merhaba arkadaşlar 2011 yeni kasa 1.2 benzinli aveo aracım da gösterge de dış ortam ısı göstergesi yok bu özelliği aktif edebiliyormuyuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CHEVROLET YENİ AVEO TAKIMI (93. sayfa)
-
-
çok uzun bir aradan sonra herkese selamlar , geçen hafta hanıma 1.4 At araç aldım. 110k km de 80k civarında Lpg takılmış. şöyle bir sıkıntı var motor soğukken ilk marşta araç stop ediyor . ilk marşta hafif gaz verip 5-10 sn kadar araç olması gerektiği gibi çalışıyor ve rolanti düzeliyor , araçta herhangi bir arıza kodu veya lamba yanmıyor, çekişte veya performansta sıkıntı yok , motor sıcakken tek marşta çalışıyor . benzinli motora pek hakim olmadığım için kesin olarak bir cevap bulamadım. rolanti motoru yada farklı bir sebebtenmi böyle yapıyor olabilir. Böyle bir sıkıntı yaşayıp çözüm bulan var mı arkadaşlar.
-
ben 4 sene önce satmıştım aveoyu aynı durum bende de vardı ara ara ayar yaptırıyordum düzeliyordu. Biraz benzinli de kullanıncada düzeliyor. Aslında kritik bir sorun değil.. Ayar yaptırabilirsin..
-
Bende aveo 1.4 ls var bende ki arabada tekleme yapıyo heryerini değiştirdim arabanın değişmeyen yeri yok 70 80 k para harcadım hayla yapıyo neden yapar onu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sabah teklemesi lpg den kaynklanıyor bir miktar benzinle sürün tekleme gidecektir. Ancak sizin aracınızda ekstra bir problem varsa o ayrı tabi.. Lpg ayarını adam gibi yapan biriyle görüşün..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X