Şimdi Ara

Chinise Moblarının XX Legend sonraki hayatları... Gir bak, hikayeler güzel :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobların, Legend 76451723652356 dan sonra bizden kesilen hayatlarının sonuçları...

Level 1 Manguang Hp 54 : Small-Eye ile evlenip, '' SamKambure '' Kabilesi oluşturarak hayatlarına devam ettiler.
    Level 2 Small-Eye Hp 55

Level 3 Big-Eye Hp 85 : Bu salak ise ablası Small-Emelden görerek gidip, lameryus kıl kuyruk Weasel ile evlendi.(kolonisi yok ama Weasel'i en son gördüğümde o Small Emel'in taa...)
    Level 4 Old Weasel Hp 83

Level 5 Weasel Hp 119 : Aşkını aramaya devam ediyor...

Level 6 Water Ghost slave Hp 114 : Bu gerizeklaı ahmak tavuk ise, ülkelerindeki suyu bölüşmemek için, devamlı bir birleri ile evleniyorlar :) Bi bakıma resmen akrabağ evliliği.
    Level 7 Water Ghost Hp 156

Level 8 Grave Stone spirit Hp 204 : Bunların hepsi evde kaldı :), okadarda dedim cinsel organlar taştan olursa o iş zor olur diye ama anlayan nerdeeee...
    Level 8 Broken Stone ghost Hp 204
    Level 9 Grave Stone Hp 194
    Level 9 Stone Ghost Hp 194

Level 10 Yeoha Hp 249 : Bu maL dediğim halde evlenmeyip dağlarda mecnun olup, pardon köklerini toprağa salarak hayatını sürdürdü.

Level 10 Decayed Yeoha Hp 249 : Bu da yanlışlıkla toprak yerine, köklerini kaya parçasına salmaya çalışır iken kan kaybından öldü. :((

Level 11 Bandit Subordinates Hp 310 : Bantin Archerle evlenerek gey hayatı yaşamaya başladılar, ama kısa bir süre sonra çocukları olmadıkları için yaşamlarını yitirip bu toprakları terk-i diyar ettiler.
    Level 12 Bandit Archer Hp 324

Level 13 Young Tiger Hp 387 : Ablası tiger ile beraber evde kaldırlar. Niye mi? İkiside black tiger'e aşık oldular ama Black White tigeri seçti ve onlar da evde kaldı :)
    Level 14 Tiger Hp 509

Level 15 Bandit Bowman Hp 514 : Archer la Subor un düştüğü hali göre göre aynısı yaptılar, ama birşey farklıydı!!! Cocukları oldu HöNk?
    Level 16 Bandit Hp 755

Level 17 Black Tiger Hp 749 : Dediğim gibi white ile evlendiler ve bir sürü siyah beyaz beşiktaş.
    Level 18 White Tiger Hp 809

Level 19 Chajki Worker Hp 958 : Bu çaki denen uzaysı yaratıkları marstan gelen bir gemi ışınla alarak, kafalarından su kabı, ayaklarından deri çizme yaptılar, sonra bu malzemeleri dünyada satışa sundular.
    Level 20 Chajki Hp 1031

Level 21 Ghost Bug Hp 1106 : Devil ghostla evlendiler, doğan cocukların okadar çok gözleri vardıki çok iğrenç görünüyorlardı, ve insan içine cıkamaz hale geldiler, halende bu şekilde yaşamaktalar.
    Level 22 Devil Bug Hp 1184

Level 23 Hyungeon Ghost Soldier Hp 1264 : Bu iki kımıl ise zombie olup ölmedikleri için hiç evlenmediler, dün ne kadarsalar bugünde okadarlar.
    Level 24 Hyungeon Ghost Hp 1347

Level 25 Demon Horse Hp 1291 : Demon Devil ile yasak ilişki yaşadılar, anne ve babaları izin vermediler ama NUR TOPU GİBİ bir pegasus ve Unicorn doğunca affettiler ve evlendiler.(şimdi kıssadan tay çiftliği kurarak dünya ticaretine atıldılar.)
    Level 26 Devil Horse Hp 1184

