Şimdi Ara

Chevrolet LACETTİ kullanıcıları (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.848
Cevap
33
Favori
595.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boya ayrıntısını bi sor bence tavanda var mı yokmu bi öğren. Ben 2006 1.4 hb kullanıyorum. Çok memnunum. 1.6 daha performanslı ama yakıt tüketimi nasıldır bilmiyorum ben lpg ile şehir içi 24-25-26 kuruş arasında yakıyorum. Bir de expertiz yaptır kesinlikle... Araç iyi gibi duruyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba. 2004 sx 1.6 Sedan Lacetti'mde benzin pompası sorunu yaşıyorum. Antalya'da Arslanlardan 5 ay önce aldığım benzin pompası 1 ay kullanımdan sonra aynı sorunu yaşattırdı. 4 aydır benzin pompası bekliyorum yurtdışından. ücretsiz değiştirebileceklerini sıfırını vereceklerini söylediler. 500 tl olunca bekledim. ama arabam var gezemiyorum. Aracı satılığa çıkartacağım. Araç LPG'li. benzin seviyesi yarıdan aşağıya inmedi. İlk alınan benzin pompasının şamandırasının hatalı gelmesi sonucu 2 gün beklenmiş yenisi takılmış hatta bundan sonra gelen pompa da elektrik sistemini bozmuş bu sebeple sigortalar baştan yapılmıştır. Lacetti için şuan 6 kişi benzin pompası bekliyor Antalya Arslanlardan. yaklaşık 4 aydır gelmiyor. Yetkili servis izmirde var dedi. kaparo yatırmam gerektiği söylendi. 2 gün sonra kaparo için aradım kalmadı dendi vs vs vs. Sonuç olarak Chevrolet benim için bitmiştir. daha da binmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssLh

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sahibiden-temiz-lacetti-1.6-sx-celik-jantli-park-sensorlu-188646924/detay/
    arkadaslar bu arac nasıl sızce eerı nedır yarın arabaya bakmaya gıdecegım malum pıyasa alt ust oldu fıyatlar herkez kafasına gore yazıyor bu durumda chew pıyasadanda cekılmısken lacettı almak mantıklı olurmu

Lacetti bence hala alınacak bir araç.20 yılık corolla fiyatına lacettiye binilebiliyor hala.

İlana gelince fiyat uygun duruyor.Aracı incelemek bir ustaya göstermek lazım.Ama fikrimi sorarsanız o ilandaki araç pek içime sinmedi benim.

• arabanın sol on camurluk degısmıs tamponlar boyalı dedı sahıbı bu hafta bakıcaz bakalım ne durumda resımlerde sag on kapı boyalı ıbı geldı bana sordum boya yok dedı bakalım arabanın trıger degıstırmemıs 3 yıldır bende dıyor sahıbı bu arabanın trıgerı 120 demı degısıyor 60000 demı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssLh

arabanın sol on camurluk degısmıs tamponlar boyalı dedı sahıbı bu hafta bakıcaz bakalım ne durumda resımlerde sag on kapı boyalı ıbı geldı bana sordum boya yok dedı bakalım arabanın trıger degıstırmemıs 3 yıldır bende dıyor sahıbı bu arabanın trıgerı 120 demı degısıyor 60000 demı ??

Genelde 75000 bin km'de veya 5 yıllık kullanımda değiştirilmeli.
    Yani iyice baktırmak lazım.Sonuçta 10 yıllık araç fakat kaporta olarak pek gözümü doldurmadı.Fazla cilalamış sanki
    2. el alıyorsun aracı sonra 3-5 yıkamada çıkıyor sıyrıklar çizikler

