Şimdi Ara

Chip Tuning Hakkında Herşey (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.294
Cevap
32
Favori
109.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • audi a4 1.8 tfsi 120 bg için nasıl bir uygulama yapıyorsunuz. Fiyat ne olur? Araç gaziantepte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChipTuning Uzmanı kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam isnsignia 1.6 170 hp sidi otm. Araç için sitenizi inceledim 205 hp ve 210 hp ye çıkardığınızı 60 nm tork artışı sağladığınızı gördüm. %5 yakıt tasarrufu olduğu da yazoyordu. Bu tasarruf olayını anlayamadım. Yazılımla yakıt sarfiyatı daha çok olmuyor mu? Birde araca zararı nedir? Normal kullanımla ara sıra çıkıp otobanda gazlamanın dışında genellike sakin kullanıldığı da hem tasarruf hem performans elde edilebilir mi?

Birde diyelim daha sonra araca lpg taktırdık lpg ile uyumu nasıl olur sıkıntı olur mu? lpg yüksek ısı üretiyor chip ilede daha çok güç olacağı için motoru elimize almayalım.

Diyelimki serviste yeni güncelleme geldi motor vs yazılımı güncellediler chip yazılımı sislindi bu durumda siz tekrar yüklerken ücret talep edecek misiniz?

Son olarak benim araca ne kadar giyat istiyorsunuz?

İyi çalışmalar dilerim saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 fluance 1.5 dizel aracin egr sini program ile kapatabilirmiyiz ?
    Aracin garantisindw bir sorun olurmu
    Bize kaca malolur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayné -- 16 Ekim 2016; 12:25:02 >
  • Polo 1.2 tsi manuel ne kadar artis olur ? Begenmedigimiz takdirde iade edebiliyormuyuz ?
  • Yeni civic için değerler nereye kadar çıkabilir

• merhaba seat leon fr 150 actli aracım var ne kadar güç artışı sağlarım? Actlere uyumsuz diyorlar doğru mu?

• 2009 model jetta 1.9 tdi dsg 155.000 km tuning yapılabilirmi fiyatı ne olur

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=121315817&p=1 Megachipsle ilgili konuyu takip etmenizi tavsiye. Ediyorum
     Chip Tuning Hakkında Herşey

• adrenalin876 A kullanıcısına yanıt
    konu kilit yemiş

sanırım adam reklam veriyor ve DH adminlerine şikayet etmiş galiba seni.
  • konuyu bile kitletmiş... sorumluluktan korkan bir firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RitueL -- 25 Ekim 2016; 11:46:17 >
  • adrenalin876 A kullanıcısına yanıt
    Hocam konunuza cevap yazılamıyor, sanırım kilitlenmiş.

Aslında şikayetinizi şuraya yazarsanız burdaki arkadaşlar da yardımcı olurlar size forum içerisinde.:https://forum.donanimhaber.com/m_117358370/mpage_30//tm.htm#121347769

Çok canım sıkılıyor şöyle konulara, aslında yazılacak çok şey var.

Saygılar, geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 25 Ekim 2016; 11:57:50 >

• Legolas246 kullanıcısına yanıt
    Adam forumda sallayıp tutuyor.
    Yok sıfır araç verirmiş en sağlam garantiymiş cart curt.
    Adamın arabasının beynini yak sonra bişey yapamam de.
    Bu mudur senin ticaret ahlakın.

Onuda geçtim yöneticilerin üç kuruş reklam uğruna konuyu kilitlemesi de ayrı bir işgüzarlık.
    Niye kilit attın ?
    DH yi bukadar büyük yapan satıcılar değil kullanıcılardır.

Eğer burada konu sahibi yalan beyan bulunmuşsa firma aksini ispat eder o vakit konu kapanır. Lakin firma adamı mağdur edecek ve daha kaç kişinin canını yakacak belli değil sen konuyu kilitliyorsun

Yazık diyorum gerçekten yazık.
  • o konuyu da okudum, cidden memleket de forum da çok salak kaynıyor

yok neden chiptuning yaptırıyorsun neyine yetmiyor diyen mi olmuş, yok beyni söktürmeden yaptır diyen mi olmuş, yok beyin değişimi mi olurmuş sıfır araba iste diyen mi olmuş

