Şimdi Ara

CHEVROLETİN YENİ SUVU TRAX KLUBU (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
473
Cevap
11
Favori
56.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: texmo

Hayirli olsun.manuel vites bu deger cok iyi.bende otomatigi 1 lt daha fazla yakiyor.Bugun aksam ERG valf isigi yandi.totel den ilk defa benzin almistim ,bundan kaynakli olabilirmi ,? Baska yasayan varmi ?

Çok teşekkür ederim. EGR valf ışığı hangısı oluyor acaba? Bende de arıza gösterge lambası yanıp sönüyor. Benzin aldığım yeri değiştiriyorum uyarı ışığı gidiyor. Aynı yerden bir daha alıyorum tekrar yanıyor. Sizlerde de aynı durum yaşanıyor mu?
  • 2017 de makyajlanacak olan chevy trax görücüye çıkmış :)

CHEVROLETİN YENİ SUVU TRAX KLUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.MaMBoS -- 11 Şubat 2016; 1:28:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chevy Trax

quote:

Hayirli olsun.manuel vites bu deger cok iyi.bende otomatigi 1 lt daha fazla yakiyor.Bugun aksam ERG valf isigi yandi.totel den ilk defa benzin almistim ,bundan kaynakli olabilirmi ,? Baska yasayan varmi ?

Çok teşekkür ederim. EGR valf ışığı hangısı oluyor acaba? Bende de arıza gösterge lambası yanıp sönüyor. Benzin aldığım yeri değiştiriyorum uyarı ışığı gidiyor. Aynı yerden bir daha alıyorum tekrar yanıyor. Sizlerde de aynı durum yaşanıyor mu?

Altta sarı renkte motor resmi gibi olan.Google dan erg diye aratiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

ERG valfinden dolayı yandığından emin misiniz? Yakıt kalitesinden kaynaklı olma ihtimali de yüksek. En son Totalden aldım. Işık yandı. Depo boşalınca Opetden aldım. Işık söndü. Tabiki doğrusu servise götürüp kontrol ettirmek.

• Dün Çanakkale Behramdan yola çıkarken ortalama yakıt tüketimini sıfırladım. Behramkale-Altınoluk-Edremit-Balıkesir-Susurluk-M.Kemalpaşa-Bursa istikametinden eve gelene kadar 329 km yol katettim. Hız olarak da 101km/h geçmedim. Ağırlıklı olarak 85-95km/h hızla aracı kullandım. Eve geldiğimde ortalama yakıt tüketimim 5.0lt/100km idi. Sakin kullanımda aracın yakıt tüketimi çok düşük.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ERG valfinden dolayı yandığından emin misiniz? Yakıt kalitesinden kaynaklı olma ihtimali de yüksek. En son Totalden aldım. Işık yandı. Depo boşalınca Opetden aldım. Işık söndü. Tabiki doğrusu servise götürüp kontrol ettirmek.

benimde yakıtı degiştirince sondu ,sizin arac 1.4 lt duz vitesmi ,yakıt cok iyi..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

benimde yakıtı degiştirince sondu ,sizin arac 1.4 lt duz vitesmi ,yakıt cok iyi..

Kesin olmamakla birlikte forumda okuduklarıma göre arıza ışığının yanma sebebi yakıt kaynaklı olabilir. Yakıt kalitesi kötü olunca yanma sonucu oluşan gaz emisyonu sensör tarafından okunduğundan emisyonu kötü olan gazdan dolayı arıza ışığı yanabiliyormuş. Tabiki servise götürüp kontrol ettirmede fayda var.

Aracım 1.4 manuel vites.

Ek olarak servis bakım maliyetleriniz nedir acaba?

30k bakımını Bursa Neskara 800 tl'ye yaptırmıştım. 45k bakımını sorduğumda 580tl(hava, yakıt,polen filtreleri ile yağ değişimini kapsıyor) fiyat verdiler.

Evin diğer aracı Sparkın bakımını yaptırdığım özel Opel-Chevrolet Servisini arayıp sorduğumda 45k bakımı için 260tl fiyat verdiler.

• oaston kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Trafik sigortanızı 870 TL. !! Okuduğum an düşündüm ki ; Bir yanlışlık olabilir mi? Nasıl olur bu kadar fark ? Çünkü, benim sigortacım geçen sene 270 TL. den yapmış..
    Bu sene 370 TL. den yapınca kıyameti kopardım..Sizin 870 TL. yi duymasın sigortacım..

Benim önerim; Bundan sonra TRAX sevenler trafik ve kasko sigorta tekliflerini forumda paylaşalım..Lütfen.. En uygun olanları isteyen seçtiği sigorta şirketinden yaptırsın..
    Böylece aradaki uçurumları önleriz ..TRAX sevenleri koruruz..

Teşekkürler..TRAX sevenlere selamlar ..

TRAX' la.. Sağlıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimler -- 26 Nisan 2016; 23:27:53 >
  • Vals V kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldiniz ..

Güle güle kullanın Size ve tüm TRAX sevenlere kazasız günler dilerim ..

Çok doğru bir seçim yaptınız..Ben 17.ARALIK.2013 'den bugüne tadına doyamadım TRAX'ın..

ARKAS(Karşıyaka), 30 bin km. için 540 TL. aldı..Yağ, tüm filtreler ve bujiler değişti..

