Şimdi Ara

Chip Tuning Hakkında Herşey (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.294
Cevap
32
Favori
109.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Orijinalden alıntı: lordgreyfurt

Merhaba Mehmet Bey,

Bundan 3 sene önce 307'imi size chipletmiştim ve inanılmaz memnun kalmıştım, Aracımı değiştirdim şu an 2009 mode 407 sw 1.6 hdi. var manuel 110 hp, kalkışlarda baya hantal kalıyor, Bu araca katkılarınız ne olabilir acaba ?

Aracı 140hp 320nm yapabiliriz. çok daha istekli hareket edecektir.

Hocam merhaba qashqai 1.5dci 106bg ne tür sonuç alırız ve fiyat pm alabilir miyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız içinteşekkür ederim Mehmet bey, ilk fırsatta gelicem :)

Ayrıca 1 arkadaşımda 2010 Model 308 cc var, 1.6 benzinli, 140 hp ve otomatik, bu araç için performans ve yakıtta neler elde edebiliriz, eğer değecek olursa 3 araba gelicez ziyaretinize :)
  • Merhaba,

**2011 Peugeot 206+ 1.4HDI için ne elde edebiliriz?

**Chip tuning sonrası yol bilgisayarının hatalı okuma problemi var deniliyor ki kendi aracım 207 1.6HDI chiplemiştiniz chiplendiğinden bu yana excel de takip çizelgem var yol bilgisayarı ile reel ölçüm arasında %6-%10 arası fark var gerçekte yol bilgisayarına göre daha faza yakıyor.

**16" jantdan 15" janta geçişde tahmini ne kadar yakıt düşer??

Kolay gelsin,
  • quote:

Orijinalden alıntı: buqra_

quote:

quote:

Merhaba Mehmet Bey,

Bundan 3 sene önce 307'imi size chipletmiştim ve inanılmaz memnun kalmıştım, Aracımı değiştirdim şu an 2009 mode 407 sw 1.6 hdi. var manuel 110 hp, kalkışlarda baya hantal kalıyor, Bu araca katkılarınız ne olabilir acaba ?

Hocam merhaba qashqai 1.5dci 106bg ne tür sonuç alırız ve fiyat pm alabilir miyim

140hp 305nm 650tl

• quote:

Cevabınız içinteşekkür ederim Mehmet bey, ilk fırsatta gelicem :)

Ayrıca 1 arkadaşımda 2010 Model 308 cc var, 1.6 benzinli, 140 hp ve otomatik, bu araç için performans ve yakıtta neler elde edebiliriz, eğer değecek olursa 3 araba gelicez ziyaretinize :)

308 in yakıt tüketimini %8 kadar düşürebiliriz.
  • 1.3 75bg doblo premio 2007 model bir aracım var.. Aracın performans değerlerini arttırmak istiyorum.. Antalya/ Alanya da yaşıyorum İstanbula gelmeden bunu yapabilirmiyiz ? Aracın yeni değerleri ne olur ? bir diğer sorumda İstanbulda yaptırmam yada başka bir bayinizde yaptırmam arasında bir fark olur mu ? sizin elinizin değmesi daha iyi olur diye düşündüm bi an :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chadas2h -- 19 Haziran 2013; 12:29:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chadas2h

1.3 75bg doblo premio 2007 model bir aracım var.. Aracın performans değerlerini arttırmak istiyorum.. Antalya/ Alanya da yaşıyorum ankaraya gelmeden bunu yapabilirmiyiz ? Aracın yeni değerleri ne olur ? bir diğer sorumda ankarada yaptırmam yada başka bir bayinizde yaptırmam arasında bir fark olur mu ? sizin elinizin değmesi daha iyi olur diye düşündüm bi an :)

Antalya yetkili yükleme merkezim 0 506 909 13 23 Mustafa bey size yardımcı olacaktır. Yetkili yükleme merkezlerim yazılımları bana yollayıp Tune ettirirler.. Yani iş İstanbulda bana yaptırmanız la aynı kalitede olacaktır..

Aracı 95hp 220nm yapabiliriz.
  • quote:

quote:

1.3 75bg doblo premio 2007 model bir aracım var.. Aracın performans değerlerini arttırmak istiyorum.. Antalya/ Alanya da yaşıyorum ankaraya gelmeden bunu yapabilirmiyiz ? Aracın yeni değerleri ne olur ? bir diğer sorumda ankarada yaptırmam yada başka bir bayinizde yaptırmam arasında bir fark olur mu ? sizin elinizin değmesi daha iyi olur diye düşündüm bi an :)

Antalya yetkili yükleme merkezim 0 506 909 13 23 Mustafa bey size yardımcı olacaktır. Yetkili yükleme merkezlerim yazılımları bana yollayıp Tune ettirirler.. Yani iş İstanbulda bana yaptırmanız la aynı kalitede olacaktır..

