Şimdi Ara

Chevrolet Lacetti & Seat Cordoba .? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ismailozel

Teşekkür ederim Clio' yu uzun yolda deneme fırsatım oldu açıkçası güvende hissedemedim kendimi. Bu sebeple ve dış tasarım olarak ta beğenmediğimden düşünmüyorum clio.

Çarpışma testlerinde ikisinden de iyi yalnız Clio.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seat cordoba vardı bizde motor sesi fazladır lakin canavar gibi araba sınıfına göre. Çok az yakar bagaj çok geniştir lakin arka koltuk diz mesafesi çok geniş değil. Ama araba temiz olduğu sürece pişman ettirmez. Tercihim seattan yana olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzGüR-LüK -- 9 Kasım 2014; 14:34:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Teşekkür ederim Clio' yu uzun yolda deneme fırsatım oldu açıkçası güvende hissedemedim kendimi. Bu sebeple ve dış tasarım olarak ta beğenmediğimden düşünmüyorum clio.

Çarpışma testleri halkında bilgim yok açıkçası doğrudur ben sadece yol tutuşuna güvenememiştim..

Cordoba hakkında da arka koltuk diz mesafesi darlığına çok takılmıyorum ama şu 3 silindir olması ve çok sesli olması çok sorun olacak problemler mi.? Mesela 3 silindir olmasının dezavantajı nedir.? Sadece fazla sese sebep olması mı.?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Çarpışma testleri halkında bilgim yok açıkçası doğrudur ben sadece yol tutuşuna güvenememiştim..

Cordoba hakkında da arka koltuk diz mesafesi darlığına çok takılmıyorum ama şu 3 silindir olması ve çok sesli olması çok sorun olacak problemler mi.? Mesela 3 silindir olmasının dezavantajı nedir.? Sadece fazla sese sebep olması mı.?

Aynı motoru Fabia'da kullandım. Bildiğim kadarıyla sesli çalışması haricinde bir sıkıntı yok.

• Ses ve titreşim nispeten fazladir 4 silindirlilere gore
    Ama yol tutuşu, kontrolü ve saglamligiyla unutturur bunu..5.seneye yaklastim, hic sorun yaşamadım..
    Ön takimda salincak burcu çabuk yipranir; benimki makyajli kasa boyle bisey yasamadim.. biraz da suspansiyonu serttir.. motorunda kronik bir problemi yok..
    Bulabilirseniz makyajsiz kasa stylance veya signo (bazilarinda sunroof var) alin; onlarda arka frenler disk oluyor, fiyatta da avantaji olur.. yaniniza full donanim kâr kalır. .

• Ford Focus 1.6 Ghia nasıl bir seçenek olur sizce.? Tabi focus ta model yılı 4-5 yıl düşüyor.. Hangisi daha mantıklı.? Dizel 2004 Seat Cordoba 1.4 signo mu.? Yoksa 2000 model Ford focus 1.6 Ghia mı.?

• Bence lacetti.
  • 19bin e temiz cordoba bulmanız zor çok az yaktığı için km yüksektir.Bende zamanında 23-24bin civarına cordoba aradım 1.4 tdi bulduğum en temiz araçta bile birsürü sıkıntılı durum çıktı vazgeçtim almadım.
    benzinlisini bilemem..
  • Temiz bir cordoba da olabilir.
  • ben cordobanın dizelinden sırf motor sesi yüzünden vazgeçmistim traktörden beter valla alacaksanız da benzin+lpgli öneririm zaten 19a bulacağınız dizel cordoba en az 2OOk kmde olur ki yapacağınız masrafla hiç de ekonomik olmaz
  • Peki sadece dizel motorlar mı 3 silindir.? Benzinli motorlar bu kadar sesli değil mi.?

Daha düşük modelli Ford Focus 1.6 Ghia için ne diyorsunuz.?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.