Şimdi Ara

Chinese Bow Nasıl Olmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o öncedendi kararım kesin bow açıyorum!
  • furkan msn girsene bi
  • barış olm bow u satıonmu Nut u o kdr kastın la :D bari Ironclads ı sat
  • 100 ff bower sahibiyim..Buildim 90cap de fire-light idi...Fazla unique kesmeyi sevmeyen pvp/fw/gw türü savaşlar için light ı kapatıp cold açtım..Verceğin mastery ler senin oyna bakış açına bağlı....Serverda "unique killer" olmak istiyorum dersen light mastery iyidir...Pvp çarı istiyorum dersen cold iyidir..
  • teşekkür ederim
  • Ben 100 Lvlda Charımı Zaten Forceye Çeviricem
  • Fire - Cold - Bow üçlüsü çok sağlam bi taktik Full STR olacaksa mutlaka fire ve cold olsun derim
  • 99 level 7/1 hybrid Pacheon > fire > cold bir Bowman' a sahibim charımdan çok memnunum. Str ağırlıklı chinese charlar fire açmalı orada hem fikiriz. Gelelim 3. mastery konusuna ;

Force: 100 level cap ile force char hiç kalmadı gibi bir şey. Force charları bitiren en önemli şey pill bugu + 100 levelde stun sikili gelmemesi force kullanıcılarını başka tercihlere yöneltti.

Lightining: Lighting Verdiği magical atack arttırıcı bufu bizim pek işimize yaramıyor. Party ratio konusuna gelince İlhan ağabeyinde belirttiği gibi colddan gelecek phy buflar ve snow shield serisinin yanında party ratio çok sönük kalıyor. Koşma konusuna gelince %100 lük durug alırım o açığı kapatırım 100 levelde günlük 10m drug parası hiç kimseyi sarsmaz. Son olarak phantom konusuna değinmek istiyorum okçu zaten uzaktan vuran bir charecter. 80 capta adam yanımıza geldiğinde phantom ile kayar tekrar uzaktan vururduk. Ancak son eklenen knock bak özellkli combolar sebebiyle ben phantoma gerek duymuyorum .

Cold: 300 küsür ekstradan phy defans bizi warrior, rogue, blader, ve glavierlere karşı koruyacak. %25 lik snowda hiç fena değil hani.. Ayrıca cold 98 imbuesi çok can yakacağa benziyor holy spelli adamları bile dondurduğuna şahit oldum.

Hülasa ben bowmanlerin Pacheon > fire > cold açması taraftarıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

99 level 7/1 hybrid Pacheon > fire > cold bir Bowman' a sahibim charımdan çok memnunum. Str ağırlıklı chinese charlar fire açmalı orada hem fikiriz. Gelelim 3. mastery konusuna ;

Force: 100 level cap ile force char hiç kalmadı gibi bir şey. Force charları bitiren en önemli şey pill bugu + 100 levelde stun sikili gelmemesi force kullanıcılarını başka tercihlere yöneltti.

Lightining: Lighting Verdiği magical atack arttırıcı bufu bizim pek işimize yaramıyor. Party ratio konusuna gelince İlhan ağabeyinde belirttiği gibi colddan gelecek phy buflar ve snow shield serisinin yanında party ratio çok sönük kalıyor. Koşma konusuna gelince %100 lük durug alırım o açığı kapatırım 100 levelde günlük 10m drug parası hiç kimseyi sarsmaz. Son olarak phantom konusuna değinmek istiyorum okçu zaten uzaktan vuran bir charecter. 80 capta adam yanımıza geldiğinde phantom ile kayar tekrar uzaktan vururduk. Ancak son eklenen knock bak özellkli combolar sebebiyle ben phantoma gerek duymuyorum .

Cold: 300 küsür ekstradan phy defans bizi warrior, rogue, blader, ve glavierlere karşı koruyacak. %25 lik snowda hiç fena değil hani.. Ayrıca cold 98 imbuesi çok can yakacağa benziyor holy spelli adamları bile dondurduğuna şahit oldum.

Hülasa ben bowmanlerin Pacheon > fire > cold açması taraftarıyım.

var mı ağanın lafı üstüne laf söyleyecek şaka bir yana kutluhanın bow yorumlarına tamamen katılıyorum .. hybird olması şart bi bowmanın ayrıca

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.