Şimdi Ara

Chip Tuning Hakkında Herşey (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.294
Cevap
32
Favori
109.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benzinli yarı otomatik 4 ileri 120 bg 1.6 Vti chip yapılabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavurma verin lan !

Benzinli yarı otomatik 4 ileri 120 bg 1.6 Vti chip yapılabilir mi ?

Malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: oNuR ŞaHiN

mehmet bey 1.6 160 hp 380nm tork dci motordan en fazla kaç beygir ve tork çıkar?

güvenli seviyede 185hp 440nm olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

mehmet bey 1.6 160 hp 380nm tork dci motordan en fazla kaç beygir ve tork çıkar?

güvenli seviyede 185hp 440nm olacaktır.

200 hp yapılamaz mı. çift turbo var biliyorsunuzdur. 200 hp olursa motora çok mu zararlı olur?
  • 2011 1.5 dcı Grand Scenic aracıma nasıl bir uygulama yapıla bilir? hb ve tork artısı ne olur? ücret?
  • quote:

200 hp yapılamaz mı. çift turbo var biliyorsunuzdur. 200 hp olursa motora çok mu zararlı olur?

200hp için makinayı test etmemiz lazım.

Isı ve basınc testlerimizden başarılı geçerse, yapılabilir. Herhalukarda mesuliyet kabul etmeyiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sem1023

2011 1.5 dcı Grand Scenic aracıma nasıl bir uygulama yapıla bilir? hb ve tork artısı ne olur? ücret?

130-135hp elde edilebiliyor. 290 kadar tork üretir.

750tl tutar 1 saat kadar sürer
  • Hocam 2007 model benzin+lpg 102 hp 148 tork seat leona chip tuning yapildiginda degişimi ne olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pottteee -- 5 Aralık 2015; 16:47:11 >
  • Hocam merhaba.. Bende 1.5 dCi 110hp 240nm Qashqai var. Araştırmalarım sonucu yazılım ve box var sanırım. Hangisi daha uygun olur yardımcı olur musunuz? Bide aracın güç değişimi ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmm1716

Hocam 2007 model benzin+lpg 102 hp 148 tork seat leona chip tuning yapildiginda degişimi ne olur.

Hocam cevaplamadınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pottteee -- 10 Aralık 2015; 20:40:21 >
  • Hocam iyi aksamlar.Manisada ikamet etmekteyim.sanirim izmirde bayiniz var.benim aracim 2009 logan laruettta 1.5 dci 50kw(ruhsatta yazan)soruma gelince yakiti umursamazsak yani yakitin ne kadar articagi hic onemli degil dersek araca en cok ne kadar hp kazandirabiliriz.120 bin km de bu arada.konu hakkinda donusunuzu ve fiyati standart fiyat 750 tl mi yoksa ayri tarifemi uygulayacaksiniz.simdiden tesekkurler

• merhabalar . 207 hdi 1.6 motorlu 90 bg lik aracim var fakat sitenizde herhangi bir uygulamasina rastlayamadim . chip yaptirmayi düşünüyorum . kurumsal firma olmaniz ve forumlarda insanları sabırla bilgilendirmeniz ilgimi çekti . yaptığınız şeyin arkasındasınız . tebrik ediyorum .

aracım orijinal bir araçtır . kaç bg alınabileceği size bağlı anladığım kadarıyla . bu aracım sağlıklı olarak 130 bg e çıkabilir mi ?

yoksa 307 lere yaptığınız yazılımın aynısını benim aracima yükleyip 22 bg mi yukselteceksiniz sadece bu konu hakkında bilgi alabilirsem ciddi olarak düşünüyorum ..

yani demek istediğim şu aracıma hazır bi yazılım degilde baştan yazılım yaparsanız en verimli kac bg alabilirim . sanırım biraz kafam karışık . mazur görün ..

saygılarımla ..

• bu arada sitenizden ulaşmaya çalıştım mesaj gonderilemiyor hata veriyor bilginiz olsun ..

• Selamlar;

usezer - Nissan aracınıza chip tuning uygulaması yapıyoruz.110hp den 132hp ye ve 260nm tork dan 312nm torka çıkarabiliyoruz.

nmm1716 - Maalesef aracınız için bir ürünümüz bulunmamaktadır.

kano1453 - Evet sizin aracınız için fiyatımız standart 750TL dir. Aracınız 68hp den 86hp ye ve 160nm den 195nm ye yükselecektir.

çağlayan - Tabii ki Aracınıza özel yazılım yapılacak ancak sorularınıza optimum değerlerde yanıtlar vermek durumundayız.Kullanılmış araçlarda Sonucu

etkileyecek birçok komponent bulunuyor(motor durumu , km, turbo durumu,partikül vs.) işlem sonucu aracınız ortalama ; 90hp den 110 hp ye ve 215nm den 255nm ye yükselecektir.u
  • Sa mehmet hocam aracım daihatsu yav 85 bg acaba aracına chip uygulanır mı ve kac bg artış olur düzce de servisiniz varmı

• Merhaba hocam. 2012 opel corsa 1.3 cdti euro 5 motor dpf li olanlardan. Araç 75 beygir ve 190 torka sahip. Chiple kaç olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayoldas67

Sa mehmet hocam aracım daihatsu yav 85 bg acaba aracına chip uygulanır mı ve kac bg artış olur düzce de servisiniz varmı

Malesef bu araca uygulayamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaymaklıLokum

Merhaba hocam. 2012 opel corsa 1.3 cdti euro 5 motor dpf li olanlardan. Araç 75 beygir ve 190 torka sahip. Chiple kaç olur?

Merhabalar

2012 Corsa 1.3 CDTI 75hp > 115hp - 190nm > 280nm

eski motorlara kıyasla daha yüksek potansiyel barındırıyorlar.. 40hp 90nm güçlenmesi bu yüzden.

Geçenlerde Bi örneğini paylaşmıştık..

http://www.megachips.com.tr/uygulama-detay.asp?id=418

• quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Orijinalden alıntı: KaymaklıLokum

Merhaba hocam. 2012 opel corsa 1.3 cdti euro 5 motor dpf li olanlardan. Araç 75 beygir ve 190 torka sahip. Chiple kaç olur?

Merhabalar

2012 Corsa 1.3 CDTI 75hp > 115hp - 190nm > 280nm

eski motorlara kıyasla daha yüksek potansiyel barındırıyorlar.. 40hp 90nm güçlenmesi bu yüzden.

Geçenlerde Bi örneğini paylaşmıştık..

http://www.megachips.com.tr/uygulama-detay.asp?id=418

Mehmet Bey,

1.6 cdti 136bg astra j'lerde yazılım durumu nedir?

• merhabalar.
    .
    benim 2013 model insignia aracıma birkaç ay önce chiptuning uygulaması yapıldı. o aracı satıp aynı aracın 2014 model olanından aldım. ek olarak flexride şasi var. aynı yazılımı bunada yükleyebilir miyiz ?
    .
    cevap için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.