Level 27 Meek Gun Powder Hp 1535 : Meek erkek, earth kız, ilk gün ilişkiye girerken yanlışlıkla, (artık cebindemi a.. damı belirsiz) bir tane powder unuttular vede ilişki sırasında patlayarak yok oldular.
    Level 27 Earth Ghost Hp 1451

Level 28 Meek Earth Ghost Hp 1535 : Meek kız, earth erkek, ilk gün ilişkiye girerken yanlışlıkla, (artık cebindemi a.. damı belirsiz) bir tane powder unuttular vede ilişki sırasında patlayarak yok oldular.
    Level 28 Gun Powder Hp 1535

Level 29 Hyeongcheon Hp 1807 : Bunların sonları ise, aynı Stone Lion' lar gibi oldu :)
    Level 30 Hyeongcheon Hp 1909

Level 30 Earth Magician Hp 1513 : Bu salaklarda evlendikten bir gün sonra şakalaşırken Taoist Magicianı yakarak öldürdü. (şimdi ise taoist, derbeder bir halde meyhane köşelerinde yatıp kalkıyor.)
    Level 30 Earth Taoist Hp 1513

Level 31 Black Scorpion Hp 2013 : Scopion ile black evlendiler, ama gerdekte yanlışlıkla poison verdiği için, aynı Taoistin durumuna düştü.
    Level 32 Scorpion Hp 2121

Level 33 Blood Devil Flower Hp 1761 : Bu salak ise evlendikten kısa bir süre sonra, bir playerin atına, şeyini toprağın altından uzattı diye ayrılarak evde kaldı :):):):)
    Level 34 Blood Death Flower Hp 1849

Level 33 Blood Ong Hp 1997 : Blood ile Ong evlendi ama düğün günü kanlısı olan Maongların saldırısına uğrayarak kanlı bir cinayetin lameryusları oldular.
    Level 34 Ong Hp 2099

Level 35 Black Robber Follower Hp 2204 : Mal tek yaşamayı seçti :)

Level 35 Black Yeowa Hp 2467 : Bu ikiside evlendi ama ne yazıkki zombie büyüsü yüzünden fazladan healt içince ikiside,..,,,.,.., takla...
    Level 36 Red Yeowa Hp 2590

Level 36 Black Robber Archer Hp 2034 : Bunlar okadar güzel bir hayat geçiriyorlarki sormayın gitsin, her cumartesi iş tatilinde pazarları çay içmeye uğrarım.
    Level 37 Black Robber Bowman Hp 2131

Level 38 Black Robber Hp 2539 : Buda te yaşamı seçti.

Level 39 Small Red Scorpion Hp 2982 : Evlenmediler...(Halen süren yasak ilişkileri var.)
    Level 40 Red Scorpion Hp 3121

Level 41 Red-eye Ghost Hp 2907 : Çok ateşli olan dark ile evlendi, mutlu sıcak yuvalarında yaşıyorlar...
    Level 42 Dark-eye Ghost Hp 3038

Level 43 Maong Hp 3172 : Katil zanlısı olarak halen sürmekte bulunan İstanbul Büyük Şehir ADliye Binasındaki davasına girip çıkmaktadır.

Level 44 Small Bunwang Hp 3311 : Bunlar evlenmediler, çok Seal Of Anam Of düşürdükleri için ülke içi ticarete atıldılar.
    Level 45 Bunwang Hp 3454

Level 46 Ultra Blood Devil Hp 4052 : Eşi olmadığından dolayı, zavallıcık tek başına öldüğü yerde kaldı, ama işkence edilerek karlı bir kış gününde kabukları ile sobayı tutuşdurdular.