• dmddervis D kullanıcısına yanıt
    2004 model lacettiler ile 2005 ve sonrası arasında makyaj farkı var ve bunlar ön panjur (ızgara) ile kapı kollarından ibaret. diğer bütün özellikler aynı fakat benim de tercihim makyajlı kasadan yana. daha önce 2007 cdx sedan manuel 2005 sx otomatik, 2009 WTCC otomatik ve şu an yine 2005 otomatik sx kullanıyorum sürüş keyfi fiyatına göre diğer araçlarla kıyaslarsam mükemmel bence yakıtta 100 km 8 ila 10 litre lpg yakıyor. sayılar.
  • sairfilmenam58 kullanıcısına yanıt
    bende de 2005 1.6 SX otomatik HB lacetti var ve yakıt olarak verdiğiniz miktarlar ile aynı Ankara'da 25 Kasım 2014 günü LPG 2,17 TL den aldım 35 litre de doldu 76 TL ödedim. fakat benim aracım 1.6 ve 4 ileri tam otomatik vites sizinki 1.4 bundan dolayı fark ne kadar olur bilemiyorum. saygılar
  • Bir Acayip Adamm B kullanıcısına yanıt
    fiyat ve özelliklerine bakılırsa binilecek araç bence de parça konusunda chevrolet daha 2025 yılına kadar tr. ye parça sağlamak zorunda ayrıca 2016 itibariyle chevrolet parçaları tekrar GM yazılı değil Daewoo olarak gönderilecek bildiğim kadarıyla çünkü araçlar asya pazarında satışı devam ediyor ve halen daweoo markasıyla satılıyor.
  • Arkadaşlar, 2011 1.6 wtcc 30bin km, değişen yok çamurluk boyalı. 26bin tl lpg yok.
    2008 1.6 wtcc 100bin km, 2 parça boya. Lpg var. 23bin tl.
    Hangisi mantıklı. Yeni model az km daha cazip ama o kadar fiyat vermek istemiyorum. Sanki daha iyi seçenekler olur gibi yüksek fiyata. Yardımınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: serji

Arkadaşlar, 2011 1.6 wtcc 30bin km, değişen yok çamurluk boyalı. 26bin tl lpg yok.
    Hangisi mantıklı. Yeni model az km daha cazip ama o kadar fiyat vermek istemiyorum. Sanki daha iyi seçenekler olur gibi yüksek fiyata. Yardımınızı bekliyorum.

2. el araçlar uçtu gitti.İnsanların malı altın gibi.
    Ben şahsen lacetti alacak olsam en yüksek modellisini alırdım.Biraz zorlayın pazarlık yapın 26 çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Acayip Adamm

quote:

Orijinalden alıntı: serji

Arkadaşlar, 2011 1.6 wtcc 30bin km, değişen yok çamurluk boyalı. 26bin tl lpg yok.

2. el araçlar uçtu gitti.İnsanların malı altın gibi.
    Ben şahsen lacetti alacak olsam en yüksek modellisini alırdım.Biraz zorlayın pazarlık yapın 26 çok.

Cevap için sağol hocam. Lacetti çok cazip geliyor ancak hakkaten sanki 26 çok gibi. Yani bu fiyata başka tercih de yapılabilir sanki. mesela 21 bine 130binde var bi tane de o da 1 değişen parça var. 5 bin tl de az değil. Satarken de sanki daha az değer kaybına uğrar gibi. Ne yapsam bilemedim.

• Merhabaarkadaşlar 22000 tl ye kadar en az 2007 model lacetti station wagon veya sedan kasa almayı düşünüyorum.kilometre 125000 i gecmeyecek şekilde araç arıyorum.ama ocak ayından sonra alacağım sitede aracını satacak olan varsa bana mesaj atabilir

• ssLh kullanıcısına yanıt
    16000 ver.fazlasini verme

• quote:

