Arkadaşlar selamlar, solo kazım yapıyorum ve h pool a geçmek istiyorum. 2 yerden kazım yapınca h pool dan engelleniyoruz biliyorsunuz zaten. Önceden oluşturuğum plotlar şuanda solo olarak kazımda. Plot dosyalarını silmeden solo kazım yapmayı nasıl durdurabilirim? |
Chia coin Plot Kaldırma

-
-
Yapamadiysaniz eve gidince göstereyim. -
çok iyi olur
-
Ben şöyle yapıyorum.
C: sürücümde Plot oluşturuyorum;
D: Sürücüme Plot'ları kaydediyorum.
D: sürücüsü içinde hplot diye bir klasör açtım, hplot'a katmak istediğim plotları bu klasöre atıyorum.
Sonra tekrar D sürücüsüne plot kaydediyorum, hazır olunca yine hplot klasörüne taşıyorum.
Böylece Chia'nın solo farming uygulaması plotları görmüyor.
-
Önce Chiayı kapatıp tekrar açın.Plot Ekle nin yanındaki 3 noktaya tıklayın , bir plot dizini ekleyine tıklayın. Şu pencere açılacak , orda çöp tenekesi simgesine tıklayın plotlarınızı chia dan kaldırabilirsiniz. Plotlarınız silinmez sadece Chia da kazım yapmaz. Hpoolda devam edebilirsiniz.
Plot oluştururken hedef klasörü hariç et'e tıklayın Chia da kazım yapmaz o zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi star scream -- 30 Mayıs 2021; 16:7:43 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: :::Banner:::Ben şöyle yapıyorum.
C: sürücümde Plot oluşturuyorum;
D: Sürücüme Plot'ları kaydediyorum.
D: sürücüsü içinde hplot diye bir klasör açtım, hplot'a katmak istediğim plotları bu klasöre atıyorum.
Sonra tekrar D sürücüsüne plot kaydediyorum, hazır olunca yine hplot klasörüne taşıyorum.
Böylece Chia'nın solo farming uygulaması plotları görmüyor.
Hocam plot oluştururken hedef klasörü hariç et simgesine tıklarsanız , Chia da farm yapmaz. Uğraşmayın alengrli yollarlar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi star scream -- 30 Mayıs 2021; 16:8:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: star screamHocam plot oluştururken hedef klasörü hariç et simgesine tıklarsanız , Chia da farm yapmaz. Uğraşmayın alengrli yollarlar :)
Alıntıları GösterArkadaşların söylediği yolu yaptım oldu.Sizin de dediğiniz seçeneği sonradan öğrenmiş bulundum.O yüzden eski plotların gözükmemesi gerekiyordu.Teşekkür ederim her ikinize de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtturukusu -- 5 Haziran 2021; 12:43:35 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X