Şimdi Ara

Chip dergisi gelmiş geçmiş en iyi 100 oyunu seçti (wow 3.) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mafia bugune kadar oynadığım zamanının en iyi grafiğine sahip oyunuydu.İlk başlarda olmalıydı bence.
  • Grim fandangonum 1. değil 60. oldugu sıralama değersizdir gözümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhØxien

quote:

Orijinalden alıntı: Lekbu

Starcraft 49 , CoD 55. olmuş pek haketmiyorlar bence yerlerini .

dedigim gibi level daha kaliteli

1:Level le chip ortak calisio
    2:level sadece grafik kalitesi, hikaye vs. seylere bakmis(tir)Chip ise donemdeki ozelliklerine gore
    Mario nun oldugu donemde wow grafigi vardi da yapmadilar gibi bir degerlendirme degil gayet adil bir degerlendirme olmus bence
  • bencede cod haketmıyor orayı
  • Çok alakalı bir liste olmuş. Ayrıca 2. sıraya FF7'yi koymuşlar, ama screenshottaki oyun FF10.
  • Arkadaşlar herkesin gönlünde farklı oyun var birisi Half Life olmalıydı diğeri Grim fandangonum vs vs. bu biraz saçma adamlar da kendi keyfine göre yapmış bu tür listelerin hepsi saçma gönlünüzdeki neyse odur herkesin listesi farklı
  • Ports of call, Pirates, wizard of war (namı değer "Cadı") ve benzeri bir çok C64 oyununu göremedim. Ayrıca amiga oyunları da yok. Bunlar zamanın mükemmel oyunlarıydı. Ayrıca mario 'nun 1. olması çok saçma geliyor bana. Tetris bile ondan daha iyi bir yer hakediyor.
  •  Chip dergisi gelmiş geçmiş en iyi 100 oyunu seçti (wow 3.)

Yok. Forum silinebilir.
  • CoD 4 ne alaka modern warfare 2 çıkmışken.
    Worms, Lemmings ve Age Of Empires gözüme çarptı.Çok gerideler.
    Hem yapıldığı zamana göre demişler hem de çok geeriye atmışlar.
    Saçma sapan bir sıralama olmuş.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter777 -- 29 Ağustos 2010; 16:49:43 >
  • arcanum u o listeye koymayıp grim fandangoyuda ortalara bi yerlere atan adamlardan ne beklenirki
  • Cod 4, Half Life 2'den daha önde Chip dergisi kapanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçresiz bilim adamı

Chip dergisi gelmiş geçmiş en iyi 100 oyunu seçti (wow 3.)

Yok. Forum silinebilir.

+2000
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdass

arcanum u o listeye koymayıp grim fandangoyuda ortalara bi yerlere atan adamlardan ne beklenirki
  • acaip acaip oyunlar var ama içlerinden bazılarını oyunadım Worms-Alone İn The Dark-Wipeout-vb. zamanında cok güzel oyunlar grafikleri okadar iyi olmasada hep oynardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

quote:

Orijinalden alıntı: The Beatles

Bence mantıklı bir liste hazırlamışlar da , 2.sıradaki oyunu hiç duymadım.Wowu Marionun gerisinde görmek biraz koyabilir fakat o dönem şartlarında hazırlanmış bir oyun düşünün , varmıydı o kadar populer bir oyun

diablo 2 hakkında ne düşünüyorsun?

ve planetscape bence ikisi yer degismeli

ciddimisin planetscape gibi ödüller almış hikayesi üzerine kitap yazılmış gelmiş geçmiş en iyi rpg oyunlarından biri seçilmiş bi oyunla diablo gibi no brain hack and slash bi oyunla kıyaslıosun

birde bişi dikkatimi cekti bu listede abes oddworld yok şaka gibi..oblivion var morrowind yok (daggerfall a girmiyorum bile), monkey island serileri yok, dungeon keeper 85. sırada, grim fandango nun önündeki oyunlara bak, en önemlisi arcanum gibi bir başyapıt yok, daha sıralasam kitap olur...herkesin zevki kendinede bir yere kadar bu oyunlar zamanına damga vurmuş oyunlar..bu listede en ufak mantık kırıntısı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 31 Ağustos 2010; 22:01:35 >

• Kabaca güzel liste ancak Chip dergisi elemanları hayatlarında hiç strateji oynamamışlar sanırım.Strateji oyunları çok geride kalmış ve Medieaval 2 Total War yoksa bir listede konu silinebilir...
  • Arkadaşlar chip kim ki tüm zamanların en iyi 100 oyununu seçiyor. Elinde kaçtane bu işten anlayan insan var? Oyun dergisi bile değil. Sana göre iyi gelen bir diğerine göre gelmez. Hem tüm zamanların en iyi oyunu diye birşeymi olur. Hiç beyenmedim yaptıkları işi. Dikkat çekmek için yapılan saçma sapan birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAndromeda

acaip acaip oyunlar var ama içlerinden bazılarını oyunadım Worms-Alone İn The Dark-Wipeout-vb. zamanında cok güzel oyunlar grafikleri okadar iyi olmasada hep oynardım

Worms World Party i hala oynarım canım sıkıldıkça
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.