Şimdi Ara

Child of Light [PC ANA KONU-ÇIKTI] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
3
Favori
3.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Arkadaşlar oyunu oynamış bulunmaktayım..!

oyun cok farklı düşünülmüş ancak oyunda anlam veremediğim bir yavaşlık söz konusu...!

para vermeye değer mi size kalmış bişey hikaye güzel sade ingilizce ile oyunun hikayesini anlayabilirsiniz...rpg faktörünü masal dünyasına sokmuslar farklı tarafı sadece bu...
    buyrun videosu....!

hocam
    iki bilgisayarımında kabaca özelliklerini yazayım

acer 5742 g
    i3 380m 2,6 ghz
    8 gb ram
    nvidia gt 520 m 1gb ekran kartı
    7200 rpm wd black hdd
    win 7

mac book 13 inç
    core2 duo p8600 2,4 ghz
    128 gb ssd
    8 gb ram
    256 mb nvidia 320m ekran kartı
    sadece win 7 kurulu

mac book oyunu yağ gibi oynatırken, acer slow motion gibi yavaş şekilde oynatıyor...
    nedeni olabilceğini düşündüğüm farklar; acerin ekran kartı 64 bit, macbook 128 bit
    birde macbook ta corsair force 3 ssd var... ama anakart desteklemediği için tam kapasite çalışamıyor...

• Ölü ozan kullanıcısına yanıt
    ilk önce acer de ki ekran kartınız dusu ve ayrıca da ssd nın performansını yabana atmamak gerekır...cunku ssd ler daha az voltaj ve daha hızlı ve stabıl calısır....!
  • Oyun harika olmuş. Ama şu abartı oyun watch dogsa methiyeler düzülürken böyle bir oyunun sadece 1 sayfa yorum alması yazık. Millet kaliteli oyundan anlamıyor.
  • Ubiart oyunlarına bayılıyorum Rayman'dan sonra bu geldi ve muhteşem yarım saat kadar oynadım 2. bölüme geldim sanatsal mükemmel bir çalışma olmuş mekanlar, müzikler enfes.
  • Günder 1 saat oynayarak bitirdim, tam tadında olmuş ne kısa ne uzun, oyundaki dövüş sistemi/yetenekler gerçekten detaylıydı, şiir gibi bir anlatım ve masal tatında hikaye dünya.

2014 yılında Dark Souls, South Park ve bu oyun en beğendiğim oyunlar oldu şimdilik.
  • oyunda iki tane yardımcım var ama sadece biri savaşıyor, 3.yü savaşa katma veya yer değştirme nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

oyunda iki tane yardımcım var ama sadece biri savaşıyor, 3.yü savaşa katma veya yer değştirme nasıl oluyor?

Hareket yapacağın zaman act-party-item vs yazan kısımdan party yi seçip değişebiliyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Vivi -- 7 Eylül 2014; 22:10:44 >
  • şu oyuna burun büken veya dayanamayıp silen adam pc oyununundan anlamıyor demektir.

anlamıyorsanız bile türkçe yama ile oynayın mutlaka.
  • Oyun mükemmel 9 saati devirdim. Sindire sindire oynuyorum. Lakin oyun geliştikçe kolaylaşacağına zorlaştıkca zorlaştı :) Rakipler çok dengesiz geliyor, 3 ü birden farklı kategoride olunca uğraş babam uğraş.. Ben birde lvl kasmak için önüme her gelen yaratığa saldırıyorum 30 a merdiven dayadım düşünün

Bir görev verildi bana ticaret ile ilgili, Envanterimde elma var onu satmam gerekiyor ama bir türlü satamadım. Bu görevi yapabilen var mı nasıl yaptınız?

