaldırırsınız.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak DEMİRAL -- 20 Ağustos 2009; 1:01:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kasseria2

slm arkadaşlar bu body kit ne işe yarıyorki? burak senin lacetti kaç modeldi?Sorması ayıp olmazsa özelliklerini ve kaç tl ye aldığını yaza bilir misin? teşekkürler, keyifli sürüşler..
    quote:

Orijinalden alıntı: burak0708

quote:

Benim Lacetti 2009 model 4 ay önce aldım 25.600 e,body kitin ne işe yaradığınıda sağolsun adaşım açık açık anlatmış,eline sağlık

• selam arkadaslar,

lacetti mi alalı 4 ayı geçti. bu süreyle ilgili değerlendirmemi yapayım.

aldığım araç 2009 model, 0 , 1.6 wtcc hb modelidir.süper kırmızısından;)

allaha şükür sorunsuz şu ana kadar. işten eve evden işe 4000km oldu henüz. yakıt tüketimi ilk aldığım zamanlarda 200-210 arasıydı km de. en son ölçümümde 177 çıktı. fakat lpg fiyatları arttığı için aldığım zamanki değerlerle kıyasladım. 200-210 yakan araç o zamanki lpg fiyatları ile 155 yakıyor şu an. 4000 km de oldukça azaldı yakıt tüketimi. daha da azalır mı bilemiyorum ama hiç fena değil.

4 ay önceki lpg fiyatı: 1,44
    şimdiki: 1,565 tl

sürüş, yakıt tüketimi, konfor açısından hiç bir sorun görmedim şimdiye kadar. inşallah böyle de devam eder. herkese kazasız belasız günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitrocay

selam arkadaslar,

lacetti mi alalı 4 ayı geçti. bu süreyle ilgili değerlendirmemi yapayım.

aldığım araç 2009 model, 0 , 1.6 wtcc hb modelidir.süper kırmızısından;)

allaha şükür sorunsuz şu ana kadar. işten eve evden işe 4000km oldu henüz. yakıt tüketimi ilk aldığım zamanlarda 200-210 arasıydı km de. en son ölçümümde 177 çıktı. fakat lpg fiyatları arttığı için aldığım zamanki değerlerle kıyasladım. 200-210 yakan araç o zamanki lpg fiyatları ile 155 yakıyor şu an. 4000 km de oldukça azaldı yakıt tüketimi. daha da azalır mı bilemiyorum ama hiç fena değil.

4 ay önceki lpg fiyatı: 1,44
    şimdiki: 1,565 tl

sürüş, yakıt tüketimi, konfor açısından hiç bir sorun görmedim şimdiye kadar. inşallah böyle de devam eder. herkese kazasız belasız günler dilerim.

Allah güzel yolculuklar nasip etsin, değerler çok iyi, bizim buralarda lpg 1.70 tl -sanırım sizin Ankara fiyatları- bizden daha makul.

birde bizim araçların motorları (genel olarak opel'in motorlarıda) 10.000 km den sonra daha az yakmaya başlıyor sanırım, bunu forumda bir yerlerde okumuştum, şimdi ise bizim araç yaklaşık 15.000 km oldu gerçektende doğru. yani şu an tüketim değerlerimiz hemen hemen aynı. fakat lpg yi aynı fiyata alsaydık aradaki farkı ölçe bilirdik. İnşallah sizin araba ile 10.000km yi geçince yakıt tüketim farkını anlarsınız.

En son Ankaradan lpg aldığımda fiyatı şu an hatırlamıyorum, Eskişehir üzerinden Bursa'ya yolculuk yapıyorduk, temmuz başında. Ankara- Eskişehir yolundaki radarların etkisi ile ortalama 90km ile gittik, ş.dışı, ben, hanım, çocuk, arabanın bagajı da dolu, Eskişehire vardığıda depoyu yine doldurdum (lpg) 120krş civarı yakmıştı.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.