Şimdi Ara

Chinese Bow Nasıl Olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Cihinese FF str bow açma düşüncem var ama Force konusunda biraz kararsızım...Fire ve cold arasında kalmış durumdayım.Sizce el yakma olarak ne kullanmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheStorMax -- 25 Ağustos 2009; 8:50:39 >

• bence str bir char için en uygun olanı Fire dir... gerek el yakma gerek phy.attack buff u , mag. def. buffu yani str bir chara ne lazım ise fire de var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheStorMax

Merhaba arkadaşlar.Cihinese FF str bow açma düşüncem var ama Force konusunda biraz kararsızım...Fire ve cold arasında kalmış durumdayım.Sizce el yakma olarak ne kullanmalıyım?

Full Str için;
    Fire-Cold-Bow Veya Fire-Force-Bow

Full İnt İçin;
    Light-Cold-Bow
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Merhaba arkadaşlar.Cihinese FF str bow açma düşüncem var ama Force konusunda biraz kararsızım...Fire ve cold arasında kalmış durumdayım.Sizce el yakma olarak ne kullanmalıyım?

Full Str için;
    Fire-Cold-Bow Veya Fire-Force-Bow

Full İnt İçin;
    Light-Cold-Bow
    yazdıklarınızdan anlaşılan o ki el yakma olarak fire kullanmalıyım gerek bufflarıyla gerek verdiği hasarla.Bunun yanında bir sorum daha olacak firenin yanına lighting mi yoksa cold mu açmalıyım?çoğu otoritenin görüşü şudur ki bow için hız çok önemli.lighting de hem hız hemde fazla hazar sağlayan bir çok buff söz konusu fakat cold sağladığı defans sayesinde bow için ideal olabilir...sizce firenin yanına ne açmalıyım?lighting mi cold mu?

• quote:

yazdıklarınızdan anlaşılan o ki el yakma olarak fire kullanmalıyım gerek bufflarıyla gerek verdiği hasarla.Bunun yanında bir sorum daha olacak firenin yanına lighting mi yoksa cold mu açmalıyım?çoğu otoritenin görüşü şudur ki bow için hız çok önemli.lighting de hem hız hemde fazla hazar sağlayan bir çok buff söz konusu fakat cold sağladığı defans sayesinde bow için ideal olabilir...sizce firenin yanına ne açmalıyım?lighting mi cold mu?

Alıntıları Göster
    Cold.Aksi halde garment giydiğin zaman diğer str lere karşı zorlanırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: _Marty Friedman_

Cold.Aksi halde garment giydiğin zaman diğer str lere karşı zorlanırsın

Alıntıları Göster
    ama eğer cold açarsam hızdan kaybedeceğim bu beni olumsuz etkilemez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koyaanisqatsi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    garment giyersen 90 lvl a kadar lightningi 30 yaparsın hızın olur sora potion alırsın koşmak için idare eder seni onlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marty Friedman_

garment giyersen 90 lvl a kadar lightningi 30 yaparsın hızın olur sora potion alırsın koşmak için idare eder seni onlar.

Alıntıları Göster
    bence cold lightning olmalı buffları. cold dondurur böylece uzaktan yanına gelmeden işini bitirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXtraVaido

bence cold lightning olmalı buffları. cold dondurur böylece uzaktan yanına gelmeden işini bitirebilirsin

Alıntıları Göster
    @eXtraVaido
    PvP'de de dondurursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: RamonJR

@eXtraVaido
    PvP'de de dondurursun

Alıntıları Göster
    ben şuanda fire-light-pacheon kasıorum 58lvl im..garment giyiyorum skillerimin hepsi full ve şuana kadar pvpde bi kere yattım..charımdan cok memnunum..
    hiç bi zamn bu buildden sasmam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyiscan

ben şuanda fire-light-pacheon kasıorum 58lvl im..garment giyiyorum skillerimin hepsi full ve şuana kadar pvpde bi kere yattım..charımdan cok memnunum..
    hiç bi zamn bu buildden sasmam..

