Şimdi Ara

Child of Light [PC ANA KONU-ÇIKTI] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
3
Favori
3.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Child of Light'ın İlk İncelemeleri Yayınlandı

Ubisoft çatısı altında geliştirilen indirilebilir oyun projesi Child of Light, 30 Nisan'da piyasa çıkışını yapacak. JRPG türünü sanatsal bir dünyayla birleştirecek olan Child of Light için ilk incelemeler yayınlanmaya başladı. Böylelikle oyundan ilk puanları da görmüş olduk.

Gelen inceleme notlarının ardından oyunun şimdilik 83'lük Metacritic ortalamasına sahip olduğunu görüyoruz. Oyuna verilen puanlar yüksek seviyelerde olsa da, bazı sitelerden gelen düşük notlar da karşımıza çıkıyor. Listeye aşağıdan bakabilirsiniz.

Polygon - 6.5
    Gamespot - 8
    Eurogamer - 8
    Gamesradar - 4.5/5
    Destructoid - 8.5
    Videogamer - 9
    Edge - 5
    Game Informer - 8

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Child_of_Lightin_ilk_incelemeleri_Yayinlandi-59424.htm

• merak ettiğim bir oyun aslında alsam mıki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıktı

http://store.steampowered.com/app/256290/

• Malum yerlere düşmüş. Deneme amaçlı olarak indirdim.

Oyun fena gözükmüyor. Mekan tasarımları ve atmosfer çok güzel. Bence oyun alınır.

Bu arada güçlü bir sistem istemiyor. Amd x2 260 ve hd6750 ile gayet güzel oynanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu55 -- 1 Mayıs 2014; 1:19:02 >
  • Oyun çok eğlenceli.
  • oyun müzikleri çok çok iyi
    http://musique.coeurdepirate.com/album/child-of-light
    buradan tek tek dinleyebilirsiniz...
    ayrıca 2 numaralı Aurora's Theme Metro Last Light'a fena halde yakışacak bi parça olmuş...
     Child of Light [PC ANA KONU-ÇIKTI]

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Malum yerlere düşmüş. Deneme amaçlı olarak indirdim.

Oyun fena gözükmüyor. Mekan tasarımları ve atmosfer çok güzel. Bence oyun alınır.

Bu arada güçlü bir sistem istemiyor. Amd x2 260 ve hd6750 ile gayet güzel oynanıyor.

oyundaki karakter ağır çekim mi ilerliyor, oyunun özelliği mi
    yoksa sistemim mi kaldırmıyor anlamadım...
  • gamepad ile oynayabilen oldu mu?
  • Harika bir şey bu yapım ya, gerçekten inanılmaz. Hikaye ve müzikler şahane zaten, aldı beni benden gece gece.
  • Eğer x input desteği olan bir joypadiniz varsa oynayabilirsiniz. Bende Logitech f710 var. D moduna alınca klasik Pc joypadi olarak çalışıyor ve oyunu bu moddayken oynayamıyorsunuz. X modda ise oyun kolu direkt görüyor.

Yalnız joypad ile oynamayı beceremedim. Özellikle dikenli yerlerde yeterince hassas değil gibi. Habire çarpıp canım gidiyor. Birde ateş damlasını hiç düzgün kontrol edemedim. Klavye ve mouse daha rahat geldi bana.

@ ölü ozan
    Benim pc'nin özellikleri yukarıda yazılı sadece çok nadir olarak anlık takılmalar oluyor. Geri kalan kısım gayet rahat şekilde oynanıyor. Eğer sisteminiz daha iyi ise oyunu tekrar kurmayı deneyin derim.

• gamepad ile oynamayı başardım, ve samimi söylüyorum AAA oyunlardan alamadığınız keyfi bu oyundan alabilirsiniz. çok çok iyi olmuş. umarım kısa değildir.
  • 10-12 saat arası demişlerdi ne yazık ki :/
    Dark Souls 2 den vakit bulabilirsem aklımda bu, çıkış zamanı ters oldu ama baya da merak ediyorum.
  • ilk yaratıkla karşılaştım
    anlayamadığım
    aşağıda bi çubuk çıkıyor
    hareket eden iki ikon var çubukta
    nasıl kullanacaz bu çubuğu ?
  • Dövüş sistemini çözebilen anlatabilir mi?
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Açıkcası alttaki çubuğun işlevini tam olarak anlayamadım. O bir zaman çizelgesi gibi bir şey. Yaptığınız büyü vs göre sizi önceye taşıyor, bu da size bir şekilde avantaj sağlıyormuş ama tam olarak neye göre kullanmak lazım çözemedim. Şimdilikte çok gerek olmadı. Neredeyse 5.bölümdeyim.

