Şimdi Ara

CHEVROLETİN YENİ SUVU TRAX KLUBU (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
473
Cevap
11
Favori
56.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sanson

bu nasıl bir bakım, nasıl bir fiyat 640 tl'ye bakım mı olur ben de şimdi yanlışlıkla bayrampaşa odak'ı aradım, aslında aracı aldığım yer topkapı odaktı. dediğiniz gibi yag, hava filtreleri ve genel bakım altında 580tl fiyat verdiler. Bu bile çok fazla bir rakam bir kaç servis daha aramak gerekiyor az buz fiyat farkı yok daha uygun bir servis bulunabilir diye düşünüyorum, sizin fiyat aldığınız servis istanbulda mı

izmit ek can'da 250 liraya mı ne yaptırmıştım bakımını ben çok istemişler gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

quote:

bu nasıl bir bakım, nasıl bir fiyat 640 tl'ye bakım mı olur ben de şimdi yanlışlıkla bayrampaşa odak'ı aradım, aslında aracı aldığım yer topkapı odaktı. dediğiniz gibi yag, hava filtreleri ve genel bakım altında 580tl fiyat verdiler. Bu bile çok fazla bir rakam bir kaç servis daha aramak gerekiyor az buz fiyat farkı yok daha uygun bir servis bulunabilir diye düşünüyorum, sizin fiyat aldığınız servis istanbulda mı

izmit ek can'da 250 liraya mı ne yaptırmıştım bakımını ben çok istemişler gerçekten.

Dediğiniz gibi bir fiyatsa izmite gidip bakımını orada yaptırmak daha ucuza gelir herhalde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

quote:

Dediğiniz gibi bir fiyatsa izmite gidip bakımını orada yaptırmak daha ucuza gelir herhalde

aynen hocam ekstradan canavarı gezdirmiş ve gezmiş olursun

• 250 lira olursa ben de giderim hemen İzmit'e . Ben de Haramidere Erdemir'i aradım. 550 - 580 TL arası çıkar diyor. Bana da çok geldi fiyat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emukl

250 lira olursa ben de giderim hemen İzmit'e . Ben de Haramidere Erdemir'i aradım. 550 - 580 TL arası çıkar diyor. Bana da çok geldi fiyat..

Bende Haramidere Erdemir'i arayacaktım evime yakın diye ama fiyat aynı ise aldığım yere götürürüm daha iyi. Valla izmit'teki bayinin vereceği fiyatı merak etmiyor değilim fırsat bulursam arayıp sorarım 250 TL olursa peşpeşe takılıp gideriz hazır benzin fiyatları da düşmüşken sakin sakin gitsek çok fazla masraf çıkmaz belki

• quote:

Kartalda.. Valla 250 tlye çevre illere bile gidilse kar edilir. Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Kırklareli falan araştıralım. Istanbuldaki yamyamlara para kaptırmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

quote:

Kartalda.. Valla 250 tlye çevre illere bile gidilse kar edilir. Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Kırklareli falan araştıralım. Istanbuldaki yamyamlara para kaptırmayalım.

Aynen size katılıyorum zaten yapılacak işlemler belli. Benim aracın 1 yılı Aralık sonu gibi doluyor. Ocak ayının ilk günü gibi götürmeye çalışacağım bir çok kişininde bakım zamanı aynı zamana denk geliyordur, Dediğiniz gibi çevre illerde bulunan yetkili servisleri arayalım düşük fiyat verirlerse 2-3 araba geleceğimizi falan söyleyelim biraz daha indirim yaptırmaya çalışalım

• sefermakina S kullanıcısına yanıt
    Sefermakina,
    Bir cok yanlis yapmissin herhalde, Bir defa aracin performansi en düsük olanini almissin,DIVX'lerde belkide sende sorun vardi :) Sahsen 1.7 TD kullaniyorum, Yurtdisindayim ve 1 sene önce 0 aldim, su an 66 bin Km'de, Iki defa TR'ye izine geldim, malum yüklü arac , uzun yol,Kimsenin atindan geri kalmiyor, rampa vs sorunu hic olmaz bu Motorda, Ben aracimdan cok memnunum, 5 litre civari Diesel harciyor 100 Km'de, Yazik olan TR'de Diesel fiyatlarinin astronomik olmasi dolayisiya piyasaya Diesel verilmemesi.Yoks GM in Avrupadan cekilmesi sorun bile degil.
  • Ucuz bakim a bende varim.

• Bakim fiyatinda var mi gelisme. En ucuz nerdeyse ben de gelirim :)

• Merhaba TRAX Sevenler ;

TRAX forumunu hareketlendirelim , lütfen..
    Burası terk edilmiş ! Kimseler kalmamış ! Hiç yazan yok ! diyen arkadaşları Veeee;
    Diğer tüm TRAX Sevenleri bekliyoruz ..

TRAX 'la ilgili yaşadığınız, yaşadığımız deneyimleri paylaşalım, lütfen..

TRAX 'ı arıza yapan oldu mu?
    Lastiği yarılan var mı?
    15 bin km. Servis deneyimleriniz nasıl ?
    Hangi servisden memnun ayrıldınız ?
    Hoşunuza gitmeyen servisler hangileri ?
    Yaşadıklarınızı anlatın ,lütfen ..
    Boyada çizikleriniz var mı ? Çizikleri onarmak için önerileriniz neler?
    Bisiklet taşımak için tavan taşıma sistemi taktıran var mı?
    Örnekleri çoğaltabilirsiniz..

