Şimdi Ara

CHEVROLETİN YENİ SUVU TRAX KLUBU (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
11
Favori
56.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi yıllar. Cuma günü aracımı 15.000 km için bakıma götürdüm 550 tl 'ye mal oldu sanırım bir çok kişi bu fiyat aralığında bakımını yaptırdı maalesef fiyatlar çok yüksek
  • Hayırlı olsun. Hangi bayide yaptırdınız ve memnun kaldınız mı?
  • Ben servis için satış temsilcimi devreye sokup sıkı pazarlık sonucu Tekkarla 500tlye anlaştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim, Topkapı Odak aracı aldığım yer orasıydı zaten, gayet memnun kaldım açıkçası sabah saat 10:00 da araç içeri alındı 14:00 da gittiğimde araç hazır durumdaydı, son zamanlarda motoru çalıştırırken ilk anda farklı bir ses geliyordu bakımdan sonra o seste kayboldu, servisten gayet memnun kaldığımı söyleyebilirim.

500 tl de iyi bir fiyat, sabah aracı teslim etmek için gittiğimde 580 tl fiyat verildi 30 tl bir indirim yaptılar sağolsunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanson -- 5 Ocak 2015; 16:16:25 >
  • Arka bagaj kapağını açacağım an, kilitliymiş gibi kıpırdamıyor ! ve, açılmıyor !
    Soğuklar nedeniyle olduğunu düşünüyorum..

Bir, iki defa başarısızlıkdan sonra açılıyor..
    Fakat, trafiğin yoğun ve park yasağının olduğu yerlerde büyük problem !

Benim sorunumu yaşayan var mı?
    Kolay açılması için bagaj kapağına ne sürmeliyiz ?

İlginize teşekkürler..

TRAX 'la.. Sağlıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimler

Arka bagaj kapağını açacağım an, kilitliymiş gibi kıpırdamıyor ! ve, açılmıyor !
    Soğuklar nedeniyle olduğunu düşünüyorum..

Bir, iki defa başarısızlıkdan sonra açılıyor..
    Fakat, trafiğin yoğun ve park yasağının olduğu yerlerde büyük problem !

Benim sorunumu yaşayan var mı?
    Kolay açılması için bagaj kapağına ne sürmeliyiz ?

İlginize teşekkürler..

TRAX 'la.. Sağlıkla

entrasan hangi ildesiniz ,donma sonucu kapak acılmama olayını ilk defa duydum.
  • texmo kullanıcısına yanıt
    Belki şaşıracaksınız..
    İlimiz MUĞLA fakat daha sıcak olan Dalyan'da yaşıyoruz..

ilk kapak açılmama sorunu 01-08 OCAK 2015 havanın çok soğuk olduğu tarihlerde,
    ikincisi 10-15 OCAK 2015 daha ılık havalarda oldu..

Bugünlerde sorun yok

Teşekkürler...

TRAX 'la.. Sağlıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimler -- 22 Ocak 2015; 22:42:37 >
  • oaston kullanıcısına yanıt
    Thule Tavan bagajını bisiklet taşımak için mi yoksa sadece bagaj olarak mı kullanıyorsunuz ?

Cevabınız için teşekkür ederim..

TRAX 'la..Sağlıkla
  • mevsimler M kullanıcısına yanıt
    Bagaj olarak kullanıyorum. Tavana bisiklet bence sıkıntı olur zira araç zaten yeterince yüksek. Traxın kataloğunda arka tampona entegre girip çıkabilen orjinal bisiklet taşıma aparatı görmüştüm. Türkiyede olduğunu sanmıyorum, getirtilse de baya tuzlu olur.. Arkaya monte edilebilen tak-çıkar klasik bisiklet taşıma aparatları tasarruflu bir çözüm olacaktır.
  • oaston kullanıcısına yanıt
    Cevabınıza teşekkür ederim..

İzninizle size ve tüm TRAX seven arkadaşlara bir sorum olacak ;

TRAX'da " KISA FARLAR .." karanlık yollarda yeterli mi?
    (sağda-solda elektrik direğiyle aydınlatılmamış yollarda)

Bana gücü az geliyor ! Daha güçlü bir görüş mesafesi olmalı..
    Yeterli aydınlatma yapmadığını düşünüyorum..

Daha güçlü olması için ne yapabilirim ?
    KISA FARLARINI güçlendirenler var mı?

İlginize teşekkür ederim..

TRAX 'la..Sağlıkla
  • Değerli TRAX sevenler ;

Emniyet kemeri takılmazsa hava yastığı (Airbag) açılır mı ?

Örneğin ; "(( Ön veya ön-köşeden sert bir çarpışma olursa ))"

Emniyet kemeri taksak da hangi durumlarda hava yastığı açılmaz ?

