Şimdi Ara

Chip Tuning Hakkında Herşey (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.294
Cevap
32
Favori
109.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tüm bayilerimize aşağıdaki link den ulaşabilirsiniz.

http://www.megachips.com.tr/bayilerimiz.asp

Çok fazla platformdan,çok fazla mesaj geliyor,mümkün olduğunca yanıtlamaya çalışıyoruz.
    Arada gecikmeler olabiliyor, tenezzüllük veya para lık bir durum yok.

Saygılar.
    Serkan.0533 375 9200
  • uçanBalık kullanıcısına yanıt
    Selamlar;
    Aracınız 90hp den 110hp ye ve 215nm den 255nm ye çıkar.
    Şuan nasıl kullanıyorsanız aynı şekilde sıkıntısız kullanabilirsiniz.
    Gaz pedalınız her zaman dolu olacağından sürüş konforunuz artacaktır.
    Saygılar.
    Serkan.
  • 2008 Peugeot 207 1.6 hdi 3000 devir altı çok ölü ve yakıt fazla yazılımdan sonra ne olur tork ve beygir gücü ayrıca belirttiğim sorunlarda iyileşme olurmu kara tren gibi olsun istemiyorum duman atma oluyormu hala son olarak fiyat nedir.egzost muayenesinde sorun oluyormu yapıldıktan sonra emisyon değerleri falan rahat geçiyormu muayeneden motoru yorma ömrünü kısaltma gibi bir durum yaratıyormu
  • eldorado45 kullanıcısına yanıt
    hocam araçta bi sorun olabilirmi acaba .bendeki 307 ,1800 de bile gitmem demiyor. . .
  • uçanBalık kullanıcısına yanıt
    olamaz araçta sorun ama bence sen senin arabanın gittiğini zannediyorsun :) gitmekten gitmeye fark var
  • eldorado45 kullanıcısına yanıt
    Selamlar; Dumansız ve sağlıklı bir şekilde 90hp den 110hp ye ve 215nm tork dan 255nm torka çıkacaktır.
    Aracınızda mevcut bir problem yok ise Muayenede ve günlük kullanımda problem yaşamazsınız.
    İstanbul daysanız geldiğinizde dyno yaparız. motor durumunu da kontrol etmiş olur, öncesi sonrası değerleri yorumlarız.
    Daha fazla detay için 0533 375 9200 Serkan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

Selamlar; Dumansız ve sağlıklı bir şekilde 90hp den 110hp ye ve 215nm tork dan 255nm torka çıkacaktır.
    Aracınızda mevcut bir problem yok ise Muayenede ve günlük kullanımda problem yaşamazsınız.
    İstanbul daysanız geldiğinizde dyno yaparız. motor durumunu da kontrol etmiş olur, öncesi sonrası değerleri yorumlarız.

merhaba bende 2006 model 190.000 km de 307 hdı 110 var 2-3-4 vites performansları fena degil hatta 3.vites de 140 diyor ama 5. vites performansı pek hoşuma gitmiyor...yazılım mı önerirsiniz yoksa racechip gibi tak cıkar aletlerimi önerirsiniz yazılımda yada box ta siyah duman olayı varmı ben 300nm den sonraki torkları pek saglıklı görmüyorum 130 hp de max beygir gücü max.sınırım bunlar motor saglıgı için...istediğimiz tork ve hp degerleri ayarlanabiliyormu kahramanmaraşta şubeniz yok sanırsam gaziantepte var...

• _İZ BIRAKAN_ kullanıcısına yanıt
    Selamlar;
    Bizim önerimiz ve önceliğimiz her zaman yazılımdan yana olacaktır. Racechip ürünlerini de bizlerden temin edebilirsiniz.
    Endişenize gelince ,Araç motoru kendine zarar verecek değerlere çıkılmasına zaten izin vermeyecektir.
    Gaziantep,Adana,İskenderun,Mersin size yakın bayilerimiz,nerede işlem yaptırmayı düşünüyorsanız iletişime geçmeniz durumunda arzu ettiğiniz değerlerin yakalanmasında fazlasıyla yardımcı olacaktır.
  • ChipTuning Uzmanı kullanıcısına yanıt
    2014 qashqai 1.5dci
    SID309 beyin mevcut.
    yazılım yapacak yer araştırıyorum.
    Konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nabaki kullanıcısına yanıt
    Dün görüştüğümüz gibi henüz hiçbir firma tarafından yazılım yapılamıyor.
  • quote:

Dün görüştüğümüz gibi henüz hiçbir firma tarafından yazılım yapılamıyor.
    Honda CR-V 1,6 Dizel 120ps / 300 tork yazılım mevcut mu ?
    Aynı motoru kullanan Civic HB dizel de var bunlara yazılım uygulanabiliyor mu?
  • Selamlar;
    Bu model araçlara Megabox uygulaması yapıyoruz. Yazılım henüz yapılamıyor.
  • quote:

Selamlar;
    Bu model araçlara Megabox uygulaması yapıyoruz. Yazılım henüz yapılamıyor.

Megabox uygulaması hakkında detaylı bilgi nereden bulabilirim ?
  • 0533 375 9200 dan ulaşabilirsiniz.
  • Kia rio 1.5 crdi kac beygir alinir kac saniye 0-100 gelistirilebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar hic bilmedigim icin soruyorum clio symbol 2007 1.5 dizel aracim var malum ogrencilik birkac yil kullanacagim mecburen bu araci bu araca boule birsey uygulaniyor mu acaba

• 90 hp 200nm tork fluence sorunsuz bi şekilde ne kadar güce ulastırabiliriz istanbuldayım . ne kadar ücret tutar. yakıt konusunda nasıl bi değişim olur araç 28 binde alındı 55 binde suan . oldukça az yakmakta yakıt artarmı azalırmı ?
  • aracımın garantisi devam ediyor ,uygulama sonrası sıkıntı olur mu garanti durumunda.ayrıca araçta sıkıntı yaşanıyor mu (arıza vs)
  • Volvo s80 t4 benzinli 2011 aracım var yakıttan biraz şikayetçiyim aracımı çok sevdiğimdende değiştirmek istemiyorum

Race chip i araştırdım ve iddalarına göre tasarruf ayarlı olduğunda 100 km de 1-1.5 litre tasarruf sapladığını idda ediyorlar. Bu konuya yabancı olduğumdan BU KONUYA VAKIF ÜSTADlardan yardım bekliyorum dığrumu bu iddaları cevaplarınız için teşekkürler

• Arkadaşlar iyi günler bende 1.3 dizel enjoy 75 hp lik aldım açıkcası performans olarak çok kötü rahatlığına diyeceğim yok ancak istediğim az biraz serilik. Bu chip yazılımlar nedir ne kadar performans artışı sağlanır bunun zararı varmıdır motora? Yasalmıdır? Maliyeti ne olur? Pek bilmediğim için soruyorum bilgi verebilcek olan varmı?

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.