Şimdi Ara

CHEVROLETİN YENİ SUVU TRAX KLUBU (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
473
Cevap
11
Favori
55.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizin lastik basınç ayarlarınız kaç ?

ön-arka ?

Teşekkürler..

TRAX 'la..Sağlıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimler

Bakmadım diye şaka yaptığınızı düşünüyorum

Baktınız mı?

Teşekkürler..

TRAX 'la..Sağlıkla

Varmış baktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aracı teslim aldığım gün stepne olup olmadığına bakmıştım, yanlış hatırlamıyorsam benim stepne de inceydi yanlışlık olduğunu düşünmüyorum artık sıfır araçların çoğunda mini stepne var
  • Evet yeni araçlarda genelde ince oluyor. En yakın tamirciye kadar götürmesi için :)
  • merhaba arkadaşlar geçenlerde traxımın ön kapı camlarından içeri su aldığı için (araba yıkatırken basınçlı su püskürtülerek yapılan yıkamada içeriye su giriyor) servise götürdüm. ancak opeller de de bu tür sorunlar olabileceğini basınçlı suyun yakın tutulmaması gerektiğini söyleyip gönderdiler. sizin trax larda da bu tür sorunlar var mı? teşekkürler
    not: yukarıdaki resimde tc şeklindeki uyarı ışığı lastik basıncı uyarısıdır. lastik havası kontrol edilmeli
  • acelika A kullanıcısına yanıt
    aldığımdan beri aracı bir çok kez yıkattım ama şimdiye kadar böyle bir problem ile hiç karşılaşmadım, ama böyle bir problem varsa çözümü bu şekilde mi sunuyorlar yakından sus tutmayın deyip göndermek saçma değil mi? bu arada yanlış anlamayın lütfen ama tc işaretinin anlamı çekiş kontrol sisteminin kapalı olduğunu gösteriyor klavuzd da bu şekilde yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanson -- 5 Mayıs 2014; 19:04:21 >
  • sanson kullanıcısına yanıt
    yanlış bilgi verdim sanırım. düzeltme için teşekkür ederim. serviste bölge müdürlüğü ile görüşüldüğünü ve onlarında bu yönde beyanda bulunduklarını belirttiler. ne yapacağımı bilemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acelika

merhaba arkadaşlar geçenlerde traxımın ön kapı camlarından içeri su aldığı için (araba yıkatırken basınçlı su püskürtülerek yapılan yıkamada içeriye su giriyor) servise götürdüm. ancak opeller de de bu tür sorunlar olabileceğini basınçlı suyun yakın tutulmaması gerektiğini söyleyip gönderdiler. sizin trax larda da bu tür sorunlar var mı? teşekkürler
    not: yukarıdaki resimde tc şeklindeki uyarı ışığı lastik basıncı uyarısıdır. lastik havası kontrol edilmeli

Benimkindede gördüm ,yakından kapı üstüne basınçlar su puskurtuldugunde gırmişti.dun yıkattım bu sefer girmemişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Basınçlı su ile hiç yıkatmıyorum..
    TRAX'ımı hep kendim yıkıyorum..
    22 sene önce Opel'de tanıştığımız ve sonra servis müdürü olan bir
    kardeşimiz basınçlı su ve fırçalarla yapılan hızlı yıkamayı önermiyor !
    Bilginize..

Trax'la..Sağlıkla
  • anladım. daha önce bende clio hb vardı 2000 model hiç böyle bir sorun yaşamadım. trax ile bu sıkıntı olması ki yıl olmuş 2014 teknoloji bukadar ileriyken bu tip bir sıkıntı çok enteresan. neyse teşekkürler.
  • arkadaşlar öncelikle mrb,

ocaktan beri ben de trax kullanıyorum. (1.4 LT awd modelinden). genel olarak araçtan oldukça memnunum, daha önce pek çok marka ve modeli kullanmış biri olarak sürüş keyfi, performansı ve yakıt tüketimi benim için oldukça tatmin edici oldu (yalnız bu ilk suv deneyimim). yukarıda zaten bir çok şeyi sizler güzelce açıklamışsınız, ben sadece şu içeri su alma meselesine değinmek istedim. ofiste kendi açık garajımız var fakat garajda aracı ağaçların altına park etmek durumunda kalıyorum. bu yüzden her gün üzerine ağacın çiçekleri, reçinesi vs. düşer. o yüzden yıkamasam bile arabaya sık sık su tatarım (şu 1 liraya çalışan basınçlı sulardan) şu ana kadar içeri su alma problemiyle hiç karşılaşmadım, ne camlardan ne de sunroof tan, o yüzden aracı bi başka servise gösterin bence, belki fitillerinde ya da kapı ayarında fln bi sıkıntı vardır. "olabilir" gibi bi cevap da kabul edilemez bence, bu bi ayıptır, kanuni sonuçları olur. (izninizle bu kısmı mesleki olarak yazıyorum). buranın daha da hareketlenmesi umuduyla..

• BndJmsBnd kullanıcısına yanıt
    bende öyle düşünüyorum. Rize de ikamet ettiğim için en yakın trabzonda servise gitmek zorundayım. .daha geniş bir zamanda başka bir servise götürüp orda baktıracağım. ilginize teşkkürler.
  • Landırenzo kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Motoru açınca LPG uyumlu değildir ! veya LPG takmayınız !

Neden yazıyor ?