Level 47 Golden Spider Hp 3753 : Bunlarda evlendiler ama öyle bir fantazileri varki, offf offf yani.(Erkek olan white karısı goldeni ağına sararak ..... )
    Level 48 White Spider Hp 3909

Level 49 Mujigi Hp 3557 : Bu salaklar evlendiler ama doğan cocukları çok çirkin oldular ve Devil ve Ghostla birlikte yaşamaya başladılar.
    Level 50 Ujigi Hp 3701

Level 51 Ishade Hp 3849 : Hashade ve İshade evlenerek, çok güzel bir hayat yaşadılar. Çok güzelde çocukları oldu, ama okadar soğuklarki ellerini sıkmaya kalktığımda gözümü Hotanın ebesinin yanında buldum.
    Level 52 Hashade Hp 4001

Level 52 Blue-face Spider Hp 4584 : Tıpa tıp White Spidere uydukları için kolonileri birleştirdiler.
    Level 53 White-face Spider Hp 4766

Level 54 Penon Fighter Hp 5586 : Bunlar halen çocuklar gibi, biri kılıç biride kalkan ile, kılıç kalkan oyunu oynuyorlar.
    Level 55 Penon Warrior Hp 6084

Level 56 Plana Hp 6317 : Bunlarda ishade kolonisiyle birleşerek, topraklarını genişlettiler.
    Level 57 Sona Hp 6557

Level 57 Big-blue Spider Hp 5809 : Sonuç görüntülenemiyor...
    Level 58 Big White-face Spider Hp 6027 : Sonuç görüntülenemiyor...

Level 59 Yeti Hp 7059 : Ahhhh AHHHHHHH OKADARDA DEDİM AHMAKLARA EVLENİN DİYE AMA ONLAR NE YAPTI???? G*TLERİNİ KAŞIMAKTAN SAĞINI SOLU YARA YAPTILAR VEDE HALA KOMADALAR...
    Level 60 Devil Yeti Hp 7634

Level 61 Shakram Hp 7003 : Evlendiler, ama ilk gerdek gecesi Shakram şeye dayanamayarak öldü :(
    Level 63 Edimmu Hp 7515

Level 61 Soil Ghost Bug Hp 7913 : Aptallar yerleri dar diyerekten evlenmediler hala devam etmekte olan toprak kavgası yapmaktadırlar.
    Level 62 Strong Earth Ghost Hp 8200

Level 63 Earth Ghost Bug Hp 8495 : Sonuç görüntülenemiyor...
    Level 64 Power Earth Ghost Hp 9139

Level 65 Dark Karra Hp 7270 : Büyük balık küçük balığı yutar mantığı ile evlendiler, her doğan 1000 kusur çocuklarının %50sini yiyerek hayatlarını sürdürüyorlar.
    Level 67 Death Karra Hp 10133

Level 65 Earth Ghost Warrior Hp 9461 : Bunların hazin sonu aynı Gun Powder ailesine benzedi...
    Level 66 Earth Ghost Solider Hp 9792

Level 67 Blind Mole Hp 8957 : yanlışlık ile gelinlik bakarken Mole fazla sevindi ve tepeden yağan 5 combolu stone saldırısı ile blindi öldürerek, katil zanlısı olarak maong ile birlikte yargılanmaya devame diyor.
    Level 68 Mole Hp 9265

Level 68 Demon Eye Hp 9265 : Aynı, Red ve Devil eye gibiler kolonileri birleşti ve güzel bir hayat içindeler.
    Level 70 Devil Eye Hp 9909

Level 69 Devil Ghost Nachal Hp 8321 : Bu salaklarda aynı Bug lar gibi toprak kavgası yüzünden hala süren kan davaları var...
    Level 70 Devil Mask Nachal Hp 8603

Level 73 Niya Guard Hp 12816 : Alayı akrabağ evliliği yaptı, %75'i özürlü doğan çocukların yanı sıra, topraklarını Semerkand ile birleştirdiler.
    Level 74 Niya Sniper Hp 10144
    Level 76 Niya Hunter Hp 10819
    Level 77 Niya Mage Hp 11170
    Level 78 Niya Shaman Hp 11532
    Level 79 Niya Royal Guard Hp 11903
    Level 80 Niya General Hp 14614

Level 20 Tiger Girl Hp 598,720 : Lezbiyen olarak hayatını sürdürmekte...

