Şimdi Ara

Chevrolet Lacetti & Seat Cordoba .?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlk aracım olacak, çok tecrübem yok anlayacağınız. Bütçem en fazla 19.000-20.000.. Araştırdığım kadarıyla bu fiyatın donanım ve performans olarak hakkını verdiği söylenen iki seçenek arasında kaldım. Bu konuda bana nedenleriyle birlikte yardımcı olursanız çok sevinirim.. Şimdiden teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailozel -- 8 Kasım 2014; 15:42:23 >

• ikisi ise sadece seat..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lacetti dediğin araba daweoo lanosun devami. Cordoba b sinifi ama cordobs tercihin olurdu.

• Lacetti, cordobaya göre daha şık ve geniş iç hacmi, kullanıcıların aşırı memnuniyeti, 5800 d/d'de 109 HP motor gücü, 4000 d/d'de 150Nm torku ve (0-100 km/s: 10.5 sn.) ataklığıyla ağır basarken Cordoba, Vw bünyesinde olmasıyla, daha göz dolduran dış görünümüyle, donanımsal olarak daha dolu olmasıyla ve her ne kadar güçlü piyasaya sahip olmasa da lacetti’ ye göre daha güçlü piyasasıyla öne çıkıyor..

Ancak diğer taraftan Lacetti’ nin bu kadar özelliğe sahipken anlam veremediğim piyasa zayıflığı, Cordoba’ nın da söylediğine göre 3 silindir olması ve bundan sebep özellikle yüksek devirde çok sesli olması, geniş bagajın sebep olduğu arka koltuk diz ve baş mesafesinin darlığı, Lacetti’ ye göre daha düşük 6000 d/d'de 100 HP motor gücü ve 4400 d/d'de 126Nm torku..

Bunların birçoğunu tam anlamıyla, bilinçli olarak bilmesem de tercih aşamasında kafama takılanlar bunlar oldu.

Cordoba tercihimde sanırım model olarak ta daha çok tercih edilen dizel 1.4' ü tercih edeceğim ama bu durumda motor gücü 75 hp' ye düşecek.. Bu da daha çok düşündüren bir durum beni.. Benzinli motor da 100 HP ile dizel motorda 75 HP arasında çok fark oluyor mu.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailozel -- 8 Kasım 2014; 16:45:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailozel

Merhaba arkadaşlar,

İlk aracım olacak, çok tecrübem yok anlayacağınız. Bütçem en fazla 19.000-20.000.. Araştırdığım kadarıyla bu fiyatın donanım ve performans olarak hakkını verdiği söylenen iki seçenek arasında kaldım. Bu konuda bana nedenleriyle birlikte yardımcı olursanız çok sevinirim.. Şimdiden teşekkür ederim..

2009 Clio alınabilir. 2.el piyasası bahsettiğiniz araçlardan daha iyidir.

• Teşekkür ederim Clio' yu uzun yolda deneme fırsatım oldu açıkçası güvende hissedemedim kendimi. Bu sebeple ve dış tasarım olarak ta beğenmediğimden düşünmüyorum clio.
  • Seat cordoba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    FIAT GRANDE PUNTO SW
    16 yıl önce açıldı
    renault scenic
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel..
  • Seat Cordoba. Hatta kuzeni Skoda Fabia da alternatif olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortak kanaat sanırım cordoba olacak.. Lacetti bu donanıma ve performansa sahipken neden bu kadar tutulmuyor gerçekten anlayamıyorum.. Ne kadar çok beğensem de tutulmayan bir arabayı almak doğru bir tercih olmayacaktır tabiki..

Peki bu iki seçeneğe alternatif olarak başka tavsiyeleriniz var mı.?
  • ismailozel İ kullanıcısına yanıt
    Skoda fabia
    almera
    primera
    Lancer

• Lacetti kullanıyorum sorunuz olursa buradan cevaplayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Skoda fabia
    almera
    primera
    Lancer

Skoda Fabia seçeneklerimin arasındaydı aslında ama tip olarak bir türlü ısınamadım.

Bütçeme göre alabileceğim Almera ve Lancer modellerinin ise iç tasarımı eski kalıyor. Açıkçası çok lüks bir tasarım beklemiyorum ama biraz şık olsun istiyorum.

Primera' nın son kasasını ise çok beğeniyorum biraz bütçemi artırabilme imkanım olsa hiç düşünmem ama malesef bütçem yeterli olmuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailozel -- 9 Kasım 2014; 12:33:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanözbay

Lacetti kullanıyorum sorunuz olursa buradan cevaplayabilirim.

Osman bey siz ne tavsiye edersiniz.. Bu iki seçenek arasında Lacetti' nin tavsiye edilmemesinin sebebi nedir acaba.? Sizin fikirlerinizi öğrenmek isterim..
  • Lacetti Kore üretimi olmasından dolayı halkımız tarafından gerçek chevrolet olarak kabul görmediği için tavsiye edilmez.ikinci eli bilindik piyasa markalarından olmadığı için zayıftır eğer uzun süre kullanmayacaksanız tavsiye etmem.motoru opel motorudur 109 beygirdir ama cordoba dizelin yaktığının iki katını yakar misal tüpte 11-12 litre arası.cordoba dizel alınacaksa eğer cordobayı almanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanözbay

Lacetti Kore üretimi olmasından dolayı halkımız tarafından gerçek chevrolet olarak kabul görmediği için tavsiye edilmez.ikinci eli bilindik piyasa markalarından olmadığı için zayıftır eğer uzun süre kullanmayacaksanız tavsiye etmem.motoru opel motorudur 109 beygirdir ama cordoba dizelin yaktığının iki katını yakar misal tüpte 11-12 litre arası.cordoba dizel alınacaksa eğer cordobayı almanızı tavsiye ederim.

Şimdi anladım Osman bey.. Kore üretimi olduğunu bilmiyordum açıkçası.. Sizde böyle diyorsanız Lacetti' den vazgeçmem gerekiyor.. Cordoba 1.4 dizel iyi seçim sanırım..
  • Başka seçenekler olabilir mi.? Tavsiyeleriniz nelerdir.?
  • 22-23'e kia ceratolar 1.5 crdi veya yine ayni motor getz tercih edebilirsin

• Lacetti diyorum ben.Piyasa'sı zayıf olmasına bakmayın araba motoru çok atik ve iç hacmi şaşırtacak derece de geniş konforlu.Yakınımın vardı gerçekten tatmin edici bir araçtı.

• Malesef max. 19.000 bütçem var..

Oğuz bey iç ve dış tasarım şıklığı ve saydığınız özellikler dolayısıyla lacetti tercihimdi.. Ama açıkçası lacetti kullanıcısı Osman beyin bile Cordoba tercihi beni lacettiden soğuttu açıkçası..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.