Şimdi Ara

CHEVROLETİN YENİ SUVU TRAX KLUBU (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
11
Favori
57.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saolun hocam..
    Bu arada arka kampana diye demişlerdi 2013 cruze a bindim bi süre ve onda da vardı.. yeni olduğu için alisir dedi ama 30 bi km bindim değişmedi sez.. Bazıları cruze icin bu sese çözüm bulmus cruze forumda vardı çözümü..
    Servisin açıklaması; sıkıntılı olmadığını ve yeni serilerde kullandığımız parça dolayısıyla dedi.. kimisi de servisten eski üretimle değiştirtmis..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: streptokokk

Saolun hocam..
    Bu arada arka kampana diye demişlerdi 2013 cruze a bindim bi süre ve onda da vardı.. yeni olduğu için alisir dedi ama 30 bi km bindim değişmedi sez.. Bazıları cruze icin bu sese çözüm bulmus cruze forumda vardı çözümü..
    Servisin açıklaması; sıkıntılı olmadığını ve yeni serilerde kullandığımız parça dolayısıyla dedi.. kimisi de servisten eski üretimle değiştirtmis..

servis le gorusecegim ,cruse forumuna goz gezdireyim ,bakalım bulabilecekmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

Orijinalden alıntı: streptokokk

Saolun hocam..

servis le gorusecegim ,cruse forumuna goz gezdireyim ,bakalım bulabilecekmiyim.

ilgili, sorun için servis .calipier degişimi ongurdu ,bakalım parca istediler merkezden,sonucu yazarım.Bu arada otomatik vites aracımı durunda D konumunda stop edip anahtarı cıkarıyorum.servis bunun olmaması gerektigini soyledi ,muhakkak P konumunda bırakmak gerekli dedi.Bu konuda tecrubesi olan varmı ?

• texmo kullanıcısına yanıt
    tam otomatik corsa var bizde. d modunda stop ediyoruz, ama anahtarı çıkartabilmek için p ye almak gerekiyor. mekanizma izin vermiyor anahtarın çıkmasına.
  • Merhabalar , boyum 1.90 , benim için sıkıntı olur mu ? ASX denedim tavanı biraz alçak geldi .
  • iodio75 İ kullanıcısına yanıt
    Ben 1.92 yim hocam fazlaca mesafe kalıyor... diz mesafesi de iyi.. enn yüksek suv yada suvlardan diyebilirim..

• Teşekkür ederim. Gerçekten beğendiğim araç
  • Herkeze merhaba bende yenı chevrolet trax 2013 model 4x4 1.4 benzınlı aldım bu aracı bakım masrafları yıllık vergısı nedır acaba yardımlarınızı beklıyorum. arac hakkında yorumlarınızı beklıyorum .
    İyi çalışmalar@
  • quote:

Orijinalden alıntı: etkinus

tam otomatik corsa var bizde. d modunda stop ediyoruz, ama anahtarı çıkartabilmek için p ye almak gerekiyor. mekanizma izin vermiyor anahtarın çıkmasına.

trax larin hepsinde anahtar cıkıyormuş ,servis teyid etti.
  • mubin0808 M kullanıcısına yanıt
    1.4 turbo aracınız hayırlı olsun.. bende 2 ay önce aldım lpg taktirmadim yakıt konya trafiği icin makuldü sehir içi 27 kuruş şehirlerarası 25..
    Mtv si 6 aylık 374 tl.. bakım için özel serviste 200 en fazla.. yetkilidr ise 550 tl..
    Çekiş çok iyi yol tutuş güvenlik donanımı oldukça keyif verici.. 220 km/hıza kadar sürdüm ne yol tutuşu nede başka bir sıkıntı olmadı. . Motor sesi az..

Bence tek eksiği yağmur sensörü...

Allah hayırlı kazasız belasız sürüşler nasip etsin..

• 1.4 turbo otomatik kullanan var mı? Yakıt tüketimi ne kadar?

• streptokokk kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun kardesım ben tup taktırmayı dusunmuyorum benzınle kac km yapıyosun acaba bı depoyla bıde 50,000 tl aldım 45 bınde fazlamı acaba
    ıyı aksamlar
    Bi depo doldurmadim hic.. 100 lük alıyorum kredi kartı kampanyaları için bilirsin 4×100 e 40 tl puan geliyor. 100 tl ile yol bilgisayarı 390 gösteriyor (mevcut benzin almadan yazan km ye ek olarak).. 5.9 sehir içi ortalama gösteriyor..

50 bine bedava almışsın.. arkadaşım otomatik vitesini 59 a sattı.. sizinkinin manuel olduğunu düşünürsek 55 56 bin normal fiyatıdır.. bende sunroof hastalığı var.. 3 5 aramadan aldım 54e... 26 bindeydi.. 2 ayda 4200 km yaptım keyifli ve seri yolculuklardı..

• quote:

Orijinalden alıntı: etkinus

1.4 turbo otomatik kullanan var mı? Yakıt tüketimi ne kadar?

benimki 7.1 lt ,yukarda ki 5.9 lt gercekten iyimiş.
  • Merhabalar ıyı aksamalr

Benım aracım 1.4 4x4 manuel aracım a modıfıye yaptırmak ıstıyorum tavsıyelerınız ne olur acaba sıyah aracımın rengi. nerden alabılır ben artvınde yasıyorum yardımlarınızı beklıyorum bıde kayak meraklısıyım tavan ıcın nelerı tercıh etmem gerekıyo

Hayırlı aksamlar (gargat ikaviit)

• Merhbalar muhteremler

2013 trax sıyah aracımı atmıstım resımlerde ogrenmek ıstedığim sey navıgasyon varmı varsa nasıl calıstırabılırım yardımlarınızı beklıyorum
    Selamlar hocam

Öncelikle modifiye icin yan basamaklar.. arka ve ön koruma da gena durmuyor.. sonra ise
    jantlardan devam ederdim ve öyle de yapıcam.. sanırım lt aracınız ve ön camlar siyah degil.. önleride arkalar gibi yapardım...

• quote:

Orijinalden alıntı: mubin0808

Merhbalar muhteremler

2013 trax sıyah aracımı atmıstım resımlerde ogrenmek ıstedığim sey navıgasyon varmı varsa nasıl calıstırabılırım yardımlarınızı beklıyorum

Mylink ceptelin nevjgasyonunu kullaniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum bitik ,trax e LPG taktıran varmı ?
  • texmo kullanıcısına yanıt
    Hareketlense iyi olacak..

Zamlarla 5.50 yi gördük benzinde cok şükür 6.9 lt yakıyoruz şehirici sakin kullanım ve 4 kere 100 tl ye 50 tl Bonus ile zamları şimdilik takmıyorum ama temmuzda aldım aracımı 4.25 ti benzin.

Neyse Geçtiğimiz haftalarda ziyaret ettim bi kaç lpg ustasını. Bizimki turbo olunca 2700 gibi rakam çıktı özel turbo lpg takılacakmis falan.. Vazgeçtim çıktım lpg bakımı uudu uymadı vs problemi olursa aynı rakama gelecek..

Zavolli ve landi arkadaşlarım taktırdı. Memnunlar.. Sıkıntı yok.. Prins marka icin 3100 tl. Fiyat verdiler yakıt 25 kuruşmus şehirici lpgde.. Ben su an 35 kuruş yakıyorum 10 kuruşa değmez diye vazgeçtim

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.