Şimdi Ara

CHEVROLETİN YENİ SUVU TRAX KLUBU (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
11
Favori
56.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün "Jammer" ile ilgili bir yazı okudum ve endişelendim..
    Uzaktan kumandayla kilitlenen aracımızı kapatmak için kapatma tuşuna basıyoruz,
    fakat bizi izleyen hırsız ! “jammer” sinyal kesici ile kapılarımızın kapanmasını önlüyor !
    ..Sonuç kötü
    ((http://www.cumhuriyet.com.tr/koseyazisi/88157/Hirsizlarim_Yakalandi_. ))

Jammer ile ilgili videolar;

http://www.youtube.com/watch?v=c8Bf8pnuxr0

http://www.youtube.com/watch?v=A3r-9in9qGk

Nasıl önlem almalıyız ?
    TRAX 'ı ve kendimizi korumak için ne yapabiliriz ?

TRAX seven ve TRAX sahibi olan tüm arkadaşlardan ilgi bekliyorum, Lütfen ..
    TRAX KULUBUNU hareketlendirmek isteyenler Size sesleniyorum

Teşekkür ederim..

TRAX'la ..Sağlıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimler -- 30 Haziran 2014; 16:38:33 >

• mesaj bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimler

Dikkat ! , Dikkat
    Bugün "Jammer" ile ilgili bir yazı okudum ve endişelendim..
    Uzaktan kumandayla kilitlenen aracımızı kapatmak için kapatma tuşuna basıyoruz,
    fakat bizi izleyen hırsız ! “jammer” sinyal kesici ile kapılarımızın kapanmasını önlüyor !
    ..Sonuç kötü
    ((http://www.cumhuriyet.com.tr/koseyazisi/88157/Hirsizlarim_Yakalandi_. ))

Jammer ile ilgili videolar;

http://www.youtube.com/watch?v=c8Bf8pnuxr0

http://www.youtube.com/watch?v=A3r-9in9qGk

Nasıl önlem almalıyız ?
    TRAX 'ı ve kendimizi korumak için ne yapabiliriz ?

TRAX seven ve TRAX sahibi olan tüm arkadaşlardan ilgi bekliyorum, Lütfen ..
    TRAX KULUBUNU hareketlendirmek isteyenler Size sesleniyorum

Teşekkür ederim..

TRAX'la ..Sağlıkla

Ben her kapı kıtledıgımde mutlaka el ile kontrol ederım.alıskanlık ıste

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar, nerelerdesiniz kimsenin sesi çıkmıyor biraz hareketlendirelim burayı, geçen benzin tüketimleriniz nasıl düşüş var mı?
    1 ay önce yan basamak taktırdım 550 tl'ye arabanın görüntüsünü değiştirdi, ayrı bir hava kattı abaya, aranızda farklı değişiklikler yapan aksesuar takan varmı
  • Selam, bende önceki gün konuya gözattım, dedim millet terketmiş burayı..
    Yan basamağı ben alırken taktırmıştım. Belki extra olarak ön-arka tampon bar düşünüyorum. Geçenlerde Kemerburgazda kırmızı bir trax gördüm sahibi çift egzoz yapmış ve jantları koyu renklilerle değiştirmiş. Modifiye biraz daha yılan bir görüntüye kavuşturmuş traxı :)
  • Haklısınız bende öyle düşündüm sanırım buraya pek kimseler uğramıyor artık.
    Açıkçası benimde aklımda ön ve arka için tampon bar düşünüyorum ama trafikle ilgili sıkıntı çıkar diye pek cesaret edemiyorum yasal durumu nedir tam bilgim yok o yüzden şuan için taktıramıyorum. Bahsettiğiniz jantların fiyatları biraz tuzlu sanırım biraz borçlar hafiflese güzel olur ama bu gidişle zor görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanson

Merhaba arkadaşlar, nerelerdesiniz kimsenin sesi çıkmıyor biraz hareketlendirelim burayı, geçen benzin tüketimleriniz nasıl düşüş var mı?
    1 ay önce yan basamak taktırdım 550 tl'ye arabanın görüntüsünü değiştirdi, ayrı bir hava kattı abaya, aranızda farklı değişiklikler yapan aksesuar takan varmı

