Şimdi Ara

CHIMEI CMV 222 H 22' 5ms vs PHILIPS 220CW8FB/00 22' 5ms

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CHIMEI CMV 222 H 22" 5ms vs PHILIPS 220CW8FB/00 22" 5ms

Arkadaşlar bu iki model monitör arasında gidip geliyorum. Chimei beni hdmi bağlantısı ile cezbediyor fakat bildiğim kadarı ile 18 bit bir panele sahip. Bu yüzden renk derinliği 16.2 milyon. Bu ciddi bir eksi. Philips e gelince bu monitörün panelinin kaç bit olduğu hakkında bir bilgim yok. Üretici verilerinde 16.7 milyon renk desteklediği yazıyor fakat bunu 24 bit panellemi yoksa yine 18 bit panelle yapay olarakmı elde ediyor bilemiyorum. Eğer bu panelde chimei gibi 18 bit ise aralarında Chimei olanı tercih edeceğim. Benim için oyun yada film izlemek değil daha çok Photoshop, Freehand ve benzeri programlar ve çalışmaların ekranda doğru renkler ile görünmesi önemli. Zannedersem iki panelde TN panel ama konuya daha meraklı olan arkadaşlar vardır.

Bu iki monitörün panelleri hakkında detaylı bilgiye sahip olan arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim.

• ben philips in 200cw8fb modelini kullanıyorum. teknik olarak bir bilgi veremesem de mükemmel olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. ben derimki phlips philips dir.
  • Çıpla gözle gördüğünüz mükemmel gelebilir ama bana göze güzel görünen değil işimi matbaaya gönderdiğimde monitörde çalışırken gördüğüm renk ile matbada basılan rengin tutması lazım. Yinede fikrin için teşekür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.