Şimdi Ara

CHEVROLET YENİ AVEO TAKIMI (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.845
Cevap
23
Favori
130.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2011 yeni kasa 1.2 benzinli aveo aracım da gösterge de dış ortam ısı göstergesi yok bu özelliği aktif edebiliyormuyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok uzun bir aradan sonra herkese selamlar , geçen hafta hanıma 1.4 At araç aldım. 110k km de 80k civarında Lpg takılmış. şöyle bir sıkıntı var motor soğukken ilk marşta araç stop ediyor . ilk marşta hafif gaz verip 5-10 sn kadar araç olması gerektiği gibi çalışıyor ve rolanti düzeliyor , araçta herhangi bir arıza kodu veya lamba yanmıyor, çekişte veya performansta sıkıntı yok , motor sıcakken tek marşta çalışıyor . benzinli motora pek hakim olmadığım için kesin olarak bir cevap bulamadım. rolanti motoru yada farklı bir sebebtenmi böyle yapıyor olabilir. Böyle bir sıkıntı yaşayıp çözüm bulan var mı arkadaşlar.

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt

ben 4 sene önce satmıştım aveoyu aynı durum bende de vardı ara ara ayar yaptırıyordum düzeliyordu. Biraz benzinli de kullanıncada düzeliyor. Aslında kritik bir sorun değil.. Ayar yaptırabilirsin..

• Bende aveo 1.4 ls var bende ki arabada tekleme yapıyo heryerini değiştirdim arabanın değişmeyen yeri yok 70 80 k para harcadım hayla yapıyo neden yapar onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YasinBatu Y kullanıcısına yanıt

sabah teklemesi lpg den kaynklanıyor bir miktar benzinle sürün tekleme gidecektir. Ancak sizin aracınızda ekstra bir problem varsa o ayrı tabi.. Lpg ayarını adam gibi yapan biriyle görüşün..

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.