Şimdi Ara

Chip dergisi gelmiş geçmiş en iyi 100 oyunu seçti (wow 3.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafiği kötü olan oyunları o dönem şartlarında yapıldığına göre değerlendirin.Ben Wow hariç Blizzard'ın yaptığı diablo II yi görebildim , başka Blizzard işi gören olursa paylaşsın. bknz.warcraft

Gelmiş geçmiş en iyi 100 oyun için ( tıklayın )

Dipnot:Konu hakkında bizi haberdar eden ve konuyu burda paylaşmamı sağlıyan dh yöneticimiz : ömerözkan'a teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 6 Ağustos 2009; 1:32:12 >

• level 1. seçmişti wowu 100 oyun arasından ( 2de olabilir )
  • Starcraft 49 , CoD 55. olmuş pek haketmiyorlar bence yerlerini .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lekbu

Starcraft 49 , CoD 55. olmuş pek haketmiyorlar bence yerlerini .

dedigim gibi level daha kaliteli
  • cod 4 listede 4. sırada :)
  • hiç güzel bir liste olmamış bence, sevmedim.
  • Bence mantıklı bir liste hazırlamışlar da , 2.sıradaki oyunu hiç duymadım.Wowu Marionun gerisinde görmek biraz koyabilir fakat o dönem şartlarında hazırlanmış bir oyun düşünün , varmıydı o kadar populer bir oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • liste güzel olmuş çocukken ninja kaplumbağa doom ve maryoyla büyüdüm sonra crash şimdide wow nerden nereye ama o crash ctr nin ps 1 de verdiği zevki hayatım boyunca hiç bi oyun vermedi
  • 2. sırada FFVII var. Haketmiş de bence. Olabilecek en güzel rpg oyunlarından biri. Ama Mario'nun 1. olmasını anlayamıyorum. Zamanına göre çok iyi olsa da, bence devrine göre daha güzel oyunlar var.

Ayrıca Level dergisi kaliteli felan değil artık, (bence) online oyun bölümüne Metin2 vb. internet cafe oyunlarına çokça yer veriyorlar, çok güzelmiş gibi gösteriyorlar. Zaten çok fazla editör ayrıldı, kapakları ve verdiği Dvd'ler için alıcaksanız alın. Gerisi pek birşey değil, diğer dergilerde de bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 6 Ağustos 2009; 15:29:34 >
  • 1.mario askafndsğoıcnsağoıdnf bune beaa başkaa oyunmuu yokkmuş ayrıca bence need for speed 2 vsde listede olmalıydı..
  • nfs 2, prince of persia.. bunları göremedim. Ayrıca tomb raider daha iyi bi yeri hakediyo bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Beatles

Bence mantıklı bir liste hazırlamışlar da , 2.sıradaki oyunu hiç duymadım.Wowu Marionun gerisinde görmek biraz koyabilir fakat o dönem şartlarında hazırlanmış bir oyun düşünün , varmıydı o kadar populer bir oyun

diablo 2 hakkında ne düşünüyorsun?

ve planetscape bence ikisi yer degismeli
  • Bazı bölümleri güzel, fakat bazıları saçma olmuş. Wow gelmiş geçmiş en iyi 3. oyun mu? Rome: Total War, Oblivion, Warcraft III, Metal Gear Solid 4 vb. oyunlardan daha mı güzel yani? Tamam biz de oynadık ama ne konu var ne atmosfer...
  • wow 3. dediniz, 1den 3e kadar baktım, half life ı görmeyince kapattım. "chip chip dedikleri bu muymuş" dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

quote:

Bence mantıklı bir liste hazırlamışlar da , 2.sıradaki oyunu hiç duymadım.Wowu Marionun gerisinde görmek biraz koyabilir fakat o dönem şartlarında hazırlanmış bir oyun düşünün , varmıydı o kadar populer bir oyun

Diablo IInin de blizzardın oyunu olduğunu düşünürsek onunda kalitesi bellidir.Fakat Wow , warcraftın hikayesi , senaryosundan esinlenerek ona bağlı olarak hazırlanmış ve ayakları sağlam basan bir oyun.Diablodaki senaryo Wowda yok.Diabloyu hazırlıyan Blizzard 2.Rpgsi Wowu daha bi tecrübe ile hazırladı yani hertürlü daha iyi bir oyun olan Wowu yarattı.
    Fakat Diablo III geliyor ve Wow'un sonu geliyor.Blizzard artık Wowu uzatmıyacağını söylemişti.Nitekim Diablo III'ün grafikleri beni yeterince tatmin etti.Wow bitse Diablo III ü çok rahat oynıyabilirim grafik sorunu falan çekmem

