Şimdi Ara

Chieftec Mesh Big Tower İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resimlerini verdiğim "Chieftec Matrix Big Tower" kasamı 2003 yılından beri kullanıyorum. bu süre içinde Thermaltake Armor ve Cm kasalardanda kullandım ikinci sistemimde fakat inanın malzeme kalitesi, sağlamlık ve kullanışlılık açısından hiç bir zaman Chieftec yerini tutamadılar.
    Bu yakınlarda "Chieftec Matrix Big Tower" kasamı değiştirmeye karar verdim ve kasa incelemeye başladım ve yine karşıma şu anda kullandığım kasanın geliştirilmiş ve sevmediğim yönleri değiştirilmiş aşağıdaki linki verdiğim kasayı buldum. Ayrıca bu kasanın incelemesininde olduğu bir link vericem aşağıya.
    Kısaca anlatmak istediğim kasa tafsiyesi olarak hiç adı geçmeyen bu kasayı bir incelemenizi öneriyorum.

Satışı

İncelemesi

Ayrıca şu anda kullandığım "Chieftec Matrix Big Tower" resimleri...

Bu resimler şu anda kullanmakta olduğum kasadır. Tafisye ettiğim ise bu kasa değildir. İnceleme linkinde olan mesh serisi olan kasadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepsenturk -- 3 Ocak 2007; 17:07:07 >

• kullandığınız kasanın derinliği son derece yetersiz;bu kasayı tasarlayanların zekasından şüphe ediyorum.
    chieftec hiç bir zaman bir Cooler Master,Silverstone,Lian Li gibi olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicariouS -- 3 Ocak 2007; 16:21:10 >
  • evet dediğiniz gibi kesinlikle derinlik yetersis, bende bu nedenle değiştirmeye karar verdim. inleme linkine bakarsanız mesh serisinde bu problem yok, gayet yeterli bir deriniliği var.
    Chieftec genelde avrupa pazarında satıyor USA yok, bu nedenle popüler değil.
  • Evet derinlik hiçte iyi değil ayrıca sürücü yuvalarının pencereden görünmesi baya kötü bir görünüm sergiliyor.Peki soğutma nasıl?
  • sanırım yanlış anlaşıldı bu resimlerdeki kullandığım kasa. Tavsiye ettiğim bu değil, inceleme linkinde yer alan kasadır.Ayrıca soğutma gayet iyi, ama kasa fansıs geliyor, d,lediğin gibi soğutma tasarlayabiliyorsun.

işte budur.

http://www.silenthardware.de/reviews/case/chieftec_mesh_serie_bigtower_ca_01sl_sl_b/index.html
  • bu kasa güzel ama ev server i niyetine kullanma zihniyetinde olanlara bence geçerli bir model açıkçası thermaltake lerden bişi anlamadım iyileride çok para
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.