Şimdi Ara

CHEVROLET YENİ AVEO TAKIMI (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.845
Cevap
24
Favori
131.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: engin_er_26

bizim takım yine kayış atmış ortalarda kimsecikler yok

Abi takım demek ki araçlarıyla fazla haşır neşir olunca forumu ihmal ediyor.

Şaka bir yana bir de piyasada durgunluk olunca(kime sorsam kan ağlıyor) tad tuz kalmıyor,iş güç sahibi insanlar olduğumuz için,herkesin önceliği ekmek meselesi diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentul -- 15 Şubat 2013; 0:38:39 >
  • Sorunsuz biliyoruz :-) aracla alakali bilmedigim seyleri görunce yaziyorum .sıkıntı olmayınca böyle :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen, iş güç fırsat olmuyor fakat en önemliside araçlarımızda fazla sorun olmuyor eğer sorunları çok olsa burada her gün bir şeyler yazılır çizilir, şahsen ben alalı 7 ay oldu en ufak bir sorun yaşamadım her şeyi ile memnunum. tek memnun olmadığım şey bu bütün araçlar için geçerli dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanıyoruz, kendi ülkesinde kendi vatandaşını kazıklayanlar olduğu sürece de bu böyle gidecek galiba.
  • Malum aracımızın dizel olması nedeniyle izinli günlerinde bolu'ya gidip gelme durumları arttı.Hafta başı cenaze nedeniyle bolu'ya gittik.Opetten 140 tl'lik mazot aldım.Litre fiyatı 4.30tl,yuh artık daha ne diyelim.

Ortalama yol bilgisayarı tüketimi 5.7 lt.Bunun içinde kavacıktan ümraniyeye kadar dur kalk,Bol rampalı virajlı seben dağı yolu,zaman zaman 140-150 km/s hızlara çıkma,otobanda bazen cruise control'e alıp 120km/s hızda kullanmakda var.Sonuç olarak kullanım şekline göre tüketimi başarılı,performansıda yeterli buluyorum.Sonuçta amaca uygun olarak ekonomi odaklı bir araç kullanıyoruz.

Özellikle uzun yolda sabırlı olup maksimum 100 km/s sabit hızla kullanıldığında 4 llitre gibi değerleri yakalamak mümkün diye düşünüyorum.Yanımda annem olduğu zaman bu pek mümkün değil ama eşim olduğu zaman o benim gibi sabırlı.Havalar düzeldiğinde eşimle sapanca'ya gitme planım var,o zaman bir rekor denemesi yapacağım,hayırlısı bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentul -- 16 Şubat 2013; 0:39:18 >

• takım günaydın,

Deniz, araçlarmız ekonomik fakat maalesef başımızdakilerde utanma yok, mazot 4,33 tl bizim burada, bu ne ya, onlar kendileri yakıta para vermedikleri için vatandaşın durumunu bilmiyorlar
  • Doğru söze ne denir Engin abi.

İyi geceler kalın sağlıcakla.
  • İnsallah bu akaryakıt fiyatlarıda dunya ortalamasina duser..bu konu milletin belini buktu :-(

• bu tür konuları facedeki gruba yazınca bazılarının işine gelmiyordu, bazıları 3-5 makarnaya, 300-500 kg. kömüre ile kandırıldıklarından işlerine gelmiyor.
    azıcık dokandırınca işlerine gelmeyen mesajları silmeye başladılar bende gruptan ayrıldım maalesef. onların yüzünden değil mi bu günleri bizlere de yaşatıyorlar, bize kimse makarna ve kömür vermiyor zaten ihtiyacımızda yok, olsa bile onların vereceği hiç bir şeye ihtiyacımız olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 17 Şubat 2013; 13:25:50 >
  • Ben egitim ve yüksek vergiler harici bir sıkıntı görmüyorum...garibana makarna vermis kömür vermiş oy istemis beni ilgilendirmiyor.herseyin kötü tarafına bakıp isyan edip sövenlerden degilim.herseyinde mükemmel olmasını isteyen şaşkınlardan da hic degilim.şükretmeyi severim ve öğütlerim...4 senede bir secim var begenen begendine verir.her ortama siyaset sokmaya calismakra hos degil saygılar!

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarum

Ben egitim ve yüksek vergiler harici bir sıkıntı görmüyorum...garibana makarna vermis kömür vermiş oy istemis beni ilgilendirmiyor.herseyin kötü tarafına bakıp isyan edip sövenlerden degilim.herseyinde mükemmel olmasını isteyen şaşkınlardan da hic degilim.şükretmeyi severim ve öğütlerim...4 senede bir secim var begenen begendine verir.her ortama siyaset sokmaya calismakra hos degil saygılar!