Sizce sorun yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimler -- 8 Mayıs 2014; 22:37:14 >
  • BndJmsBnd kullanıcısına yanıt
    Aramıza hoşgeldiniz

Merhaba..
    Başka bir servis önerinizi destekliyorum.Yasal haklarımıza sahip çıkmalıyız. Fakat,ben acelika'nın hemen başka servise gitmesini neden istemedim ? İzninizle daha önceki servis deneyimimi yazarak açıklamak isterim.Önceki aracım Astra'yı da sıfır almıştım.Ön camları yarım açtığımda çıtır çıtır sesler geliyordu.Tıkırdıyordu.3-5 günlük Astra'dan bu sesler gelmemeliydi .Sıfır araç aldım,garantisi de var ya doğru gittim servise. Ön kapıların iç kaplamaları pat-küt sesleriyle tümüyle açıldı..Camlar sözde ! ayarlandı ! Kapaklar takıldı. Fakat camlar arasında boşluk oluşdu.Tam kapanmadı ! Neyse dedim ve çıktım yola..Aynı çıtır çıtır sesler ve tıkırdamalar camlar kapalıyken başladı
    Geri dönmedim ..Sizlerle paylaşmak istedim..
    Bu nedenle acelika'nın TRAX'a yağmur suyu girmiyorsa basınçlı suyla yıkamasın,Trax'ı güle güle kullansın ve üzülmesin diye yazdım..
    Son karar sahibinindir..
    Saygılarımla...

TRAX'la..Sağlıkla

•  CHEVROLETİN YENİ SUVU TRAX KLUBU

Bugün kısa bir şehir dışı yolculuğu yaşadım.Ort. 90-93 km.hızla 6.4 gördüm.
    Fotoyu çektikten sonra 6.3 e düştü..Sonra ort.99 km ile giderken 7.1 görüntülendi.. Oaston arkadaşımızın 6.0 lt görüntüsünde 70 km. Sonraki fotoda 78 km.gördük.. Düşündüm ki; 70-90 km.ile düşük tüketim olabilir. 90 km.yi geçince tüketim artıyor..
     CHEVROLETİN YENİ SUVU TRAX KLUBU

Sizlerle paylaşmak istedim

TRAX'la..Sağlıkla
     CHEVROLETİN YENİ SUVU TRAX KLUBU CHEVROLETİN YENİ SUVU TRAX KLUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimler -- 8 Mayıs 2014; 23:42:29 >

• mevsimler M kullanıcısına yanıt
    hoşbulduk :)

önceki astrada yaşadıklarınızı anlıyorum aslında, arabamı ne kdr servise bıraktıysam hep hayal kırıklığı yaşadım ben de. hele bi arabanın elektronik aksamında bi sıkıntı varsa kaldır at ben daha elektrikten, teknolojik donanımdan adam gibi anlayan ustaya raslamadım. konumuz elektronik değil ama. keşke astra için dava açsaydınız, dokundurtmasaydınız. şu ana kadar bir kez pejoya bir kez de nissan'a dava açtık, açtık derken ikisinde de araç sahibi ben değildim, avukat olarak açtık. nissan devam ediyor ama pejo 5 yaşında arabanın parasını mecbur çatır çatır ödedi. nissana dava açmadan evvel de aynı sizin astra gibi orasını sökelim burasını düzeltelim şuraya şöyle yapalım gibi teklifleri oldu, baktılar olmadı ücretsiz servis fln da teklif ettiler. netice de davasını açtık yakında sonuçlanır. merak eden olursa sonucunu da yazarım.

bi de bu sizin yakıt oranları inanılmaz gerçekten, bunları hangi şehirde nasıl yakalıyorsunuz? genelde sakin kullanırım arabayı ama ankara trafiğinde 8.9 un altına inmedi daha. yol bilgisayarı çakılı 8.9 diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Landırenzo

Merhaba,

Bu yazı tamamiyle firmaların lpg ile anlaşmamaları ve tüm chewrolet gruplarına bakarsanız lpg göstergesi vardır madem uyumlu degil neden o göstergeyi koyuyolar değilmi,LANDIRENZO marka aracılıgıyla zaten motor garantisi dahilinde lpg taktırıyosunuz.Ayrıca tüm servislere sorarsanız eğer size tek önerceği marka LANDIRENZO olacaktır.Daha detaylı bilgi almanız icin arayabilirsiniz 05559641007

1.6 lpgye uyumlu ama 1.4 turbo motor lpgye uyumsuz diye biliyorum..

• mevsimler M kullanıcısına yanıt
    dedikleriniz de mantıklı geldi. zaten şu an bunu kafama takıyor değilim. Hazır hepimizin chevroleti varken bilgi paylaşımına destek veriyoruz. teşekkürler..
  • Landırenzo kullanıcısına yanıt
    Halihazırda yapmış olduğunuz Trax 1.4 Turbo uygulamanız var mı? Varsa tüketim sonuçlarını paylaşır mısınız? Hatta fotoğraf falan varsa daha iyi olur. Şahsen aracımın şehirdışı yakıt verilerinden gayet memnunum, istanbul şehiriçi biraz üzüyor ama o da benzinli bir araç için normal.

Size 3 sorum olacak izninizle ;

1) "Trax.." Şiddetli veya sakin yağmur yağdığı günlerde su alıyor mu?

2) Siz hortumla yıkadığınızda içeri su giriyor mu?

3) Su aldığı gün camlarınız veya kapınız açık kalmış olabilir mi?
    *
    Neden soruyorum ?
    1)Ben bir gün arabayı yıkadığım gün cam tam kapanmamış içeri su aldı..
    2)Yağmur yağan günlerden birinde yine cam az açıkmış ! su içeri girmiş !
    *
    Dilerim sizinki de cam açık kaldığı için su almış olsun..

Cevaplarınızı merak ediyorum..
    Teşekkürler..

TRAX'la.. Sağlıkla
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.