Şimdi Ara

ABD'den USPS ile kaç günde gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
18.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim aldığım bir fotoğraf lensi vardı ABD'den. Yanlış lens vermişler (Canon içinm olanı vermişler bana Nikon lazım). Söyledim hemen doğrusunu gönderdiler, ama kuryeye verin demeye fırsat olmadan USPS'e yani Amerikanın PTT'sine vermişler. Takip no ile sadece abd'den ayrılana kadar takip edilebilyor ve oradan 5 Şubat'ta çıkmış !

1 ay kadar sürebileceğini öğrendim ama benimki 2.ci aya koşuyor.
    Gümrükte takılmış olsa kağıt gelmesi gerekmez mi bana?
    Kaldı ki takılmasın diye bunun bir nevi bozuk olan mala mukabil gönderildiği için faturasını vs. ona göre ayarladılar.

Tıss yok bizim PTT'den, ne gelen ne giden. Arayıp sorsm nasıl neyle soracağım?
    Gümrükten gidip arasam ne diyeceğim?

ABD'deki firmaya da bir şey diyemiyorum baba gibi 2 günde üstelik eski ürünü daha geri almadan gönderdi adamlar, şimdi onları arayıp bana gelmedi biz ülkece hırsızlığı severiz, en güvenilir olması gereken postane, gümrük ve postacılarımız da hırsızdır mı diyeceğim? Utanç verici. Hırsızlık da garip zira 350 dolarlık filan bir şey ve kimsenin de kolay kolay işine yaramayacak bir lens tipi. Çalan bir halt zannetmiş olabilir tabii.

Biz bu kadar mı ahlaksızlaştık?

Ne yapmalıyım?

• takip no ile türkiyedede takip edebilirsin bu kadar sürmemesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombilibili -- 20 Mart 2009; 9:55:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

takip no ile türkiyedede takip edebilirsin bu kadar sürmemesi lazım
    aynı takip no yu ptt.gov.tr de yazarsan türkiyedeki konumunu da görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

aynı takip no yu ptt.gov.tr de yazarsan türkiyedeki konumunu da görebilirsin.

Alıntıları Göster
    En fazla 2-3 haftada gelmesi lazımdı, takip numaran varsa ptt'den bi kontrol et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XR9

En fazla 2-3 haftada gelmesi lazımdı, takip numaran varsa ptt'den bi kontrol et.

Alıntıları Göster
    eğer takip numaran türkiyede takip edilemiyosa burdan bilgi alamazsın. her posta kayıtlı değildir ancak kayıtlı olmasada numarası olur. bu yüzden eğer kayıtlı değilse bi bilgiye ulaşman çoooook zor. 5şubatta amerikadan çıkmış demişsin artık gelmez o. ya vazgeçiceksin yada adamlarla temasa geçiceksin. benimde zippo gitmişti benzer şekilde, adama kargo farkı ödedim kayıtlı ve sigortalı posta için çat diye geldi. malesef bu ptt olayında çok hırsız var.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

eğer takip numaran türkiyede takip edilemiyosa burdan bilgi alamazsın. her posta kayıtlı değildir ancak kayıtlı olmasada numarası olur. bu yüzden eğer kayıtlı değilse bi bilgiye ulaşman çoooook zor. 5şubatta amerikadan çıkmış demişsin artık gelmez o. ya vazgeçiceksin yada adamlarla temasa geçiceksin. benimde zippo gitmişti benzer şekilde, adama kargo farkı ödedim kayıtlı ve sigortalı posta için çat diye geldi. malesef bu ptt olayında çok hırsız var.

Alıntıları Göster
    Benimde Royal Mail ile gelen takipsiz kargom yok oldu çalındı herhalde 2. kez takipli gönderdiler şu an gene ortada yok üstelik ptt sorgu sayfası çökmüş durumda Pazartesi verildi bugün gelmesi gerekirdi bakalım nolcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: geberit

Benimde Royal Mail ile gelen takipsiz kargom yok oldu çalındı herhalde 2. kez takipli gönderdiler şu an gene ortada yok üstelik ptt sorgu sayfası çökmüş durumda Pazartesi verildi bugün gelmesi gerekirdi bakalım nolcak.

