Bildirim
CHEVROLETİN YENİ SUVU TRAX KLUBU (10. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cevaplar
1) hayır (rize de haftanın yarısında yağmur yağar ama hiç böyle bir sorun olmadı)
2) Hayır
3) hayır özellikle kontrol ediyorum
ilginize teşekkürler.. -
CHEVROLET TRAX ALINIRMI DİYENLERE...quote:
Orijinalden alıntı: acelika
cevaplar
1) hayır (rize de haftanın yarısında yağmur yağar ama hiç böyle bir sorun olmadı)
2) Hayır
3) hayır özellikle kontrol ediyorum
ilginize teşekkürler..
CHEVROLET TRAX ARAÇ ALACAK OLANLAR DİKKATT....
ARACI 3 AY KULLANDIM 7.500 KM KULLANDIM 6.000 BİNDE LPG TAKTIRDIM. İÇ DÖŞEME KULLANIM VE KAPORTA GÜZEL ARACIN AMA GEL GELELİM MOTOR PERFORMANSI ÇOK DÜŞÜK ARAÇ ANTALYA YOLUNDA 2 VITESLE IKI KIŞI LE BOĞURUYO RAMPAYI ÇIKMIYO ARAÇ 1.6 LT MODELİ 115 BG MIŞ BIDE BENCE YALAN,,,--- MYLINKE DE KANMAYIN Bİ DVIX FILM IZLEYEMIYORSUNUZ İKİDEBİ KESİLİYOR HEMEN RADYOYU AÇIYOR ONU KAPATIYOR MP3 AÇIYO LANET YA ,ARTIK CEHEVROLET DE TURKİYEDE YOK BİLGİNİZE LANDIRENZO LPG TAKTIRDIK ARIZA ISIĞINI SONDUREMDİK LANET OLSUN ALMAYIN ARKADAŞLAR PARANIZA YAZIK 7BİN TL ZARANINA SATTIM...
-
quote:
Orijinalden alıntı: sefermakina
CHEVROLET TRAX ALINIRMI DİYENLERE...
ARACI 3 AY KULLANDIM 7.500 KM KULLANDIM 6.000 BİNDE LPG TAKTIRDIM. İÇ DÖŞEME KULLANIM VE KAPORTA GÜZEL ARACIN AMA GEL GELELİM MOTOR PERFORMANSI ÇOK DÜŞÜK ARAÇ ANTALYA YOLUNDA 2 VITESLE IKI KIŞI LE BOĞURUYO RAMPAYI ÇIKMIYO ARAÇ 1.6 LT MODELİ 115 BG MIŞ BIDE BENCE YALAN,,,--- MYLINKE DE KANMAYIN Bİ DVIX FILM IZLEYEMIYORSUNUZ İKİDEBİ KESİLİYOR HEMEN RADYOYU AÇIYOR ONU KAPATIYOR MP3 AÇIYO LANET YA ,ARTIK CEHEVROLET DE TURKİYEDE YOK BİLGİNİZE LANDIRENZO LPG TAKTIRDIK ARIZA ISIĞINI SONDUREMDİK LANET OLSUN ALMAYIN ARKADAŞLAR PARANIZA YAZIK 7BİN TL ZARANINA SATTIM...
Hocam 1.6 motor astarda bile sıkıntılıydı.ben bilhassa 1.4 140 bg aldım.cekişinden çok memnunum
-
Bu arabayi 1.4 turbo motor oldugu icin tercih ettim. Turbo motor hakkini veriyor. Performans sorunu his yasamadim. Bu arada ilk uzun yol deneyimim oldukcaa iyi gecti. 755 km'lik yolu 240 tl benzinle tamamladim. Yol boyunca 120'yi gecmedim 95'in altina da dusmedim pek. Bu degerlere gore Lpg ye hic gerek yok bence -
1. 4 motor bencede başarılı. kişisel olarak memnunum ayrıca bu forumda herkes kendi fikrini kişisel olarak ifade etmeli ancak reklam içeren bildirilerde bulunmamalıidır. yalan yanlış bilgilerle insanların cebine göz koymayın. -
bende de 1.4 motor var ve çok memnunum ani ivmelerde beni hiç utandırmıyor açıkçası rampalarda kökledim mi beni sıkıntıya sokmayacağından oldukça eminim. bugüne kadar da my link ile ilgili bir sıkıntım olmadıquote:
1. 4 motor bencede başarılı. kişisel olarak memnunum ayrıca bu forumda herkes kendi fikrini kişisel olarak ifade etmeli ancak reklam içeren bildirilerde bulunmamalıidır. yalan yanlış bilgilerle insanların cebine göz koymayın. -
Yalan yanlış derken bilgi derken beni kastetmediniz herhalde ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: emukl
Yalan yanlış derken bilgi derken beni kastetmediniz herhalde ??