Bir diğer şey ise adını unuttum dikit gibi şeyler var onları ne yaparsam yapayım çalıştıramadım, yığınlada geçtim onların yanından önemli birşey mi onlar? Problem yaratır mı bana ilerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 7 Eylül 2014; 23:24:56 >
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    ben elma yı bir köyde kürekle takas ettim. sonra ne olacak hiç bilmiyorum bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

ben elma yı bir köyde kürekle takas ettim. sonra ne olacak hiç bilmiyorum bakalım

Hangi köyde takas ettin? Farelerin şehrinde kimseyle takas edemedim ben başka köyde mi yaptın takası ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Oyun mükemmel 9 saati devirdim. Sindire sindire oynuyorum. Lakin oyun geliştikçe kolaylaşacağına zorlaştıkca zorlaştı :) Rakipler çok dengesiz geliyor, 3 ü birden farklı kategoride olunca uğraş babam uğraş.. Ben birde lvl kasmak için önüme her gelen yaratığa saldırıyorum 30 a merdiven dayadım düşünün

Bir görev verildi bana ticaret ile ilgili, Envanterimde elma var onu satmam gerekiyor ama bir türlü satamadım. Bu görevi yapabilen var mı nasıl yaptınız?

Bir diğer şey ise adını unuttum dikit gibi şeyler var onları ne yaparsam yapayım çalıştıramadım, yığınlada geçtim onların yanından önemli birşey mi onlar? Problem yaratır mı bana ilerde?

Elmayı Capilli village götüreceksin. Ordaki evlerden birinde kürek var. O evde kürekle değişeceksin. Küreği mahthildis sunağının orda değişeceksin. (Manastırda olabilir tam hatırlamıyorum) Ordan gaz lambası alacaksın. Gaz lambasını bolmus populinin orda değişeceksin. Magna heykelinin ordaki şelaleden aşağıya doğru uçup gizli bi tünel var onun aşağısındaki adama verince altın veriyor. Sonra götürüp görevi teslim edeceksin.

O dikitlere gelince o görevi daha sonra alacaksın. Şimdilik boşver orayı.

Ben 47 levelde bitirmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ocarinaoftime

quote:

Oyun mükemmel 9 saati devirdim. Sindire sindire oynuyorum. Lakin oyun geliştikçe kolaylaşacağına zorlaştıkca zorlaştı :) Rakipler çok dengesiz geliyor, 3 ü birden farklı kategoride olunca uğraş babam uğraş.. Ben birde lvl kasmak için önüme her gelen yaratığa saldırıyorum 30 a merdiven dayadım düşünün

Elmayı Capilli village götüreceksin. Ordaki evlerden birinde kürek var. O evde kürekle değişeceksin. Küreği mahthildis sunağının orda değişeceksin. (Manastırda olabilir tam hatırlamıyorum) Ordan gaz lambası alacaksın. Gaz lambasını bolmus populinin orda değişeceksin. Magna heykelinin ordaki şelaleden aşağıya doğru uçup gizli bi tünel var onun aşağısındaki adama verince altın veriyor. Sonra götürüp görevi teslim edeceksin.

Yuhh göreve bak O son kısımdaki adam madenci sanırım. Denk gelmiştim kendisine

Teşekkür ettim, akşam kaldığım yerden devam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ocarinaoftime

quote:

Yuhh göreve bak O son kısımdaki adam madenci sanırım. Denk gelmiştim kendisine

Teşekkür ettim, akşam kaldığım yerden devam

bişey değil; aynen o madenci.

• Denemek daha nasip olmadı fakat **** bakalım sonra da yorumumu yapayım bitirince =)
  • Oyun ilgimi çekti Türkçe yaması da varmış indirime girdiğinde alırım artık.
  • oyunun hikayesi ve müzikleri çok hoş. brothers tale of two sons dan sonra güzel geldi.
  • Oyunu uPlay den oynayan varsa oculi gönderelim birbirimize karşılıklıda actions açalım.

• Aurora's Theme
    3 dakikalığına bulutların üstüne çıkmak isteyenler kulaklık ile dinlesin :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.