Yazacaklarınız TRAX Sevenlere çok yardımcı olacak..

İlginiz için şimdiden çok teşekkürler..
     CHEVROLETİN YENİ SUVU TRAX KLUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimler -- 28 Aralık 2014; 15:39:15 >

• Evet bu topiği canlı tutmak hepimize kazandıracaktır Traxcı arkadaşlar..
    Mevsimler arkadaş çok soru sormuş ben yaşadıklarımı paylaşayım..

Bazen geri vitese geçtiğimde (R) kamera açılmasına rağmen park sensörleri çalışmıyor yani ses vermiyor. Vitesi tekrar değiştirip R'ye aldığımda düzeliyor.. Önceki aracıma da sonradan taktığım park sensöründe böyle bazen alıp-almama sorunu yaşıyordum.. Başka yaşayan var mı acaba?

Servis için yoğunluğumdan dolayı tam araştırmaya giremedim. Dün trafik sigortasını 309 tlye Axadan yenilettim. Tekkar bayi servis için 620 tl fiyat verdi (bir karttan bahsetti, tam anlamadım onla %10 iskonto oluyormuş. Neden bu kadar pahalı diye sorunca motor yağının litresinin 33 tl + KDV olduğunu ve 4 lt kullanıldığını söyledi. Bence yine de çok pahalı.. Aracın garantiden çıkmaması için Ocak sonuna kadar servis görmesi gerekiyormuş. Özellikle komşu şehirlerdeki servisleri araştırmak lazım yoksa servis acıtacak :(

Yazın çok temiz 2.el Thule tavan bagajı almıştım. Sadece tatillerde kullanıyorum, bagaj problemimi çözdü gayet memnunum. Zaten şehiriçinde zor, AVM'lerin kapalı otoparklarına yükseklikten dolayı girilmiyor.

Yakıt sarfiyatı %10 gibi arttı sanki, bakalım servis sonrası ne olacak?

Benden şimdilik bu kadar, diğer arkadaşlarında tecrübelerini paylaşmaları dileğimle..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cuma günü için topkapı Odaktan bakım için randevu aldım gidince fiyat konusunda tekrar konuşacağım umarım bir indirim uygularlar, 600 tl gibi bir fiyattan söz ediyorlar maalesef bugüne kadar aracımda herhangi bir sorun çıkmadı park sensörü ve kamera normal çalışıyor.
  • Merhaba,

Park sensöründen sen gelmemesinin nedeni daha öncesinde emniyet kemeri ikaz sesinin çalışmış olması. Galiba ses için öncelik sırası falan yapıyor. Eğer ikaz sesi daha önceden çalışmışsa park sensörü , sinyal sesi gibi diğer sesler çıkmıyor. Park sensörü arızalı değil yani :)
  • quote:

Merhaba,

Park sensöründen sen gelmemesinin nedeni daha öncesinde emniyet kemeri ikaz sesinin çalışmış olması. Galiba ses için öncelik sırası falan yapıyor. Eğer ikaz sesi daha önceden çalışmışsa park sensörü , sinyal sesi gibi diğer sesler çıkmıyor. Park sensörü arızalı değil yani :)

Emin misiniz? Siz denediniz mi bunu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba,

Evet emniyet kemeri calarken, park icin ikaz gelmiyor

• Harikasınız arkadaşlar :)

15 bin km. ilk bakım için iZMİR-EGEM servisine gittim..545 T.L.

1992 yılından bugüne Astra varken tanıştığım Usta'lar ve garanti nedeniyle Egem'i değiştirmiyorum..

Park sensör sesini geçenlerde duyamadım ve bir araca neredeyse dokunuyordum !
    Şimdi sizin yazdıklarınıza dikkat ederek yeniden deneyeceğim..

Trafik sigortam 269 T.L.(yanlış anımsamıyorsam), KASKO 935 T.L. yenilendi..(Allianz)

TRAX 'ımızdaki 220 volt priz harika bir yardımcı..220 volt başka markalarda var mı arkadaşlar ?
    TRAX'la giderken cep telefonu veya bilgisayar şarj etmek çok hoş..

Şimdilik bu kadar..Yeniden buluşmak umuduyla..
    Yazan,katkıda bulunan,deneyimlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler..

TRAX Sevenlerin Yeni yılını kutlar,sağlık ve mutluluklar dilerim..

TRAX ' la, Sağlıkla ...
  • texmo kullanıcısına yanıt
    Evet birçok kez denedim. Sadece bizim arabaya mahsus birşey değil. İ30'larda da benzer olay var. Bir ikaz sesi varken diğeri gelmiyor.
  • Bendeki dediğiniz gibi değil arkadaşlar, herhangi bir sinyal yokken de bazen çalışmadığı oluyor. @mevsimlerin dediği gibi sesli sinyal vermediği için geri manevrada az kaldı çarpıyordum. Kamera olmasaydı kesin vurmuştum. Bunu servise soracağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Bendeki dediğiniz gibi değil arkadaşlar, herhangi bir sinyal yokken de bazen çalışmadığı oluyor. @mevsimlerin dediği gibi sesli sinyal vermediği için geri manevrada az kaldı çarpıyordum. Kamera olmasaydı kesin vurmuştum. Bunu servise soracağım..

bence kameraya da güvenmeyin ölçekli kamera olduğu için tam anlayamayabilirsiniz uzaklığı, kamerayı ben kullanmıyorum neredeyse en sağlıklısı dönüp bakmak.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.