Şimdi Ara

Chinese Caracter Buying

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sefer aradığım caracteri biraz değiştirdim Hybird 8-1 Sword-Shield Chinese caracter alınacaktır lvl konusuna gelince ise kafamda olan lvl 72 satan varsa bana şu msn adresinden ulaşabilir
    hasan_doganay_1@hotmail.com

Caracterin Bicheon Skillerinin açık olması lazım.Herkese iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunFunFun -- 1 Şubat 2008; 16:57:49 >

• boşuna açmışşın konuyu 8/1 hybird kasıcak kdr odun yoktur bu forumda
  • http://forum.donanimhaber.com/m_20730463/tm.htm 8 e 1 diil ama 19 str verirsen 8 e 1 olur char suan 55 lwl 62 lwl de istediğim kıvama gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThunderBırth -- 1 Şubat 2008; 19:19:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ak_Es1nT1

boşuna açmışşın konuyu 8/1 hybird kasıcak kdr odun yoktur bu forumda

bu ne şimdi bende onu anlamadım?
  • quote:

Hayatında hiç sosun item geçtimi eline yada som item caracter yapılandırma konusunda benden iyi olduğunu düşünmüyorum ben bu oyunu türkiyeye ilk geldiğinden beri ist deki cafelere ben aşıladım evime yükledikten sonra cafeleri aşılayarak onların bu oyunu yüklemesini ve nasıl yapacaklarını gösterdim burda 8/1 caracter demişim 8/1 odun diyen arkadaşlara aynaya bakmasını rica ediyorum asıl odun dediğim caracteri kasanmı yoksa aynada gördüğü kişimi serverin en sağlam adamları hybirdttür bunu unutma ya 7/2 yada 8/1 caracterler full int veya full str caracterlere sun item olmadkca asla yatmaz onun için iyi düşünün ve öyle armut gibi atlamayın ben birşey biliorumki 8/1 istedim o caracter alcam mailini başım ağrırken yazmıştım ve dikkat etmedim ister caracter yazarım ister edit bu benim bileceğim bir iş değilmi ister ingilizce ister fransızca istersemde farsca yazarım benim özgürlüklerime kimse karışamaz hele tanımadığım bir insansa hiç karışamaz ingilizce yazdın noldu diorsun Edit sözcüğü türkce bir kelimemi allahını seversen ya git bi araştır öyle gel bana burda birşey biliorum bunuda rezil edecem die ötersen böyle kendin rezil olursun arkadaşım herneyse caracter arayışı devam edior istenilen özelliklere hala ulaşılamamıştır bilginize Herkese İyi Oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunFunFun -- 2 Şubat 2008; 15:14:05 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_20816480/tm.htm

İlgini çekerse msn'imi istersn
  • @MELİH

Aytuğ ile bi problemim yok, zaten sevdiğim saydığım bir insandır kendileri :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

@MELİH

Aytuğ ile bi problemim yok, zaten sevdiğim saydığım bir insandır kendileri :)

• KaRdEş İMZAM da yazıyor charla ilgili şeyler SS istersen koyarım 79 lwl şu an fuL INT wizard server Greece
  • Up aranılan caracter hâla bulunamamıştır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FunFunFun

quote:

Hayatında hiç sosun item geçtimi eline yada som item caracter yapılandırma konusunda benden iyi olduğunu düşünmüyorum ben bu oyunu türkiyeye ilk geldiğinden beri ist deki cafelere ben aşıladım evime yükledikten sonra cafeleri aşılayarak onların bu oyunu yüklemesini ve nasıl yapacaklarını gösterdim burda 8/1 caracter demişim 8/1 odun diyen arkadaşlara aynaya bakmasını rica ediyorum asıl odun dediğim caracteri kasanmı yoksa aynada gördüğü kişimi serverin en sağlam adamları hybirdttür bunu unutma ya 7/2 yada 8/1 caracterler full int veya full str caracterlere sun item olmadkca asla yatmaz onun için iyi düşünün ve öyle armut gibi atlamayın ben birşey biliorumki 8/1 istedim o caracter alcam mailini başım ağrırken yazmıştım ve dikkat etmedim ister caracter yazarım ister edit bu benim bileceğim bir iş değilmi ister ingilizce ister fransızca istersemde farsca yazarım benim özgürlüklerime kimse karışamaz hele tanımadığım bir insansa hiç karışamaz ingilizce yazdın noldu diorsun Edit sözcüğü türkce bir kelimemi allahını seversen ya git bi araştır öyle gel bana burda birşey biliorum bunuda rezil edecem die ötersen böyle kendin rezil olursun arkadaşım herneyse caracter arayışı devam edior istenilen özelliklere hala ulaşılamamıştır bilginize Herkese İyi Oyunlar...

bu kadar çok şey biliosun madem ilk sroculardan sın otur kendin kas forumda sana gelen tepkileri böyle paskırtamazsın

• Adam 8/1 char arıyorum demiş.Sanki anana babana sövmüş. Ne bu şiddet bu celal ?

İnşallah aradığın char'ı bulabilirsin....

Herkese iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeroLyn -- 4 Şubat 2008; 20:59:07 >
  • Konudan sapmayın ve gereksiz yorumlarda bulunmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

quote:

bu ne şimdi bende onu anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ophiafagus -- 5 Şubat 2008; 8:47:12 >
  • zevkler ve renkler tartışılmaz beyler adam isterse 9 -1 hybrid arar kime neki ?
  • 8-1 hybird sword shield yapılandırmasını 90lwl sınırı için istiyorum aslında en ideali 7-1 ama 90 geleceği için 8-1 almak istiyorum 80lvlde 7-1 tam yerine otururken yani hiç caracter point artmazken 90dada 8-1de hiç artmayacak süper bir caracter olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.