Şimdi Ara

Chip Tuning Hakkında Herşey (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.294
Cevap
32
Favori
109.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sahinbas1903

Selamun Aleyküm,

1.6 Litre Valvematic CVT Auris II için yazılım veya powerbox var mıdır? Artış ne kadar olur?

VeAleykümSelam

Pedalbox var, denemek için merkezlerimizi ziyaret edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canirtuk

Rsa problem
    Merhabalar sayın forumdaşlar başımdan geçen olayı eksiksiz olarak buraya yazmak istedim çünkü mağdur edildim.
    Bir araç satın aldım İbiza cupra ve bu araçta Rsa stage 2 yakıtlı yazılım mevcut idi. Ben kendim dump valve takarken bi yay eksik takmışım ve bu sebepten araçta basınç kaçağı vardı. İstanbul bayi Raşit beyde oem yazılımı atalım sıkıntıyı çözelim sonra yazılımı güncellerim dedi. Ben yakıtlı yazılım istemediğimi ve yazılımı yakıtsız olarak güncelletmek istediğimi söyledim ve bana 100 Euro gibi bi rakam teklif etti kabul ettim.
    Sıra kaçağı bulmaya geldi wg nin visasını sıktık bi kaç tur değişen olmadı sonra dv den kaçırıyordur belki deyip dv yi söktüm o Zaman yayın takılı olmadığını gördüm. Sağolsun Hakkı'nı yemiyorum rasit bey yardımcı oldu log alıp gönderdim inceledi falan.
    Neyse yazılım güncelletmeye sıra geldi şimdi olaylar değişti. İstanbul bayisi raşit bey bana aracın daha önceki sahibinin yazılım parası vermediğini bu yüzden istersen 313 Euro'dan tekrar bi yazılım yapılacağını söyledi ben tabi şok oldum.
    Kırıcı konuşmayı sevmem konuşmadım da yazılımı oeme kasti mi yoksa iyi niyetten mi çevirdi bilmiyorum zaten araç üzerindeki yazılım çok kötü bi yazılım olduğunu söyledi bende cevap olarak siz yaptınız yazılımı dedim kötüyse siz kötü yaptınız dedim hemen cevap şu oldu abbicim Ada'mın yüzü yokmuş güncellemeye gelemiyormuş dedi.
    Aracın yazılımı Ankara'da yapıldığı için Ankara bayisi Kürşad bey ile de görüştüm oda , maalesef size yardımcı olamıyorum dedi, yani beni mağdur ettiler izledikleri politika maddiyata yönelik ve beni aldattılar başta 100 Euro demeseydi ben yakıt alır oyle kullanırdım aracı
    şimdi bu konuda kim haklı siz karar verin.
    Aracın eski sahibi ile yaşadıkları problemi bana yansıtılıyorlar.
    Aracın eski sahibi ile konuştum ben yazılımın parasını verdim sadece intercooler almıştım onunla ilgili parasal bi sıkıntı oldu ama onuda çözdük bi problem yok dedi.

geçmiş olsun

• ChipTuning Uzmanı kullanıcısına yanıt
    1.6 Ecoboost modeller için ne gibi güç çıkışları oluyor ve tam fiyatı verebilirsiniz, forumda arkadaşlarla paylasabiliriz. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nejoz

1.6 Ecoboost modeller için ne gibi güç çıkışları oluyor ve tam fiyatı verebilirsiniz, forumda arkadaşlarla paylasabiliriz. Teşekkürler.

150hp 240nm > 180hp 300nm
    160hp 240nm > 190hp 300nm
    180hp 240nm > 210hp 300nm

750tl tutar.
  • ChipTuning Uzmanı kullanıcısına yanıt
    Değerli bilgileriniz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 crdi için uyguladınız mı daha önce? değerler ne oluyor?
  • 2011 yılı Şubat ayında 1.6 dizel 407 aracımı adana bayinde çiplettim. Araç 58 bindeydi işlemi yaptırdığımda. Geçen ay aracımı 125 binde sattım. Bu aralıkta araçta çip sonrası ortaya çıkan duman atma olayının biraz artması dışında herhangi bir problem yaşamadım. Genelde aracı sıkıştırarak kullanan biriyim. Ama bakımlarınıda ihmal etmem. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
    Captiva 2.0 163 beygir için araç kapasitesi, hız ve yakıt dengeli değerler nedir öğrenebilirsen sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

1.5 crdi için uyguladınız mı daha önce? değerler ne oluyor?

130-135hp ideal olacaktır. Motor ve km durumuna göre değerler farklılık gösterebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuCuK

2011 yılı Şubat ayında 1.6 dizel 407 aracımı adana bayinde çiplettim. Araç 58 bindeydi işlemi yaptırdığımda. Geçen ay aracımı 125 binde sattım. Bu aralıkta araçta çip sonrası ortaya çıkan duman atma olayının biraz artması dışında herhangi bir problem yaşamadım. Genelde aracı sıkıştırarak kullanan biriyim. Ama bakımlarınıda ihmal etmem. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
    Captiva 2.0 163 beygir için araç kapasitesi, hız ve yakıt dengeli değerler nedir öğrenebilirsen sevinirim.

Megachips olarak biz teşekkür ederiz..