((Şehir içi kullansam da motoru çalıştırmadan önce emniyet kemerimi takarım ))

Bu konuda bilgi paylaşanlara şimdiden teşekkürler..

TRAX 'la.. Sağlıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimler -- 10 Şubat 2015; 20:27:33 >
  • BndJmsBnd kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Lutfen, hoşgörün. forumu inceledigim an,size cevap yazmadigimi gördüm. MUĞLA ili Dalyan beldesi yaşadığımız yer. Bu degerler Dalyan için geçerlidir. Çok sık gittiğimiz izmir de 8.5, 9 altına zor düşer. Şehir içinde, dur kalk ttrafiğinde 9 normal. Foruma katkılarınız için teşekkür ederim. Burayı hareketli ve canlı tutabilirsek cok sevinecegim. Saygılarımla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk darbemizi almış olduk maalesef, araç park halinde iken biri sağ tarafa çarpmış/sürtmüş kaputun sağ tarafında içeri göçme ve sağ kapıda çizgi şeklinde 25-30 cm kadar içeri girmiş, ayrıca 2-3 cm kadarda iki üç farklı yerde içeri doğru göçükler var maalesef, kasko var gerçi ama servise mi götürsem dışarıda bir kaportacıya mı versem karar veremedim iyi bir işçilik gerekiyor. sağ aynanın da alt kısmında parça gitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanson -- 1 Mart 2015; 9:13:20 >
  • mevsimler M kullanıcısına yanıt
    SRS Airbag yazanlar açılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanson

İlk darbemizi almış olduk maalesef, araç park halinde iken biri sağ tarafa çarpmış/sürtmüş kaputun sağ tarafında içeri göçme ve sağ kapıda çizgi şeklinde 25-30 cm kadar içeri girmiş, ayrıca 2-3 cm kadarda iki üç farklı yerde içeri doğru göçükler var maalesef, kasko var gerçi ama servise mi götürsem dışarıda bir kaportacıya mı versem karar veremedim iyi bir işçilik gerekiyor. sağ aynanın da alt kısmında parça gitmiş

Gecmiş olsun.kaza lar anlık , benim arac inci beyazı en zor tutturulan renkmiş.allah baska kaza bela vermesin.

• texmo kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim, Allah daha büyük kazalardan korusun benim de kafama takılan tek şey boya renginin tutmaması bir şekilde halletmeye çalışacağım
  • Arkadaşlar Trax almayı düşünüyorum.

LT donanım istiyorum özellikle. Manuel vites olmalı.
    Sanırım 1,4 LT düz vitesler 4X4. 1,6 LT ise 4X2 yanılmıyorsam.

Bu iki kombinasyonun teknik özellikleri ve donanım özelliklerini nereden öğrenebilirim.
  • C4_1400 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

1.4 LT içinhttp://www.arabalar.gen.tr/chevrolet-trax-1-4-lt-i3480.html

1.6 LT içinhttp://www.arabalar.gen.tr/chevrolet-trax-1-6-lt-i3825.html bu adres'den özelliklerini bulabilirsiniz.
  • Bence, eşine kendisine vs otomatik SUV alacak kişiler için bu araba TAM KARŞILIĞI.

Neden mi?
    1)Görümümüne kime sorsan jip diyebilir (neyidüğü belirsiz değil, bildiğin SUV işte)
    2) Mokkaya gücü yetmeyen bu aracın otomatiğini 52-55 arasına alabilir
    3) 2024de kadar resmi olarak parça sorunu yok. Sonrası da gerek Mokka parçaları gerek yan sanayi gerek yurt dışı temini gerek çıkma parça vs ile halledilir.
    4) Güçlü seri tatminlar bir çekiş
    5) Kaydırma yapmayan, vites geçişleri sorunsuz, sağlam bir TAM OTOMATİK şanzıman
    6) Donanım olarak herşey var

Daha ne olacaktı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 5 Haziran 2015; 11:49:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanoglanli

Bence, eşine kendisine vs otomatik SUV alacak kişiler için bu araba TAM KARŞILIĞI.

Neden mi?
    1)Görümümüne kime sorsan jip diyebilir (neyidüğü belirsiz değil, bildiğin SUV işte)
    2) Mokkaya gücü yetmeyen bu aracın otomatiğini 52-55 arasına alabilir
    3) 2024de kadar resmi olarak parça sorunu yok. Sonrası da gerek Mokka parçaları gerek yan sanayi gerek yurt dışı temini gerek çıkma parça vs ile halledilir.
    4) Güçlü seri tatminlar bir çekiş
    5) Kaydırma yapmayan, vites geçişleri sorunsuz, sağlam bir TAM OTOMATİK şanzıman
    6) Donanım olarak herşey var

Daha ne olacaktı bilmiyorum

7) normal trafikte 7 lt yakıt tuketimi

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.