Orijinalden alıntı: tunalar52

16000 ver.fazlasini verme

Araba 17200 e satilmis sahibi ilani kaldirmadi daha aramaya devam

• chetin43 C kullanıcısına yanıt
    aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin, iyi günlerde kullanın. Ancak LACETTİ hakkında bu sitede 30 sayfanın üzerinde yüzlerce yorum var ve % 85 e yakını olumlu. O yorumları okumanız bence yeterliydi. Uzun süredir. Chevrolet kullanıcısı olarak fiyat ve özelliklerine göre kesinlikle tavsiye edeceğim bir araçtır. Ben 1 adet 2004 Kalos Sedan manuel, 2 adet 2006 Kalos Otomatik HB. 1 adet 2007 CDX LACETTİ Manuel, 1 Adet 2009 Lacetti Otomatik WTCC, 2 Adet 2005 Lacetti HB ve şu an Kullandığım 2009 Otomatik WTCC Sedan Lacetti olmak üzere toplamda 8 adet Chevrolet kullandım piyasası yok diyenin alnını karışlarım. araba temiz hatasız sa fiyatı da uygunsa ki alırken kazanmak lazım. zarar ettirecek bi araba değil. (kardeşimde de manuel 2012 Cruize var) fiyat ve muadillerine baktığım zaman accent, albea, clio, hatta o fiyatlara megane 1 ve 2 lerle kıyaslanamayacak kadar güzel konforlu güvenli ve performanslı bir araç. Lacettinin iç genişliği Salondur çoluk çocuk çok rahat eder. parça sıkıntısı yoktur. şu an bindiğim Lacetti 2009 34.000 km de hiç hatasız ve 26-27 bin gibi piyasası var verdiğim para sonuna kadar helal olsun. aynı özelliklerde otomatik Corolla almaya kalksam 35-40.000 lira isterler o kadar da param yok bu paraya en iyi araba bence bu saygılar. hele HB lerin yol tutuşu bir harika ki sorma gitsin o virajlarda hiç savrulmaz mı arkadaşım.

• CHEVROLET KULUBÜ FORUM'U İSTANBUL SALEP BULUŞMASI

Selam millet ;
    İstanbul'da Beklenen Chevrolet buluşması artık herşeyi ile hazır
    Buluşmayı düzenleyen (http://CHEVROLET KULUBÜ FORUM'U) ekibi olarak sizleride aramızda görmek isteriz
    destek veren facebook grupları

Türkiye Chevrolet Kulübühttps://www.facebook.co...r=default&member_query=

CHEVROLET CRUZE SPORT CLUPhttps://www.facebook.co...esportclup/?ref=browser

Türkiye Chevrolet Aveo Kulübühttps://www.facebook.co...0178778234/?ref=browser

forum ve facebook üzerinden şuanki katılım sayımız 50 araç ve misafirlerimiz
    Buluşma Tarihi: 01.02.2015

Buluşma Saati : 14:00

[font="Verdana"]Buluşma Yeri : Kağıthane Axis AVM-Cofeeshop

Türkiye'de ki bütün COFFESHOP mağazalarında 1 ŞUBAT 2014 TARİHİNDEN İTİBAREN geçerli olacak %20 Kulüp indirim anlaşması yapmış bulunmaktayız.

Etkinkiğe Eşiniz/Nişanlınız/Kızarkadaşınız ve tabiki var ise Küçük Chevycileri de getirmenizi rica ediyoruz...

• Selam arkadaşlar bir tanıdık 2010 model 18.000 km'de LPG'li Hatchback Lacetti WTCC'sini satıyor. Aracın kazası olmadığını, değişen, boyanan parçası bulunmadığını söyledi. Araca haftasonunda hafta sonuna pazara, pikniğe falan binmek için kullanmış. Çok temiz araç.

Ne önerirsiniz alayım, mı, en fazla kaç TL verilir bu araca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 3 Şubat 2015; 0:25:33 >
  • arkadaşlar,
    şubat ayında 2004 model lacettimin muayenesi var, şu an far kolunda sorun var uzunlar dışında hiç bir işlevi yapmıyor. bunun yanında sol far bi şekilde matlaşmış durumda bu ikisini değiştirmem lazım önerisi olan var mı? nereden kimden ucuza temin edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukisin -- 6 Şubat 2015; 14:52:37 >
  • arkadaşlar uygun fiyata parça bulabileceğimiz bir yer bilen var mı? far ve far kolu lazım.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.