• quote:

Orijinalden alıntı: KoMuTaN21

Bazı bölümleri güzel, fakat bazıları saçma olmuş. Wow gelmiş geçmiş en iyi 3. oyun mu? Rome: Total War, Oblivion, Warcraft III, Metal Gear Solid 4 vb. oyunlardan daha mı güzel yani? Tamam biz de oynadık ama ne konu var ne atmosfer...

konu yok mu? wowda mı yok konu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orc123456

quote:

Bazı bölümleri güzel, fakat bazıları saçma olmuş. Wow gelmiş geçmiş en iyi 3. oyun mu? Rome: Total War, Oblivion, Warcraft III, Metal Gear Solid 4 vb. oyunlardan daha mı güzel yani? Tamam biz de oynadık ama ne konu var ne atmosfer...

konu yok mu? wowda mı yok konu?

çoğu yerlerde warcraft iii ve wow çakışıyor bence tabi bilemem bitiremedim oyunu
  • quote:

Konusu da var atmosferi de sen canını sıkma
  • quote:

quote:

quote:

Diablo IInin de blizzardın oyunu olduğunu düşünürsek onunda kalitesi bellidir.Fakat Wow , warcraftın hikayesi , senaryosundan esinlenerek ona bağlı olarak hazırlanmış ve ayakları sağlam basan bir oyun.Diablodaki senaryo Wowda yok.Diabloyu hazırlıyan Blizzard 2.Rpgsi Wowu daha bi tecrübe ile hazırladı yani hertürlü daha iyi bir oyun olan Wowu yarattı.
    Fakat Diablo III geliyor ve Wow'un sonu geliyor.Blizzard artık Wowu uzatmıyacağını söylemişti.Nitekim Diablo III'ün grafikleri beni yeterince tatmin etti.Wow bitse Diablo III ü çok rahat oynıyabilirim grafik sorunu falan çekmem

diablo'da warcraftın senaryosunun iki katı var aslında, kısa ama öz olan bir senaryo.. diablo warcrafttan daha edebi(fantastik) bir alt yapıya sahip oldugu bilinir..
    ne ticaret yapan şeytanlar vardır, simyacılıkla veba yaratılır ne de mühendislikle 'infernal' yaratılır diablo dünyasında, kutsal kitaplardan ve de mitolojilerden esinlenilmişdir...
    esinlenilmişdir kopyalanmamıştır; wowdaki Thorim, hodir vs..

warcraft hikayesi wow ile tamamen saçmalandı, işin içine para kaygısı girerse o sanat olmaz.. blizzard diabloyu yaparken hiç bir zaman para kaygısı gütmedi, çıktıgı gibi rekor kıracagını bildigi halde diablo 2yi çıkarmak için acele etmedi ve en iyi haliyle ortaya sundu, çok ucuz fiyata sattı ve sınırsız&ücretsiz online hizmeti sundu..

• quote:

quote:

quote:

quote:

diablo'da warcraftın senaryosunun iki katı var aslında, kısa ama öz olan bir senaryo.. diablo warcrafttan daha edebi(fantastik) bir alt yapıya sahip oldugu bilinir..
    ne ticaret yapan şeytanlar vardır, simyacılıkla veba yaratılır ne de mühendislikle 'infernal' yaratılır diablo dünyasında, kutsal kitaplardan ve de mitolojilerden esinlenilmişdir...
    esinlenilmişdir kopyalanmamıştır; wowdaki Thorim, hodir vs..

warcraft hikayesi wow ile tamamen saçmalandı, işin içine para kaygısı girerse o sanat olmaz.. blizzard diabloyu yaparken hiç bir zaman para kaygısı gütmedi, çıktıgı gibi rekor kıracagını bildigi halde diablo 2yi çıkarmak için acele etmedi ve en iyi haliyle ortaya sundu, çok ucuz fiyata sattı ve sınırsız&ücretsiz online hizmeti sundu..

Malesef hiçbirine katılmıyorum.Bu arada para olayında falan yazdıkların kusura bakma ama iyice boş geldi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.