Şimdi Ara

Chip Tuning Hakkında Herşey (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.294
Cevap
32
Favori
109.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006 Grande Punto 1.4 FIRE 77HP ve 2015 Fiesta 1.25 82HP için yazılım sonrası yaklaşık tork ve HP değerleri ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Druigard

Merhaba Mehmet Bey

Astra H 1.3 cdti 90 hp 200 NM için güvenli limitlerde neler yapılabilir ne kadar tutar ?

Malum aracın yıpranmasını zarar görmesini istemem, 3 yıl ben benden sonra da kullananların sıkıntı yaşamalarını istemem araç 51 bin km de

Merhabalar,

108hp 265nm yıllardır yüzlerce astraya uygulanan problemsiz değerlerdir.

200-300 bin km kullanılan otomobiller mevcuttur.

uygulama 750tl tutar 2 saat kadar sürer.
  • Mehmet Bey merhabalar.

2010 model Fiat Punto Evo 1.4 multiair 103hp araca sahibim. Punto forumlarında multiair motorların çok fazla hava çekme eğilimi olduğunu bu sebepten sadece iyi bir hava filtresi ile bile 10-15hp arası alınabildiği yazıyor.

Ben şimdi iyi bir hava filtresi alsam(max 500tl), bir de siz yazılım yapsanız otomobil kaç hp olur sizin tahmininiz ? Tecrübelerinize dayanarak ortalama bir rakam da söyleseniz, benim kabulüm.

Saygılar, iyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Mehmet Bey merhabalar.

2010 model Fiat Punto Evo 1.4 multiair 103hp araca sahibim. Punto forumlarında multiair motorların çok fazla hava çekme eğilimi olduğunu bu sebepten sadece iyi bir hava filtresi ile bile 10-15hp arası alınabildiği yazıyor.

Ben şimdi iyi bir hava filtresi alsam(max 500tl), bir de siz yazılım yapsanız otomobil kaç hp olur sizin tahmininiz ? Tecrübelerinize dayanarak ortalama bir rakam da söyleseniz, benim kabulüm.

Saygılar, iyi çalışmalar.

Merhabalar

Otomobilinizi programlayarak Hava filtre sistemi ile birlikte 125-130hp elde edebileceğimizi düşünüyorum.

Dinamometre üzerinde dener görürüz. programlama 750tl tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

2006 Grande Punto 1.4 FIRE 77HP ve 2015 Fiesta 1.25 82HP için yazılım sonrası yaklaşık tork ve HP değerleri ne olur?

Bu tip düşük hacimli Atmosferik motorlardan genelde %8-12 kadar extra güç ve tork elde edilir.
  • ChipTuning Uzmanı kullanıcısına yanıt
    Ankara'da ikamet ediyorum 40bin bakımından sonra ziyaret edeceğim yer neresi olmalı. Birde özellikle tavsiye edeceğiniz bir hava filtresi var mıdır ? Ben k&n karbon serisi düşünüyordum.

Hızlı geri dönüş için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Ankara'da ikamet ediyorum 40bin bakımından sonra ziyaret edeceğim yer neresi olmalı. Birde özellikle tavsiye edeceğiniz bir hava filtresi var mıdır ? Ben k&n karbon serisi düşünüyordum.

Hızlı geri dönüş için teşekkürler.

Firma İsmi: K1 Performance - Koray AKYOL

Bahçekapı Mahallesi, 2528.Sokak(Eski 6.sk), No:41, Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi, Etimesgut/Ankara

Telefon : 0 505 616 16 16
    E-Mail : koray.akyol@hotmail.com.tr

ARacınıza özel bir kit varsa onu tercih etmelisiniz.. Yoksa soğuk hava çekebilmek için güzel custom cold air intake kit oluşturulmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: borabey06

Mehmet bey e180 1.6t 156 için CHP box uygulamanız devam ediyor mu halen araç 2015 garanti devam ediyor

Merhabalar

Evet devam ediyor fakat ben Programlama öneririm. Garantinizi etkilemeden 190hp yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiSaSteR_

Merhabalar,

Mehmet Bey 2011 model 33k'de 124 ps AT Cruze aracım var. Yazılım ile elde edeceğimiz optimum değerler ne olur? Uygulamada ecu sökülüyor mu yoksa sadece obd portu üzerinden mi işlem yapılıyor?

