Şimdi Ara

CHEVROLETİN YENİ SUVU TRAX KLUBU (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
11
Favori
56.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba ben 2 aydır bu arabayı araştırıyor belki çevremdeki çoğu alma diyor satamazsın diyor .(alırsam satmayı düşünmuyorum ama büyük konuşmamak gerek ilerde ne olacağı belli olmaz) çok hoşuma gidiyor her şeyiyle
    burda bir araba var fiyat konuşmadık pahalımı alınacak arabamı otomatık istiyorum bilgi verirseniz devinirim
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-sahibinden-1%2C4-lt-140-hp-tam-otomatik-trax-sunroof-lu-hatasiz-201033224/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: bulent6161

Arkadaşlar Merhaba ben 2 aydır bu arabayı araştırıyor belki çevremdeki çoğu alma diyor satamazsın diyor .(alırsam satmayı düşünmuyorum ama büyük konuşmamak gerek ilerde ne olacağı belli olmaz) çok hoşuma gidiyor her şeyiyle
    burda bir araba var fiyat konuşmadık pahalımı alınacak arabamı otomatık istiyorum bilgi verirseniz devinirim
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-sahibinden-1%2C4-lt-140-hp-tam-otomatik-trax-sunroof-lu-hatasiz-201033224/detay

Bende ilandakinin birebir aynısı var bayide taktırdığım yan basamakla 54bine gelmişti. Eşim kullanıyor, şu an 15bin km geçti. Şimdiye kadar hiç pişmanlık yaratmadı. En az 5 yıl binmek üzere aldık ki hala bu fiyata yaklaşan emsali yok piyasada.. İlandaki arkadaşta aynı fiyata almıştır. Sonuçta 1,5 yıl bindiği halde %15 karla satıyor, araçtaki fırsat gözler önünde daha ne olsun. Forumdan bir arkadaş 6 ay binip 70bine satmıştı. Emsalleri ort. 20bin tl daha pahalı olduğundan bu fiyata da rahatlıkla satar. Piyasada özellikle otomatikler fazla bulunmuyor çünkü satan yok. Ben aracı daha alırken 15-20 bin tl karla aldığım için satmasında hiç bir sorun görmedim. En fazla piyasasının 2-3 altına verdiğim an satılacaktır ya da hiç uğraşmam yeni araç alırken bayiye takasa veririm diye düşündüm. Pazarlığınızı yapıp anlaşın, kesinlikle pişman olmazsınız

• bence dusunmeden alın
  • Arkadaşlar, Merhaba.
    Servis :15 bin km., 1.yıl bakımında motor yağı için 27.500 km.de TRAX'ımızı getirmemizi istedi. Unuttum ! TRAX, 28.000km.yi gördü. İkinci bakımı yaptıranlar var mı? Kaç km. geçirirsem garanti biter? İlginize teşekkürler. TRAX'la..Sağlıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimler -- 9 Ağustos 2015; 20:10:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimler

Arkadaşlar, Merhaba.
    Servis :15 bin km., 1.yıl bakımında motor yağı için 27.500 km.de TRAX'ımızı getirmemizi istedi. Unuttum ! TRAX, 28.000km.yi gördü. İkinci bakımı yaptıranlar var mı? Kaç km. geçirirsem garanti biter? İlginize teşekkürler. TRAX'la..Sağlıkla

30.000 km olunca götürün. Sene muhabbetini anlamiyorum

• texmo kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.
    Sizin TRAX kaç km. de? Siz 30 bin. Motor yağı değişimi yaptırdınız mı? Servis ? T.L. aldı?
    İlginize teşekkürler.

• Benim 20.000 km de 15.000 bakımına 560 tl vermistim

• arkadaşlar merhaba,
    chevrolet aveo için nikelaj seti sipariş vermiştim ancak trax için geldi eğer isteyen olursa hepsini elden satmayı düşünüyorum. resimleri aşağıda görebilirsiniz

CHEVROLETİN YENİ SUVU TRAX KLUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakimeno -- 31 Ağustos 2015; 12:42:25 >

• Arkadaşlar, selamlar herkese burası çok sessiz kalmış biraz hareketlendirelim burayı araçlarınızın 2. yıl bakımlarını yaptırdınız mı? yapıldıysa ne kadar ücret alındı?
    Ayrıca son zamanlarda geri geri giderken frene bastığım zaman ötme sesi gelmeye başladı böyle bir sorunla karşılaşan kimse var mı aramızda. Yanlış hatırlamıyorsan Cruze'de de böyle bir sorun olduğunu okumuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanson -- 23 Aralık 2015; 10:14:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanson

Arkadaşlar, selamlar herkese burası çok sessiz kalmış biraz hareketlendirelim burayı araçlarınızın 2. yıl bakımlarını yaptırdınız mı? yapıldıysa ne kadar ücret alındı?
    Ayrıca son zamanlarda geri geri giderken frene bastığım zaman ötme sesi gelmeye başladı böyle bir sorunla karşılaşan kimse var mı aramızda. Yanlış hatırlamıyorsan Cruze'de de böyle bir sorun olduğunu okumuştum.

merhaba ,geri geri giderken frene basınca arka balatalardan geliyor bende ,yani oyle tahmin ediyorum.bakımdan sonra kesilip kısa sure sonra tekrar basladı.,kasko ve sigorta zamanı geliyor.paylasım yapabiliriz.bakım içinde gecen 560 tl vermiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

Arkadaşlar, selamlar herkese burası çok sessiz kalmış biraz hareketlendirelim burayı araçlarınızın 2. yıl bakımlarını yaptırdınız mı? yapıldıysa ne kadar ücret alındı?

merhaba ,geri geri giderken frene basınca arka balatalardan geliyor bende ,yani oyle tahmin ediyorum.bakımdan sonra kesilip kısa sure sonra tekrar basladı.,kasko ve sigorta zamanı geliyor.paylasım yapabiliriz.bakım içinde gecen 560 tl vermiştim.

Merhaba, açıkçası çok iyi bir fiyata yaptırmışsınız. Az önce Chevrolet Odak'dan fiyat aldım 830 tl geçen sene de bakımı orada yaptırdığım için %10 indirim ile 780 tl gibi rakam verdiler sizin yaptırmış olduğunuz fiyata ben geçen sene bakım yaptırdım. Siz 2. yıl bakımını yeni mi yaptırdınız ve nerede yaptırdınız acaba.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba, açıkçası çok iyi bir fiyata yaptırmışsınız. Az önce Chevrolet Odak'dan fiyat aldım 830 tl geçen sene de bakımı orada yaptırdığım için %10 indirim ile 780 tl gibi rakam verdiler sizin yaptırmış olduğunuz fiyata ben geçen sene bakım yaptırdım. Siz 2. yıl bakımını yeni mi yaptırdınız ve nerede yaptırdınız acaba.

Yalnis yazdım sanırım .560 tl geçen sene fiyati .30.000 bakıma henüz gitmedim.tahminim bursa içinde 780 tl diyecekler.neden bu kadar artış var,benzinli araç için çok yüksek

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yalnis yazdım sanırım .560 tl geçen sene fiyati .30.000 bakıma henüz gitmedim.tahminim bursa içinde 780 tl diyecekler.neden bu kadar artış var,benzinli araç için çok yüksek

Sanırım bende yanlış anladım, bir an için o fiyatı görünce çok şaşırdım geçen sene 560 gibi bir rakamdan 800 tl gibi rakamlara gelmesi çok abartı olmuş bence de bugün randevu almak için tekrar arayacağım biraz daha indirim yapılmasını talep edeceğim. Gün için de aldığım son rakamı paylaşırım
    Edit: az önce fiyat olarak 750tl'ye indiler daha da aşağı inmiyor 880'tl normal fiyatı zar zor 750 tl'ye anlaştık C.tesi gününe randevu aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanson -- 28 Aralık 2015; 12:34:54 >

• Merhaba,
    Geçen sene bakımı aracımı satınaldığım Maltepe Tekkar bayisinden pazarlıkla 500 tlye halletmiştim. Henüz fiyat almadım fakat 3 gündür araçta yağ işaretiyle beraber CHANGE uyarısı çıkmaya başladı. Km daha 16binde acaba geçen sene yağı değiştirmemiş olabilirler mi diye kıllanmadım değil. İşlerimin yoğunluğundan ilgilenemedim bugün-yarın arayıp hem fiyat alıcam hem de bu durumu sorucam. Fiyat konusunda bayileri kapıştıralım, fahiş fiyatlar çekiyorlar, konuyu takipteyim

Bu arada trafik sigortasını yeni yaptırdım. Geçen sene 309 tlye axadan yaptırmıştım, şimdiki bulabildiğim en uygun fiyat yine axa 870 tl. mecburen yaptırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oaston -- 28 Aralık 2015; 9:13:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Merhaba,
    Geçen sene bakımı aracımı satınaldığım Maltepe Tekkar bayisinden pazarlıkla 500 tlye halletmiştim. Henüz fiyat almadım fakat 3 gündür araçta yağ işaretiyle beraber CHANGE uyarısı çıkmaya başladı. Km daha 16binde acaba geçen sene yağı değiştirmemiş olabilirler mi diye kıllanmadım değil. İşlerimin yoğunluğundan ilgilenemedim bugün-yarın arayıp hem fiyat alıcam hem de bu durumu sorucam. Fiyat konusunda bayileri kapıştıralım, fahiş fiyatlar çekiyorlar, konuyu takipteyim