40 bin km.ye geldik..Yakında, 45 bin km. için ARKAS'a gideceğim..Sonucu yazarım..

Teşekkürler..TRAX sevenlere selamlar..

TRAX' la ..Sağlıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimler -- 26 Nisan 2016; 23:48:32 >
  • texmo kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ön yolcu koltuğu altında saklama gözü bende var..Tak,çıkar özellikli..

ön silecekler, su fıskiyesi camın en alt bölümüne su atıyor..Servise ilettim..Yaptık dediler..
    2 gün camın ortasına gelir gibi oldu sonra yine camın alt bölümüne atıyor..
    Sizde, su fıskiyelerinde sorun oldu mu ? Sorun yaşayan arkadaşlar var mı ? Çözümü nasıldır ?

Teşekkürler..

TRAX'la..Sağlıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimler -- 27 Nisan 2016; 12:58:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chevy Trax C kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldiniz,

Güle güle kullanın..Size ve hepimize kazasız günler dilerim..

Çok doğru bir seçim..TRAX 'la yolculuk çok keyifli ..

Yakıt tüketiminizi ağzım açık okudum..Sizin için sevindim..

1.4 LT manuel fakat benim DÜLDÜL içkiyi fazla seviyor

TRAX'la.. Sağlıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimler -- 27 Nisan 2016; 14:39:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimler

Hoşgeldiniz ..

Güle güle kullanın Size ve tüm TRAX sevenlere kazasız günler dilerim ..

Çok doğru bir seçim yaptınız..Ben 17.ARALIK.2013 'den bugüne tadına doyamadım TRAX'ın..

ARKAS(Karşıyaka), 30 bin km. için 540 TL. aldı..Yağ, tüm filtreler ve bujiler değişti..

40 bin km.ye geldik..Yakında, 45 bin km. için ARKAS'a gideceğim..Sonucu yazarım..

TRAX' la ..Sağlıkla

Arkas yetkili servismi? 540 TL ise 30.000 bakımı, neden bursa nescar da 800 TL, bakım kalemlerinden fark yoktur herhalde

• Aynen katılıyorum. Istanbul Gursoy da 800 TL ye yaptırdım. Resmen soygun bu...

• mevsimler M kullanıcısına yanıt
    Trafik sigortasına gelen fahiş zamlar malumunuz, şimdi düzenleme yapılıp insafiyet sınırına çekmeye çalışılıyor. Benim ek olarak bir de hasarım olduğu için meblağ iyice yükseldi. 370 tl iyi bir rakam demekki düzenleme devreye girmiş. Seneye faydalanıcaz artık bu sene kazığı yedik.

• Merhabalar

Suv araclarla ilgili fikirlerinizi almak istiyorum.

Trax marka 1.4 2013 model otomatik temiz 20,000 Km de bir arac var. acıkcası aracı henüz görmedim. boyutlarının Mokka gibi oldugu söyleniyor. sizce Trax ve Mokka arasında kalsanız tercihiniz ne olurdu.

yaklaşık üc aydır Suv araçlara bakıyorum. yola Kia Sportage ile çıktım, Quasqai Mokka veCaptivadan sonra son durak Trax oldu.

acıkcası bu kadar arastırmanın ve degişikliğin sebebi fiyatlar.

Chevroletin Türkiyeden cekilmesinden dolayı fiyatların düşmesi normal tabiki. peki opelin destek vermesi hala Chevroleti tercih sebebi yapar mı ?

bugun itibariyle 65,000 TL gecmemek şartıyla aşağıdaki markalardan tercihiniz ne olurdu. Traxla ilgili ayrıca yorumlarınızı rica ediyorum.

Trax & Mokka
    Sportage, Qasquai
  • arkadaşlar trax almayı düşünüyorum. otomatik trax için şehiriçi yakıt tüketim değeri ne kadar?

• cozaza C kullanıcısına yanıt
    sıfırı satılmıyor hocam. chevrolet türkiyeden çekildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghostmiracle2014

Merhabalar

Trax marka 1.4 2013 model otomatik temiz 20,000 Km de bir arac var. acıkcası aracı henüz görmedim. boyutlarının Mokka gibi oldugu söyleniyor. sizce Trax ve Mokka arasında kalsanız tercihiniz ne olurdu.

yaklaşık üc aydır Suv araçlara bakıyorum. yola Kia Sportage ile çıktım, Quasqai Mokka veCaptivadan sonra son durak Trax oldu.

Chevroletin Türkiyeden cekilmesinden dolayı fiyatların düşmesi normal tabiki. peki opelin destek vermesi hala Chevroleti tercih sebebi yapar mı ?

bugun itibariyle 65,000 TL gecmemek şartıyla aşağıdaki markalardan tercihiniz ne olurdu. Traxla ilgili ayrıca yorumlarınızı rica ediyorum.

Trax & Mokka
    Sportage, Qasquai

Baktığınız trax e ne fiyat istiyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: etkinus

sıfırı satılmıyor hocam. chevrolet türkiyeden çekildi.

Benim bursa şehircilik normal trafik 7.1 lt yakiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ghostmiracle2014

Merhabalar

Trax & Mokka
    Sportage, Qasquai

Baktığınız trax e ne fiyat istiyorlar?

Merhaba

pazarlıksız 59,000 - 19000 KM otomatik

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.