Şimdi Ara

Chip Tuning Hakkında Herşey (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.294
Cevap
32
Favori
109.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, chip tuning yaptırmayı düşünüyorum. Kimseyle kapışma vs gibi bir derdim yok, sadece sürüş zevki biraz artsın, daha az vitesle oynama gerektirsin, sollamalarda daha rahat olsun istiyorum. Bu yüzden de olabildiğince "az kırıcı" olacak biçimde; 2 araç için fiyat ve tavsiye edilen değer bilgisi alabilir miyim.

Megane 3 ST 2011 model 1.5 DCI 105ps

Opel Insignia 2012 model 2.0 CDTI 130ps
  • Mehmet bey iyi günler. 2012 model Megane 3 EDC 1.5 dci 110/240 araç sahibiyim. güç ve tork artışı için neler yapabiliriz ve fiyatlandırması nasıl olur? Şimdiden teşekkürler
  • merhaba mehmet bey aklıma takılan bir kaç soru var cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

şimdi malumunuz honda, renault ve opel markalarının 1.6 160 hp dizel üniteleri var hepsi de çift turboya sahip. Şimdi bu markalar 1.6 hacimden çift turbo kullanararak bu güçleri çıkartabilmişken, standart 130 küsür hplik dizel bir motorun sadece yazılım ile bu güçlere ulaşması nasıl mümkün oluyor ?
  • Merhaba Mehmet Bey

Astra H 1.3 cdti 90 hp 200 NM için güvenli limitlerde neler yapılabilir ne kadar tutar ?

Malum aracın yıpranmasını zarar görmesini istemem, 3 yıl ben benden sonra da kullananların sıkıntı yaşamalarını istemem araç 51 bin km de
  • Mehmet bey e180 1.6t 156 için CHP box uygulamanız devam ediyor mu halen araç 2015 garanti devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Mehmet Bey 2011 model 33k'de 124 ps AT Cruze aracım var. Yazılım ile elde edeceğimiz optimum değerler ne olur? Uygulamada ecu sökülüyor mu yoksa sadece obd portu üzerinden mi işlem yapılıyor?

Teşekkür ederim.
    @ChipTuning Uzmanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiSaSteR_ -- 21 Aralık 2015; 14:00:54 >
  • Selam
    2012 golf6
    1.4 tsi manuel 122 hp

150 hp olurmu?

Beyin sokulmek zorundami?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze 125bg lpg li aracım herhangi bir uygulama yapılabiliryor mu
  • Mehmet bey konuya bakınca bana PM atarmisiniz bir şey sorucam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOCAM 1999 model renault laguna 2.0 140bg 182nm yazılım attırsak kaç bg ve kaç torka çıkar,teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerf
    Mehmet Bey,

1.6 cdti 136bg astra j'lerde yazılım durumu nedir?

Malesef henüz bir gelişme yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanımlı İşsiz

merhabalar.
    .
    benim 2013 model insignia aracıma birkaç ay önce chiptuning uygulaması yapıldı. o aracı satıp aynı aracın 2014 model olanından aldım. ek olarak flexride şasi var. aynı yazılımı bunada yükleyebilir miyiz ?
    .
    cevap için teşekkürler.

Merhabalar

Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun.

2014 Insignia da programlanabilir. Evet, Aynı işlemi bu otomobile de uygulayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

Merhaba, chip tuning yaptırmayı düşünüyorum. Kimseyle kapışma vs gibi bir derdim yok, sadece sürüş zevki biraz artsın, daha az vitesle oynama gerektirsin, sollamalarda daha rahat olsun istiyorum. Bu yüzden de olabildiğince "az kırıcı" olacak biçimde; 2 araç için fiyat ve tavsiye edilen değer bilgisi alabilir miyim.

Megane 3 ST 2011 model 1.5 DCI 105ps

Opel Insignia 2012 model 2.0 CDTI 130ps

Siz zaten gerekli fizibiliteyi yapmışsınız , ne istediğinizin farkıdansınız.

Bizim görevimiz Size özel, İhtiyaçlarınıza özel yazılım hazırlamak..

Megane için 130-135hp 290nm ideal olur..

Insignia DeTune edilmiş bir motora sahip. 175hp 375nm problemsiz kullanılabilir.

Uygulamalarımız 750tl tutar. yaklaşık 2 saat sürer.

• ChipTuning Uzmanı kullanıcısına yanıt
    Merhaba Mehmet bey. 2014 model BMW 1.16i otomatik aracım var. Yazılım attırmak istiyorum. Bu aracın yazılımı var mı? ne kadar performans artışı oluyor? Burdur yada Isparta'da şubeniz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Dr

Mehmet bey iyi günler. 2012 model Megane 3 EDC 1.5 dci 110/240 araç sahibiyim. güç ve tork artışı için neler yapabiliriz ve fiyatlandırması nasıl olur? Şimdiden teşekkürler

Merhabalar,

140hp 300nm elde edebiliriz. 750tl tutar 2 saat kadar sürer.

Keyifli forumlar.
  • Mehmet Bey;

BMW F10 520i 170 hp için en üst güvenli sınır 230 hp midir gelişme oldu mu? Tork 250 Nm den nereye çıkar? Ankara'da fiyatınız nedir, aracımı dynoya sokacak mısınız uygulama sonrası?

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baruch Spinoza

Merhaba Mehmet bey. 2014 model BMW 1.16i otomatik aracım var. Yazılım attırmak istiyorum. Bu aracın yazılımı var mı? ne kadar performans artışı oluyor? Burdur yada Isparta'da şubeniz varmı?

Merhabalar,

Evet ilgili otomobili programlayabiliyoruz.

http://www.megachips.com.tr/uygulama-markalar.asp?id=7

Link te BMW uygulamalarımızı incleyebilirsiniz.

136hp den 190hp lere çıkartabiliriz. Isparta bayiimiz bulunuyor ve yine linkten Yetkili Yükleme Merkezlerimizi görüntüleyebilirsiniz.

• ChipTuning Uzmanı kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Mehmet bey, iletişime geçeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automaniac82

Mehmet Bey;

BMW F10 520i 170 hp için en üst güvenli sınır 230 hp midir gelişme oldu mu? Tork 250 Nm den nereye çıkar? Ankara'da fiyatınız nedir, aracımı dynoya sokacak mısınız uygulama sonrası?

Saygılar

Evet o değerler hala geçerli. tork 320nm gibi olur. 1250tl tutar. Dyno için 0 505 616 16 16 Koray bey den detaylı bilgi alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: respect_89

merhaba mehmet bey aklıma takılan bir kaç soru var cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

şimdi malumunuz honda, renault ve opel markalarının 1.6 160 hp dizel üniteleri var hepsi de çift turboya sahip. Şimdi bu markalar 1.6 hacimden çift turbo kullanararak bu güçleri çıkartabilmişken, standart 130 küsür hplik dizel bir motorun sadece yazılım ile bu güçlere ulaşması nasıl mümkün oluyor ?

Bu potansiyel Emisyon verimliliğinden geliyor. Üreticileri daha yüksek güçler için çift turbo kullanmaya iten en büyük faktör karşılamak zorunda oldukları sert emisyon kuralları ve kullanıcının düşük devirde yüksek tork beklentisi.

Bakınız 1.5dCi 110hp motor kullanan otomobillerin 2000rpm altı çok zayıftır. Fakat yazılımla yapılan bikaç küçük dokunuş sonrası o bölgedeki hantallık ortadan kalkar.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.