Şimdi Ara

Chip Tuning Hakkında Herşey (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.294
Cevap
32
Favori
109.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaxPayné

2015 fluance 1.5 dizel aracin egr sini program ile kapatabilirmiyiz ?
    Aracin garantisindw bir sorun olurmu
    Bize kaca malolur ?

Evet 1.5 dCi ların EGR lerini yazılımsal kapatabiliyoruz.

Malumunuz bu motorların EGR leri uzunca bi süre fabrika tarafından kapalı tutuldu zaten.

Garantiniz etkilenmez. 500tl tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp___

Merhaba hocam isnsignia 1.6 170 hp sidi otm. Araç için sitenizi inceledim 205 hp ve 210 hp ye çıkardığınızı 60 nm tork artışı sağladığınızı gördüm. %5 yakıt tasarrufu olduğu da yazoyordu. Bu tasarruf olayını anlayamadım. Yazılımla yakıt sarfiyatı daha çok olmuyor mu? Birde araca zararı nedir? Normal kullanımla ara sıra çıkıp otobanda gazlamanın dışında genellike sakin kullanıldığı da hem tasarruf hem performans elde edilebilir mi?

Birde diyelim daha sonra araca lpg taktırdık lpg ile uyumu nasıl olur sıkıntı olur mu? lpg yüksek ısı üretiyor chip ilede daha çok güç olacağı için motoru elimize almayalım.

Diyelimki serviste yeni güncelleme geldi motor vs yazılımı güncellediler chip yazılımı sislindi bu durumda siz tekrar yüklerken ücret talep edecek misiniz?

Son olarak benim araca ne kadar giyat istiyorsunuz?

İyi çalışmalar dilerim saygılar.

Merhabalar

Yakıt tasarruf değerleri hesaplanırken otomobilin 90kmh sabit hızda 100km mesafede gittiği ön görülür.

Sizin mevcut arabanız 170hp 260nm

Bu gücün 170hp 260nm ye kadar olan kısmını kullandığınızda eski yakıt tüketiminiz değişmez. ne zaman 170 in üstünü kullanmaya başlarsınız o zaman yakıt tüketiminizde artmaya başlar.

Yani hem tam gaz gez hem az yaksın yok. sakin giderken eski oranla daha az gaza bastırdığımız için sizi , gaz pedalı ile işinizi daha çabuk bitirmenizi sağladığımızdan, rampalarda ve yavaslamalar sonrası daha yüksek vitesler ile ilerleme imkanı sunduğumuzdan ;

Bi miktar ekonomi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Orijinalden alıntı: hakan0403

merhaba seat leon fr 150 actli aracım var ne kadar güç artışı sağlarım? Actlere uyumsuz diyorlar doğru mu?

Merhabalar

150hp TSI motordan 30-35hp 50-55nm kazanç elde edilmektedir.

ACT ler aksine daha verimli oluyor. Biz uygulamayı çok başarılı buluyoruz, kullanıcı yorumları gayet pozitif.

Hocam fiyat nedir? İst Avrupa yakası yeriniz var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sleeper

audi a4 1.8 tfsi 120 bg için nasıl bir uygulama yapıyorsunuz. Fiyat ne olur? Araç gaziantepte

Malumunuz bu otomobilin güç ünitesi DeTune edilmiş bir motor.

Yani aynı makinanın 170hp lik versiyonuda mevcut.

Daha düşük emisyon sınıfından az vergi ödesin diye geliştirdiler.

Anlatmak istediğim 120hp den 190hp ye çıkma potansiyeli taşıyor, 190 çok olur derseniz istediğiniz güce ayarlayabilirim. Ekseri 170hp de bırakıyoruz.

Gaziantep de yetkili yükleme merkezimiz var. 750tl tutar.

GaziAntep Tuning Shop

Yener Arıcı 0 532 721 89 12
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

merhaba seat leon fr 150 actli aracım var ne kadar güç artışı sağlarım? Actlere uyumsuz diyorlar doğru mu?

Merhabalar

150hp TSI motordan 30-35hp 50-55nm kazanç elde edilmektedir.

ACT ler aksine daha verimli oluyor. Biz uygulamayı çok başarılı buluyoruz, kullanıcı yorumları gayet pozitif.

Hocam fiyat nedir? İst Avrupa yakası yeriniz var mı

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzündeyiz

Beylikdüzü AUTOPIA B88 deyiz.

0 850 302 82 85 nolu telden 1e basarak Ataşehir Serkan bey e 2 ye basarak Autopia Gökhan bey e ulaşabilirsiniz.

Ücret 750tl dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: XII

2012 auris içinde 750tl mi ücret hocam?

Dizel mi Benzinli mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat

2015 Kuga 1,5 EB motor için yazılım beyin açılarak mı yapılmaktadır?
    Teşekkürler.

Merhabalar

Otomobilinizi OBD portu üzerinden programlayabiliyoruz.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

1.6cdti için yazılım çıktı mı ? Ya da ne zaman çıkacak.