"egitim ve yüksek vergiler"
    bunlar zaten başlıca sorunlar, makarna kömür ile oy toplama ve koltuk kapma telaşında olanlar ve zamanla da başka şeylerin peşinde koşanlar, 4 senede bir seçim vaer evet var ama insanları (makarna ve kömür ve başka şeyler ile) kandırarak oy toplanmasıda çok acı bir şey ,, fakat bu insanlara da müstahak her zaman ezile yine o makarna ve kömür ile kandırılanlar olmuyor mu. evet siyaseti her yere sokmayalaım bende istemem ama zaten siyasetin tam ortasındayız vatandaş olarak yapacak bir şeyimiz yok.

• 30tl lik z-rot için bile müşterileri şimdiden bekletiyorlarsa bence bu arabada daha sonra parça sıkıntısı olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkano27

30tl lik z-rot için bile müşterileri şimdiden bekletiyorlarsa bence bu arabada daha sonra parça sıkıntısı olacaktır

araçlar piyasada çoğaldıkça parçasıda çoğalacaktır.
  • mazota yine zam yapmışlar
  • 4 adet saç jant almak istiyorum, orijinal lastiklerimi söküp kışlık takmıştım alaşımlı jantları yazın saç jantları kışın kullanmayı düşünüyorum
    lastik ebadı 205/55/16 saç jant satan olursa alabilirim. birde bizim jantların diğer ölçüleri nedir bilen varmı acaba
  • günaydın arkadaşlar aracım 1.4 benzinli ve çok seviyorum fakat lpgye dönüştürme gbi bir düşüncem var tavsiye eder misiniz? ve hangi markayı tavsiye edersiniz, yardımcı olursanız çok sevinirim. işim gereği arabamı aydından vana götürmek durumundayım satmaya da kıyamadım bana bi akıl :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis-83

günaydın arkadaşlar aracım 1.4 benzinli ve çok seviyorum fakat lpgye dönüştürme gbi bir düşüncem var tavsiye eder misiniz? ve hangi markayı tavsiye edersiniz, yardımcı olursanız çok sevinirim. işim gereği arabamı aydından vana götürmek durumundayım satmaya da kıyamadım bana bi akıl :D

bence brc. ve iyi bir usta/servis
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

Bizim arabalarda videodan görüldüğü kadarıyla,yolcu kabini sağlam kalıyor,çocuk güvenliği iyi,yandan çarpışmada da güvenli.Sonuç olarak afilli 5 yıldızı almış bir araç.Bizlerde en başta euro ncap'tan yüksek puan olmasına,sınıfında standart donanımda bile en yüksek güvenlik ekipmanına sahip oluşuna ve ekonomik olmasına tav olduk,tercih ettik.

• Bugün doğum sonrası eşim taburcu olduktan sonra,diğer işlerimide halledip yolumu servise düşürdüm.Lastik basıncının ideal 32 psi,uzun yolda tam yüklü 34 psi olacağını söyleyip,basıncı ona göre ayarladılar.Ücretsiz koltuk korumasını yapıp,arabamıda bir güzel yıkayıp teslim ettiler.

Arabamın z rot problemli seriden olmadığını söylediler.İlk üretim aveolarda ve j kasa astralarda turbo valfi arızası olduğunu garantiden değiştirildiği söylendi.

Arabama stepne sordum,mini stepne önerdiller.AJS marka tse belgeli kriko,bijon anahtarı dahil 360 tl 8 taksit.Jantının rengi turuncu dolma lastik gibi ama tubeles.Fiyat araştırması yapıp karar vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentul

Bugün doğum sonrası eşim taburcu olduktan sonra,diğer işlerimide halledip yolumu servise düşürdüm.Lastik basıncının ideal 32 psi,uzun yolda tam yüklü 34 psi olacağını söyleyip,basıncı ona göre ayarladılar.Ücretsiz koltuk korumasını yapıp,arabamıda bir güzel yıkayıp teslim ettiler.

Arabamın z rot problemli seriden olmadığını söylediler.İlk üretim aveolarda ve j kasa astralarda turbo valfi arızası olduğunu garantiden değiştirildiği söylendi.

Arabama stepne sordum,mini stepne önerdiller.AJS marka tse belgeli kriko,bijon anahtarı dahil 360 tl 8 taksit.Jantının rengi turuncu dolma lastik gibi ama tubeles.Fiyat araştırması yapıp karar vereceğim.

Tebrik ederim, Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütmeyi nesip etsin. Benim çocuk doğduğunda Allah ev almayı nasip etti, sanırım size de aveo almayı nasip etmiş :) Bereketleriyle birlikte geliyor keretalar :)

Bu fiyatı hangi servisten sordunuz acaba ?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.