Alıntıları Göster
    bana da gelmişti USPS ile telefon. hem de tam christmas zamanıydı yani en yoğun dönemlerinden biriydi postanın. 5. gün elime geçti. USPS le verilen takip nnumarasının aynısıyla kayıt altına alınıyor ptt'de. Tabi ancak kayıt altına alındıysa takip edilebilir ptt 'den. Ama zannetmiyorum mutlaka alınmış olması gerekir kayıt altına.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHE

bana da gelmişti USPS ile telefon. hem de tam christmas zamanıydı yani en yoğun dönemlerinden biriydi postanın. 5. gün elime geçti. USPS le verilen takip nnumarasının aynısıyla kayıt altına alınıyor ptt'de. Tabi ancak kayıt altına alındıysa takip edilebilir ptt 'den. Ama zannetmiyorum mutlaka alınmış olması gerekir kayıt altına.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.
    PTT'yi aradım. Sayfada yurtiçi bölümüğnde takip yapılacakmış, yaptım.
    25 Şubat'ta gelmiş.

Dağıtım merkezine gittim.
    İlginçtir yer ve isim sordular, saoyismimi bile almadan buldular. Allah onlara kolaylık versin korkunç bir keşmekeş ama nasıl yapıyoırlarsa var bir düzenleri demek ki.
    haftasonları ctesi pazarlar hariç 15 iş günü serbest süre, sonra günde 1 ytl ardiye ücreti, 3 gün ardiye 3 tl odedim. Bahşiş bile almadılar. Kargo paket olarak 30 gün tutuyorlarmış iade etmeden, gönderici bina numarasını 29 değil 129 yazmış ondan gelmemiş ne paket ne ihbar.

Paketi aldım.

Herkese çok çok teşekkür ederim. Peşin konuşup hırsız dedim insanlara günahı da boynuma. Galiba biraz ön fikirli peşin hükümlü olmuşuz. Ya da en azından ben olmuşum. Bana ders olsun, bir daha her açıdan bakmadan peşin hüküm vermemeye çalışacağım. PTT çalışanlarına da teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fennezs

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.
    PTT'yi aradım. Sayfada yurtiçi bölümüğnde takip yapılacakmış, yaptım.
    25 Şubat'ta gelmiş.

Dağıtım merkezine gittim.
    İlginçtir yer ve isim sordular, saoyismimi bile almadan buldular. Allah onlara kolaylık versin korkunç bir keşmekeş ama nasıl yapıyoırlarsa var bir düzenleri demek ki.
    haftasonları ctesi pazarlar hariç 15 iş günü serbest süre, sonra günde 1 ytl ardiye ücreti, 3 gün ardiye 3 tl odedim. Bahşiş bile almadılar. Kargo paket olarak 30 gün tutuyorlarmış iade etmeden, gönderici bina numarasını 29 değil 129 yazmış ondan gelmemiş ne paket ne ihbar.

Paketi aldım.

Herkese çok çok teşekkür ederim. Peşin konuşup hırsız dedim insanlara günahı da boynuma. Galiba biraz ön fikirli peşin hükümlü olmuşuz. Ya da en azından ben olmuşum. Bana ders olsun, bir daha her açıdan bakmadan peşin hüküm vermemeye çalışacağım. PTT çalışanlarına da teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    bana daha önce 4 günde gelmişti usps ile amerika dan hiç beklemiyorum bu kadar erken gelmesini

• quote:

Orijinalden alıntı: zuhanda

bana daha önce 4 günde gelmişti usps ile amerika dan hiç beklemiyorum bu kadar erken gelmesini

Alıntıları Göster
    Ebaydan aldığım ürün 19 şubat 2010 da usps kargoya first class mail olarak verildi.bugün 24 mart 2010 .Kargo takipten arattığımda hala new york ta görünüyor.ptt nin sitesinde ne yurt içi ne de yurt dışı kargo aramalarında sonuç çıkıyor.bu kadar da uzun süremez herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cann®

Ebaydan aldığım ürün 19 şubat 2010 da usps kargoya first class mail olarak verildi.bugün 24 mart 2010 .Kargo takipten arattığımda hala new york ta görünüyor.ptt nin sitesinde ne yurt içi ne de yurt dışı kargo aramalarında sonuç çıkıyor.bu kadar da uzun süremez herhalde.

Aynı problem bendede var. 09 Nisan'da First Class 'a verilen paketim bugün yani 21 Nisan'da hala bana ulaşmadı. Bende satıcıya yazdım. Bana gelen cevapta sitede Tracking no olarak gözükenin aslında Tracking No değil sadece gümrükleme no'su olduğu first class mail'de ürün takibinin bulunmadığını söyledi.First Class gönderi süresi hakkında bilgisi olan veya bu elimizdeki gümrük numarası ile nasıl bir yol izlememiz gerektiğini bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
    İlgileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

• Notification,

Our company’s courier couldn’t make the delivery of parcel.
    Reason:It’s not right the address of recipient.