Yan basamağı nerde taktırdınız ? Benim tüketim,aldığımdan beri sınırlamadım,sehir içi ve dişı karısık 7.5 lt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yan basamağı kadıköyde taktırmıştım öyle yol üzeri oto aksesuarları takan bir yer görüp durdum fiyatı uygun geldi taktırdım, firmanın ismini şuan tam olarak hatırlayamadım ama isterseniz evde faturaya bakıp söylerim, ayrıca isterseniz hafta sonu fırsat bulursam resimde çekip ekleyebilirim. bu arada yakıt tüketiminizde gayet iyi görünüyor henüz 7 ile başlayan rakamları göremedim bu gidişlede hiç göremiyeceğim , aklıma gelmişken ön tamponun en alt kısmı yere çok yakın otopark giriş/çıkışlarında çok nadirde olsa yere sürtüyor acaba o alttaki ek parça çıkarılabilir mi çıkarsak görüntüyü bozarmıyız. Sizde de böyle ufak tefek sürtmeler oluyor mu
  • ben bursa da yasıyorum. resim koyarsanız sevinirim.istanbul trafiginde bu rakamları yakalamak gercekten zor olmalısurtme olayı benimde oluyor,ama sokmeyi dusunmedim acıkcası ,arabaya guzel bir goruntu katıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texmo -- 17 Eylül 2014; 16:58:24 >
  • texmo kullanıcısına yanıt
    Elbette hafta sonu bir kaç resim çekip eklerim, benimde korkum görüntüyü bozmaktan zaten o yüzden cesaret edemiyorum artık bu şekilde kullanıcam. zaten hafta içi çalıştığımdan dolayı ancak hafta sonları kullanabiliyoruz arabayı o kadarcık tüketimde çok düşünmiyim artık :D
  • 1 ay önce 550 tl'ye taktırmış olduğum yan basamaklar, bir çok yerde 700-800 tl arası gibi fiyat istiyorlar
     CHEVROLETİN YENİ SUVU TRAX KLUBU CHEVROLETİN YENİ SUVU TRAX KLUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanson -- 23 Eylül 2014; 13:28:47 >

• Merhaba. Trax'in yeni bir ozelligini kesfettim. my link ayarlar menusunde otomatik kilit aktif edilince arac hareket ettikten sonra tum kapilar otomatik olarak kilitleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanson

1 ay önce 550 tl'ye taktırmış olduğum yan basamaklar, bir çok yerde 700-800 tl arası gibi fiyat istiyorlar
     CHEVROLETİN YENİ SUVU TRAX KLUBU CHEVROLETİN YENİ SUVU TRAX KLUBU

hocam ön koruma ne kadar bilgin var mı? Bi türlü bulamadım ben ön koruma hep küçücük bi demir parçası takıyorlar, off road araçları gibi olsun istiyorum ben

• Değerli arkadaşlar. Sattığım Trax e ait 4 adet kış lastiği mevcut. sadece 700 km yaptı. dişleri sıfır gibi. aldığım fiyat cazipti. satacağım bilginiz olsun. Duyurulur.
  • Navigasyon için biringgo yukleyip kullanabilen varmı? S4 te yukledim son versiyon açılmıyor..
  • Gorkem.IX kullanıcısına yanıt
    Maalesef ön koruma için dediğin büyüklükte hiç görmedim, bende bayağı bir araştırdım hiç karşıma çıkmadı hep ufak olanlar var onlarında fiyatları 300 gibi görünüyor internette belki biraz daha yüksek olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanson -- 3 Kasım 2014; 14:47:24 >
  • Merhabalar, kimsenin sesi çıkmıyor nerelerdesiniz çoğumuzun araçlarının 1 yılı doldu veya dolmak üzeredir bakım zamanı geliyor. Bakıma götüren var mı ya da yakın zamanda götürmeyi düşünenler tahmini ne kadarlık bir masraf çıkar sizce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanson -- 3 Aralık 2014; 10:33:41 >
  • Merhaba, servis için garantiden dolayı abuk fiyatlarla karşılaşacağımızı düşünüyorum. O yüzden servis araştırması önemli. Herkes en az 2-3 servisten fiyat alıp paylaşırsa gerçekten faydalı olur.

• Evet şaşırtmadılar.. Aracı Tekkar'dan almıştım şimdi sordum. İlk bakımda sadece yağ,yağ filtresi,hava filtresi ve polen için 640 tl fiyat verdi! Taş patlasa 200 tllik bakım için istediklerine bak YUHH !

Opel servisleri de yetkili servis olarak geçiyorsa oralara da bakmak lazım..

• oaston kullanıcısına yanıt
    bu nasıl bir bakım, nasıl bir fiyat 640 tl'ye bakım mı olur ben de şimdi yanlışlıkla bayrampaşa odak'ı aradım, aslında aracı aldığım yer topkapı odaktı. dediğiniz gibi yag, hava filtreleri ve genel bakım altında 580tl fiyat verdiler. Bu bile çok fazla bir rakam bir kaç servis daha aramak gerekiyor az buz fiyat farkı yok daha uygun bir servis bulunabilir diye düşünüyorum, sizin fiyat aldığınız servis istanbulda mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanson -- 3 Aralık 2014; 10:54:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.