Level 40 Uruchi Hp 1,779,528 : NetLog arkadaş sitesinde halen hayat arkadaşını arıyor, çift kafaya çift ....... anlarsınız...

Level 60 Isyutaru Hp 4,324,612 : Karkraliçesi oldu, vede yarkan dayı ile evlendiler.
    Level 80 Lord Yarkan Hp 9,353,045 : Yarkanla çok sıkı dostuz ( oyüzden halen kesemedim gavatı), her çarşamba iş çıkışı karım So-oKla beraber çaylarını içmeye gideriz...

Nasıl iyi olmuşmu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LnMsTr -- 6 Eylül 2007; 10:29:25 >

• elıne saglık guzel olmus ama benım favorım uru ıle tg
  • quote:

Orjinalden alıntı: lleevveenntt

elıne saglık guzel olmus ama benım favorım uru ıle tg

Sadece orasını okudum desene genede teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LnMsTr

quote:

yoq cıdden 58 e kadar okudum sonra anladın ıste sende okuyamassın herhalde ama walla ıı dayanmısıın onu yazmak bıle ne bıcım bı cın ıskencesıdır
  • Orjinalden alıntı: LnMsTr

• süermiş koptum yaw sen mi yazdın süper olmuş uri güzelmiş ama uruchi ordaki dinazorlar değil üstündeki adam
  • eheuehuehuehu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

süermiş koptum yaw sen mi yazdın süper olmuş uri güzelmiş ama uruchi ordaki dinazorlar değil üstündeki adam

yaw kankı orasıda ısın janjan lı kısmı anla ıste
  • uff bu ne yaw bu kadar saçma bişe görmedim
  • super olmus emege saygı
  • Hepisini okudum emeğe saygı çıkıntı yapmayın

• Emeğe saygı çok güzel olmuş koptum

• quote:

+1
  • Okuyamadım ama çok Saol güzel olmuştur herhalde
  • keşke alıntı deseydin!

alıntı olduğunu nerden anladım dersen...

baştan sona okursan bir sürü küfür göreceksin içinde. eğer bunu sen yazsaydın bu küfürler olmazdı. ama tahminime göre herhangi bir siteden copy+paste yaptın. hatta hiç okumadın bile(küfürleri editlemediğine göre)

zira modlar bu metni baştan sona okursa tatile çıkabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

keşke alıntı deseydin!

alıntı olduğunu nerden anladım dersen...

baştan sona okursan bir sürü küfür göreceksin içinde. eğer bunu sen yazsaydın bu küfürler olmazdı. ama tahminime göre herhangi bir siteden copy+paste yaptın. hatta hiç okumadın bile(küfürleri editlemediğine göre)

zira modlar bu metni baştan sona okursa tatile çıkabilirsin

İnşallah iyi niyetli yazmışsındır...

Canım bak güzel kardeşim kızmadan söyliyeyim, tanıyan tanır diye bir söz varya şimdi kullan onu bana karşı, daha forumda alıntı yapmamışımdır. Küfürlere gelince, bana küfür olan yeri tam olarak kocaman kocan göster, bekliyorum...

Full okuyanlarada okumayanlarada teşekkürler :) Maksat okunsun okunmasın fark etmez, hala espiri anlayışı olan kaldımı dedim :) Vede şu kardeşim gibi bilip bilmeden konuşmayanlar yokmu ahhh ahhh... Birde demiş sen okumamışsın diye, lan yazdığım yazıya değil sana kopuyorum hala kopuyorum ya.

• Tamamını okuyamdım ama okuduğum kadrıyla güzel
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

süermiş koptum yaw sen mi yazdın süper olmuş uri güzelmiş ama uruchi ordaki dinazorlar değil üstündeki adam

yaw kankı orasıda ısın janjan lı kısmı anla ıste

ok öle olsun 2 kafaya 2 ... ama 3 kişiler hakkını yeme adamın o da mas*urbasyon mu yapıcak bakıp
  • @se[R]pentine

Nerden alıntı bulamadınmı daha ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.