Malesef Henüz Beklemedeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcetin

Mehmet bey merhabalar, Aracım Peugeot 307 1.4 Dizel ve performansından pek memnun değilim. Ne gibi bir artış olur ve bana ne kadara mal olur? Yardımcı olabilirmisiniz

Merhabalar

1.4 Hdi 307 68hp 160nm uygulama sonrasında 88hp 205nm olur. 750tl tutar 2 saat kadar sürer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liphter

Öncelikle herkese selamlar.
    Ben 7 ay önce 2.0 D 163 hp Chevrolet cruze aldım.Aracım 2012 model en son kasa.
    Aracıma chip tuning uygulaması yaptırmak istiyorum.1 haftadır araştırdım en derin en ayrıntılı forum konularına kadar.
    Şimdi fiyat almaya başladım.Fakat aklımda bir kaç soru var.
    Bu uygulamayı yaptırdığımda aracımın intercooler ı motor ve diğer parçalarını aynı verimde soğutmaya devam edebilecek mi?
    Daha büyük ve yeni bir intercooler a ihtiyacım olur mu?
    Ayrıca DPF(Dizel partikül filtresi)nin değişmesine veya tamamen sökülmesine ihtiyaç olur mu?
    Çünkü daha performanslı bir araçta daha fazla kurum duman vs. olabilir.
    Yaptıracağım uygulama stage 1 olacak.163 hp 320 nm tork olan güç değerlerini 200 hp 420-430 nm torka çıkarmış olacağım.
    Bunlar dışında önemli ve bilmem gerekenler var ise bilgilendirirseniz sevinirim.
    Şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar

Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun.

Programlama uygulaması sonrası IAT değeriniz ciddi oranda artmayacaktır. Motor işletim sistemi bu ısı değerlerini kontrol eder riskli bulduğunda gerekli müdahaleyi yapar.

DPF iptali şart değildir. birçok 2.0d Cruze müşterimiz DPF iptalsiz kullanmaktadırlar.

163hp 320nm yi Stg1 olarak 195hp 375nm ideal buluyorum

Otomobilinizin yağını suyunu eksik etmeden bakımlarını düzenli yaptırdığınız sürece herhangi extra dikkat edilmesi gereken bi durum bulunmamaktadır.

• ChipTuning Uzmanı kullanıcısına yanıt
    Ford C-Max (Iı) 1.6 Tdci Racechip Ultimate Chip Tuning - [ 1560 Cm3 / 116 Hp / 270 Nm ]

bu araç için motor kısıt bilgisi verildi. o yüzden box takılsa da 10-12 beygir değişim olabilir dendi
    yazılım ile neler yapabilirsiniz
    sağlıklı ne olur
    maximum ne olur
    teşekkürler

edit: sitenize baktım benim araç için farklı değerler gördüm
    135-140-150 hp gibi bunu neye göre değiştirip uyguluyorsunuz?
    neden hepsine 150 yapmıyorsunuz mesela

diğer konunuzda sormuştum cevap gelmeyince burdan yine yazdım
    130 hp 240 tork olursa missfire sorunu ile karsilasirmiyim acaba ?
  • Dizel 2012 Auris
  • quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

Ford C-Max (Iı) 1.6 Tdci Racechip Ultimate Chip Tuning - [ 1560 Cm3 / 116 Hp / 270 Nm ]

bu araç için motor kısıt bilgisi verildi. o yüzden box takılsa da 10-12 beygir değişim olabilir dendi
    yazılım ile neler yapabilirsiniz
    sağlıklı ne olur
    maximum ne olur
    teşekkürler

edit: sitenize baktım benim araç için farklı değerler gördüm
    135-140-150 hp gibi bunu neye göre değiştirip uyguluyorsunuz?
    neden hepsine 150 yapmıyorsunuz mesela

diğer konunuzda sormuştum cevap gelmeyince burdan yine yazdım

Merhabalar

Bu motorlara uyguladığımız yazılım sonrası ekseri 140hp 340nm alıyoruz. Müşterilerimizin özel talepleri doğrultusunda 5_10 hp aşağı yukarı ayarlayabiliyoruz.

Çoğu müşterimizin max gücün üretildiği yüksek devir bandı ve tam gaz pozisyonu ile çok sık işi olmadığından Gücün fazla yükseltilmesi mantıklı olmuyor. Neticede genelde torkla ilerleyen otomobiller bunlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

130 hp 240 tork olursa missfire sorunu ile karsilasirmiyim acaba ?

Pompa benzinine göre Türkiye şartlatında ayarlıyoruz. Kalitesiz bi yakıt kullanılmadığı ve bujilerin durumuna göre missfire yaşanmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: XII

Dizel 2012 Auris

Ücret doğrudur 750tl

• Opel astra 2006 1.6 benzinli 105 bg için neler yapılıyor ? Hata kodu arıza lambası gibi sorunlar çıkartıyor mu ? maliyeti nedir ?

170 bg için 1 lt tuketim düşer deniyor ancak 120 bg lik motor ile 170 bg lik motorun kağıt üzerinde tüketim değeri aynı. Sakin kullanımda 1 lt tasarrufu garanti edebiliyor musunuz?
    bir de beyinin bozulmasına karşı garantiniz var mı?

• 307 1.6hdi 110 bg. maliyet ve sonuç ne olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bha41

307 1.6hdi 110 bg. maliyet ve sonuç ne olur ?

Selamlar;
    Aracınızdan 130-135hp civarı güçler sağlıklı olarak çıkacaktır. Maliyetler araçdan araca farklılık gösteriyor,Sizin aracınız için maliyetiniz 750TL dir.Daha fazla bilgi veya randevu için lütfen 0533 375 9200.Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.