Asıl önemli olan hangi büyünün hangi yaratığa işleyeceğini çözmek. Oyunda birkaç çeşit düşman yaratık var. Dark, fire, water, light ve earth gibi. Herbirinin de bazı zayıf noktaları var. Mesela dark (karanlık) yaratıklar, light (ışığa) büyüsüne dayanıksızlar. Ateşli (fire) canavarlarda tahmin edeceğiniz gibi suya (water) karşı dayanıksızlar.

Burada yapacağınız şey, craft seçeneğinde silah ve zırhınıza, gerekli taşlardan atamanız gerekiyor. Seçim yaptığınız yerde hangi taşın ne işe yaradığı yazıyor.

Savaşa girmeden önce düşmanınızın hangi tür olduğuna dikkat edin, buna göre yaratığın türüne göre taşları atayın. Böylelikle ciddi bir avantaj sağlayabiliyorsunuz.

Bir de savaşa girmeden önce firefly ile düşmanın gözüne ışık tutun yada düşmanınıza arkadan yaklaşın. Bu şekilde sürpriz saldırı yapmış oluyorsunuz ve ilk vuruş hakkı sizde oluyor.

Umarım faydası olur

• Türkce yamayi hak eden güzel bir oyun, Dh Ceviri ekibi veya oyunceviri den bu oyuna türkce yama yapmalarini bekleyecegim.
  • Aşağıdaki barla ilgili biraz bilgi vereyim.

Oyunda sıralı bir cast sistemi yerine "speed" şeklinde anılan hız "stat"ı mevcut. Yani eğer yeterince hıza sahipseniz sıra üst üste size iki defa gelebilir. Bir de sıranın size gelmesi büyünüzü anında yapabileceğiniz anlamına gelmiyor çünkü bir "cast" süresi mevcut.

Bire bir savaşta yaptığımı anlatırsam eğer daha fazla işe yarayacaktır.

Öncelikle aşağıdaki sıralara bakıyorum, eğer benim cast'im tamamlanmadan rakibime sıra gelecekse firefly'ı parlatarak onu yavaşlatıyorum böylece benim atağımı block'lamasına engel oluyorum. Atağımı yaptıktan sonra bir sonraki saldırıdan daha az hasar almak için block yapmam gerekli bu sebepten düşmanın cast'i tamamlanmadan sıranın bana gelmesini sağlayacak kadar firefly ile rakibimi yavaşlatıyorum tekrar. Genel olarak dövüş mekaniği bu şekilde.

Ben Xbox gamepad'i kullanıyorum bu arada, herhangi bir sorun yaşamadım. Windows platformunda gamepad desteği olan tüm oyunlarda sorunsuz çalışıyor ve zaten başka gamepad'ler bu gamepad'i taklit ediyor windows'ta çalışmak için.

• Arkadaşlar oyunu oynamış bulunmaktayım..!

oyun cok farklı düşünülmüş ancak oyunda anlam veremediğim bir yavaşlık söz konusu...!

para vermeye değer mi size kalmış bişey hikaye güzel sade ingilizce ile oyunun hikayesini anlayabilirsiniz...rpg faktörünü masal dünyasına sokmuslar farklı tarafı sadece bu...
    buyrun videosu....!

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Arkadaşlar oyunu oynamış bulunmaktayım..!

oyun cok farklı düşünülmüş ancak oyunda anlam veremediğim bir yavaşlık söz konusu...!

para vermeye değer mi size kalmış bişey hikaye güzel sade ingilizce ile oyunun hikayesini anlayabilirsiniz...rpg faktörünü masal dünyasına sokmuslar farklı tarafı sadece bu...
    buyrun videosu....!

Sürücülerinizi güncelleyin. Oyunda değil, sizde bir yavaşlık söz konusu.

• Arkadaşlar bildiğiniz gibi oyunda ayrı bir save dosyası oluşturma şansınız yok. Bu sebeple iki farklı kişi aynı oyunu oynamak isterseniz, oyunun save dosyası aşağıdaki klasörde bulunuyor. Tabii işletim sisteminiz windows 7 ise.

C:\ProgramData\Orbit\611\RLD!

Save dosyasının yedeğini almak isteyen olursa faydası olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.