Landirenzoyu kastetmiştir, çok bilmiş tavırlarla burda lpg satıyordu.. Gerçi bir tane Trax uygulaması örneği isteyerek (veremeyeceğini bildiğim için susturmak için kasıtlı olarak) sesini kestim, uğramaz bir daha buralara -
Ben de oyle dusunmustum zaten :) -
quote:
Orijinalden alıntı: texmo
quote:
Orijinalden alıntı: sefermakina
CHEVROLET TRAX ALINIRMI DİYENLERE...
Hocam 1.6 motor astarda bile sıkıntılıydı.ben bilhassa 1.4 140 bg aldım.cekişinden çok memnunum
Selam Arkadaşlar!
Ben de Lansmandan 2013 temmuzunda 1.6 LT trax aldım. 1.4 pahalıydı ve LPG konusu soru işareti olduğundan 1.6 Tercih ettim ancak bayinin 1.4 test ettirip millete 1,6 satması ilerde karşıma ne çıkaracağı hususunda bilgi verdi. Sırf Trax değil tüm SUV'ların 1.6 olanları kasa motor uyumsuz hepsi de iyi çekmiyor. ASX'de böyle Kaşkai de aynı dikkat edin benzinli motorları diyorum.
15bin km olduk Gelelim kullanım deneyimlerine. Basınclı suyla hiç yıkatmadım. Kendim yıkarım. Gögüsten ve kapı döşemelerinden tıkırtılar çıkırtılar geliyor. Şanzuman biraz sorunlu 4.viteste rulman sesi var. Ama mükemmel araç yok arkadaşım da octavia aldı onda da var sorun gel dişliyi değişelim demişler. Arabayı elletmek istemiyorum servisten bir beklentim yok. Aracın motor-kasa uyumu kötü. Benzinde bile iyi çekmiyor. 6. Vitesi istiyor. Ancak ben çok performans meraklısı değilim.
Bu aracı aldığım için pişmanım 1.4 turbosunu alsak çok iyi olurmuş Hele sonradan gelen 1.4 otomatiği mükemmel olurmuş. Onları da alsam Chevrolet türkiyeden çıkacağı için yine pişmanlık yaratır uzun vadede ikinci eli ölür. Böyle bir adilik olur mu sen binlerce araç sat ki cruzler nasıl tutuldu. Yeni model çıkar gel tanıt. Sonra öksüz bırak çek git . Neyse bu benim fikrim
Gelelim LPG işine: Araç 5 bine gelene kadar 3 ay boyunca araştırma yaptım. Takdırdım 10 bin km oldu çok memnunun ne takdırdım nerde taktırdım söylemeyeceğim.Ancak ne arıza lambam yandı ne de performans düşüklüğü hatta kaputu açsam LPG olduğunu anlamanız bayağı zor olur. İşcilik mükemmel. Şu LANDİ RENZO'cu arkadaş gibi boynumuza yafta takmasınlar. Bilgi isteyen özelden yazssın yardımcı olurum. Start stopa da uyumlu ancak ben her çalıştırmada benzinle çalıştırmaya ayarlattım biraz benzin tüketimim fazla ama çok memnunum tüketimden. Şehirler arası 1575 km'yi 270 TL LPG ile tamamladım. Sürüş karakterım genelde yumuşaktır 3 bin deviri pek geçmem genelde 2000-2500 devir arası kullanırım.
Şimdilik deneyimlerim bu kadar acele yazdım daldan dala atladım. Sorularınız olursa zevkle cevaplarım
-
yok hocam olurmu öyle şey. sizin yoruma cevap yazdım ordan da lpg reklamı yapan arkadaşa söylendim. -
Arkadaşlar GFK Araştırma şirketinden aradılar.. Chevroletten bilgilerimi alıp ulaşmışlar, yüzyüze bir tür ayrıntılı memnuniyet anketi yapıp firma ve araç hakkında düşüncelerimi öğrenmek istiyorlarmış. Hemen kabul ettim, yoğun olduğum için 10 gün sonrasına randevulaştık. Sanırım Chevrolet yaptırıyor, sanki Türkiyeden çıkmakta tereddüt içindeymiş hissi uyandırdı bende.. Veya belki de Chevy Türkiye merkeze baskı yapıyor çekilinmemesi için.. Bilemiyorum.. Ama çekilmeye başlamış bir markanın müşteri memnuniyetini kapsamlı araştırmaya çalışması bende bu hissi uyandırdı.. Ankette olumlu görüşlerimi bildirip Chevroletin Türkiyeden çıkışının büyük kayıp olacağını kesinlikle belirteceğim. Mutlaka size de ulaşacaklardır, lütfen ihmal etmeyin ve olumlu görüşlerinizi belirtin.quote:
yok hocam olurmu öyle şey. sizin yoruma cevap yazdım ordan da lpg reklamı yapan arkadaşa söylendim.