LOCATION OF YOUR PARCEL:Las Vegas
    STATUS OF YOUR ITEM: not delivered
    SERVICE: Express Mail
    NUMBER OF YOUR ITEM:U616108799NU
    FEATURES: No

Label is enclosed to the letter.
    Print a label and show it at your post office.

Information in brief:
    If the parcel isn’t received within 30 working days our company will have the right to claim compensation from you for it's keeping in the amount of $15.51 for each day of keeping.

You can find the information about the procedure and conditions of parcels keeping in the nearest office.

Thank you.
    USPS Customer Services.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinar_hrz

Notification,

Our company’s courier couldn’t make the delivery of parcel.
    Reason:It’s not right the address of recipient.

LOCATION OF YOUR PARCEL:Las Vegas
    STATUS OF YOUR ITEM: not delivered
    SERVICE: Express Mail
    NUMBER OF YOUR ITEM:U616108799NU
    FEATURES: No

Label is enclosed to the letter.
    Print a label and show it at your post office.

Information in brief:
    If the parcel isn’t received within 30 working days our company will have the right to claim compensation from you for it's keeping in the amount of $15.51 for each day of keeping.

You can find the information about the procedure and conditions of parcels keeping in the nearest office.

Thank you.
    USPS Customer Services.
    arkadaşlar amerikadan xbox 1 (ilk çıkan manyak ötesi konsol) almak için sahibine mail attım oda alttakileri yazdı ingilizce fazla bilmediğim için google çeviri yaptım ve şaşırdım 60 ile 80 dolar ücreti arası ndakargo parası yazıyor yuhhhhhh bu kadar paramı alınır,ingilizcesi iyi olanlar çevirebilirmi ? googlenin transleti saçma sapan çeviriyor yow

gelen mail
    Hello, you commented on my video of the xbox. I can only ship by USPS the US Post Office. Shipping out of country is usually $60-$80 USD extra. Shipping usually takes around 10-15 business days

• quote:

Orijinalden alıntı: pascal24

arkadaşlar amerikadan xbox 1 (ilk çıkan manyak ötesi konsol) almak için sahibine mail attım oda alttakileri yazdı ingilizce fazla bilmediğim için google çeviri yaptım ve şaşırdım 60 ile 80 dolar ücreti arası ndakargo parası yazıyor yuhhhhhh bu kadar paramı alınır,ingilizcesi iyi olanlar çevirebilirmi ? googlenin transleti saçma sapan çeviriyor yow

gelen mail
    Hello, you commented on my video of the xbox. I can only ship by USPS the US Post Office. Shipping out of country is usually $60-$80 USD extra. Shipping usually takes around 10-15 business days

Iyi hort bilader. 60-80 dolar kargo diyo, 10-15 is gununde turkiyeye ulasir diyo.
  • quote:

gelen mail

80 dolar falan iyi fiyat yine hiç adama zırlama 80 dolar tutar mı diye.. belki daha fazla bile tutar
    ben ufacık saat gönderdim 95 dolar tuttu Amerikaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenixim

quote:

gelen mail

80 dolar falan iyi fiyat yine hiç adama zırlama 80 dolar tutar mı diye.. belki daha fazla bile tutar
    ben ufacık saat gönderdim 95 dolar tuttu Amerikaya.

Alıntıları Göster
    hort derken ? çocukmuyum ne zırlaması yaw işime gelmezse almam nette zebil gibi xboxlar başka satıcı buluruz alırız sıkıntı yok phoenixim

• quote:

hort derken ? çocukmuyum ne zırlaması yaw işime gelmezse almam nette zebil gibi xboxlar başka satıcı buluruz alırız sıkıntı yok phoenixim

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Ben de Ağustos'un 31'inde Amerika'dan bir belgeyi first class package ile kendime gönderttim. Kayıt numarası ile takip ediyorum dün (26 Eylül) merkezde tasnif edilmiş. Daha bu Amerika'dan yola çıkacak, Türkiye'ye giriş yapacak, PTT kaybetmezse benim kapıma kadar gelecek. Uzun iş.

Ne kadar sürede bana ulaşır, bir bilgisi olan var mı? Mail atıp ulan yankee'ler 1 aydır belgeyi göndereceksiniz diye çemkirmek için erken mi acaba? Bir de bundan sonraki süreçte kaybolma ihtimali var mı? Daha önce 2 adet kayıtsız gönderim kayboldu çünkü.

Teşekkürler.

• Steam pazarda satılıyor USP-S skinleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elite Build

Steam pazarda satılıyor USP-S skinleri.

Hocam aynı şey aklıma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hammerlein

quote:

Orijinalden alıntı: Elite Build

Steam pazarda satılıyor USP-S skinleri.

Hocam aynı şey aklıma geldi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.