Şimdi Ara

Chip Tuning Hakkında Herşey (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.294
Cevap
32
Favori
109.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

İzmir bayimiz var.
    Tüm bayilerimize aşağıdaki link den ulaşabilirsiniz.

http://www.megachips.com.tr/bayilerimiz.asp

Çok fazla platformdan,çok fazla mesaj geliyor,mümkün olduğunca yanıtlamaya çalışıyoruz.
    Arada gecikmeler olabiliyor, tenezzüllük veya para lık bir durum yok.

Saygılar.
    Serkan.0533 375 9200

Merhabalar
    Mondeo 2015 Tdci lara cip uygulaması yapılabiliyor mu. Oran ne kadar artar. Beygir gücü ve tork. Yakıt tüketimi mümkünümü?
    Motora zararları nedir?

Bolu bayiniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mehmet abi merhaba,

2016 3.18i 3 silindir, 136hp araca yazılım yapabilir misiniz?
  • akrepyusuf kullanıcısına yanıt
    Selamlar;
    Evet aracınıza yazılım yapabiliyoruz. 136hp den 180hp ye kadar çıkartabiliyoruz.
    0850 302 82 85
  • RaceChip® -Chip Tuning Box içerisindeki switch in pozisyonları hakkında bilgi verebilecek yetkili yada tecrübeli biri varmı?

2004 renault kangoo 65hp 160nm tork

RaceChip® – Başlangıç Modeli (ONE)
  • ChipTuning Uzmanı kullanıcısına yanıt
    Mehmet bey iyi geceler, iyi bayramlar. Bayram bayram sizi işle megul etmek niyetim yok, konuyu görüp de size soru sorma şansını görmüşken kaçırmadan, unutmadan yazayım istedim. Ne zamana fırsat bulursunuz bilmem. Aracım 2013 citroen ds4 e-hdi 115 hp. 30.000 küsür km'de ve 2 yıl garantisi sürüyor. Konuda okudum 140 hp 320 nm elde ediliyormuş. İzmir'de uygulama merkeziniz de varmış 3. sanayide. Sorularım
    1- Ecu sökülecek ve açılacak mı? Anti tuning koruması aracımda var mı?
    2- Serviste güncelleme nedeniyle yazılım giderse tekrar yükleme için ücret alınır mı?
    3- Her işinizin arkasında durduğunuzu görüyorum, uygulamayı izmir'deki uygulama merkezinizde yaparsak da arkasında duran işi takip eden siz olur musunuz?
    4- 2 yıl uzatılmış garantim var yeni başlayan. Garantiyi bozma konusunda ne gibi bir risk var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catasthrope -- 5 Temmuz 2016; 1:02:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 model 3.000 km de 1.6 92 beygir citroen berlingo chip uyguladıktan sonra kaç beygire çıkar? Tork ta artış olur mu? Teşekkürler. @ChipTuning Uzmanı

• hocam merhaba. 102 hp vw bora aracım var atmosferik motor. bu motora herhangi bir uygulama yapıyor musunuz?
  • Mehmet Bey merhaba sizi uzun süredir takip ediyorum Konya Draglarındaki aracınızı gördükten sonra yazmak istedim. 2005 model 1.5 dci megane 2 alma arefesindeyim galiba bu motorlar 80 bg. chip tuning ile makismum alabileceğimiz güç ne olur? dpf (varsa) iptali vs. vs. en son kaç bg alabiliriz bu araçtan? yakıt tasarrufu pek de önemli değil benim için
  • Öncelikle herkese selamlar.
    Ben 7 ay önce 2.0 D 163 hp Chevrolet cruze aldım.Aracım 2012 model en son kasa.
    Aracıma chip tuning uygulaması yaptırmak istiyorum.1 haftadır araştırdım en derin en ayrıntılı forum konularına kadar.
    Şimdi fiyat almaya başladım.Fakat aklımda bir kaç soru var.
    Bu uygulamayı yaptırdığımda aracımın intercooler ı motor ve diğer parçalarını aynı verimde soğutmaya devam edebilecek mi?
    Daha büyük ve yeni bir intercooler a ihtiyacım olur mu?
    Ayrıca DPF(Dizel partikül filtresi)nin değişmesine veya tamamen sökülmesine ihtiyaç olur mu?
    Çünkü daha performanslı bir araçta daha fazla kurum duman vs. olabilir.
    Yaptıracağım uygulama stage 1 olacak.163 hp 320 nm tork olan güç değerlerini 200 hp 420-430 nm torka çıkarmış olacağım.
    Bunlar dışında önemli ve bilmem gerekenler var ise bilgilendirirseniz sevinirim.
    Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liphter -- 11 Temmuz 2016; 14:03:48 >

• Mehmet bey merhabalar, Aracım Peugeot 307 1.4 Dizel ve performansından pek memnun değilim. Ne gibi bir artış olur ve bana ne kadara mal olur? Yardımcı olabilirmisiniz

• RaceChip® -Chip Tuning Box içerisindeki switch in pozisyonları hakkında bilgi verebilecek yetkili yada tecrübeli biri varmı?

2004 renault kangoo 65hp 160nm tork

RaceChip® – Başlangıç Modeli (ONE)
  • OPEL CORSA 2015 1.2 ESSENTİA 70HP BU ARACA CHİP OLUR MU?
  • coopp C kullanıcısına yanıt
    Maalesef Corsa 1.2 de anlamlı sonuçlar alınamaz..
  • akrepyusuf kullanıcısına yanıt
    307 1.4 HDİ için yazılım mümkün . Fiyatı ise 750TL dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChipTuning Uzmanı -- 20 Temmuz 2016; 20:10:42 >
  • Chip Tuning, Yazılım ve Ecu programlama işine yeni başlayacak arkadaşlar önce makalemizi inceledikten sonra Chip Tuning Nedir, Nasıl yapılır, En iyi Chip Tuning cihazları hangileridir, hangi araçlarda daha çok başarılıdır bunların detaylarını inceleyebilirler.

• ChipTuning Uzmanı kullanıcısına yanıt
    1.6 cdti için yazılım bekliyoruz. Var mı bir gelişme?
  • Konuyu arastirdim daha once sorulmamis.

Nissan xtrail 1.6 dizel otomatik 2016 model.

Yazilimla neler yapilabilir fiyat nasil olur ?

• asi_ A kullanıcısına yanıt
    GÜÇ: 96 kW => 112 kW
    BEYGİR: 131 HP => 152 HP
    TORK: 320 Nm => 370 Nm

http://store.racechip.com.tr/index.php?route=product/category&path=1418_8976_108590

yazılım gider bu box elinde durur hocam
  • yasaluyari kullanıcısına yanıt
    499 euro olan tam bir canavarmis. Acaba uzun vadede motora yan etkisi nasil olur

• quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

GÜÇ: 96 kW => 112 kW
    BEYGİR: 131 HP => 152 HP
    TORK: 320 Nm => 370 Nm

http://store.racechip.com.tr/index.php?route=product/category&path=1418_8976_108590

yazılım gider bu box elinde durur hocam

Cvt şanzıman sorun çıkartır mı?

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.