163lük Captiva 190hp 450nm olur. Arzu edilirse hız limitörü kaldırılır. 90kmh sabit hız da 100km de tüketilen yakıt miktarı %12 kadar düşer.
  • Üstat aracım Astra 2010 otomatik lgpli..Önceki aracım dizel olduğu için alt devirlerde ve yokuşlarda bayık geliyor aracım 155 tork var malum...Ne tavsiye edersin?? Aydın'dan yazıyorum çok yokuş vs yok az da olsa gaza yüklenirim genelde sakin kullanırım.. Spor mode fena değil gerçi ama uygulamadan sonra spor modeda bi fark olur mu??? ..İyi forumlar
  • Merhaba. Henüz çiçeği burnunda yeni aldığım Starex kamyonetimi sırf merakımdan ötürü chip tuning yaptırmayı düşünüyorum. Araç 2.5 turbo intercooler 100bg Tci motor. Potansiyeli nedir? Tork ve Hp artışı ne olabilir? ayrıca yakıta nasıl etki eder? Bilgi paylaşabilirseniz sevinirim.

Herkese iyi forumlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lesperanz

Üstat aracım Astra 2010 otomatik lgpli..Önceki aracım dizel olduğu için alt devirlerde ve yokuşlarda bayık geliyor aracım 155 tork var malum...Ne tavsiye edersin?? Aydın'dan yazıyorum çok yokuş vs yok az da olsa gaza yüklenirim genelde sakin kullanırım.. Spor mode fena değil gerçi ama uygulamadan sonra spor modeda bi fark olur mu??? ..İyi forumlar

Otomobilinizi programlayarak %8 kadar güç ve tork arttırabiliriz. Düşük devirlerde tork artışı daha yüksek oranda olur. Otomobil bi nebze canlanır iyileşir. Her iki moduda etkileyecektir.

İzmir bayii miz ile irtibat kurabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strongholdman

Merhaba. Henüz çiçeği burnunda yeni aldığım Starex kamyonetimi sırf merakımdan ötürü chip tuning yaptırmayı düşünüyorum. Araç 2.5 turbo intercooler 100bg Tci motor. Potansiyeli nedir? Tork ve Hp artışı ne olabilir? ayrıca yakıta nasıl etki eder? Bilgi paylaşabilirseniz sevinirim.

Herkese iyi forumlar..

Merhabalar

100lük Starexleri programlayamıyoruz malesef.

Onlar pompa enjektor ayarı ile güçlenebilirler. Hatta ekonomi odaklı iyi bir ayar ile güç ve tork dan taviz vermeden %20-25 oranlarında ekonomi yaptırdığımız filolar oldu zamanında..

Muhtemel maliyet 1000-1200tl kadar olacaktır.

Aracınız hayırlı uğurlu olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChipTuning Uzmanı -- 11 Mayıs 2016; 11:13:16 >
  • Merhaba Chevrolet aveo hb. 2011 model otomatik 100 hb aracım var. Bu gün landirenzo evo lpg taktırdım. Aracıma CHip tuning yaptırabilirmiyim. Yapılırsa verimi Nasıl olur. Bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Orijinalden alıntı: fsnn

Volvo s80 t4 benzinli 2011 aracım var yakıttan biraz şikayetçiyim aracımı çok sevdiğimdende değiştirmek istemiyorum

Race chip i araştırdım ve iddalarına göre tasarruf ayarlı olduğunda 100 km de 1-1.5 litre tasarruf sapladığını idda ediyorlar. Bu konuya yabancı olduğumdan BU KONUYA VAKIF ÜSTADlardan yardım bekliyorum dığrumu bu iddaları cevaplarınız için teşekkürler

O malum markanın vaadlerine inanmayın. üzülürsünüz.

Otomobilinizin gücünü ve torkunu arttırarak ekonomi yaptırmak hayli güç.

Artan tork miktarı ve daha erken üretilmeye başlanacak motor torku sayesinde 120-130a kadar sabit hızlı kullanımlarda %5-8 ekonomi elde etmek mümkün oluyor. Çok sakin şehir için kullanımlarında da bir miktar ekonomi gelir. ama haricinde eskisi gibi tüketecektir.

Çok teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba.1.2 tsi polo manuel sorunsuz kac hp elde edilebilir.Birde araci surekli otobanda yuksek suratlerde kullaniyorum.Yag sicakligi 110lara geliyor.Yazilimdan sonra ayni sekilde kullanimda sorun olur mu ? Ozelden de mesaj atabilirsiniz.Tesekkurler.
  • Özelden Yanıtladım.
  • 2011 model passat 2.0 tdı 6 ılerı dsg lı aracım var.
    km 100.000 km de
    aracıma chip yaptırmak istiyorum.
    artıları eksıleri nelerdir.
    yaptırdıktan sonra dsg de motor da ve egzos da sıyah duman atma gıbı şeyler olur mu?...
  • Merhaba . 2011 model honda civic aracım. Atmosferik motor olduğundan bildiğim kadarıyla chip uygulaması yapılamıyor. bunun yerine pedal comander tarzı uygulamalar yapılabiliyor. Bunun dışında <ayrıca sizin bildiğiniz veya uyguladığınız her hangi bir yöntem varmı ? bir de pedal comander uygulamanız ne kadar acaba ? Teşekkürler iyi çalışmalar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

2011 model passat 2.0 tdı 6 ılerı dsg lı aracım var.
    km 100.000 km de
    aracıma chip yaptırmak istiyorum.
    artıları eksıleri nelerdir.
    yaptırdıktan sonra dsg de motor da ve egzos da sıyah duman atma gıbı şeyler olur mu?...

Merhabalar

Otomobilinizin üzerinde çok kıymetli bir motor ve vitek kutusu var. 100.000km bu motor için hiçbirşey..

programlama sonrası +30hp +55nm elde ederiz. Duman olmaz, sorun çıkarmaz.

Dizeller için özel geliştirdiğimiz 100.000km bakım paketimiz ile ilgilenirseniz Bu konudada yardımcı oluruz.

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.