Bu arada trafik sigortasını yeni yaptırdım. Geçen sene 309 tlye axadan yaptırmıştım, şimdiki bulabildiğim en uygun fiyat yine axa 870 tl. mecburen yaptırdım

Fiyatlar bir çok yerde maalesef aynı 880-890 tl gibi rakamlardan kapıyı açıyorlar ben en son 750 tl'ye anlaştım ve randevumu aldım. Aramızda fiyatı daha da aşağı indirebilen olur mu acaba. Araçların garantisi devam ettiği için bu servislere şimdilik mahkumuz. Bunu da servisler çok iyi kullanıyor görüldüğü gibi. Benim aracımda 19.250 km civarlarında 1 haftan 10 günden beri bende de CHANGE yazısı görünmeye başladı sanırım bu normal seneye göre mi beliriyor acaba öyle bir özellik olabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanson -- 28 Aralık 2015; 12:41:07 >

• sanson kullanıcısına yanıt
    Bence servisi fiyat için biraz daha zorlayın. Biraz önce aradım bana da önce 770tl dediler zorlayınca 715tl oldu. Aracın kmsi düşük dedim, ozaman bujileri değiştirmeye gerek yok aslında dedi, onu da düşünce 635 tl fiyat verdi en son. Buji olayı garantiyi sarsmaz değil mi dedim hayır garantiyi etkilemez dedi. Zaten 30bini bulmadan bujiyi pek değiştirmiyorlarmış. CHANGE yazısı için muhtemelen servis uyarısı dedi ama yağ seviyesi de düşmüş olabilir, bakarız dedi.

• Bunu söylemeniz iyi oldu servise gidince bu konuyu belirtirim bende benim araçta 19.000 km'ler de yılda 9.000 km ancak yapıyorum serviste tekrar fiyat için bastırırım bujilerin değişmemesi söz konusuysa onu da söylerim biraz daha fiyat indirimi isterim o zaman
  • quote:

Bence servisi fiyat için biraz daha zorlayın. Biraz önce aradım bana da önce 770tl dediler zorlayınca 715tl oldu. Aracın kmsi düşük dedim, ozaman bujileri değiştirmeye gerek yok aslında dedi, onu da düşünce 635 tl fiyat verdi en son. Buji olayı garantiyi sarsmaz değil mi dedim hayır garantiyi etkilemez dedi. Zaten 30bini bulmadan bujiyi pek değiştirmiyorlarmış. CHANGE yazısı için muhtemelen servis uyarısı dedi ama yağ seviyesi de düşmüş olabilir, bakarız dedi.

buji ler 30.000 de degişmesi de ilginc ,45.000de normaldir ,ayrıca buji ne kadarki 4 adet ,?
  • quote:

quote:

buji ler 30.000 de degişmesi de ilginc ,45.000de normaldir ,ayrıca buji ne kadarki 4 adet ,?

715 ten 635 e düştüğüne göre 80 tl. Neyse garanti uğruna bu son kazıklanmamız, önümüzdeki sene garanti bitiyor. Özelde max 300-350 tlye işi bitiririz bundan sonra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

18 Aralık Cuma günü bende Trax sahibi oldum.
    Bir süredir internette takip ettiğim bir araçtı açıkcası Mokka dan fazlası var eksiği yok :)
    Bende ki araç full model sunrooflu 1.4 Turbo motor, otomatik vites. Füme renk.
    Trafik sigortası 550 lira tuttu! Geçen sene 200 lira ödediğim düşünülürse fark korkunç...

Satın aldığım araç 28.000 km de idi bende yaklaşan 30.000 km bakımı için servislerden fiyat almaya başladım. 30.000 km için bujiler değişecek lafı hep söylendi.
    İzmir'de aradığım servisler - Arkas Oto (Aracın ilk servis kaydı burada başlatılmış) 30.000 bakım için 850 Lira fiyat verdi.
    Mercanlar ( Eski Chevrolet - Aveo aracımın 2. servisi) 850 Lira fiyat verdiler, indirim istedim (Astra Life indirimi ) 680 lira oldu, motor yağını ben getiririm (faturası ile) dedim en son 550 liraya indiler.
    Egem Oto ( Eski Chevrolet - Aveo aracımın ilk servisi) 880 Lira fiyat verdi, tanıdık buldum 720 liraya fiyatı çektiler... Bu servise pek güvenim yok aşırı paragözler.
    Aracın garantisi Ocak 2017 de bitecek. Sanırım 30.000 km için yetkili servise garanti bitiminde de alternatif servis / usta işine geçeceğim.

Bu arada aracın sürüşünü çok keyifli buldum ve şu ana kadar gerek konfor gerekse donanım özellikleri ile benden tam not aldı.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.