öncelikle az biraz zeka gerekiyor bu işlerle uğraşmadan önce, sen aracın gücünü arttırmak istemişsin ve bu işlem beyinden yapılacak, Allah yapısı mı bu? bozulabilir tabiki, zaten göze alıyorsun aracın orijinallikten çıkmasını, zaten göze alıyorsun garantiden çıkmasını, bazı servis anlar bazısı anlamaz ama iş garantinin devreye gireceği köklü bir işlem olursa anlama ihtimalleri yüksek, modifiye işine giren bazı şeyleri göze alacak, alamıyorsa da girmeyecek, malum firma biraz fazla sallıyor bazı şeyleri de bu kadar gömülecek durumda da değil

diğer yandan sorumluluk kısmı tartışılır, bizzat kendi yerinde yapmadığına göre tamamen sorumludur denemez, sonuçta ismini kullanması için bir nevi bayilik veriyor ama olaya müdahil olup zararı karşılaması lazım, ama çıkıp da ben servisten yeni beyin taktırdım onun parasını öde şeklinde de olmaz, çıkma beyin denen şey insanların üstünde tepindiği günlerce yağmur çamur altında yatan şey değildir, başka arabada kullanılmış beyindir o kadar, kodlanır bu araca takılır, araç A5 diye sistemi farklı değil, 30 liralık ibizada neyse bunda da o, beyin beyin diye de abartılacak birşey yok, arızalıysa değişir, birşey de olmaz, bu arabaları ne zannediyorsunuz anlamıyorumki, nedir bu anlam katma merakı

• http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/c0/6c/26/c06c26b93f2d3e61b1c2e9d63f6c3c92.JPG&t=121344771&size=1&bound=0&border=0&resolution=0&overrides=

Burdan devam ediyoruz bakalım. Admin arkadaşlar özel mesajla iletişim bilgilerini paylaşırlarsa kendileriyle görüşüp bende reklam vermek istiyorum siteye.

• https://forum.donanimhaber.com/m_121353399//tm.htm#121353399

Burdan devam ediyoruz bakalım. Admin arkadaşlar özel mesajla iletişim bilgilerini paylaşırlarsa kendileriyle görüşüp bende reklam vermek istiyorum siteye.
  • Merhabalar,

Sn. Onur Gültekin in Otomobiline yetkili servis tarafından yeni motor kontrol ünitesi takıldı ve DÜN Onur bey e teslim edildi. Tüm servis masrafı Megachips Kayseri Yetkili yükleme merkezi tarafından karşılandı.

Kendisi ile helalleşildi.

Hızlı operasyon için bizde ilgili yetkili servis personeline teşekkür ediyor, sebep olduğumuz bu tatsız olaydan ötürü Sn. Onur Gültekin den tekrar özür diliyoruz. Kazasız Belasız Sürüşler...

Lakin Kayseri bayii mizin, müşterimiz ile iyi iletişim kuramayıp krizi iyi yönetememesi sonucu oluşan bu konu ve diğer forumlardaki konuların Markamıza vermiş olduğu Maddi Manevi hasar dolayısıyla ve bayilik sözleşmesinin ilgili maddeleri gereği Megachips Yetkili Yükleme Merkezi lisansı askıya alınmış, dosya tedariği kanalı kapatılmıştır.

Bilgilerinize,

• quote:

Orijinalden alıntı: tillo

2009 model jetta 1.9 tdi dsg 155.000 km tuning yapılabilirmi fiyatı ne olur

Merhabalar,

Otomobiliniz 105hp den 145hp ye çıkartılabilir. 750tl tutar 2 saat kadar sürer.

Km den ötürü otomobilnizin motoruna koruyucu bakım uygulanmasını tavsiye ederim. Motorun kalan ömrü uzayacak ve çok faydalı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan0403

merhaba seat leon fr 150 actli aracım var ne kadar güç artışı sağlarım? Actlere uyumsuz diyorlar doğru mu?

Merhabalar

150hp TSI motordan 30-35hp 50-55nm kazanç elde edilmektedir.

ACT ler aksine daha verimli oluyor. Biz uygulamayı çok başarılı buluyoruz, kullanıcı yorumları gayet pozitif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakdemirci80

Yeni civic için değerler nereye kadar çıkabilir

Bu yeni çıkan son kasa ile alakalı henüz bir uygulama geliştirmedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

Polo 1.2 tsi manuel ne kadar artis olur ? Begenmedigimiz takdirde iade edebiliyormuyuz ?

Polo 1.2 TSI 90hp 160nm

Bu motor orjinalden 105hp olanlarla aynı. buyüzden 105likleri nasıl 130 yapıyorsan bu Polo da 90dan 130 a çıkabiliyor.

Sonuç olarak 130hp 240nm bir otomobile sahip olursunuz.. Tavsiye ederim, cidden keyifli olacak.

Herhangi bi memnuniyetsizlik durumunda tabiki iade edebilirsiniz.

Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.