Şimdi Ara

Chinise Moblarının XX Legend sonraki hayatları... Gir bak, hikayeler güzel :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel olmuş.. emeğine sağlık.. şimdi yatıcam sabah erken kalkmam lazım yarın gelince okuycam hepsini
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxxx

Level 59 Yeti Hp 7059 : Ahhhh AHHHHHHH OKADARDA DEDİM AHMAKLARA EVLENİN DİYE AMA ONLAR NE YAPTI???? G*TLERİNİ KAŞIMAKTAN SAĞINI SOLU YARA YAPTILAR VEDE HALA KOMADALAR...
    Level 60 Devil Yeti Hp 7634

harikasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borax3131 -- 7 Eylül 2007; 0:48:09 >
  • kusura bakma ama iğrenç daha dogrusu sacmalık genede eline (veya copy+pastene saglık)

@sinaps

su avatar yapma linkni yollarmısın dun bulmustum sımdı kaybettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

güzel olmuş.. emeğine sağlık.. şimdi yatıcam sabah erken kalkmam lazım yarın gelince okuycam hepsini

Saol :) Yeni nesil önüne gelene copy paste diyor nekadar büyük terbiyesizlik be Bukadar saçma şeyi kim oturupta 15 20 dakika uğraşacak haha
  • ya bunlari evlendirdiler bole olmasa daha ii olurdu bunlarin cocuklari basimiza europa yaratiklari olarak cikdilar
  • Hahahah süper kopmadım ama yüzüm çok gülümsedi özellikle mangyang lar smalla evlediler ve stone hikayesi şeyleri taş onların huhahuah
  • iyi güzel tamamda bu konuyu okuyan yöneticiler sanki seni uzaklaştırmayacak mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet-sro

iyi güzel tamamda bu konuyu okuyan yöneticiler sanki seni uzaklaştırmayacak mı

Ne alaka ?
  • güzelmiş sağol yetiler komadan çıkamadımı daha
  • süper komik süper olmuş çok güzel emeğe saygı

• ya bi gıdım bile gülmedim tam gülecem diom bi bakııyım gav... bi akıyom ahm... ve daha devam bilmem şeyler taş bilmemneleri yara ayıp ya
  • cok guzel urachi kopardi
  • biraz fazla mı belden aşağı ne
  • hepsini okudum çok güzel eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaSaP_LeVo

hepsini okudum çok güzel eline sağlık

Saolasın. Konuya +12mi yazsaydım diye düşünmeye başladın, -12ler argo kelime anlamı taşıyan Türkçe kelimelere dahi terbiye dışı diyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AntiStatik

biraz fazla mı belden aşağı ne

tham kıwamında bnce
  • "...ellerini sıkmaya kalktığımda gözümü Hotanın ebesinin yanında buldum. " bu nasıl bir cümledir?[:)

Alıntına Sağlık...
  • hepside evleniyo mübarek chinli moblar azmış zaten özellikle mujigiler
  • güzel olmuus ama cok hakerat etmişin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.