CHEVROLET TÜRKİYEDEN ÇEKİLMEMELİ
-
çok iyi olur. kime ulaşılırsa burda haber versin. bu iyi haber! -
quote:
Orijinalden alıntı: oaston
Arkadaşlar GFK Araştırma şirketinden aradılar.. Chevroletten bilgilerimi alıp ulaşmışlar, yüzyüze bir tür ayrıntılı memnuniyet anketi yapıp firma ve araç hakkında düşüncelerimi öğrenmek istiyorlarmış. Hemen kabul ettim, yoğun olduğum için 10 gün sonrasına randevulaştık. Sanırım Chevrolet yaptırıyor, sanki Türkiyeden çıkmakta tereddüt içindeymiş hissi uyandırdı bende.. Veya belki de Chevy Türkiye merkeze baskı yapıyor çekilinmemesi için.. Bilemiyorum.. Ama çekilmeye başlamış bir markanın müşteri memnuniyetini kapsamlı araştırmaya çalışması bende bu hissi uyandırdı.. Ankette olumlu görüşlerimi bildirip Chevroletin Türkiyeden çıkışının büyük kayıp olacağını kesinlikle belirteceğim. Mutlaka size de ulaşacaklardır, lütfen ihmal etmeyin ve olumlu görüşlerinizi belirtin.
Keşke öyle olsa avrupayı bilmiyorum ama turkiyede satışları iyi. 10larca yıl üretim yapan firma ile aynı olacak değil tabi. Kayseride araç kalmadı bi tane camaro kalmış onu da iki yıldır satamıyorlardı ne satış elemanları ne bişey sadece levhası kaldı. Büyük hata yaptı chevrolet ama en büyük kötülüğü bize yaptı bilsem asla yapmazdım
-
Telefonla beni de aradılar memnun olduğumu söyledim, ama maalesef yüz yüze görüşmeye kabul edemedim görüşecek arkadaşlar Chevroletin Türkiye den çekilmemesi için gerekli konuşmaları yaparlarsa çok iyi olurquote:
Orijinalden alıntı: huysuz_prensquote:
Orijinalden alıntı: oaston
Arkadaşlar GFK Araştırma şirketinden aradılar.. Chevroletten bilgilerimi alıp ulaşmışlar, yüzyüze bir tür ayrıntılı memnuniyet anketi yapıp firma ve araç hakkında düşüncelerimi öğrenmek istiyorlarmış. Hemen kabul ettim, yoğun olduğum için 10 gün sonrasına randevulaştık. Sanırım Chevrolet yaptırıyor, sanki Türkiyeden çıkmakta tereddüt içindeymiş hissi uyandırdı bende.. Veya belki de Chevy Türkiye merkeze baskı yapıyor çekilinmemesi için.. Bilemiyorum.. Ama çekilmeye başlamış bir markanın müşteri memnuniyetini kapsamlı araştırmaya çalışması bende bu hissi uyandırdı.. Ankette olumlu görüşlerimi bildirip Chevroletin Türkiyeden çıkışının büyük kayıp olacağını kesinlikle belirteceğim. Mutlaka size de ulaşacaklardır, lütfen ihmal etmeyin ve olumlu görüşlerinizi belirtin.
Keşke öyle olsa avrupayı bilmiyorum ama turkiyede satışları iyi. 10larca yıl üretim yapan firma ile aynı olacak değil tabi. Kayseride araç kalmadı bi tane camaro kalmış onu da iki yıldır satamıyorlardı ne satış elemanları ne bişey sadece levhası kaldı. Büyük hata yaptı chevrolet ama en büyük kötülüğü bize yaptı bilsem asla yapmazdım
Alıntıları Göster
-
Sattınız mı trax'ınızı? Bu arada araştırma yaparken aşağıdaki foruma ulaştım, çekilme ile ilgili bir bilgilendirme yapılmış, 2015 sonunda çekileceklermiş. Trax kullanıcısı olarak pazardan çekilme hakkında ne düşünüyorsunuz. Daihatsu terrios da düşünüyordum ama o da pazardan çekildiği için içime tam olarak sinmiyor. Trax'tan da haberim yoktu, dün reno clio'nun sıfırına 53bin lira istediklerini görüp, bu akşam trax'ın 48binden satışta olduğunu görünce çok sevinmiştim.
http://www.chevroletclubtr.com/onemli-musteri-bilgisi-t8592.0.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcuturk -- 22 Mayıs 2014; 0:40:38 >
-
23 mayısı heyecanla bekledim..Sizden açıklama gelmeyince sormak istedim.
GFK sizinle yüz yüze anket yaptı mı?
Anketle ilgili yorumlarınızı paylaşabilirseniz sevinirim..
Teşekkürler..
TRAX'la..Sağlıkla -
Elden çıkarmayı bakın chevrolet piyasadan çekildi. Bu elinizdekileri satamazsınız patlar elinizde -
Satmak isteyen kim. Herkes aracinin keyfini suruyor. Sifir clio bile 50000'i gecmis bizim arabalar bedava onun yaninda. Gecen hafta 2200 km uzun yol yaptim toplamda 800 Tl benzin harcadim.Benzinli otomatik arabaya gore oldukca iyi bence. Gerek surus keyfi gerekse konfor bakiminda oldukca tatminkar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X