Teşekkür ederim.

@DiSaSteR_

Merhabalar

138hp civarında max güç elde edebiliriz. OBD den yapıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChipTuning Uzmanı -- 7 Ocak 2016; 17:16:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Boske

Selam
    2012 golf6
    1.4 tsi manuel 122 hp

150 hp olurmu?

Beyin sokulmek zorundami?

Merhabalar

148hp civarı olur. Asıl büyük değişim Tork da olur. 265nm üretir. OBD portu üzerinden programlayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChipTuning Uzmanı -- 7 Ocak 2016; 17:19:57 >
  • 2005 skoda octavia 1.9 tdi 105 hp 250 torq araçta değerler ne olur bir de araç 190 bin kmde herhangi bir sorun yasar mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

2005 skoda octavia 1.9 tdi 105 hp 250 torq araçta değerler ne olur bir de araç 190 bin kmde herhangi bir sorun yasar mıyım?

Bu motordan 150-155hp çıkar. 400nm tork üretir. Gerekli kontrolleri yaparız. Sorun çıkarıcağını düşündüğümüz bir durum tespit edersek uyarır gerekirse onarırız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

2005 skoda octavia 1.9 tdi 105 hp 250 torq araçta değerler ne olur bir de araç 190 bin kmde herhangi bir sorun yasar mıyım?

Bu motordan 150-155hp çıkar. 400nm tork üretir. Gerekli kontrolleri yaparız. Sorun çıkarıcağını düşündüğümüz bir durum tespit edersek uyarır gerekirse onarırız..

Iyiymis degerler fiyat 750 lira sanirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Cruze 125bg lpg li aracım herhangi bir uygulama yapılabiliryor mu

Programlanabiliyor 135-138hp olur
  • quote:

Iyiymis degerler fiyat 750 lira sanirim?

Evet.. Güzel motorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM

HOCAM 1999 model renault laguna 2.0 140bg 182nm yazılım attırsak kaç bg ve kaç torka çıkar,teşekkürler.

önce mevcut gücü ölçmek lazım.

o rakam üzerinden gidilip ne kadar olacağı hesaplanır.
  • Merhabalar Mehmet Bey;
    2013 model Renault Captur 1.5 dci motor 90 hp aracım için sitenizde referans bulamadım fakat tahminimce clio 4'lerle aynı motoru kullandıkları için 115-125 hp arasında alınabiliyor. Yakıt tasarrufu için ve sağlıklı seviyede performans için ayrı ayrı mı değerler var yoksa ikisi bir arada mı oluyor? Varsa ayrı ayrı değerler ne olur söyleyebilir misiniz?
    İyi günler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senmahmut

Merhabalar Mehmet Bey;
    2013 model Renault Captur 1.5 dci motor 90 hp aracım için sitenizde referans bulamadım fakat tahminimce clio 4'lerle aynı motoru kullandıkları için 115-125 hp arasında alınabiliyor. Yakıt tasarrufu için ve sağlıklı seviyede performans için ayrı ayrı mı değerler var yoksa ikisi bir arada mı oluyor? Varsa ayrı ayrı değerler ne olur söyleyebilir misiniz?
    İyi günler hocam.

Merhabalar,

Evet Clio4 ler ile aynı motor kullanılıyor..

Programlarımızın ortak özelliği gaz pedalına basma şeklinize göre karakterini değiştirmesidir. Gaza az basarak kullandığınızda max ekonomi yaparsınız. Gaza tam bastığınızda max gücü ve torku kullanırsınız. Bu iki durum tamamen sizin kontrolünüzde
  • iyi akşamlar. aracım kia ceed 1.6 crdi manuel 128 hp. sıkıntısız ne kadar güç ve tork elde ederiz. fiyatı ne kadardır.
  • selamlar 2015 6c1 kasa Polo 1.4 tdi için yazılım daha çıkmadı dimi?
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.