Şimdi Ara

Chip Tuning Hakkında Herşey (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.294
Cevap
32
Favori
109.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaSHrAbA

Merhaba . 2011 model honda civic aracım. Atmosferik motor olduğundan bildiğim kadarıyla chip uygulaması yapılamıyor. bunun yerine pedal comander tarzı uygulamalar yapılabiliyor. Bunun dışında <ayrıca sizin bildiğiniz veya uyguladığınız her hangi bir yöntem varmı ? bir de pedal comander uygulamanız ne kadar acaba ? Teşekkürler iyi çalışmalar dilerim.

Pedal Chip işlemi aşağı yukarı 500-600 mertebelerinde.

LPG varmıdır
  • ChipTuning Uzmanı kullanıcısına yanıt
    evet Aracım LPG 'lidir.
  • Mehmet bey merhaba,

2010 model ford mondeo SW
    92000 km
    2.0 TDCI ( 140 Hp/ 320Nm ) Duratorq PowerShift

aracımın; 1- Sadece chip ile
    2- chip + diğer uygulamalar ile

performansını ( özellikle hantallığını ) nasıl değiştirebiliriz? ücret ne kadar olur? ataşehir tem yanyolda siz mi bulunuyorsunusz?

teşekkür ederim
  • ChipTuning Uzmanı kullanıcısına yanıt
    merhaba,

golf 5 1.4 TSİ 140 beygir aracıma chip tuning yaptırmak istiyorum, ulaşabileceğimiz GÜVENLİ ve ZORLANMIŞ değerler nelerdir? ve bana ne kadara mal olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eocmd2003

Mehmet bey merhaba,

2010 model ford mondeo SW
    92000 km
    2.0 TDCI ( 140 Hp/ 320Nm ) Duratorq PowerShift

aracımın; 1- Sadece chip ile
    2- chip + diğer uygulamalar ile

performansını ( özellikle hantallığını ) nasıl değiştirebiliriz? ücret ne kadar olur? ataşehir tem yanyolda siz mi bulunuyorsunusz?

teşekkür ederim

Aracınız yazılım sonrası çok değişti..İyi günlerde kullanmanız dileğiyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

merhaba,

golf 5 1.4 TSİ 140 beygir aracıma chip tuning yaptırmak istiyorum, ulaşabileceğimiz GÜVENLİ ve ZORLANMIŞ değerler nelerdir? ve bana ne kadara mal olur?

Selamlar;
    Zorlanmadan 160-165hp alabiliriz.Şu anki gibi stabil kullanmaya devam edersiniz. Fiyat bilgisi için telefonlaşalım gereken kolaylık sağlanacaktır.
  • Astra k 136 hp 320 torkluk dizel astra otomatik için ideal olarak güç ve torkta hangi değerler alınır.chip mi box mu yoksa pedal chip mi önerirsiniz.dizel otomatik olduğu için sıkıntı çıkarırmı.otomatik araç bu torka dayanıklı olurmu.bakım esnasında chip yapıldıgı anlaşılırmı.

Ayrıca hem chip hem de gaz tepkime artırıcı birlikte kullanılabilirmi yoksa chip yüptırınca diğerine garek kalkaz mo.chip dlayı dpf nen sık temezliğe girmesine sebeb veya dpf ye zararı olurmu. fiyat ne kadar.iskenderunda bayiniz varsa numara alabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliserpil2006 -- 25 Mayıs 2016; 19:53:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse sormamış ama chip den kaynaklı bir motor arızasına garanti veriliyor mu?
  • Mehmet Bey, daha önce de sordum ancak merak ettiğim noktalar var bu yüzden kusura bakmayın, 2009 model Megane 2'ye (1.5 dci 85 hp, 90.500 km) inşallah haziran sonu gelip chip tuning yaptırmayı düşünüyorum. Herhangi bir risk olmadan, (sanırım soft yazılım deniyor) bakım periyotları değişmeden ya da ek bir bakım ve zahmet gerektirmeden alabileceğimiz değerler nelerdir ya da böyle bir chip tuning mümkün müdür? Bu tip bir chip tuning'in aracın şanzıman vb. aksamlarını zorlama durumu var mı? Amacım araca ekstra bir yük bindirmeden, fazladan yormadan, kısaca ömrünü kısaltmadan verim elde etmek. Çalışmalarınızda başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Defkhan3459 -- 26 Mayıs 2016; 13:01:00 >
  • insignia 1.6 170 sidi manuel chiple ne kadar artış olur ve fiyat nedir?teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat

Kimse sormamış ama chip den kaynaklı bir motor arızasına garanti veriliyor mu?

mantıken verilebilir mi ?
  • İyi akşamlar benim 93 probe 2.5 v6 24v ne kadar güç artışı elde edenilirim..saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat

Kimse sormamış ama chip den kaynaklı bir motor arızasına garanti veriliyor mu?

Tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliserpil2006

Astra k 136 hp 320 torkluk dizel astra otomatik için ideal olarak güç ve torkta hangi değerler alınır.chip mi box mu yoksa pedal chip mi önerirsiniz.dizel otomatik olduğu için sıkıntı çıkarırmı.otomatik araç bu torka dayanıklı olurmu.bakım esnasında chip yapıldıgı anlaşılırmı.

Ayrıca hem chip hem de gaz tepkime artırıcı birlikte kullanılabilirmi yoksa chip yüptırınca diğerine garek kalkaz mo.chip dlayı dpf nen sık temezliğe girmesine sebeb veya dpf ye zararı olurmu. fiyat ne kadar.iskenderunda bayiniz varsa numara alabilirmiyim

Merhabalar,

İdeal gördüğümüz 163hp 380nm dir.

Pedalchipi motoru güçlendirdikten sonra tekrar düşünün derim. ihtiyaç kalmayabilir.

Herhangi bir aktarma organı problemi yaşayacağımızı düşünmüyorum.

http://www.megachips.com.tr/bayilerimiz.asp

• Mehmet bey ortalarda yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Orijinalden alıntı: aliserpil2006

Astra k 136 hp 320 torkluk dizel astra otomatik için ideal olarak güç ve torkta hangi değerler alınır.chip mi box mu yoksa pedal chip mi önerirsiniz.dizel otomatik olduğu için sıkıntı çıkarırmı.otomatik araç bu torka dayanıklı olurmu.bakım esnasında chip yapıldıgı anlaşılırmı.

Merhabalar,

İdeal gördüğümüz 163hp 380nm dir.

Pedalchipi motoru güçlendirdikten sonra tekrar düşünün derim. ihtiyaç kalmayabilir.

Herhangi bir aktarma organı problemi yaşayacağımızı düşünmüyorum.

http://www.megachips.com.tr/bayilerimiz.asp

2016 model Astra dizellere chip tuning başladı mı?

• Automaniac82 A kullanıcısına yanıt
    Evet %20 ye yakın güç artışı sağlayabiliyoruz.
  • Bu yazılımın Fiesta 1.5 dizel için fiyatı nedir arkadaşlar.

Artış 25hp 50tork realde 20hp artış elde edebilirim.

• Yazılımla şu pedalchip denen zımbırtının yaptığı gibi gaz tepkime süresi de düşüyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.