Alıntıları Göster
    Bence 100'e Kadar Light Sonra Ya Fire Force Yada Fire Cold'a Çevir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit Me Baby One More Time

Bence 100'e Kadar Light Sonra Ya Fire Force Yada Fire Cold'a Çevir

Alıntıları Göster
    Bende Bow Kasmayı Düşünüyorum ama Benimki Fll Str Olmayacak 2int-1str Gideceğim El yakma Light Yanınada Cold Gideceğim Light dan Magic Atack Alacağım için Fire a Gerek Duymayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrostStorm

Bende Bow Kasmayı Düşünüyorum ama Benimki Fll Str Olmayacak 2int-1str Gideceğim El yakma Light Yanınada Cold Gideceğim Light dan Magic Atack Alacağım için Fire a Gerek Duymayacağım

Alıntıları Göster
    @YateQo

evet ben de pwp için dedim zaten eğer elindeki silah canavarsa pwpler de acımaz diyorum

ama blade forever

• quote:

Orijinalden alıntı: eXtraVaido

@YateQo

evet ben de pwp için dedim zaten eğer elindeki silah canavarsa pwpler de acımaz diyorum

ama blade forever

Alıntıları Göster
    Çin str charlarda, özellikle de bowcularda koşma amaçlı Light çok gereksiz, Str Bowcular için ideali light yerine cold veya force'dur. 100 lwl mastery'i koşma için harcamak çok saçma geliyor bana,

• quote:

Çin str charlarda, özellikle de bowcularda koşma amaçlı Light çok gereksiz, Str Bowcular için ideali light yerine cold veya force'dur. 100 lwl mastery'i koşma için harcamak çok saçma geliyor bana,

Alıntıları Göster
    İlhan Abi Sadece Koşma Değilki Parry Ratrio Yani Crit Yemeni Düşüren Değeri Artıran Buf Magic Vurusu %16 Artıran Buff Hız Phantom ? Sadece Hız İçinse Gereksiz Ama Bunlar Sadece Hız Sağlamıyor İşte
  • quote:

Alıntıları Göster
    100 Pachoen
    100 Fire
    100 Cold + Garment Set tadından yinmezz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kale2

İlhan Abi Sadece Koşma Değilki Parry Ratrio Yani Crit Yemeni Düşüren Değeri Artıran Buf Magic Vurusu %16 Artıran Buff Hız Phantom ? Sadece Hız İçinse Gereksiz Ama Bunlar Sadece Hız Sağlamıyor İşte

Str adamda %16 magic buf vuruşlara neredeyse hiç etki etmiyor, 100 lwl colddan alacağın pasif ve ph defans alacağın sana parry ratiodan 2 kat daha fazla sana yarar sağlar. Koşma diyorsan zaten savaşlarda %100 koşma ile gidiyoruz Light'ın koşmasını kullanmıyoruz. Kasarken bow fazla yürümez zaten.

Pacheon fire cold yapacaksın,

garment giyeceksin + akademinin koşma buf'ını alıcaksıni str bow için bu kadar koşma zaten yeterli.
  • quote:

quote:

Str adamda %16 magic buf vuruşlara neredeyse hiç etki etmiyor, 100 lwl colddan alacağın pasif ve ph defans alacağın sana parry ratiodan 2 kat daha fazla sana yarar sağlar. Koşma diyorsan zaten savaşlarda %100 koşma ile gidiyoruz Light'ın koşmasını kullanmıyoruz. Kasarken bow fazla yürümez zaten.

garment giyeceksin + akademinin koşma buf'ını alıcaksıni str bow için bu kadar koşma zaten yeterli.

ilhan abin ne diyosa öle olur...:D Ki dediklerindede haksız sayılmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: HyLa[Z]JeaN

quote:

quote:

ilhan abi sana çok güveniyorum...Sana güvenerekten çarımı fire-cold yapacağım, yardımların için teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HyLa[Z]JeaN

quote:

quote:

ilhan abi sana çok güveniyorum...Sana güvenerekten çarımı fire-cold yapacağım, yardımların için teşekkür ederim

Sen char açmayacaksın ki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.