Şimdi Ara

China post kaç gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.533
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aliexpressten alışveriş yaparken china post registered air mail kargo seçeneği bu aralar kaç günde geliyor bilgi verebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O iş tamamen piyango. Benim 24 temmuzda verdiğim sipariş 9 günde teslim edildi. 1 aydır bekleyen de var.
  • Benim bütün siparişlerim 15-22 gün arasında geldi. Genelde de öyle geliyor zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 sinde verdiğim sipariş 3 ağustosta elime ulaştı.

• China postun erken getirmesi tamamen ürünü satın aldığın satıcının nerede ikamet ettiği ile alakalıdır.

Şöyle açıklamaya çalışayım bir ürün aldım satıcının bulunduğu şehir Qingado ( taşra gibi düşün) kore sınırında bir yer. O şehirden direk istanbula uçuş olmadığı için istanbula en yakın uçuş yapabilen şehire kara yolu ile transfer edildi pekin e yakındı şehir kara yolu ile 7 saatten fazla sürüyor ve tabiki hemen sevkedilmedi sevkedilecek kadar ürün olmasını bekleyip istenilen sayı olunca öyle sevkediyorlar. Sadece 2 hafta ürünün pekine gitmesi tuttu pekin den de istanbula geldi 4 günde de oradan çıltı bursaya geldi toplamda 18 günde elime ulaşmış oldu.

Ancak istanbula direk uçuşu olan şehirlerde bulunan satıcılardan sipariş verirsen ( pekin , ghoanzu vs. ) süre kısalır ve 1 haftada bile alabilirsin

Umarım anlatabilmişimdir

• ÇıkarımSenleHerYola kullanıcısına yanıt
    2 gün ile 102 gün arasında değişmişti. Şans.

• quote:

Orijinalden alıntı: 16ts61

China postun erken getirmesi tamamen ürünü satın aldığın satıcının nerede ikamet ettiği ile alakalıdır.

Şöyle açıklamaya çalışayım bir ürün aldım satıcının bulunduğu şehir Qingado ( taşra gibi düşün) kore sınırında bir yer. O şehirden direk istanbula uçuş olmadığı için istanbula en yakın uçuş yapabilen şehire kara yolu ile transfer edildi pekin e yakındı şehir kara yolu ile 7 saatten fazla sürüyor ve tabiki hemen sevkedilmedi sevkedilecek kadar ürün olmasını bekleyip istenilen sayı olunca öyle sevkediyorlar. Sadece 2 hafta ürünün pekine gitmesi tuttu pekin den de istanbula geldi 4 günde de oradan çıltı bursaya geldi toplamda 18 günde elime ulaşmış oldu.

Ancak istanbula direk uçuşu olan şehirlerde bulunan satıcılardan sipariş verirsen ( pekin , ghoanzu vs. ) süre kısalır ve 1 haftada bile alabilirsin

Umarım anlatabilmişimdir

Anladım hocam çok teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim süreyi kısaltmak adına satıcının şehrini öğrenmekte fayda var dediğim gibi pekin şangay ghuanzou gibi yerleri tercih etmekte fayda var

• 16ts61 1 kullanıcısına yanıt
    Alıcı shenzhen şehrinde sanırım mağazanın adında shenzhen geçiyor turkey postla aldım şu ürünü hocam

aliexpress.com
    US $7.5 10% OFF|For iPhone 7 6 Plus Case NILLKIN Ultra Slim Clear Soft Silicone TPU Phone Cases Coque For Apple iPhone 8 / iPhone SE 2020 Covers|case enclosure|case palmcase organization - AliExpress
    http://s.aliexpress.com/6RBZRJ3q
    kaç günde gelir sizce ortalama

• ÇıkarımSenleHerYola kullanıcısına yanıt
    Haftaya pazartesi en geç. Ama bence perşembe tamamen sallıyotum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇıkarımSenleHerYola

Alıcı shenzhen şehrinde sanırım mağazanın adında shenzhen geçiyor turkey postla aldım şu ürünü hocam
    aliexpress.com
    US $7.5 10% OFF|For iPhone 7 6 Plus Case NILLKIN Ultra Slim Clear Soft Silicone TPU Phone Cases Coque For Apple iPhone 8 / iPhone SE 2020 Covers|case enclosure|case palmcase organization - AliExpress

direk ucuş yok shenzenden ancak guangzhou ile arası 1 saat 48 dakıka yanı bu ıyı haber . kuvvetle muhtemel önce guangzhou ya gıdecek oradan ucaga verılecek. satıcıyı bılıyorum ama sakın standart aliexpress i secmeyın china air mail ile maksımum 14 gune sıparısınız elınıze ulasır. istanbulda oturuyorsanız 1 hafta da gelır. turkey postu hıc kullanmadım. ancak chına air mail den cok farkı olmadıgı yazılıyor sonucta aynı ucakla gelıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16ts61 -- 6 Ağustos 2017; 23:37:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 16ts61

quote:

Orijinalden alıntı: ÇıkarımSenleHerYola

aliexpress.com

direk ucuş yok shenzenden ancak guangzhou ile arası 1 saat 48 dakıka yanı bu ıyı haber . kuvvetle muhtemel önce guangzhou ya gıdecek oradan ucaga verılecek. satıcıyı bılıyorum ama sakın standart aliexpress i secmeyın china air mail ile maksımum 14 gune sıparısınız elınıze ulasır. istanbulda oturuyorsanız 1 hafta da gelır. turkey postu hıc kullanmadım. ancak chına air mail den cok farkı olmadıgı yazılıyor sonucta aynı ucakla gelıyorlar

yok hocam aliexpress standart ı seçmem zaten turkey postu denemek için onu seçtim ama çok fark olmazsa china air mail ile sipariş veririm daha sonrakileri çünkü turkey post pek bulunmuyor satıcılarda

• ayın 2 sinde uçak kalkmış, bugun sabah teslim ettiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.