95 220nm den daha fazla bir verim almak mükünmü fiyat farkı önemli değil

Birde albea 1.3 mjet 75 bg le benim arabamın motoru aynı olması lazım sitenizi inceledim albea için 235 nm tork değeri vermissiniz fark nedir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chadas2h -- 19 Haziran 2013; 20:28:38 >

• quote:

quote:

quote:

95 220nm den daha fazla bir verim almak mükünmü fiyat farkı önemli değil

Birde albea 1.3 mjet 75 bg le benim arabamın motoru aynı olması lazım sitenizi inceledim albea için 235 nm tork değeri vermissiniz fark nedir acaba ?

Araç albeadan ağır ve üzerindeki debriyaj bu kadar torka kadar dayanabiliyor. Fazlası kaçırma ihtimali doğurur.. bir miktar daha güçlendirebiliriz ama duman atmaya başlayacaktır.

• ChipTuning Uzmanı kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim duman atması pek iyi olmaz :) bu değerler ideal o zaman ilginize tekrar teşekkür ederim Mustafa Beyin bir çayını içmek şart oldu
  • Mehmet Bey,

Hidrojen yakıtlı tasarruf sistemleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yakıt tasarrufu + sistemin araca zararları hakkında. Birde şu klasik yakıt hortumuna takılan mıknatıslı tasarruf cihazlarındaki düşünceleriniz nedir?

Saygılar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: esteban307

Mehmet Bey,

Hidrojen yakıtlı tasarruf sistemleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yakıt tasarrufu + sistemin araca zararları hakkında. Birde şu klasik yakıt hortumuna takılan mıknatıslı tasarruf cihazlarındaki düşünceleriniz nedir?

Saygılar,

Mıknastıs v.s. incelemedim bilmiyorum. Manyetik alanda karbon moleküllerinin etkileşimini biliyorum ama dediğim gibi sistemi incelemedim bilmiyorum..

birde geçenlerde Ekoatmışaltının IETT tarafından kabul gördüğüni okumustum , havaciva bişey olsa kabul görülmezdi diye düşünüyorum.

Hidrojen sistemi olarak Ekomax ı bi düzine araçda denedim. yakıt sistemi teknolojisi eski olan verimsiz motorlarda fayda sağlanırken, yeni teknoloji püskürtme sistemi kullanan verimli motorlarda ters etki oluşturdu. LPG li araçlar için çok verimli olduğunu gözlemledim.

• Mehmet Bey seat leon 1.4 tsi 125 hp, ne kadar güce ulaşabilir?Bir de yakıtını düşürmek istiyorum.Samsun'da bu işi yapan servisiniz var mı?Teşekkürler.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Mehmet Bey seat leon 1.4 tsi 125 hp, ne kadar güce ulaşabilir?Bir de yakıtını düşürmek istiyorum.Samsun'da bu işi yapan servisiniz var mı?Teşekkürler.....

SAMSUN WRC Garage Taner bey 0 545 804 05 55

97 oktan benzin ile 150hp gibi değerler elde etmek mümkün..
  • Merhaba ,

2012 model Megane 3 aracım var. 1.5 dci 110 hp 240 tork euro 5 motor olanlarından.Yalnız aracı EDC sanzımana sahip.Sanzıman bunlardan fazlasını kaldırabilir mi bilmiyorum ?
    Chip tuninig işlemi sayeinde ne kadar iyileştirme olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrte

Merhaba ,

2012 model Megane 3 aracım var. 1.5 dci 110 hp 240 tork euro 5 motor olanlarından.Yalnız aracı EDC sanzımana sahip.Sanzıman bunlardan fazlasını kaldırabilir mi bilmiyorum ?
    Chip tuninig işlemi sayeinde ne kadar iyileştirme olur ?

EDC sanzımanlı aracları 2 seneye yakındır Tune ediyoruz. bugüne dek herhangi bir problem işitmedim.

140hp 300nm elde edilir.
  • Merhaba Mehmet bey,

2013 model 5F seat leon 1.6 tdi 105 hp 250 nm ' lik bir araçtan, aracın motor ömrünü etkilemeden, siyah duman vs. gibi herhangi bir problem çıkarmadan alınabilecek en ideal değerler nelerdir ? Yazılım istememdeki tek amaç turbo lag. Araç biraz daha hızlı toparlasın, benim için kafi.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenbatur

Merhaba Mehmet bey,

2013 model 5F seat leon 1.6 tdi 105 hp 250 nm ' lik bir araçtan, aracın motor ömrünü etkilemeden, siyah duman vs. gibi herhangi bir problem çıkarmadan alınabilecek en ideal değerler nelerdir ? Yazılım istememdeki tek amaç turbo lag. Araç biraz daha hızlı toparlasın, benim için kafi.

Teşekkür ederim.

135hp 300nm sizin için ideal görünüyor. Gayet tatminkar olacaktır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba Mehmet Bey,

140hp 305nm 650tl

Ben şuan aydındayım izmire gelebilirim kışın ankarada olucam nasipse. Herhangi bir sorun olursa bayiler halleder mi?

İzmirde ödemeyi nasıl yapıcam ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ben şuan aydındayım izmire gelebilirim kışın ankarada olucam nasipse. Herhangi bir sorun olursa bayiler halleder mi?

İzmirde ödemeyi nasıl yapıcam ?

Teknik destek gerektiğinde tüm yetkili yükleme merkezlerimizden hizmet alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.